Összegzés - Toa Konorama

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Toa Konorama
Pozíció:
Ember
Egyedi titulus:
Árva
Hírnév::
2
Nem:
Nő
Kor:
21

Hozzászólások:
58 (0,034 naponta)
Lakóhely:
Karakura (Árvaház)
Regisztrált:
2016. Jún. 14, 16:41:28
Utoljára aktív:
2020. Jan. 09, 16:44:04
Tárcában:
9 800 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Kék
Pontozás:
Összesen: 15 pont
  • 5 pont szabadon elosztható
  • 10 pont az LP után
  • 1 pont, mivel a Karakura High School diákja
Képzettségek:

3 pont fegyverforgatás
3 pont pusztakezes harc
3 pont reiryoku manipuláció
0 pont helyváltoztató képesség
7 pont különleges képesség

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
0 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#4469FF #77C8FF

Jellemzőim

Kinézet

A hajam színe természetes fehér. Ez egy fajta családi örökségnek mondhatnám. A hajamnál látható 4 hajdísz, ami édesanyámtól származik. A hajam, nos, úgy mond külsőleg tüskés legalábbis a végei hegyesek.  A bőröm színe fehér, szemem szürkésfehér. Mikor iskolába járok, az iskolai egyenruhát hordom, de mikor nincs iskolai idő általában a szokásos, rózsaszín pólómba vörös kis szoknyámban élem a napjaimat. Hozzá teszem annyira nem rövid hisz én is kicsi vagyok! 157 cm!
Jellem


Hát.. mit is mondhatnék, eléggé visszahúzódó típus vagyok. Főképp, ha új emberekkel találkozok. Legalább is eleinte nehezen tudok beszélni, de amint jobban megismerek, valakit könnyebben megy a társalgás, de ehhez idő kell. Alapjáraton kedves vagyok, és próbálok megértő is lenni. Ellenben nagyon fegyelmezett vagyok valamilyen szinten, legalábbis amit belénk neveltek az árvaházban, mondhatni fegyelmezettnek mondhatom magamat. Viszont nem nagyon vagyok valami magabiztos. Olykor ehhez valami löket kell nekem, hogy tudjak dönteni, vagy megtenni bizonyos dolgokat.
Képességek


Pyschometria
A képesség lehetővé teszi Toát abban, hogy a szellemek utolsó perceit láthassa, ha egy fontos tárgyat megérint, ami az elhunyté volt és kötődött hozzá. Lehet ez egy könyv, egy ékszer, esetleg még vérfolt is. Ennek a képességnek hála akár fontos információkhoz juthat, mint hogy ki volt a gyilkosa az elhunytnak.

Lélekpajzs
 Ez a képesség lehetővé teszi Toát arra, hogy megvédje magát a lidércek elől valamilyen szinten. Leginkább gyenge lidércek ellen alkalmas. A képesség kezdetleges és nem tudatosan jön elő. Ilyenkor Toa teste körül fehér fény jelenik, meg ami érdekes módon a lidércek nem igen szeretnek, sőt el is menekülnek tőle. Viszont egy erősebb lidérc ellen, ez a képesség kevés lesz ahhoz, hogy megvédje magát. Az emberek ellen olyan érzést vált ki, akik nem látják, magát a jelenséget mivel csak az látja a fehér fényt, akik látják is a szellemeket, hogy egyenesen tartani kezdenek tőle.FelszerelésEgy nyaklánc amiben Toa annyja apja és maga Toa kiscsecsemőként látható egy fényképen

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Febr. 25, 18:00:42

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Amarilla Bianchi
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?