Összegzés - Urufu Jintarou

8. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Urufu Jintarou
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
408

Hozzászólások:
12 (0,007 naponta)
Lakóhely:
Seireitei, 10. osztag területe
Regisztrált:
2016. Febr. 19, 20:35:17
Utoljára aktív:
2018. Febr. 03, 21:24:05
Tárcában:
3 800 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
10 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
cseresznyepiros
Pontozás:
Összesen: 28 pont
 • 5 pont jár minden képzettségre összesen
 • 20 pont az LP után
 • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
Képzettségek:

11 pont fegyverforgatás
3 pont hakuda
6 pont kidou
1 pont helyváltoztató képesség
7 pont zanpakutou

2 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
1 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Urufu Heisuke – öcsi (megszólítása: Kölyök)
Mottó:
Egy farkasból talán lehet véreb, de öleb soha.
Post szín:
#CAC96D // #59842D

Jellemzőim

Kinézet:
  193 cm magas, átlagos testalkatú. Nem egy kigyúrt alak, noha egy kevés izomzattal rendelkezik.    
  Középhosszú fekete hajának a vége enyhén hullámokban végződik. Tincsei legtöbbször azt csinálnak, amit akarnak, emiatt általában össze-vissza állnak, mintha nem is használna fésűt. Gyakran szemei elé is betolakodnak a zavaró hajtincsek, ami rendkívül tudja irritálni. Ebből kifolyólag, Jintarou időnként próbálja a modern kor vívmányával: a hajzselével kordában tartani több-kevesebb sikerrel (hamar kinyúlja magát). Szóval leginkább kiküldetéseken állítja be ily módon a frizuráját.
Szeme széles vágású, színe alapvetőleg szürkés árnyalatú, mégis különböző fényhatások miatt gyakran látni a színskála bármely változatában. Legsűrűbben előforduló variációk a kék, lila és a vörösesbarna.
  Az Emberek Világában túlságosan elkényelmesedett és hozzászokott a testhezálló darabokhoz. Emiatt halálisten uniformisában is kisebb módosításokat hajtott végre. Nadrágját egy lábszárvédővel szorítja le, hogy ne zavarja nyitott alja a mozgásban. Továbbá felső ruházatát egy derékig érő mintás haorival egészíti ki, illetve mindkét alkarján fekete színű kézvédőket visel, melynek csak a kézfejére nyúló részét lehet látni a ruhaujjak miatt.
(Minta a ruháról:
http://static.zerochan.net/Gekkamaru.full.1951561.jpg )

Jellem:
  Gyakran kelti a laza semmittevő látszatát, holott valójában feladatait nagy odaadással végzi el, és kifejezetten jó dolgozónak számít, amiért gyors, tiszta munkával hamar elkészül a rábízott dolgokkal. Noha elmondása szerint nem kifejezetten rajong az irodamunkáért, vagy a hosszú ideig tartó megbeszélésekért, amiért rühell egy helyben ülni. Sokkal inkább a tettek emberének vallja magát, pedig jobban szereti környezetében a békességet. Bár ezt sose vallaná be magának.  
  Meglehet, hogy szamuráj családból származik és ebből származó bizonyos erkölcsi normák szerint él/igyekszik élni. Azonban az évszázadok során sok minden történt vele. Ebből kifolyólag rengeteg titkot rejteget magáról, melyek miatt nem nehézség számára a hazudozás (helyesebben szólva: a valóság ferdítése a jobb érdekében). Mindazonáltal ha valakivel őszintén kellene beszélnie a múltbéli dolgairól, az rettenetesen nehéz helyzet lenne számára. Legtöbbször megfutamodik, mintsem terítékre kerüljön a kínos téma.
Az élet megkövetelte tőle, hogy megedződjön, és bizonyos múltbéli események motiválták arra, hogy erőssé váljon, illetve bölccsé a régen hozott, elhamarkodott döntései miatt. Élettapasztalata és tudásának köszönhetően könnyedén alkalmazkodik idegen környezetben.
Hajlamos megfeledkezni értesíteni a másik felet, ha néhány napig, hónapig, évekig valami teendője akad, mely miatt nem tartózkodik odahaza. Ezt gyakori hibájának róják fel, amin nem úgy néz ki, mint aki képes változtatni.
Habár kevesen tudják kikezdeni önuralmát. Bizonyos személyek mégis mesterien tudják űzni azt a titokzatos műveletet, mellyel ki tudják hozni a sodrából. Velük szembe gyakran alkalmaz erőszakot is, hogy lekoptassa őket, vagy küldi őket „bűnük miatt” seppukut végrehajtani.
  Valószínűleg elnyomott érzelmei miatt vált láncdohányossá. Továbbá különösen szereti a wasabival ízesített ételeket. Ha erről a fűszerről van szó, nem ismer határokat és elképesztő mennyiséget képes rárakni az egy-egy ételre.

ZANPAKUTOU:

Név: Shidarezakura (Könnyező cseresznye)
Típusa: növény
Kinézete: Egy szépen munkált katana. Markolata fekete színű anyaggal van bevonva. A sorozatként szereplő rombuszok alatt cseresznyefa motívum kandikál ki.
Keresztvasa sötétszürke színű, rajta fehér mintázattal folytatódnak a cseresznyefa ábrázolása. Noha ezen inkább a nyíló sakuravirágok vannak megjelenítve. A fehéres színű pengét, a keresztvas alatt, aranyozott kapocs fogja össze a markolattal.
Tokja fekete lakkal van bevonva, alján aranyozott színnel cseresznyefát ábrázoló rajz ékeskedik. Mindehhez mályvalila színű zsineg társul, mellyel Jintarou a derekára tudja kötni a fegyvert.
Parancsa: Ochite, Shidarezakura! (Hullj /kérlek/, Könnyező cseresznye!)
Shikai alakja: Érdekesség, hogy a megszólításához Jintarounak vissza kell helyeznie a kardok a tokjába, ugyanis a feloldáskor a fekete színű tok ráolvad a pengére, így adva annak színét. A katana meghosszabbodik, pengéje ívesebb lesz, egy tachi formáját ölti magára, mely élének közepén cseresznyevörös színű csík húzódik. Továbbá a kard keresztvasát egy csokor, csüngő cseresznyefavirág díszíti, melynek apró virágai sokkal inkább fehérbe hajló színnel rendelkeznek, mintsem a közönséges rózsaszín sziromlevelekkel.  
Támadásai:
  A zanapkutou keresztvasát körbefonó sakurák kellemes, édeskés virágillatot árasztanak magukból. Amelyek intenzíven juttatják a levegőbe a virágpollent. A természetes virágporral szemben ez azonban azoknál is kifejti negatív utóhatását, akik alapvetőleg nem allergiásak a növényekre. Ez egy területi támadás, mely zanpakutou pontonként*1 méteres hatósugarában fejti ki hatását. A képesség nem tesz különbséget barát vagy ellenség között.
  A fegyver parancsszó nélkül árasztja magából a virágpollent, nem kell külön aktiválni ahhoz, hogy kifejtse a hatását. Viszont, ha Jintarou sikeresen hajt végre támadást ellenfelén, akkor a pollen okozta tüneteket felgyorsíthatja. Ellenkező esetben szép lassan fejti ki hatását. Hat körönként lép a következő fázisba, viszont ha sikeres támadást mért ellenfelére, akkor annak szervezetében felgyorsítja a tüneteket. Tehát, amennyiben minél több testfelületen találta el ellenfelét, annál gyorsabban fejti ki a képesség a hatását (maximum 1,5 körönként). Illetve, ebben az esetben, a technika hatása sokkal intenzívebb, kellemetlen és zavaró a szenvedő félnek.    
  A technika hatása fázisokra osztva:
Egyértelműen, amire nincsen meg rá az elegendő pontkövetelménye, azt még nem éri el a képességgel.
1. fázis (minimum 1 pont zanpakutou használat): duzzanat, kivörösödés az orrnál, és/vagy a találat helyén.
2. fázis (minimum 4 pont zanpakutou használat): viszketés az orrnál, és/vagy találat helyén.
3. fázis (minimum 7 pont zanpakutou használat): migrén (a fájdalom miatt rossz koncentráció képesség).
4. fázis (minimum 10 pont zanpakutou használat): depresszió (intenzív levertség, kedvtelenség).
5. fázis (minimum 13 pont zanpakutou használat): fáradtság (gyöngébb ellenfeleket akár el is tud kábítani).
6. fázis (minimum 16 pont zanpakutou használat): gyomor-bélrendszeri panasz.
7. fázis (minimum 19 pont zanpakutou használat): tüsszögési rohamok (orr-garatüreg és szemek).
8. fázis (minimum 22 pont zanpakutou használat): légszomj.

Libbenj! (Hirugaetekure!)
  Jintarou ezzel a technikával kardja pengéje cseresznyefavirág szirmaiból alkotott „felhővé” képes bontani egész testét.
  Amíg ebben az újdonsült halmazállapotban van, nem képes semmiféle támadásra. De gyors, önálló mozgásra viszont igen, amíg a sziromalakban áll. Ilyenkor a zanpakutou pontjai úgy működnek, mint a Houhou, tehát ennek a mozgásnak a mérésére a lélekölőkard használatot kell figyelembe venni.
Ebben a formában zavarhatja ellenfelét, elkerülheti csapásait, vagy bölcs visszavonulásként is alkalmazhatja. Azonban a szeles idő befolyásolhatja a szirmokká lett testének haladási irányát. A természet erőivel még ő sem kekeckedhet.
  A technika hatása alatt képes a rá mért támadásokat tompítani. Vagyis, ha egy fegyverrel megpróbálják megsebesíteni úgy, hogy kettévágják a cseresznyevirág „felhőt”, majd ezt követően Jintarou ismét emberi alakot ölt, akkor csupán vékony karcolások lesznek rajta. Ha egy varázslattal próbálják meg elégetni a szirmokat, de ő utána felveszi fizikai formáját, akkor a teste egy ponton csupán kormos lesz (esetleg ruhája ég le a találat pontjánál).
3 zanpakutou pontonként tudja alkalmazni ezt a technikáját.
Zanpakutou pont/30 másodpercig (fórumon fél kör) tart ez a szétbomlott állapot, kivéve ha magától megszakítja.
A megszakítással nem tudja megspórolni a nem felhasznált másodperceket, azok nem adódnak hozzá a képesség újboli aktíválásánál rendelkezésre álló időhöz.
– Amikor felveszi ezt a formáját, akkor a nála lévő tárgyak is ebbe a halmazállapotba kerülnek. Mikor ismét emberi alakot ölt, akkor a tárgyak is visszakapják eredeti formájukat.
– Képes másokat is ebbe a halmazállapotba szétbontani (5 zanpakutou pont/személy). De ebben az esetben a fizikai kontaktus elengedhetetlen az illetőkkel. Továbbá az aktuális szinten rendelkezésére álló hatóidő feleződik. Ha a fizikai kapcsolat megszakad a másikkal, akkor az illetők azonnal visszaváltoznak eredeti alakjukba. A technika másokkal együtt való használata esetén is érvényes a képesség technika tompító hatása, illetve a mozgásnál továbbra is Jintarou zanpakutou pontjait kell figyelembe venni.


TECHNIKÁK:

KIDOUK
 • Hadou 01.: Shou
 • Hadou 02.: Hibana
 • Hadou 31.: Shakkahou
 • Bakudou 01.: Sai
 • Bakudou 06.: Urufu Renritsu
 • Bakudou 07.: Meimei Kamen
 • Bakudou 09.: Geki
 • Bakudou 09.: Hourin
 • Hakufuku
 • Kongoubaku
 • Kurenai Ribon
 • Shimoku
 • Soueigeki
 • Nabiku ágy
ZANJUTSU
 • Chigiri
 • Houzan Kenbu
Bevételek:
+ 5000 LP, 4000 ryou és 5 ingyen technika (Hadou 31.: Shakkahou; Hakufuku; Houzan Kenbu; Kongoubaku; Shimoku)
+ 100 ryou (a 2016. februári postbér összege)
+ 500 lp (a 2016. februári statisztikai ellenőrzésen kapott jutalom)
+ 100 ryou (a 2016. márciusi postbér összege)
+ 500 lp (a 2016. márciusi statisztikai ellenőrzésen kapott jutalom)
+ 3000 ryou (az Újévi Nyereményjátékon való teljesítésért)
+ 2000 lp és 2000 ryou (a Farkascsapda c. küldetésen való részvételért)
+ 2000 lp (a 2017-es Születésnapi Nyereményjáték – Wiki-Bővítő Projektjén kapott lélekenergia jutalom egyik része)
– 7500 ryou (Bakudou 01.: Sai; Bakudou 06.: Urufu Renritsu; Bakudou 07.: Meimei Kamen; Bakudou 09.: Geki; Bakudou 09.: Hourin; Chigiri; Hadou 01.: Shou; Hadou 02.: Hibana; Hadou 04.: Byakurai; Kurenai Ribon; Soueigeki)

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Okt. 27, 01:29:01

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Urufu Heisuke
Nem elérhető Nem elérhető

Urufu Yashuhiro
Nem elérhető Nem elérhető

Sachiaru Masaki
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Tokiya
Nem elérhető Nem elérhető

Amatsuji Shinri
Nem elérhető Nem elérhető

Chiruochiba Airisu
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?