Összegzés - Kato Akio

9. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Kato Akio
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
5 (0,004 naponta)
Regisztrált:
2016. Jan. 09, 10:59:48
Utoljára aktív:
2016. Febr. 27, 21:15:48
Tárcában:
1 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Azúr
Pontozás:
Összesen: 18 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei Juusantaihoz tartozás miatt
Képzettségek:

Zanjutsu: 4 pont
Hakuda: 3 pont
Kidou: 4 pont
Shunpo: 3 pont
Zanpakutou: 4 pont
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

Kinézet: Fekete haj, kék szemek. Átlagos magassággal rendelkezik, mondhatni nem tűnik ki a tömegből, teste jól kordában tartott, mondhatni minimum követelmény. Szemüveges. A shinigami egyenruhát, meg úgy bármilyen más öltözéket, kényes pontossággal, tökéletesen visel, mintegy már-már kényszeresen.
Lélekölőkardja csak annyiban tér el egy hagyományos katanától, hogy a pengéje hosszabb, íveltebb és markolata egy nyugati szablyához hasonló.

Jellem: Eltökélt, precíz, opportunista, szeret dolgozni. A külvilágnak általában egy stabil, rendíthetetlen képet mutat, aki nem kérkedik az erejével vagy tudásával, hanem inkább azt a közösség javára fordítja.
A munkában mondhatni nem ismer kegyelmet. Mindennek tökéletesnek és hibátlannak kell lennie, a szabályok azok szabályok és még akkor is megjegyzi azok létét és szükségességét, ha éppenséggel nem teljesen ért velük egyet. Az ilyeneket szükséges rossznak tartja, de ugyan úgy betartja, vagy éppenséggel ha megteheti, akkor betartatja.
Érzelmeit és gondolatait kordában tartja, csak annyit beszél amennyit feltétlenül szükséges. A fölösleges szócséplést értelmetlennek és hiábavalónak tartja.
Bármilyen konfliktus esetében elsődlegesen a tárgyalást és a békés megoldást helyezi előtérbe, „komolyabb” eszközökhöz csak akkor nyúl, ha az feltétlenül szükséges és nélkülözhetetlen.
Szabadidejében imád zenét hallgatni, zenélni, kalligráfiával vagy olvasással szórakoztatni magát. A leglazábbnak talán ilyenkor lehet találni, bár még így is érződik benne a tartás és erő. Ugyanakkor ez az egyetlen alkalom, amikor látható cigarettát fogyasztani, ilyenkor sem sokat.

Zanpakutou:

Név: Shouryuu (Azúrsárkány)
Shikai parancsa: Totonoero! (Készülj!)
Támadások:
- Tanjin (Szénpor): Passzív képesség, shikai aktiválást követően automatikusan érvénybe lép. A képesség lényege, hogy bármilyen felület, amit a penge megvág az még néhány percig kék lángok kíséretében égni fog, egészen a kioltásig, vagy míg 1-2 perc múlva magától el nem alszik. Ezek a lángok Akio-t nem égetik (csak ezek).

1-3 pont: A lángok csupán pirosodást, rövid fájdalmat okoznak.
3-6 pont: A lángok már 1. fokú égési sérülést okoznak.
6-9 pont: A lángok már 2. fokú égési sérüléseket okoznak.

- Jouka (Szent tűz): A shikai egyetlen aktív képessége. A vágást követően, annak irányával megegyezően egy kék színű lángcsóva is elindul.

1-3 pont: A lángcsóva 5 méter távolságig ér el. Csupán pirosodást, rövid fájdalmat okoz.
3-6 pont: A lángcsóva 10 méter távolságig ér el. Már 1. fokú égési sérülést okoz.
6-9 pont: A lángcsóva 15 méter távolságig ér el. Már 2. fokú égési sérülést okoz.


Hadou:
- Hadou 04: Byakurai (A használó ujjából egy koncentrált villámcsapást képes kilőni a célpontja felé. Magasabb szinten alkalmas lehet arra is hogy valakit átlyukasszanak vele.)
- Hadou 11: Tsuzuri raiden (Elektromos támadás, melyhez a használónak hozzá kell érnie egy, az áramot vezetni képes tárgyhoz, mely összeköttetésben van az áldozattal.)

Bakudou:
- Bakudou 08: Seki (Egy kör alakú pajzs, ami megbénítja és visszaveri ideiglenesen a támadásokat.)
- Bakudou 09: Geki (A használó először szimbólumokat rajzol az ujjával a levegőbe, aminek hatására a használót piros fény borítja be, ami ezután a célpont testét is elárasztja és kisebb fájdalom kíséretében megbénítja őt.
//Idézés: Hullj szét, Rondanini fekete kutyája! Nézz végig magadon és égj; tépd fel saját torkodat!//)
- Bakudou 09: Hourin (A használó kezéből egy narancssárga inda lő ki, melynek vége a kézben marad, így a használó irányítani tudja azt a találat előtt és után is. Akár több fogoly ejtése is lehetséges, mivel az indák képesek egyesülni.
//Idézés: Hullj szét, Rondanini fekete kutyája! Nézz végig magadon és égj; tépd fel saját torkodat!//)

Egyéb technikák:
- Juugeki Byakurai (A Hadou #4 módosított, erősebb változata. Használatakor egy vöröslő villám távozik az ujjakból.)
- El Escudo (Különösebb koncentráció nélkül aktiválható falszerű kidoupajzs, mely legfeljebb gyengébb shikai-szintű támadásokat képes hatástalanítani.)
- Chigiri (A használó a kardját nagy erővel a földhöz csapva energiát szabadít fel, mely feltépi a talajt. A szanaszét repülő méretes kövek, föld-, esetleg aszfaltdarabok elsősorban az ellenfél megzavarására valók, ám a megfelelő talajon akár sérülést is okozhat a felszakított törmelék.)
- Suikawari (Egy a levegőből indított kétkezes vágás, amikor is a kardunkkal a fejünk felől kezdünk el lefelé vágni. Precíz és erőteljes támadás, ami a nevéből adódóan egy dinnye felhasítására emlékeztet.)

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2019. Okt. 16, 11:19:57

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Nara Shiratori
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?