Összegzés - Kate Shinzou

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Kate Shinzou
Pozíció:
Quincy
Egyedi titulus:
Himura Hoshi
Hírnév::
2
Nem:
Nő
Kor:
22

Hozzászólások:
11 (0,007 naponta)
Lakóhely:
Karakura-chou, Shinzou Rezidencia
Regisztrált:
2016. Dec. 07, 08:12:54
Utoljára aktív:
2017. Dec. 14, 19:25:44
Tárcában:
10 100 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 500 / 10 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Ezüst kék
Pontozás:
Összesen: 21 pont
 • 5 pont jár minden képzettségre összesen
 • 11 pont az LP után
 • 1 pont jár Blutra LP alapján
 • 1 pont Karakura Highschool miatt
 • 3 pont Wandenreichhez tartozás végett
 • 2 pont ereklye használatakor
Képzettségek:

7 pont Fegyverforgatás
4 pont Pusztakezes harc
1 pont Kirchenlied
4 pont Hirenkyaku
4 pont Heilig bogen (+2 pont ereklye használatakor)
1 pont Blut  

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák

1 pont Erő
0 pont Ügyesség
0 pont Gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Karakura High School
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Kane Shinzou - Onii~chan
Mottó:
Ha mozog, rúgd addig, amíg meg nem áll.
Post szín:
#A42020 // #3B6BAE

Jellemzőim


~ Kinézet
Kate kisasszony egy elbűvölő teremtés. Legalábbis annak tűnik. Aranyos, csinos, mondhatjuk, hogy úgy néz ki mint egy idol. Ez valóban igaz. Magassága egyezik a legtöbb japán ember által vonzónak mondhatóval. Edzett külseje kellően kompenzálja azt, ami lelkéből kimaradt. Egyenes hosszú fekete haját édesanyja halála után felnyíratta, és most még vállig sem ér le. Szem színében tükröződik legszebben az a sötétség, amit apja nevelt belé. Szürke, és fekete közötti átmenetet láthatunk. Kifejezetten ijesztő, ha valakire ezzel bámul. Arckifejezésével pedig rá tud rakni még egy lapáttal. Egy igen kellemetlen, unott, de lélekbe néző arcot kell elképzelnünk. Elmered a távolba, és olyan érzése lehet az embernek, hogy valahol a távolban éppen felrobban valami, abban az irányban, ahova néz. Öltözéke, mivel magántanuló, nem igen tükrözi az általános iskolai uniformist. Általában valami quincy harci öltözék, és köznapi ruha közti átmenetet ölt fel. Szereti fehér köpenyét felölteni, úgy, hogy alatta fekete ruhát hord, hogy ellensúlyozza a fehér egyhangúságát. köpenye belsejében hordja összes fegyverét, ami feltehetően megőrjítené japán összes fém detektorát, ha bemérnék. Két szép darab Seeleschneider, néhány gintou kapszula, és persze kedves karperece, amit apjától kapott, miután elvégezte Shinzou kötelességét. Ez a fegyver az Alae Luciferi névre, azaz Lucifer Szárnyai, hallgat. Bizonyára feltűnhet, hogy testvére fegyverének tökéletes ellentétéről beszélünk. Ez a fegyver nem kerülhet máshoz, mint aki kiölte magából önmagától, vagy mások segítségével, az érzelmei egy jelentős részét. Általánosan elmondható, hogy Kate megjelenése megrendítő, és mindennél jobban ijesztő. Legalábbis eddig nem hallott ellenpéldát. Édesapja szerint nagyon hasonlít anyjára, ami pedig kellőképpen fáj neki, ha tükörbe néz. Ezért próbál kegyetlennek tűnni, hogy elüssön nála jóval kedvesebb édesanyjától.
~ Jellem
Külsőre ugyan, mint említettem, aranyos, de belsőleg leírhatatlan. Kegyetlen és szadista, de ugyanakkor kötelességtudó, és kifejezetten kitartó. Fizikailag, mentálisan, és lelkileg is az. Gyermek korában még volt egy kedves, lányos oldala, de édesanyja elvesztése ezt eltörte benne, és már csak az hajtja, hogy kedvenc bátyuskáját megtalálja, és eltegye láb alól. Apja nevelte ezt belé, valószínűleg nem így gondolkodna, ha nem így tanulta volna meg. Ki tudja? Lehet, hogy a lelke legmélyén csak a családot akarja együtt látni újra. Ki ne szeretné? Mit fog tenni, mikor meglátja Kane-t évek múltán, és le kellene rohannia? Ezen látszik, hogy Kate mennyire ingatag érzelmileg. Azt gondolja magáról, hogy szilárd jellem, és tökéletes vezető, mert örökösnek lett nevelve.
Akár bátyja karperecét, az övét is legendák övezik. Azt mondják, hogy ez a megtört és kegyetlen lelkek fegyvere. Lucifer Szárnyainak szállását ember nem tudja befolyásolni. Csak akkor lehet használni rendesen, ha a quincy, akinek csuklójára került, összetört lelkileg, és ez elől próbál elmenekülni pótcselekvésekkel. Kate szívében örök harc dúl, ám ez nagyon egyoldalú. A régi énje próbál felszínre törni. Bár ez olyan, mintha a legkisebb hangya próbálná csipkedni az oroszlán bundáját.


~ Szeret - Nem Szeret

~ Szeret
 • Lidércet/Shinigamit ölni
 • Mások felett uralkodni (Domina)
 • Quincynek lenni
 • Érdekes játék lehetőségeket (főleg az emberi fajt…)
 • Kínozni “természetfölötti” fajokat
 • Félbeszakítani „menő” pillanatokat
~ Nem Szeret
 • Shinigami/Hollow
 • Kane-t
 • Unatkozni
 • Egyedül lenni
 • Zenéket (Zavarják a csöndet)
 • Tévedni


~ Felszerelés- Alae Luciferi (Lucifer szárnyai) - Quincy kereszt, ami a kétségbeesettségből, megtörtségből felállásból (lsd. ET), és a Shinzou családhoz való, illetve így közvetetten Ychwachhoz való hűségből nyeri erejét. Kane Shinzou keresztjének ellentéte. A keresztnek két pár szárnya van, ez a család jelképe.
(click to show/hide)


- Seeleschneider 2x - Speciális quincy fegyver, ami első ránézésre kardnak mondható. Részecskéi igen gyorsan rezegnek, ezzel könnyebbé teszik a lélekszemcsék elragadását. Kellően feltöltve nyílvesszőként használhatók.
(click to show/hide)


- Gintou kaszulák 3x - Kis ezüst kapszulák amelyek reiatsut képesek tárolni.
(click to show/hide)


- Hollow Bait 2x - Apró korong, amit ha kettétörnek képes hollowokat magához vonzani.

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Márc. 09, 10:39:30

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?