Összegzés - Xidoumao Wen Shing

8. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Xidoumao Wen Shing
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
1
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
277

Hozzászólások:
22 (0,010 naponta)
Lakóhely:
Seireitei
Regisztrált:
2015. Dec. 27, 20:45:32
Utoljára aktív:
2018. Máj. 25, 20:11:32
Tárcában:
6 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
6 000 / 10 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 20 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 12 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás miatt
Képzettségek:

2 pont Fegyverforgatás
8 pont Hakuda
1 pont Kidou
6 pont Helyváltoztató képesség
3 pont Zanpakutou

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák

1 pont Erő
0 pont Ügyesség
0 pont Gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Miyazawa Sanju Ren - mesterének lánya, akit húgának tekint (megszólítása: Diànxià)
Meiou Setsuna - legjobb barát (megszólítása: Setsu-xiōng)
Meiou Toshizou - mentor (megszólítása: Toshizou-jūn)
Ninomiya Mitsuko - kapitánya (megszólítása: Táiduān)
Post szín:
#00A86B

Jellemzőim


KINÉZET
Kellemes megjelenésű, 188 centiméter magas, nyúlánk férfi. Szemei indigókékek, az egyiket eltakarják arcába lógó tincsei. Hosszú haját élénk színű szalaggal fogja lófarokba, hogy ne akadályozza napi tevékenységében. Öltözete nem épp a hagyományos shinigami egyenruha: egy hosszú, két oldalt hasított kínai ruhadarabot hord, fehér szegélyezéssel, alatta buggyos fekete nadrágot, ami a bokájáig ér. Mindezt egy topánszerű lábbeli teszi teljessé. Alsó ruházata egy testhez álló fekete mellény, ennek ujja kilóg a felső öltözet bő ujja alól. Ez a viselet egyrészt tisztelgés elfeledett emberi élete irányába, másrészt növeli az őt körüllengő titokzatosságot, amit beszélgetések során is igyekszik fenntartani.

JELLEM
Titokzatos figura, múltjáról nem sokat beszél, azt is csak keveseknek. Szereti homályban tartani származását, és az Akadémia előtti életét, hogy ezáltal is minél egzotikusabbnak, rejtelmesebbnek tűnjön. Többnyire kellemes, vidám és nyugodt társaság, nagyon nehéz kibillenteni könnyed derűjéből, amivel a világhoz áll. Nem szeret feleslegesen idegeskedni és kapkodni, már csak azért sem, mert hitvallása szerint a stressz káros lenne előnyös megjelenésének – van benne bizonyos fokú hiúság. A hölgyekkel mindig különösen udvarias és figyelmes, kortól és küllemtől teljesen függetlenül. A neki tetsző nőneműeknek viszont előszeretettel teszi is a szépet – ez alól a vörös hajú hölgyemények jelenthetnek csak kivételt, őket bizonyos okok miatt általában inkább lánytestvérnek tekinti. A szépet nemtől és fajtól függetlenül szereti és megbecsüli, keresi az esztétikusnak ítélt személyek társaságát.
Általános közvetlensége miatt nehéz eldönteni, sikerült-e igazán közel kerülni hozzá, de akit egyszer a szívébe zár, ahhoz minden körülmények között ragaszkodik. Ezeket a személyeket soha nem árulná el, és ők mindig számíthatnak rá. Ugyan ő sem tökéletes, így a felkínált lehetőségek mellett nem szokása elmenni, legyen szó tréfáról, piszkálódásról, vagy bármi másról, noha a másik fél zrikálását idegenekkel szemben nem sűrűn süti el. Ez többnyire azok „kiváltsága” akiket ténylegesen a barátainak tekint, ismeretlenek piszkálásától eltekint.ZANPAKUTO
Neve: Ryokuryuu – Zöld Sárkány
Fajtája: Kidou
Kinézete: Egy jian, vagyis hagyományos kínai kétélű kard.
Shikai parancsa: Sobadatse! – Szárnyalj!
Shikai kinézete: A parancsszó elhangzása után a fegyver egy liúxīng chuí, vagyis egy ősi kínai fegyver, az úgynevezett „meteor” vagy „sárkányököl” alakját veszi fel. Ez a fegyver voltaképpen két fém gömb alakú súly, melyeket lánc köt össze.
Képességek:
 - Mivel maga a fegyver a gyorsaságra épít, alapvető képessége, hogy a shikai feloldása után forgatójának is növeli sebességét – minden 3. zanpakutora tett pont után +1 pont shunpot ad shikaiban, maximálisan 3 pont bónuszt adhat. Ez parancsszó nélküli képesség, mely a feloldás után azonnal aktiválódik, és a shikai megszűnéséig aktív is marad.
 - Ryuu no kisoku – A sárkány lehelete: a parancsszó kimondása után a fegyver halványan felizzik, és a pörgetésével a lánc végén lévő gömbök „töltődni” kezdenek, ezt fényerejük jelzi. Mikor elérik a teljes töltöttséget, halványzöld fényben világítanak. Ekkor fejeződik be a támadás előkészítése. Amikor a gömbök világítanak, becsapódásukkal petárda erejű robbanást idéznek elő – ellenfélbe csapódva gyengébb másodfokú égési sérülést is okozhatnak kis felületen –, és a robbanással sűrű, átláthatatlan füst távozik belőlük. Ennek sugara a becsapódástól számítva zanpakuto pontonként fél méter (tehát az átmérő megegyezik a zanpakutora tett pontok számával). A füst nem elfújható, fennmaradási ideje zanpakutora tett pontonként 1 perc – ez 5 ponttól felfelé maximálisan 2 kört takar (a megidézés körét számítva az elsőnek). A gömbök töltődési ideje zanpakutora tett pontonként 1 perccel csökken, 1 pontnál 10 perc, 9 pontnál 1 perc pörgetés szükséges hozzá (összesen, tehát a pörgetés megszakítható, ha arra van szükség).

FELSZERELÉSEK
kisméretű dobókések, változó számban
saját készítésű füstbombák, hasonló számban

TECHNIKÁK
valamiAJÁNDÉKOK, JUTALMAK
– Kezdő 5000 LP, 4000 ryou és 5 ingyen technika

KIADÁSOK
Valami

JÁTÉKOK
 - Szökésben - játék (Mizushima Hanabi, Masachika Shiki Mio)
 - Kibouzukin találka - játék (Miyazawa Sanju Ren)

KÜLDETÉSEK
Valami

EDZÉSEK
Valami

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Jan. 25, 21:36:54

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Meiou Setsuna
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Toshizou
Nem elérhető Nem elérhető

Miyazawa Sanju Ren
Nem elérhető Nem elérhető

Ninomiya Mitsuko
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Hana
Nem elérhető Nem elérhető

Tsukatani Aoi
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?