Összegzés - Kane Shinzou

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Kane Shinzou
Pozíció:
Quincy
Titulus:
Futár (Speedy)
Hírnév::
2
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
25

Hozzászólások:
213 (0,096 naponta)
Lakóhely:
Karakura
Regisztrált:
2016. Júl. 16, 16:54:45
Utoljára aktív:
2022. Aug. 01, 11:12:33
Tárcában:
30 100 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
4.
Lélekenergia:
60% Complete
20 950 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
ciánkék
Pontozás:
Összesen: 22 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 14 pont az LP után
  • 3 pont jár Blutra LP alapján
Képzettségek:

4 pont fegyverforgatás
5 pont pusztakezes harc
1 pont kirchenlied
4 pont hirenkyaku
4 pont heilig bogen
4 pont blut

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#6666FF  #99EAFF

Jellemzőim

Jellem


A szabadság, a legfontosabb számára. A múltja miatt, kevés embert enged közel, e mellet teljesen szégyelli Quincy mivoltát a családja miatt, ráadásul amilyen hibát elkövetett, az a mai napig kísérti őt. Nagyon bátor, és vakmerő tud lenni szorult helyzetekben, de legtöbbször óvatos, és megfontolt.Szeret-nem szeret


(+) Futni, mozogni
(+) A csapatával lenni
(+) Nézni esténként a várost a tetőn
(+) Parkour

(-) Beszélni a családjáról
(-) Quincy mivoltát, használni a képességét
(-) Az elnyomást, a bezártságot
(-) A korrupt embereket
Kinézet
Fekete hajjal rendelkezik, ami inkább tépett stílusú. A futárok egyenruháját viseli, ami megfelelő arra, hogy rendesen tudjon mozogni benne, és a parkour mozdulatokban se, zavarja nagyon. A két kezén a kesztyű leginkább arra szolgál, hogy védje a tenyerét, ha esetleg olyan dolgokat kell megfognia amivel, felsértheti őket.

Felszerelések


(Angyalszárny=Alae Angeli)Quincy keresztA nevet azért kapta, mert a keresztjén két szárny látható. A használatban az íjánál is, megjelenik a két szárny. Ezt a keresztet a futárok rejtekhelyén, pontosan egy kis szekrényben tárolja, elzárva.


Seele SchneiderekMielőtt Shinzou megszökött otthonról, apja készletéből ellopott pár Seele Schneider készletet, ha netán meg kéne védenie magát, a legszorultabb helyzetekben. 


Képességek


Parkour
 


2 éven át Noah kiképezte őt futárnak, aminek segítségével a parkour képességet szerzet, ennek segítségével képes extrém mozdulatokra, és nehezebben fárad el, futás közben.


Önvédelem

 

Minden futárnak valahogyan meg kéne védenie magát, ha esetleg olyan szituációkba ütközne, ahol a harc elkerülhetetlen. Ezért önvédelmet tanulnak, amik különböző harcművészeti stílusokból, kivett technikákat tartalmaz: Wing Tsun, Taekwondo, Capoeira

A Sárkány Szíve (Herz des Drachen)


A Sárkány Szívét még a „Fehér Sárkány”-nak elkeresztelt quincy készítette el azzal a céllal, hogy örököseinek védelmet tudjon biztosítani és felfegyverezze őket a veszélyre mi rájuk leselkedhet. Eme ereklyéből, kettő született. A Sárkány Szíve, ami felszabadítja a lélekben szunnyadó erőt és a Sárkány Fegyvere, ami halálos arzenállal ruházza fel használóját. Az ereklyéket csak is a leszármazottak képesek aktiválni, idegen kézben halálos ítéletet jelent. Mindkét ereklye esetében, aki megpróbálkozik aktiválni, lelkét lassan és fájdalmak között elégeti. Egyes találgatások szerint a vér alapján tájékozódik a szerkezet, mások szerint reyroku alapján azonosítja be a használót. Jelenleg a Sárkány Szívének örököse: Kane Shinzou. (Előzmény: Harmadik Lecke)


KinézetAz ereklye eredetileg sárkány szimbólumú quincy lánc volt, ami az aktiválás után démoni külsővel lévő karrá változott át. A kar felső részén lehet látni, hogy a reishi energiák világítanak és pulzálnak olykor. Amikor sötét reiatsuval rendelkező lények vannak a közelben, a kar világítani kezd. Pár milliméterrel nagyobb Kane jobb karjától, ami a hegyes ujjaknak köszönhető.


Tulajdonsága


A kar szinte törhetetlen. Ellenáll bárminemű fizikai támadásnak, ezért védelemre tökéletesen fellehet használni, ha nincsen kard vagy egyéb eszköz, ami közelharcra alkalmas lehetne. Az ereklye aktiválásával a használó bal karjánál, reishi energiából kialakuló hatalmas kar jelenik meg amivel képes nagy fizikai erőt kifejteni minden gond nélkül. Hasonló elven működik, mint a szokásos quincy íj, csupán annyi különbséggel, hogy az íj helyett egy kart idéz meg aminek alakja hasonló, amit a használója hord. Mivel Kane esetében a bal karját teljes mértékben elvesztette és helyette a sárkány szíve foglal helyett, nem képes érezni és tapintani vele, de az energiáknak köszönhetően mozgatni tudja, mint egy rendes kart.

Képességei

A Sárkány haragja (Zorn des Drachen)
A képesség aktiválásával, a kar reishi energiákból egy nagyobb kart hozz létre, aminek segítségével nagyobb fizikai erőt képes kivitelezni. Ezzel a képességgel ellenfeleit megtudja ragadni, eltudja dobni, törmelékeket képes arrébb hordani és kemény felületű anyagokat akár áttörni minden gond nélkül. Nagy pusztító erejének hála komoly sérüléseket képes okozni ellenfeleinek. Bármekkora súlyú ellenfelet képes megragadni a szintjének megfelelően, amit a heilig Bogen képzettség határozz meg.

1-10: Legfeljebb összesen 100 kilogrammot képes megemelni vagy elhajítani.
10-20: Legfeljebb összesen 500 kilogrammot képes megemelni vagy elhajítani.
20-30: Legfeljebb összesen 1000 kilogrammot, avagy 1 tonnát képes megemelni vagy elhajítani.


A Sárkány karja (Hand des Drachen)A használó képessé válik arra, hogy nagy távolságról is képes legyen ellenfeleket/tárgyakat megragadni és magához húzni. Ugyanúgy ahogyan az előző képesség is, hasonló elven működik, csupán annyi különbséggel, hogy a távolságot rövidíti le. A folyamat nagyon gyors, ennek köszönhetően akár összelehet kombinálni az előző képességgel is. Ráadásul közlekedésre is alkalmas, ha esetleg saját magát akarja felhúzni valahova. Szorosan összefügg az előző képességével! A heilig bogen képzettsége határozza meg szintjeit.

1-10: Legfeljebb 100 méter távolságig képes elküldeni a karját.
10-20: Legfeljebb 500 méter távolságig képes elküldeni a karját.
20-30: Legfeljebb 800 méter távolságig képes elküldeni a karját.

A Sárkány lelke (Seele des Drachen)Az aktiválás után, Kane haja elfehéredik és mögötte egy szellemalak jelenik meg ami egy Susanoo amit reishi energiák alkotnak. Ennek az alaknak nincs öntudata, követi a használó mozgását. Ez a képesség lehetővé teszi Kane-t, hogy a korlátjait áttörje ideiglenesen és képessé váljon még erősebb még pusztítóbb erőt kifejteni magából. Ennek viszont megvan a hátránya. Temérdek lélekenergiát követel a használójától, emiatt a használata után kell idő mire feltudja tölteni magát aminek ideje: 10 kör. A heilig Bogen képzettség határozza meg szintjeit.

20-30: Az ideje legfeljebb öt körig tart.
30-40: Az ideje legfeljebb tíz körig tart.
50: Az ideje legfeljebb húsz körig tart.

A sárkány haragja (Zorn des Drachen): 10 tonnát képes maximum megemelni vagy elhajítani.
A sárkány karja (Hand des Drachen): 1 kilométerig képes elküldeni a karját.

E képességnek előfeltételei vannak amik a következők:

- Kane heilig bogen képzettsége minimum húsznak kell lennie.
- Egy magánküldetés elvégzése, ahol először aktiválja a képességét.

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2022. Aug. 19, 12:50:58

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Amarilla Bianchi
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?