Összegzés - Wakahisa Shunsui

8. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Wakahisa Shunsui
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
Sanseki - 3. tiszt
Hírnév::
1
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
107

Hozzászólások:
15 (0,007 naponta)
Lakóhely:
Seireitei, 8. osztag szállásai
Regisztrált:
2014. Júl. 07, 13:30:06
Utoljára aktív:
2016. Aug. 08, 10:39:53
Tárcában:
12 100 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 19 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
  • 1 pont a nemesi származás miatt
Képzettségek:

3 pont zanjutsu
3 pont hakuda
3 pont kidou
7 pont shunpo
3 pont zanpakutou
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Bonyolult
Kivel áll kapcsolatban?:
Ninomiya Mitsuko
Mottó:
„Rum is the power, Rum is the key, Rum is the thing that will set us free!”
Post szín:
teal | Beszéd: #1f5b93

Jellemzőim

Kinézet


Nyúlánk alkat, aki különösebb megerőltetés nélkül is kilóg a tömegből. Testén több tetoválás is fellelhető, füleiben két-két pár karika található. Bal kezének ujjairól a „DEATH”, azaz a halál felirat olvasható le. Különleges ismertetőjelének számít a hópárduc-mintás kalapja, amit minden esetben hord, a shinigami egyenruhája vagy a köznapi viselete mellé is. Lélekölőjét általában mindig a keze ügyében tarja, így sokkalta könnyebb előhúznia, ha bajba keveredik, mintha az obijából vagy a hátáról kellene elővarázsolnia. Aki a csatában először sújt le, az nyer! Általában kárörvendő vigyorral a képén látni, feltehetőleg emberfia még nem láthatta, miközben komoly ábrázatot vágott volna, vonásai egyfolytában grimaszba rendeződnek, néha már tudatán kívül is. Magasságából adódóan nem tűnik túlságosan edzettnek, azonban ez csak a látszat. Az utcai életnek, valamint a halálistenségnek köszönhetően megerősödött, fizikailag remek formában van. Szellemileg? Nos, az már egy másik kérdés…

Jellem


Egy szóval jellemezhető igazán: idióta. A felelősség egyetlen szikrája sem szorult szerencsétlenbe, gondolatai mindig a balhék és a hírnév körül forognak. Beteges élvezettel figyeli, ahogy gyanútlan áldozatai belesétálnak az általa viccesnek gondolt, ám nem egy esetben durva csapdáiba. Nem kell túlságosan nagy dolgokra asszociálni az előző mondatból, nem pszichopata alkat, csak kedvét leli mások megviccelésében. Feletteseit sem tiszteli különösebben, mindig a határon lavíroz, mert érthető módon nem sok kedve lenne a napját osztagának fogdájában tölteni. Küzdelmei során is ez a mentalitás figyelhető meg. Saját testi épségével nem törődve veti magát a harcba, stílusára leginkább az adok-kapok jelző a megfelelő. Ennek hála abban az esetben is darált húsként néz ki, ha Ő nyert, egyszóval teljesen reménytelen eset. A látszat ellenére viszont némi törődés azért benne is megvan, háziállatára különösen ügyel. Habár azért elmond valamit személyéről a tény, mely szerint jobban kijön az állatokkal, mint az emberekkel.

Zanpakutou


Neve: Shiro Garyuu (白牙龍, Fehér Sárkányagyar)
Fajtája: szél
Shikai parancsa: Kiritatero! (Hasíts!) felszólításra aktiválódik.
Shikai kinézete: A parancsszó elhangzását követően mind a katana, mind a saya változni kezd. Tompa villanás kíséretében két Shuang Gouvá, azaz kampós karddá alakulnak át. Ezen fegyver különlegessége abban rejlik, hogy a markolaton kívül minden egyes pontján borotvaéles, ezért bárhogy is visz be találatot, biztos a sérülés. A látszattal ellentétben viszont nem iker-lélekölő, más szóval csak egyetlen lélek alkotja, ami két tárgyként materializálódik.
Képességek:

  • Kaze emban (Szélkorong) – Lélekenergiája segítségével a tenyere felett áramló levegőt kezdi el köralakban gyorsítani, mígnem egy nagyobb, legalább húsz centiméter átmérőjű korong nem jön létre belőle. Ezt követően képes eldobni az ellenfél irányába, bár irányítani innentől nem tudja, ebből adódóan csak egyenes vonalban veszélyes. Találat esetén mély vágást eredményez, 1000 LP-nként képes növelni a korongok számát.

  • Nijuu issou (Dupla suhintás) – Pengéit keresztezi mellkasa előtt, így azok egy X-alakot adnak ki. Lélekenergiáját némi koncentrációt követően a kardokba áramoltatja, azután egyszerre csap le, ellentétes irányba. Eredményeként világoskéken izzó, reiatsuból álló „vágásnyomok” száguldanak az ellenség felé (pontosan hat darab), amelyek szinte bármit képesek átvágni. Természetesen, ha az ellenfél ugyanolyan erős vagy erősebb, mint Shunsui, akkor ez a támadás csupán fájó sérüléseket okoz, de nem darabolja fel a riválist.
Felszerelések

  • Máshova nemigen lenne értelme írni, szóval ide kerül. Boldog gazdája egy másfél éves fehérpamacsos selyemmajomnak, aki a Joker névre hallgat. Nincs semmilyen különleges képessége, talán csak a természetfelettinek mondható kleptomániája. Általában Shunsui szobájában vagy a kalapja alatt pihenget és lopja a napot.
  • Egy laposüvegnyi fehérrum.
  • Valamilyen szerencsejátékra alkalmas tárgy, legyen az kocka vagy kártya éppenséggel.
Oppai Taichō-chan~ ♥

Típus: szociális

Státusz: A K T Í V

Partner: Ninomiya Mitsuko


A testvéri szeretet melengeti keblemet...

Típus: szociális

Státusz:  A K T Í V

Partner: Wakahisa Shun


Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Szept. 29, 09:53:55

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?