Összegzés - Shinraidou Kaito

2. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Shinraidou Kaito
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
50

Hozzászólások:
47 (0,032 naponta)
Lakóhely:
Seireitei
Regisztrált:
2017. Jan. 01, 11:12:36
Utoljára aktív:
2017. Júl. 23, 14:57:54
Tárcában:
13 100 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
8 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Ezüst
Pontozás:
Összesen: 18 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei Juusantaihoz tartozás miatt
Képzettségek:

2 pont zanjutsu
6 pont hakuda
1 pont kidou
6 pont shunpo
3 pont zanpakuto

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
0 pont ügyesség
1 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Mottó:
"Hiszem, hogy okkal kaptam egy második esélyt...  nem követhetem el még egyszer ugyanazokat a hibákat."
Post szín:
#24A2B3

Jellemzőim

Kinézet

180 cm magas, 85 kg, fehér haj, vörösesbarna szemek. Kidolgozott, sportos testalkat, melyet jó kondiban tart, mindennapos gyakorlással és edzéssel.

Jellem

Rövid összefoglaló: Kaito életében rengeteg lehetőséget eldobott magától, most pedig próbálja pótolni ezeket. Úgy érzi, Shinraidou Kaito, a bérgyilkos és családapa, már meghalt, így nyugodjék békében. Új életet kezdett a Gotei 13-ban, ahol próbál rájönni, ki is ő valójában. Humorral próbálja oldani a benne rejlő feszültséget, és kapcsolatok kialakításával próbálja kitölteni a szívében rejlő űrt. Valójában hiányzik neki a családja, de úgy érzi, jobb nekik nélküle. Vidám jelleme csak az, akivé válni akar, aki egész életében szeretett volna lenni, és mindent megtesz azért, hogy ne avanzsáljon ismét vissza múltbéli énjébe, aki szerinte, egy kőszívű, képmutató gyilkos volt. Ugyan képes megjátszani magát, hogy mások jobban kedveljék, sosem hazudik, ha az érzései, vagy nézetei kifejezéséről van szó. Mindig őszinte, és nem érdekli, ha bajba kerül miatta, vagy mások nem néznek jó szemmel a véleményére. Ez a jelleme egyetlen szilárd pontja.

Bővebben: Életében becsületes, hűséges, büszke, diszkrét, és hallgatag volt, mindene volt a családja, és a munkája. Vallása alapján Buddhista (bár sajátosan értelmezi a buddhista doktrínát, olykor nem is követi a tanításokat), nem bérgyilkosnak tartotta magát, hanem egy afféle modern-kori szamurájnak, így követte a Bushido-t, és annak tanításait. Ez valójában csak arra szolgált, hogy egy jó okot találhasson arra, miért is gyilkol.
Azonban, Soul Society-be kerülése után a jelleme valamilyen oknál fogva megváltozott. Talán amiatt, mert elveszettnek érezte magát, de a cselekedetei teljesen véletlenszerűek, sok mindent csak pusztán kedvtelésből tesz. Ha zavarban van, akkor eszméletlen hülyeségeket tud beszélni, ha pedig unatkozik, akkor hatalmas baromságokat csinál. Szinte állandóan jó kedvű, és jó humorérzéke van. Viselkedése leginkább egy figyelemhiányos, feltűnési viszketegséges emberre emlékeztet, azonban ő ezt nem így gondolja, bár ő sem érti igazán miért csinál magából állandóan bolondot. Talán így akar barátokat szerezni.
Ebből kifolyólag balszerencsésnek is lehetne gondolni, azonban mivel gyakran elveszik a gondolataiban, csak ügyetlen, nem figyeli hova megy, vagy kibe botlik bele. Néha bele sem gondol abba, mit csinál, azonban nem közveszélyes, és nem szándéka ártani másoknak. Ha úgy érzi, nem kívánják a társaságát tovább áll. Nem szereti, ha nem becsülik meg.
Régi jelleme, legalább is egy része, csak akkor jön elő, ha kihozzák belőle. Ez a bipolaritás Kaito-t megijeszti, és előbb-utóbb szeretné kideríteni honnan ered, vagy mi okozza. Az egyetlen, ami nem változott semmit, az az, hogy büszke az élete során elsajátított harctudására, és próbálja kamatoztatni azt. Ám úgy érzi, mindenki jobb nála, így kétszer olyan keményen kell dolgoznia, hogy tiszteljék.
Szíve legmélyén úgy érzi, még mindig ugyanaz a szívtelen gyilkos, mint volt. Próbál megváltozni, miközben nem ismeri el magának, hogy csak megjátssza magát. Azonban, minden erejével azon van, hogy azzá az emberré váljon, akinek mutatja magát. Ezzel kapcsolatban is kettős érzések tombolnak benne: szeretne egy második esélyt, de vajon megérdemli? Önzőség tőle, hogy szeretne új életet kezdeni? Jól tette, hogy magára hagyta a családját, akár hol is legyenek most? Ezekre a kérdésekre, és még sok másra is, másokban próbálja megtalálni a választ.

Zanpakuto

Név: Shishioh
Fajtája: Villám
Shikai parancsa: Raikou o Okkochiro! / Hullajts Villámot! / Rain Thunder!
Kinézete: Alapformájában egy katana. Shikai formában a kard pengéje(KATT), és a hüvelye is átalakul. A tokban statikus elektromos töltés alakul ki, statikus elektromosságot generálva, amibe ha Kaito belehelyezi a pengét és újra kiveszi, ostorcsapás-szerű villámokat generál.
A zanpakuto kardszellem formájában egy japán shisa szoborra hasonlító lény (KATT), úgy néz ki, mint egy oroszlán és egy kutya keveréke, agyarakkal. Mély, tekintélyt parancsoló hangja van.

Képességek

Raihou / Villámágyú / Lightning Cannon
A kard megtelik statikus elektromossággal, amit ágyúszerűen ki tud lőni. A hosszú, körülbelül 1 körig tartó felkészülés során, a kard szinte remegni kezd, érintésre égési sérüléseket okoz bárkinek, kivéve a gazdájának, akinek a testét is átitatja az elektromosság. Ezután egy jó adag lélekenergiát felhasználva, a kard szó szerint kilő egy villámcsapást, ami olyasmi, mint egy sínágyú lövése. Ez a támadás rendkívül erős és rengeteg energiát igényel, így Kaito használata után kimerül. Távolságát és erejét a zanpakuto pontok határozzák meg. 1-4 ponton 8 méter távolságra tud lőni, 5-8 ponton 16 méterre, 9-13 ponton 24 méterre, és így tovább. Az ereje 10 pont alatt másodfokú égési sérüléseket okoz az ellenfélnek, 10 pont fölött harmadfokúakat, ennél nagyobbat Shikai-ban nem képes okozni.

Raikaiten / Villámpörgés / Lightning Rotation
Kaito egy helyben kezd pörögni, ezzel statikus elektromosságot generálva. Miután elegendő sebességet és lendületet elért, a kardját kihúzza a hüvelyéből, és eldobja. A kard ahogy földet ér, gömbvillám-szerű robbanást okoz, ami elektronikai készülékeket ki is süthet. Vízzel való érintkezés esetén a támadás még halálosabb, a robbanás ereje és mérete pedig a zanpakuto pontoktól függ. 1-4 ponton a robbanás mérete 3 méter, aztán 5-8 ponton 6, 9-13 ponton 9, végül 14 ponttól 12, ami a maximális mérete Shikai-ban. Az ereje 10 pont alatt másodfokú égési sérüléseket okoz az ellenfélnek, 10 pont fölött harmadfokúakat, ennél nagyobbat Shikai-ban nem képes okozni.
JÁTÉKOK

KÜLDETÉSEK

Folyamatban:
Az elveszett zseni
-
-

Lezárt:
Osztagmóka, Maki-módra

SZOCIÁLIS

Folyamatban lévők:
Bolondjárás... (Masachika Shiki Mio-val)
Egy újabb kínos találkozás "Muszáj mindig hülyét csinálnom magamból?!" (Shihouin Nadeshiko-val)
Találkozás egy Fullbringerrel, avagy "Csináljunk magunkból hülyét az emberek világában is!" (Konoe Karen-nel)
Fény az éjszakában (Leyre la Azucenával)
SSFEM bemutatja - UV, Újonc Vizit (Kuchiki Hana-val)
Árnyjáték (Adrián Ruizzal)

Lezártak:
Meglepetés az égből (Osaka Makiro-val)
Friss hús, avagy ismerkedjünk Kouhei-senpaival (Fon Kouhei-vel)
Elfeledett emlékek nyomában (Kuroji Rei-vel)
Ismerkedjünk a 11. osztaggal (Kurosawa Rin-nel)
Bolondjárás per kettő - A 2. osztag "gyöngyszeme" és a 10. osztag új tagja (Mizushima Setsuko-val)
Függő kontra Függő (Nakajima Shishui-val)

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Jan. 24, 09:32:55

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Fon Kouhei
Nem elérhető Nem elérhető

Osaka Makiro
Nem elérhető Nem elérhető

Mizushima Setsuko
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?