Összegzés - Anibal Castellano

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Anibal Castellano
Pozíció:
Arrancar
Hírnév::
0
Kor:
N/A

Hozzászólások:
17 (0,021 naponta)
Regisztrált:
2016. Nov. 13, 18:26:36
Utoljára aktív:
2018. Dec. 14, 22:22:32
Tárcában:
500 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000

Hovatartozás:
Las Noches
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Firebrick - #B22222
Pontozás:
Összesen: 19 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 1 pont jár a hierrora LP alapján
  • 3 pont a Las Noches-hez tartozás végett
  • Sonido Plantilla - minden 3. sonido pont után ad +1 pontot (max +3 pont)
  • Hollow Ajorca - minden 3. hollow képesség pont után ad 1 pontot. (max +2 pont)
Képzettségek:

3 pont fegyveres harc
1 pont pusztakezes harc
4 pont hollow képességek + 1 pont Hollow Ajorca használatakor
5 pont sonido + 1 pont Sonido Plantilla használatakor
5 pont resurrección
1 pont hierro
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
Firebrick - #B22222

Jellemzőim

KÜLSŐ
Kék haja felül rövid hátul azonban  egy részt hosszúra hagyott és ezt lófarokban szokta hordani. Vörös szemei enyhe tébolyodottságot tükröznek.  Szereti a lenge ruhákat, többek között az arrancar egyenruhát is bár zavarja, hogy fehér mert elég nehezen tudja belőle kisikálni a vért vagy egyáltalán nem is tudja. 178 centiméter magas és ehhez 76 kilogramm testsúly párosul. Izomzata enyhén kidolgozott. Testét több helyen is tetoválások fedik, rajong értük.

JELLEM
Az arrancarrá válás hosszú, rögös és veszélyes útján két személyiség alakult ki benne. Az oka valószínűleg az, hogy sikerült egy erős öntudattal rendelkező lényt bekebeleznie, aki képes volt megtartani önmagát.

Anibal: Anibalnak hívják az eredeti tudatot amellyel mindig is rendelkezett. Nehezen barátkozik, de nem is akar senkit sem a közelébe engedni. Nem bízik meg senkiben csak saját magában. Célja, hogy Ő legyen a legerősebb fajtársai közül. (postokban Ő lesz afélkövér betűvel jelzett)

Asdrubal: Ő a másik tudat, aki kialakult benne. Saját jellemmel, saját múlttal és személyiséggel rendelkezik. Sokkal bőbeszédűbb és szeret káromkodni is. Szeret gyilkolni, imádja a vér látványát és ha Ő uralja éppen a testet akkor minden lehetőséget megragad egy kis vérontáshoz. Többek között Ő miatta kerülik Anibalt, amit nem is bán. (postokban Ő lesz a dőlt betűvel jelzett)

Mindemellett tudnak beszélgetni egymással attól függetlenül, hogy éppen ki van jelen. Ezért is nézik sokan őrültnek ugyanis sokszor előfordult már, hogy hangosan társalgott saját magával. S úgy lehet megkülönböztetni a két jellemet egymástól, hogy ha Anibal van jelen, akkor vörösek a szemei míg Asdrubal jelenlétekor sárgák.

ZANPAKUTOU
NEVE: Rey de los muertos (Holtak Királya)
KINÉZETE: Kardja egy hosszú, vörös lándzsává alakul testét pedig fekete, pikkelyes bőrfelület borítja be leginkább, vörös motívumokkal díszítve, illetve egy hatalmas, tüskés farok jelenik meg hátsó fertályán amivel képes támadásokat indítani (ennek sebzése függ a pusztakezes harcra rakott pontok számától)

RESSURECION
MEGSZÓLÍTÁSA: Muéstrate! (Mutasd magad!)
ISMERT TÁMADÁSOK:

VIRÁGOZZ
HULLÓ RÓZSASZIRMOK
Kaika Shiro
(Virágozz!)

Shikai alakban képes magokat bejuttatni az ellenfél testébe ha megvágja őket. S ha elhangzik a parancsszó ezek a magvak kihajtanak és ezzel súlyos sérüléseket is okozhat ha olyan helyen hajt ki. Az ereje attól függ, hogy milyen mély a seb.
Banroze Rakka
(Hulló rózsaszirmok)

A képesség elhangzása után Hidekazu kardja vörösen felizzik. Ekkor egy kört kell leírni a katanával aminek következtében az ellenfél körül vérvörös rózsaszirmok jelennek meg. Ezeket a szirmokat Hidekazu csak elterelésre tudja alkalmazni ugyanis képes beolvadni a szirmok köze ezáltal bárhonnan, támadhat. Ez csakis a gyengébb ellenfelek ellen használható teljes erővel, ugyanis az erősebb ellenfelek nyomon tudják követni mozgását. /Egyenlőre a képességet 3körig képes fenntartani. (minden második zanpura tett pont után +1 kör)/

3. shikai képesség: Paーpuru akeisha (Lilaakác)
Leírás: A képesség elhangzása után Hidekazu lélekölőjének pengéje a lilaakác színét veszi fel. Azonban a képesség ennyiben nem merül ki, ugyanis a kard ekkor kezd el lupanint termelni, ami a lilaakácban is megtalálható. A lupanin amolyan drog szerű anyag melynek hatásai a következőek: izom-kontrakció, remegés, görcsök és nehézlégzés. Ezen tünetek csakis akkor jelentkeznek ha Hidekazu ebben az állapotban megvágja az ellenfelet és a lupanin az ellenfél véráramába kerül.

Hatóidő:
0-4 pontig: 1 kör a hatóideje
4-8 pontig: 1,5 kör a hatóideje
8-12 pontig: 2 kör a hatóideje
12-16 pontig: 2,5 kör a hatóideje
16-20 pontig: 3 kör a hatóideje
20-24 pontig: 3,5 kör a hatóideje

A hatóidő elteltével eltűnik a szervezetből a lupanin és a megsebzett személy teljesen rendbe jön és képes ugyan úgy harcolni mint azelőtt.TECHNIKÁK
szerkesztés alatt

FELSZERELÉSEK ÉS ESZKÖZÖK
Shunpo Ampu: A kidou ampuhoz hasonlóan működik. A lábakra csatolható pánt serkenti a lélekenergia áramlását, ezáltal megnövelve sebességüket.
Hatás: Minden harmadik shunpo pont után ad +1 pontot. Így egy 6 shunpo pontos karakter sebessége 8-asra növekedik.
Maximum +3 pontot ad.
AJÁNDÉKOK ÉS JUTALMAK

- 10400 LP, 5000 ryou (kezdés)

Játékaim

~ Megismerni a Lelkek Városát - Kuroji Rei | szociális | befejezett
~ Látogatás a Kapitányasszonynál - Yoshida Yoriko és Abukara Ichirouta | szociális | folyamatban


Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2019. Jan. 20, 20:09:33

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Yoshida Yoriko
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?