Összegzés - Fon Kouhei

2. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Fon Kouhei
Pozíció:
Shinigami
Egyedi titulus:
Névtelen egység parancsnoka
Hírnév::
1
Kor:
N/A

Hozzászólások:
78 (0,090 naponta)
Regisztrált:
2016. Aug. 02, 11:44:27
Utoljára aktív:
2018. Dec. 12, 20:22:34
Tárcában:
13 100 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
3.
Lélekenergia:
60% Complete
15 950 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Onmitsukidou
Reiatsu szín:
Narancssárga
Pontozás:
Összesen: 39 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 30 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás lévén
  • 1 pont a nemesi származás miatt
  • 3 pont Hakudára, ha használja az Izomnövelőt
  • 1 pont Kidoura, ha használja a Kidou amput
  • 3 pont Helyváltoztató képességre, ha viseli az Éjféli bőrruhát
  Képzettségek:

  1 pont zanjutsu
  12 pont hakuda (+3 pont tárgyi bónusz)
  8 pont kidou (+2 pont tárgyi bónusz)
  10 pont helyváltoztató képesség (+3 pont tárgyi bónusz)
  7 pont zanpakutou

  3 pont reiryoku kezelés

  Másodlagos diszciplínák:

  2 pont erő
  0 pont ügyesség
  1 pont gyorsaság
  Egyéb hovatartozás:
  Nincs
  Kapcsolat cimke:
  Egyedülálló
  Kivel áll kapcsolatban?:
  Fon-ház
  Kapcsolatai:
  Fon Seiran - rokon
  Shihouin Nadeshiko - védenc! :arrogant:
  Osaka Makiro - hadnagy
  Chizuki Mae -
  Mottó:
  A róka rengeteg trükköt ismer, a sün csak egyet, de az hatásos.
  Post szín:
  #b9936c

  Jellemzőim

  KÜLSŐ
  SZERKESZTÉS ALATT!

  JELLEM
  SZERKESZTÉS ALATT!

  ZANPAKUTOU
  NEVE: Denkou Kemono  (Villámló fenevad)
  TÍPUSA: villám
  KINÉZETE:
  ~ alap külalak: Egy díszítés nélküli katana amelyet mindig a hátára kötve hord.
  ~shikai külalak: Miután elhangzik a shikai parancsszava a kard aranysárgán kezd el világítani majd egy nagyobb villanás kíséretében eltűnik. Azonban nem csak ennyi ugyanis mivel nem tudja az Őt körülvevő elektromos készülékekből elvenni az áramot és külön nem is tud létrehozni a lélekölője elektromossággá alakul ilyenkor amely Kouhei körül kisebb-nagyobb kisülések formájában látható. Vagy legalábbis az ellenfél számára ez látszódik ugyanis a lélekölő egy aranyból készült pecsétgyűrűvé változik, amely jobb kezének gyűrűsujján helyezkedik el.

  SHIKAI
  MEGSZÓLÍTÁSA: Shoe gojishin!  (Mutasd magad!)
  ISMERT TÁMADÁSOK: Villámcsapás, Villámló végtagok

  VILLÁMCSAPÁS
  VILLÁMLÓ VÉGTAGOK
  Denkou Sashijou
  (Villámcsapás)

  Kouhei kitartja előre a kezét és egy cikázó villámlövedéket lő az ellenfelére.
  Hatása: Lezsibbasztja az eltalált testrészt, végtagot ez által nehezebbé téve a védekezést, támadást vagy esetleg a mozgást.. Az erősebb ellenfelek csak sok-sok apró tűszúrást éreznek fél percig, de nem okoz nagyobb gondot. A hatóideje ennek fél kör és minden zanpura tett 1pont után adódik hozzá fél kör mindig.
  Denkou Shishi
  (Villámló Végtagok)

  Kouhei az ökle és a lábfejei elé gyűjti a villámokat, és a következő ütései és rúgásai ez által erősebbek lesznek.
  Hatása: Az ütések, illetve a rúgások, ha célba érnek akkor stimulálják az érintett izomcsoportot. Ez annyit tesz ki, hogy olyan szinten befeszíti az adott izmot, hogy nem tudja rendesen használni az ellenfél. Jelenleg ennek a hatóideje 1 kör azonban minden zanpura tett második pont után adódik hozzá plusz egy kör. A hatóidő lejárta után fokozatosan engedd ki az izom és izomlázra emlékeztető fájdalom maradt utána, de ugyan úgy tudja utána használni, mint azelőtt. Az erősebb ellenfelek csak egy kisebb szúrást éreznek az izmukban mintha egy tűt szúrtak volna bele.  TECHNIKÁK

  *Kidou*

  • Hadou 01: Shou (Döfés):A használó egyik ujja végébe lélekenergiát koncentrál és a célpont felé mutatva egy kisebb lökéshullámot tud létrehozni, ami ellenfelét el tudja taszítani addigi helyéről.
  • Hadou 04: Byakurai (Fehér villám)A használó ujjából egy koncentrált villámcsapást képes kilőni a célpontja felé. Magasabb szinten alkalmas lehet arra is hogy valakit átlyukasszanak vele.
  • Hadou 11: Tsuzuri raiden (Megkötött Villám):Elektromos támadás, melyhez a használónak hozzá kell érnie egy, az áramot vezetni képes tárgyhoz, mely összeköttetésben van az áldozattal.
  • Bakudou 01: Sai (Fogság):A használó a mutató és középső ujjával a célpontra mutatva, annak karjait a háta mögé tudja kötni.
  • Bakudou 06: Urufu Renritsu (Farkas Szövetség):A használó egy farkasokat tud megidézni, ami leginkább nyomkövetésre jó, ha a célpont lélekenergiáját nem lehet megérezni. Minden 4. kidoura tett pont után egy farkas idézhető meg.
  • Bakudou 07: Meimei Kamen (Láthatatlan álca): A használó befolyásolja a róla visszaverődő fényt, így láthatatlanná válhat a szem számára. Egyéb érzékek elől nem lehet vele elbújni, de így is ideális megfigyelő küldetéseken.
  • Bakudou 09: Geki (Csapás): A használó először szimbólumokat rajzol az ujjával a levegőbe, aminek hatására a használót piros fény borítja be, ami ezután a célpont testét is elárasztja és kisebb fájdalom kíséretében megbénítja őt.
   Idézés: Hullj szét, Rondanini fekete kutyája! Nézz végig magadon és égj; tépd fel saját torkodat!
  • Bakudou 09: Hourin (Széthulló Kör): A használó kezéből egy narancssárga inda lő ki, melynek vége a kézben marad, így a használó irányítani tudja azt a találat előtt és után is. Akár több fogoly ejtése is lehetséges, mivel az indák képesek egyesülni.
   Idézés: Hullj szét, Rondanini fekete kutyája! Nézz végig magadon és égj; tépd fel saját torkodat!
  *Hakuda*

  • Tesshou (Vasököl):Nyitott, megfeszített tenyérrel, szorosan összezárt ujjakkal végrehajtandó ütés. Megfelelő használat esetén, azaz ha a tenyér tövével talál a használója és kellő erőt visz bele, egy közönséges lidércet akár egyetlen csapással is ki lehet ütni vele.
  • Tsukiyubi (Taszító Ujjak):Nem túl bonyolult, de nagy erőt hordozó támadás, mely során a használó egész egyszerűen megböki a célpontot egyik keze kimerevített mutató- és középső ujjával. Ez önmagában nem hangzik veszélyesnek, azonban egy jól megtermett áldozatot is jó néhány méterre lehet röpíteni vele.
  • Takigoi (Zuhatagi Ponty):Ennél a technikánál a használó, miután karjával blokkol egy rúgást, a kezével lefogja a támadó egyik lábát, a másikat pedig a lábaival fogja közre. Ekkor a szabad kezével könnyedén megtámadhatja a védtelen ellenfelet.

  FELSZERELÉSEK ÉS ESZKÖZÖK
  • Kidou Ampu (Kidou Erősítő):Egy apró medál, amit a kézre lehet szíjazni, s felerősíti a Kidoukat.
   Hatás: minden harmadik kidou képzettség után ad +1 pontot ezen képzettségre. Így egy 6 pontos kidou képzettséggel rendelkező karakter 8 pont kidouval fog rendelkezni. Maximum +2 pontot ad.
  • Suji anpurifaia (Izomnövelő)Egy különleges lánc, amelyet egy végtagra helyezve 15 percre növelni lehet annak teljesítőképességét. Ez sérülés esetén, vagy csata közben erős rúgások és ütések bevitelekor nagyon jól használható, mivel a végtag teljesítménye akár az ötszöröse is lehet. Az időkorlát túllépése után is lehet még használni, de olyankor már minden egyes alkalmazásakor egyre erősödő fejfájás fogja jelezni, hogy az izomzat nem bírja a fokozott terhelést. Egy idő után ájulás is bekövetkezhet, ha a felhasználó nem áll le.
   Hatás: minden második hakuda és zanjutsu képzettség után ad +1 pontot ezen képzettségekre. Így egy 4 pont hakuda és 6 pont zanjutsu képzettséggel rendelkező karakter 6 hakuda és 9 zanjutsu képzettséggel fog rendelkezni. Maximum +3 pontot ad.
  • Juuniji hikaku benjo (Éjféli bőrruha):Egy fekete színű, magasított nyakkal rendelkező kezes - lábas ruha, mely tapad a testre. Növeli az alany mozgásának könnyedségét, és olyan kisugárzással bír, mely csökkenti a sebezhetőséget- kisebb ellenállást fejt ki a közelgő penge hatására.
   Hatás: minden második shunpo pont után ad +1 pont shunpo képzettséget. Így egy 6 shunpo képzettséggel rendelkező shinigami a ruha viselése miatt egy 9 shunpo képzettséggel rendelkező shinigami sebességét éri el. Maximum +3 pontot ad.
  AJÁNDÉKOK ÉS JUTALMAK

  • 5100 LP, 7000 ryou és 5 ingyen technika (kezdés)
  • 400 lp (Novemberi stat)
  • 2700 lp karakterleadás
  • 500 lp (Decemberi stat)

  Játékaim


  **FUTÓ**  Aláírás:

  "A bölcs ember tanul a hibáiból, az ostoba megismétli őket."

  Nyelv:
  Hungarian
  Helyi idő:
  2018. Dec. 13, 04:42:47

  Elérhetőségek

  E-mail
  rejtett


  Aikawa Chiyo
  Nem elérhető Nem elérhető

  Shihouin Nadeshiko
  Nem elérhető Nem elérhető

  Osaka Makiro
  Nem elérhető Nem elérhető

  Shinraidou Kaito
  Nem elérhető Nem elérhető

  Mizushima Setsuko
  Nem elérhető Nem elérhető

  Chizuki Mae
  Nem elérhető Nem elérhető

  Üzenet hozzáadása

  Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?