Összegzés - Nagisa Sachiko

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Nagisa Sachiko
Pozíció:
Ember
Hírnév::
2
Nem:
Nő
Kor:
31

Hozzászólások:
32 (0,031 naponta)
Lakóhely:
Karakura Town
Regisztrált:
2016. Nov. 21, 19:18:56
Utoljára aktív:
2019. Jan. 27, 14:17:41
Tárcában:
17 200 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
6 000 / 15 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Egyéb hovatartozás:
Karakura High School
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

JellemzőimAlig 156 centiméter magas, alakja sovány, de nem csontos. Hosszú haja mély vörös, nagyjából a lapockájáig ér. Szemei mély zöldek, borostyán leveléhez hasonló árnyalatúak, megértően szegeződnek általában beszélgetőpartnereire. Ruhák szempontjából nem válogatós, bármit felvesz, ami kényelmes, vagy megtetszik neki, bár van jó néhány kihívóbb darabja, amit szinte már fegyverként használ. Smink terén profira fejlesztette tudását, nem minőségi alapanyagokból is mesterien tudja elmaszkírozni magát, így ha akar, tinédzsernek látszik, ha pedig éppen máshoz van kedve, akár harmincéves üzletasszonynak. A munkahelyén csak szolidan festi ki magát, ezen képességét inkább szórakozásra használja. Korábban szinte napi szinten váltogatta haj- és szemszínét, de az utóbbi időben ez nem jellemző már.
Az életében történt tragédiák miatt néhány évig úgy élt, mintha semmi sem számítana, csupán a jelen. A húga nevelése alatt azonban igen felelősségteljessé vált, és az év nagy részében távol áll tőle az ilyesféle viselkedés. Ez alól csak húga születésnapja jelent kivételt, halála óta ez a mély gyász időszaka számára.
Szereti az ártatlan csínytevéseket, bár ennek áldozatai általában ismeretlenek, néha az ismerősöket is utolérik. Mesterien rejti el érzelmeit, vagy legalábbis ő így gondolja. Szereti, ha a dolgok úgy alakulnak, ahogy azt eltervezi, kissé manipulatív személy, próbál mindig irányítani, hogy ne kelljen függnie senkitől. Apakomplexusban szenved, és mindig szüksége van valakire, akit egyszerre istápolhat, kínozhat és csodálhat.
Nőiességét minden tekintetben kihasználja, ha szükséges. Manapság már Light Novelleket nem ír, de a régi köteteit még mindig titkolja, mert szégyelli. Álnéven adta ki a romantikus történeteket, ha rájönnének a titkára, valószínűleg lelkileg teljesen összetörne.


Change! (Csere!)
A szó kimondása után képes tárgyakat kicserélni egymással. A tárgyaknak vagy a méretüknek kell hasonlónak lenniük, vagy az értéküknek. Tehát egy sziklát nem tud kicserélni egy fűszállal, de egy méteres vasrudat egy méteres virággal már igen, vagy színeket is képes cserélni, hiszen azok egyenértékűek.
Csak olyan tárgyakat tud megcserélni, amiket lát. Ez alól csak pecsétekkel ellátott tárgyai képeznek kivételt. Ezek felerősítő hatásúak, arra szolgálnak, hogy pl. katanáját ne kelljen mindig magánál tartania. Úgy működik, hogy az egyik pecsétet az egyik, míg a másikat a másik tárgyon helyezi el, így akkor is végre tudja hajtani a cserét, ha az adott tárgyat nem látja.
A képesség nem igényel nagy energiát, ráadásul kiskora óta gyakorolja, így bár hányszor végre tudja hajtani.
Élőlényeken nem képes alkalmazni!

Changeover! (Helycsere!)
Képességének kiteljesedése, két személy, akiket gondolatban megjelöl, helyet cserél. Azonban a képességét élőlényeken nem tudja alkalmazni, így ez csak a szemlélődő számára tűnik így. Igazából a teljes helyszínt, és annak tartozékait cseréli meg. Ez úgy néz ki, hogy a két cserélendő személy mozdulatlanná merevedik, a hely, és minden más pedig teljesen megfordul körülöttük. Vagyis, ha például rálőnek egy Cerot, akkor a helycserével azt találja el a lövés, aki lőtte, hiszen nyilván vele fogy helyet cserélni.
Ezt a képességét ritkán használja, mert sok energiát igényel.
Pontokban:
  • 1-6 pntos KK esetén 2-szer tudja végrehajtani
  • 7-12 pntos KK esetén 4-szer tudja végrehajtani
  • 13-18 pntos KK esetén 6-szor tudja végrehajtani
  • 19-24 pntos KK esetén 8-szor tudja végrehajtani
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2019. Szept. 18, 16:20:32

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Tachibana Yuuna
Nem elérhető Nem elérhető

Sakamoto Fucking Naraku
Nem elérhető Nem elérhető

Kamiya Ryuuta
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?