Összegzés - Leyre la Azucena

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Leyre la Azucena
Pozíció:
Arrancar
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
99

Hozzászólások:
23 (0,027 naponta)
Lakóhely:
Las Noches
Regisztrált:
2016. Okt. 01, 23:40:02
Utoljára aktív:
2019. Jan. 06, 04:02:48
Tárcában:
16 700 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
3.
Lélekenergia:
60% Complete
17 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Las Noches
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Ezüst és vörös keveréke
Pontozás:
Összesen: 34 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 20 pont az LP után
  • 3 pont a Las Noches-hez tartozás végett
  • 6 pont jár a hierrora LP alapján
Képzettségek:

1 pont fegyverforgatás
10 pont pusztakezes harc
12 pont hollow képességek
1 pont helyváltoztató képesség
4 pont resurrección
6 pont hierro

2 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#2E700C

Jellemzőim


~ Kinézet
Mikor magához tért az ezüstösen csillogó homokdűnék között... Elsőként testét vette szemügyre. Testét, melyet mindennél becsesebbnek tartott. Tenyerei lassan végig simították a vállakat, fel s majd az alkarokat. Bőre ugyanolyan selymes volt, és karjai ugyan olyan vékonyak, és kecsesek, mint hajdanán ember mivoltában. Azonban még ha karcsúnak és vékonynak is tűntek, érezhetően - az évekig tartó portyázásoknak köszönhetően – izmai jól edzettek voltak, és érezte bennük az erőt. Eztán hosszú, formás lábait simította végig. Ugyan csak sima, selymes tapintású bőrét érezte, semmi nyomát nem találta csont burkolatnak, vagy egyéb másnak. Karjaihoz hasonlóan ezen végtagjai is rendes kiképzést kaptak, így biztosra vette, hogy nem fog lépten-nyomon gyengeségtől összerogyni.
Végtagjai után kézfejei a csípőjétől megindulva kúsztak felfelé, nyomon követve vékony, gyönyörű nőies alakját. Majd elérve a bordáit kezei beljebb merészkedtek. Elsőként a mellei alatt található kör alakú lyukat fedezte fel. Furcsamód nem ijedt meg, valahogy, oly érzés keringett benne, hogy „ennek így kell lennie”. Majd kezei kerek, méretes kebleit simították végig. Pont mint amire emlékezett... gyönyörűen megformált, puha, rugalmas dekoltázs volt.
Kéjes mosollyal nyalta végig vörös ajkait, melyek enyhén sápadt bőréhez még pont illeszkedett. Sötét vörös és ezüst keverékében pompázó íriszei szintén izzottak a mámortól az örök éj holdfényben, miközben újra és újra végig simogatta rég ”nem látott” testének minden porcikáját. Pont szerű szemöldökei is örömtáncot jártak, hol meg ereszkedtek a szeme irányába, hol felemelkedtek.
Testének csak pár apróbb része volt az minek köszönhetően nem volt hasonlítható a régihez. Ez fekete színben pompázó hajának rövidsége, és a fejének jobb oldalán meglévő fehér csontképződmény volt. A maszkmaradvány első ránézésre hajdísznek is elmondható volt, mely kissé az arcára is rátelepedett, ám ez egyáltalán nem zavarta, sőt elbűvölőnek tartotta. Ez és a lyuk volt testének azon ékei, melyek jelezték számára: már nem holmi szánalmas ember.
(click to show/hide)


~ Jellem
Izgatott volt ez nem vitás. Arcáról jól lehetett olvasni, hisz sosem rejtegette érzéseit. Végre ismét olyan testbe került, amit megérdemelt: egy gyönyörű és kétség kívül erős, strapabíró testet. Bár nem csak ezen változások álltak be nála. Ámbár jó maga nem igen vette észre, de a személyisége is némi fejlődésen... ha nem visszafejlődésen ment keresztül.^^
Elsőre szemlátomást nem látni mást csak a csinos felszínt, a mindig fényes mosolyával, ám a lidércként eltöltött évei alatt, agresszív, harcias személlyé lett, ki előnyben tartja a fizikai erőt az ész használatánál, így nem csoda ha hébe-hóba holttestek tarkítják az útját és vér festi a haját. Főleg utóbbi vált igen csak furcsa szokásává.
Ugyanakkor nem felejtkezett meg fiatal évei heves éjszakáiról sem, mikor fűvel fával összefeküdt. Persze jobbára a megélhetése miatt engedte, hogy a sóvárgó férfi kezek megérinthessék szépséges testét, ám mikor nőkkel volt az már teljesen más helyzet volt. Pusztán a kéj, és a gyönyörű testük utáni imádata miatt tette, nem kért érte pénzt, ahogy ő maga sem szorult arra, hogy fizessen, hisz nem csak férfiak sóvárogtak utána. Ezen gondolatok pedig még ma is buja érzéseket váltottak ki benne, ami sokszor talán tettre is sarkalhatja...
Végezetül, de talán nem utolsósorban, önnön szépsége, és ereje olyannyira elnyerte tetszését, hogy nem tűri meg, ha mindezeket valaki kérdőre vonja előtte. Pont úgy mint, mikor gyenge, szánalmas lények láttán égető kényszert érez azok eltaposására, ugyan így áhítozik, gúnyűzőjének holtestének megkaparintására. Újabban pedig rossz kedve igen csak tetőzik, mikor maga a nap virgoncan teríti fénylő sugarait, így ha teheti, csak esténként látogatja az emberek világát, hol gyenge és szánalmas élőlényből oly sok akad, hogy senki sem veszi észre, ha egyet-kettő vagy akár egy tucatot töröl el, csak, hogy vágyai ezen sötét oldalát is kiélhesse gondtalanul.

~ Erősség(ek)
Mint már oly sokszor hangsúlyoztam, ezen formájában, teljességgel élvezi fizikai erejének kihasználását, így fegyvert jobbára nem is használ. Puszta kézzel szereti szétzúzni ellenfeleit, így az efféle harcmodorban jeleskedik inkább, míg kardját csak Resurrecciónba lépéskor, vagy a már földre küldött ellenfelek további kínzásának okán húzza csak elő.
Gyorsaságát is inkább erőre cserélte, így a Sonido sem az erőssége. Lélekenergia alapú támadásainak tudását azonban hébe-hóba előszeretettel csiszolja, ha esetleg egy mentőövre lenne szüksége harc közben.

~ Szeret-nem szeret

<3 A nőket
<3 A szépségét/ szépséget (legyen az bármi)
<3 A Tejet
<3 A fizikai erejét
<3 Az éjszakát
<3 A vért/ vérontást
X Embereket
X Gyengeséget/Gyengéket
X Rútság (legyen az bármi)
X Az erősebbeket/okosabbakat
X A napfényt


~ Egyedi képesség
Neve: Jardín de la fruta/ Gyümölcskert
Leírás: Eme képesség segítségével Leyre testének bármely pontján képes egy faágat növeszteni majd ezen az ágon egy vagy több gyümölcsöt létrehozni. A Leyre által kiválasztott gyümölcs alig öt másodperc alatt megnő, ekkor le lehet szedni. Azonban ezen gyümölcsök nem átlagos gyümölcsök. Bár szépnek és lédúsnak tűnnek ám elég egy rossz gondolat Leyre irányából és azok az érett gyümölcsök tüzes hévvel és nagy erővel semmisülnek meg. Erejük a Resu-ra tett pontoknak felével egyezik meg, így ezen képessége igen csak hasznos sötét élvezetének kiélésére.
Ugyan akkor más játékra is nagyon alkalmas, hisz, ha rossz szándékai más irányba hajlanak, lenyeletve áldozataival, a lédús termény hamar nyomkövetőként vezeti vissza hozzá, mindaddig míg az időkorlát le nem jár. Minden hatodik Resu pont után egy kör, míg el nem éri a négyet.

~ Zanpakuto
Neve: Espíritu del Bosque/ Erdőszellem
Parancsa: Hatsuga shiro, Espíritu del Bosque! / Rügyezz, Erdőszellem!
Resurrección: Homlokából két szerteágazó agancsra hasonlító ág nő ki, mely a fej fölé ágaskodik. Hátából szintén két nagyobb, szerteágazó ág nő ki, melyeket levelek lepnek el, így szárnyakra emlékeztető formát adva nekik. Hajában vékony indák tűnnek fel, melyeket színes virágok díszítenek. Hátul tompora felett szintén indák tucatja nő ki, melyek alap esetben összefonódva egy farkat alkotnak, melyek akár a 20 métert is elérhetik. Használója akarata szerint akár 12 külön szálra is szétválhat. Ha pedig megsérülnek, amíg csak ereje engedi, újra növesztheti őket.
Maszkja a jobb homlokától kiindulva és végigfutva szemei előtt egy lovagi sisak szemfedőjének alakját vesz fel, miközben mindkét oldalt a füleket is elfedve (de a hallásban nem meggátolva ezzel) azok helyén is kisebb ágagancsok nőnek rajtuk színpompás virágokkal kidíszítve.

Támadások:

Árbol/ Fa: Eme képesség a kelta fakultusz nyomait követve ad a fáknak különleges képességeket, így Leyre ezen fák megnevezésével képes testét a képességeikkel felruházni.
A képesség használati ideje Resu-ra tett minden 4. pont után két kör. A körök lejárta után a fa tulajdonsága elmúlik és egy kör elteltével tud csak újabb képességet előhívni.
         
       Roble/ Tölgy: A kelták szerint a tölgy tulajdonságai közé sorolható az Erő. Így eme képesség előhívásakor Leyre jobb karja megduzzad, és vaskos fa alkotta kézzé válik, melyet a tölgyekre jellemző kéreg borítja be. E képesség tulajdonosaként ereje megnövekszik, így a Resura tett minden harmadik pont után 100 kg súlyt képes megemelni, és ekkora erővel képes lesújtani is ellenfeleire.
Státusz: Képes használni

       Serba/ Berkenye: E fa a védelem tulajdonságát hordozza magában. A képesség használata alatt a Leyre hátán lévő ágakon lévő levelek a vörös berkenye apró, szerteágazó leveleivé változnak és a támadás elé mozdítva védik meg használójukat. Védelmi ereje a Resu-ra tett pontoktól függ, így ha az adott támadás diszciplínája magasabb mint a resu pontok, akkor már nem képes kivédeni.
Státusz: Képes használni
             
      Sauce/ Fűzfa: A Fűz a gyógyítás tulajdonságának köszönhetően lehetővé teszi a sebek és mérgek gyógyítását. Ennek a képességnek az aktiválásakor Leyre választott alkarjából a fűzfák jellegzetes hosszú inda szerű ágai nőnek ki hosszúkás leveleikkel tarkítva, majd a nő akarata szerint tekerednek a seb köré. Hatása csak akkor működik, ha az adott támadás diszciplínája egyenlő, vagy kisebb mint a Resu-ra tett pontjai.
Státusz: Még nem képes használni

      Ceniza/ Kőrisfa: Eme fa tulajdonságához a mágiát sorolták, ennek köszönhetően Leyre képes távolsági támadásokat leadni. ”Szárnyai” ekkor a kőrisfák levelei mellett apró, szemes, fürtökben lógó termései is megjelennek, melyeket az ellenfél irányába képes kilőni. A lélekenergiával átitatott termések leszakadnak a helyükről majd a használó parancsait követve  veszik üldözőbe az ellenfelet/ellenfeleket. Egyszerre csak egy fürtöt képes használni, ám azon  20 apró termés helyezkedik el(melyeket kisebb csoportokra is szétbonthat), melyek becsapódás esetén felrobbannak ezzel kárt okozva.
Státusz: Még nem képes használni

~ >Hollow képességtár<
> Hierro
> Sonido
> Bala
> Cero
> Descorrer
> Gonzui
> Indice Radar
> Kuumon
> Negación
> Pesquisa
> Claro de luna
> Dedo apuntado
> Cuerpo
> Cero Córnea
> Palma Plancha
> Ardiente Garra

Név: Cero Nino Pequeno / Cero Little Boy → Előtöri elolvasása után érthető lesz XD
Leírás: Leyre összegyűjti a lélekenergiáját a tenyerében, mely egy vörös és ezüst színben kavargó négy centiméter átmérőjű gömböt eredményez. Bár kicsinek tűnik nagy mennyiségű energia van bele sűrítve. A gömbre rámarkolva öklét ugyan az a vöröses ezüstös derengés veszi körbe mint a gömböt, miután saját kézfeje válik magává a Cero-vá. Becsapódásakor a pusztító erő felszabadul. Először nagy nyomás nehezedik a területre melyet égető hő súlyosbít. A hatás 5 méter átmérőjű területet fed le, majd minden negyedik Hollow képességre tett pont után egy méterrel nő. Majd 5 másodperc elteltével egy 25 méter átmérőt elérő lökéshullám söpör el mindent a becsapódás középpontjából kiindulva. A pusztítás területe szintén növekszik minden negyedik pont után két méterrel. A hatások alól Leyre sem kivétel ám, őt védi a hierro így a sérülései nem olyan súlyosak mint más áldozatoké. Játékos Karakterekre ható pusztító erejét a Hollow képességekre tett pontok határozzák meg.

~ Felszerelés(ek)
- Egy női bugyi amivel előszeretettel játszadozik.
- Egy üveg tej is néha fellelhető, nála persze csak mindaddig míg el nem fogyasztja, márpedig nem szereti sokáig állni hagyni.
(click to show/hide)

(click to show/hide)
Kinézete egy gyűrű a bal hüvelykujján.
Jutalmak:
A Boszorkány Éjjele - 500 LP és 2000 ryou
A szépség és a farkas - 200 LP és 1500 ryou

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2019. Jan. 22, 23:48:53

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?