Összegzés - Fujiwara Ranshin

1. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Fujiwara Ranshin
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
2
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
40

Hozzászólások:
33 (0,019 naponta)
Lakóhely:
Seireitei
Regisztrált:
2016. Júl. 01, 19:36:41
Utoljára aktív:
2018. Jún. 05, 19:22:54
Tárcában:
16 200 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
4.
Lélekenergia:
60% Complete
20 900 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
okkersárga
Pontozás:
Összesen: 48 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre*
  • 40 pont jár az LP után
  • 3 pont jár a Gotei13 tagjaként
Képzettségek:

12 pont fegyverforgatás
23 pont hakuda
1 pont kidou
7 pont helyváltoztató képesség
5 pont zanpakuto


4 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
3 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Sachiaru Masaki - fia
Sachiaru Hiroto - fia
Aikawa Chiyo - fogadott lánya
Amatsuji Youko Miu - fogadott lánya
Amatsuji Akira - fogadott fia
Amatsuji Amane - menye (Hiroto felesége)
Sachiaru Teruo - unokája
Kuchiki Seiya - fogadott unokája
Hoshi Ryohei - fogadott unokája
Hoshi Sen Nozomi - fogadott unokája
Rosui Natsuki - fogadott unokája
Hayakawa Yuki Hajime - fogadott unokája
Mottó:
"Küldetésem, hogy emlékezzek!"
Post szín:
#cc7722

Jellemzőim

Gyerekeihez hasonlóan, alig voltak rá hatással a lélekként eltöltött évszázadok. Külseje szinte semmit sem változott halálát követően.
Félhosszú, tépett, vöröses barna haja némileg hosszabb, mint életében. Szemei világosbarnák, erősebb fényhatásra okkersárga színűek. Bőre világos, szinte sápadt fehér. Magassága 199 cm, amivel jócskán túlszárnyalja fiait. Testalkata vékony, szálkás, kellően kidolgozott.
Küldetések alkalmával vörös vonalakat húz állára és járomcsontjára. Ez az ellenség számára szolgál rangjelzéssel, hogy az illető magasan képzett harcos.
A testőrségre jellemző fekete egyenruhát hordja. Ettől nem tér el, kivéve, ha munkája megköveteli, vagy alkalom adtán kényszerpihenőre küldik a városba. Gondosan ügyel megjelenésére. Ruhája ne legyen gyűrött, egyetlen folt se éktelenkedjen rajta.Sokat megélt harcoshoz méltóan, kellően kidolgozott izomzattal rendelkezik. Testtartása egyenes, mozgása határozott, de szakmájából kifolyólag puha léptekkel közlekedik. Egyetlen felesleges mozdulata sincs. Órákig képes ugyanabban a testhelyzetben maradni. Légzését, szívverését és testét tökéletesen uralja. A helyzethez mérten tudja lelassítani, vagy felgyorsítani pulzusát. Rövid időre képes fejében kikapcsolni a fájdalomérzetet. Ugyanúgy vérzik és lüktet a seb, ám testét rá bírja venni a zavartalan mozgásra.
Magas szintű mentális képzettségéből következik nehezen hozható ki béketűréséből. Végletekig nyugodt, kimért, kötelességtudó. Vezérelvének tartja, hogy minden lehetséges eszközzel védje az urát és annak közvetlen hozzátartozóit. A rá kiszabott megbízásokat élete árán is teljesíti.
Hidegvére lehetővé teszi, még aktívabban használhassa agyát, akár a harctéren is. Éles helyzetben képes tökéletes stratégiai döntéseket hozni, amikor a legtöbb embert már elvakítják érzései.
Tanárként, beosztottként és szülőként egyaránt következetes. Szem előtt tartja igényeiket, melyekhez alkalmazkodik. Mérlegeli a lehetőségeket, majd a legjobbnak ítélt megoldás szerint jár el.


Kiváló pusztakezes és fegyveres harcos. Megtalálta önmaga stílusát, amire a precizitás, pontosság és erő jellemző.Név: Hakuen (白煙, Fehér füst)
Parancs: Namarinasai! (/kérlek/ Rejts el!)
Típus: füst
Fegyver: Aranyozott mintákkal, enyhén díszített, családi címerrel, valamint méregzöld, de a képessége miatt szürkés árnyalatú saya-val rendelkező tachi. Pengéje finoman ívelt, gyönyörűen megmunkált acél. A tsuba-hoz közel a tulajdonos nevének kanji-ait vésték. (Az amnézia miatt elmosódottan látja, nem tudja kivenni a formájukat, vagy jelentésüket) Markolata koromfekete, mely alá fehér gólyát ábrázoló menuki van csúsztatva. Keresztvasa ovális, gomolygó füst mintázatú, szintén fekete színű.

Shikai
Egyenes pengéjű, koromfekete, díszítés, véset és saya nélküli ken-tanto, vagyis kétélű tőr, aminek a markolata végén fémkarika található. A karika mentén három pengét lehet kihajtogatni, így nagyobb méretű shuriken-né válik. Emellett a tőrt ketté is lehet venni, így összesen, két darab, három pengés fegyverré alakítható át.
A fegyvert és forgatóját szinte áttetsző, szürkésen derengő füst veszi körbe, mely fokozatosan ellepi a területet - alap járaton 20m és minden második zanpu ponttal nő még egyet -. Szemfülesek észlelhetik, de sem illata, sem tapintása, sem lélekenergia lenyomata nincs. Teljesen légnemű, ártalmatlan anyag.
Támadások:
  • Mekuramashi (Álcázó füst): A békésen kavargó füst sűrűvé, átláthatatlanná és szürkészöld színűvé válik. Zavarja a tájékozódást, mivel az orra hegyéig sem lát benne az áldozat. Arra szolgál elrejtse Ranshin-t és fegyvereit. Hatékonysága növelhető a felszerelésként használt fiolákkal, tűzzel és könnyen elpárolgó folyadékokkal. Hatása a hozzáadott anyagtól függ. Okozhat köhögést, fulladozást, könnyezést, torokkaparást, vagy viszketést. A fáklyaolaj és pipa felhasználásával pedig kellemetlen robbanás idézhető vele elő.
  • Kibou (Csel): A füst nem a penge köré koncentrálódik, hanem maga a fegyver válik légnemű anyagúvá. Ebben az állapotában könnyedén átrepül szilárd tárgyakon. Sűrűsége tetszőlegesen visszaállítható, míg Ranshin látja a fegyvert, vagy fogja azt. Általában arra szokta használni, hogy az első fegyver eldobását követően a második láthatatlan maradjon.

Felszerelések: shuriken, kunai, dobókés, dobótőr, dobótű, változatos méretekben, formákban és mennyiségben. Lőpor, pipa, dohány, fáklyaolaj, alkohol (remek fertőtlenítő, csodásan ég) és gyorsan párolgó kábító, mérgező folyadékok kicsi fiolákban. Ujjain kakute-t, nekote-t és shobo-t hord, ha szükséges.

Technikák:
- Bakudou 6: Urufu Renritsu
- Hadou 1: Shou
- Oni dekopin
- Ikkotsu
- Houzuri
- Kensei
- Kubikake
- Tesshou

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Máj. 09, 00:19:15

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Aikawa Chiyo
Nem elérhető Nem elérhető

Hayakawa Yuki Hajime
Nem elérhető Nem elérhető

Amatsuji Youko Miu
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Hyousuke
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Hanabi
Nem elérhető Nem elérhető

Sachiaru Teruo
Nem elérhető Nem elérhető

Ishimaru Akira
Nem elérhető Nem elérhető

Shihouin Nadeshiko
Nem elérhető Nem elérhető

Amatsuji Akira
Nem elérhető Nem elérhető

Chizuyoshi Anju Kita
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Chihiro
Nem elérhető Nem elérhető

Dansouko Tsukito
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?