Összegzés - Murasaki Shōko

Daitenshi

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Murasaki Shōko
Pozíció:
Ember
Titulus:
Daitenshi tenshi
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
25

Hozzászólások:
28 (0,012 naponta)
Lakóhely:
Karakura Town
Regisztrált:
2014. Júl. 07, 13:36:25
Utoljára aktív:
2020. Febr. 23, 13:55:23
Tárcában:
1 800 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
4.
Lélekenergia:
60% Complete
23 500 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok
Wikia:
Wikia
NJK:
NJK

Hovatartozás:
Daitenshi
Egyéb hovatartozás:
Raion
Reiatsu szín:
Lila
Pontozás:
Összesen: 56 pont
 • 5 pont jár minden képzettségre összesen
 • 47 pont az LP után
 • 3 pont a Raion tagság miatt
 • 1 pont a Karakura High School diákjaként
Képzettségek:

9 pont fegyveres harc
2 pont pusztakezes harc
20 pont reiatsu kezelés
25 pont különleges képesség

4 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
2 pont ügyesség
2 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Karakura High School
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Hayashi Aoi - Ao-chin
Masachika Ryūtarō - Tarou-chin
Anselm Eberhard Lindhorst - Kouhai-kun

Sierashi Yuusuke - Sierashicchi  // Aenom'en - Nyanmaru
Sakai Hitomi - Sacchin
Masachika Ryouji - Masa-chin
Kurai Szadame - Rairai
Masamune Raiden - Mune-chin
Tamachi Yukezo - Tamachin
Amane Fusaku Miyu - Mane-chin
Post szín:
MediumSlateBlue // #7B68EE

Jellemzőim

Még nem adtam meg jellemzőket.

~ Képesség(ek)

Neve: -
Típusa: Mentális

Leírása: Shōko képességei közül a legtöbb egyszerűen csak információszerzésre valóak. Nincsen olyan különleges képessége, ami kifejezetten támadásra való, de ezt a hátrányát információszerzésével próbálja kiegyenlíteni. Képességei két alaptechnikán alapul, a többi pedig ezekből alakult ki, vagy ezeket használja fel. (Szintezés: I. szint: 0-6 pont, II. szint: 7-12 pont, III. szint: 13-19 pont, IV. szint: 20-24 pont)
 • Telepátia: Legelőször feléledt képessége, amivel könnyedén olvashat mások fejében és megtudja annak következő lépését, mielőtt megtenné azt. Ezen kívül közvetlen tud mások fejébe beszélni és akár közvetítő is lehet, amivel mások is tudnak egymással beszélni ilyen módon. Hátrány: A kétszer annyi LP-vel (ez az érték 12000 LP után 1,5-szeresre csökken) rendelkező célpontok könnyedén kizárhatják a használót a fejükben a nagy mennyiségű lélekenergiájuk miatt. (Szintezés: I: pontonként egy méter sugarú közben tud egy személynek a fejében olvasni vagy beszélni. II: Innentől kezdve tud rajta kívül két másik embert összekötni egymással és egyszerre akár két ember fejében is olvasni. Hatótávolsága pontonként 1,5 méter lesz. III: Hatótávolsága pontonként 2 méter lesz és akár több emberben is olvashat és több embert össze tud kötni telepatikusan.)
  • Mentális Pajzs: Mivel Shouko magas szintű mentális képességgel rendelkezik, ezért a nála alacsonyabb szintű mentális képességeknek könnyedén ellen tud állni. Magasabb szintűeknek viszont csak kis mértékben tud ellenállni. Ezt a pajzsot a körülötte lévőekre is ki tudja terjeszteni, amíg ereje engedi.
  • Igazmondás: Shouko képes másokat igazmondásra késztetni azzal, hogy lezárja az agy azon részét, ami a hazugság esetén sokkal aktívabban működik, mint általában, így meggátolja a célpontot a hazugságban.
  • Omnilingualism: Shouko képes lehet bármilyen nyelven írni, olvasni, beszélni, ha valakivel, aki ismeri ezt a nyelvet, telepatikus vagy fizikai kapcsolatban van. Ezen nyelvek közé tartozik a számítógépes kódnyelvek, a jelbeszéd, a szájról olvasás vagy a visszafelé beszélés. Ezekre csak addig képes, amíg meg van a kapcsolat, de minden használat után valamennyi tudás benne is megmarad.
  • ”Illúzió”: A nevétől eltérően nem illúziókat hoz létre, csak úgy tűnik. A használó rácsatlakozik a célpont látóidegére és meghamisítja az agynak küldött üzeneteket, így összekeverheti a környezetben lévő dolgokat, vagy éppen többet tud csinálni magából.
  • Empátia: Ez a telepátia legfejlettebb szintje. Ekkor nem gondolatokat olvas, hanem érzelmeket és nem csak olvassa őket, hanem lemásolja és megérti azokat. Nagyon nagy koncentrációra van szükség a használatához, hogy meg tudjuk különböztetni a saját érzelmeinktől és el tudjuk viselni az újakat. (Szintezés: Telepátia IV. szint)
 • Psychometry/Pszichometria: Ezzel a képességgel érintés útján tud a használó információkat szerezni a megérintett dologról. Konkrétan egy tárgyat megfogva annak múltjába tekinthetünk bele. Például, melyik gyárban készült, hogy kell használni, ki használta legutoljára. Részlegesen akár egy tárgy jövőjét is képes látni egy tapasztalt használó. (Szintezés: I: Még kezdetleges a képesség, jó pár percbe beletelik, mire megtalálja a keresett információt. II: Már csak egy percbe telik megtalálni a keresett. III: Már csak fél percig tart az információszerzés és már közvetetten is képes használni. Például a földet megérintve egy rajta álló emberről tud meg felszínes információkat. IV: Már csak néhány másodperc kell az információszerzéshez és innentől kezdve tud egy tárgy néhány másodperccel későbbi jövőjébe is tekinteni.)
  • Dive (Merülés): Ezzel a technikával a használó mentális énjével bele tud kerülni valakinek a fejébe, aki hagyja vagy éppen nincs eszméleténél. Így egy harmadik személy elmére ártalmas technikáját legyőzheti vagy elfojtott érzelmek vagy emlékek után lehet kutatni. (Szintezés: III. szinttől)
  • Mentális Térkép: Ha Shouko megérinti egy épület falát, arról képes egy térképet készíteni, amivel el tud igazodni az épületen belül. Ezt a térképet telepatikus úton másoknak is képes továbbítani.
  • Orvosi Adatok: Shouko képes megnézni a célpontja egészségi állapotát, akár alaposabban is mind egy-két orvosi műszer.
  • Fegyver használat: Képes bármilyen fegyver használatára, ha azt már korábban valaki használta rendeltetésszerűen. Így nincs olyan fegyver, amit ne tudna használni alapszinten, fizikai képességei viszont korlátozzák ezt, még ha elméletben tudja is használni, gyakorlatban nem mindig. Ha viszont megerőlteti magát, képes teljes egészében lemásolni egy korábbi használó mozdulatát egy rövid ideig, utána viszont szörnyű izomláza lesz a használónak, mivel túlerőltette az izmait és az adott játék további részében biztos, hogy nem nagyon tud megmozdulni.
   • Természetfeletti Pontosság: Amikor pisztolyokat, íjakat vagy hasonló távolsági fegyvereket használ Shouko, visszanézve, az előző használóktól információkat tud gyűjteni, amivel pontosabban tud célozni, mintha nem használná képességét. A képessége nélkül szinte nem is képes pontosan célozni.
Hátrány: A gondolatolvasó képesség hasztalan állatokon vagy tudattal nem rendelkező lényeken (pl. zombik, csontvázak, robotok).

~ Technikák
Reiatsu kezelés:
(click to show/hide)

Egyedi:
(click to show/hide)

~ Felszerelés
(click to show/hide)
Küldetés:
Küzdőtér:

~ Ajándékok, jutalmak
(click to show/hide)
Lélekenergia: 23 500 LP
Pénztárca: 1800 ryou

~ Kiadások
(click to show/hide)

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Febr. 25, 17:25:52

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Tsukatani Aoi
Nem elérhető Nem elérhető

Leonardo Ludenberg
Nem elérhető Nem elérhető

Tsukiyomi Ameya
Nem elérhető Nem elérhető

Komoki Daniel Hiroto
Nem elérhető Nem elérhető

Aenom'en
Nem elérhető Nem elérhető

Tamachi Kagami Yukezo
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?