Összegzés - Rosui Naoki

13. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Rosui Naoki
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
2
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
7

Hozzászólások:
32 (0,016 naponta)
Lakóhely:
Seireitei
Regisztrált:
2014. Júl. 07, 16:58:24
Utoljára aktív:
2017. Nov. 02, 16:37:03
Tárcában:
3 400 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
8 700 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Világoskék
Pontozás:
Összesen: 29 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 16 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás miatt
  • 5 pont a hadnagyi rang okán
Képzettségek:

11 pont zanjutsu
6 pont hakuda
1 pont kidou
7 pont shunpo
4 pont zanpakuto


*2 elosztatlan pont
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Rosui Natsuki- elválaszthatatlan ikertestvér
Rosui família- család
Mottó:
Ha valami nem sikerül, akkor nem akartad eléggé.
Post szín:
#00ccff

Jellemzőim

Kinézet: Naoki 178 centiméter magas, a súlya 58 kilogramm. A haja szőke, középhosszú, általában kócos, tépett, bár többnyire frissen mosott. A szeme kék. A bőre világos színű, a vonásai inkább európai származást tükröznek, bár a szeme vágása egy kicsit hasonlít a japánokéra. Külsőre a tinédzser évei közepén jár.
 Az egyenruhája eltér a megszokottól, a felsője két különböző felső félbevágott darabjából lett összevarrva. A bal oldal egy hagyományos egyenruhához tartozott, a jobb oldala viszont ujjatlan. A két részt összesen tíz fehér szalag tartja egyben, a két darab közötti határon nagyjából egy centiméteres rés van, a gerinc mentén, itt a szalagok által lefedett részt leszámítva nem takarja a testet. Naoki hord egy fekete alkarvédőt a jobb karján, ami könyéktől csuklóig védi a végtagot, egy kis, nyakörv-szerű övet a bicepsze és a válla között, és egy egyszerű, bambuszból készült vállvédőt a bal vállán. A zanpakutoját a bal oldalán hordja, az öv része, ami a kardhoz tartozik, kék színű, ez helyettesíti a fehér övet.

Jellem: Néha ugyan egy kicsit önző, nagyszájú és alkalmanként akár fizikailag is agresszív tud lenni egy-egy pofon erejéig, mégsem ez jellemzi Naokit, akiről mindenki, aki legalább futólag ismeri, tudja, hogy jószívű, barátságos, kedves, és minden, ami az ellenkezőjére utalna, csak felszíni kakaskodás, ami természetesnek mondható a korában.
 Bár kifejezetten tart az erőszakos vagy félelmetes dolgoktól (akár filmben, akár történetben, igaz, ezt soha nem vallaná be, egyszerűen csak akkor kell kimennie, amikor érezhetően történni fog valami), a valóságban képes kockáztatni az életét, ha nem tehet mást, és meg kell védenie valakit, és a szélsőséges eseteket leszámítva jól el tudja rejteni, hogy fél. Nagyon fontosak neki a társai, mindig mindent megtesz érte, hogy soha senkinek ne essen baja, és bár nem kifejezetten intelligens vezető vagy jó stratéga, mindig képes reményt adni az alárendeltjeinek, és összefogni őket. Bár sokszor hivatkozik a rangjára, nem gondolja magát többnek egy újoncnál, és felelősségként tekint a rangjára, nem többletjogként.
Kifejezetten rossz gyereknek számít, bár soha nem szándékosan rosszindulatú, nagyon fontosak neki a családtagjai. A legközelebbi kapcsolata az ikertestvérével van, akit változatlanul szeret, mindig őszinte vele, és továbbra is különleges, erős kötelék van közöttük, aminek köszönhetően néha teljesen közösek az érzéseik, a gondolataik, különösen, ha közel vannak egymáshoz.

Neve: Seitotsuku (Csillagbagoly)
Fajtája: fény
Shikai parancsa: Yashire! (Huhogj!)
Shikai kinézete: Alapállapotban egy normál tachi, ezüstszínű markolattal és tokkal. Naoki a hátán hordja a zanpakutot a magassága miatt, ezt egy sötétkék selyemövvel rögzíti a hátára, hasonlóan a juubantai korábbi kapitányához. Övcsatként egy aranyszínű, négyágú csillag szolgál, ami nagyjából a mellkasánál van. Ezek a kiegészítők szintén a zanpakutohoz tartoznak. A kard külseje nem változik shikaiban.

Támadások:
Seitoyaiba (Csillagpenge): Az első ránézésre erő típusú zanpakuto valódi képessége, hogy a fényt használja támadásra. A fegyver sebzése drasztikus változásokat mutat a fényviszonyoktól függően, míg teljes sötétben úgy érinti az ellenfelet, hogy egyáltalán nem vágja meg, addig a fényárban úszó dolgokon akár háromszor mélyebb sebzést is okozhat annál, mint amire egy fizikai fegyver normál körülmények között képes lehetne.

Suisei (Üstökös)
 Naoki képes fényt adni a kardja pengéjéhez, hogy megnövelje a hosszát: minden zanpakuto pont után képes duplázni a penge hosszát, ami olyan, mintha aranyszínben nyúlna tovább. Ennek a képességnek van hosszlimitje, tíz katana hosszát tudja így felvenni maximum, de ezt a limitált hosszúságot ellensúlyozza, hogy a kard nem lesz egy grammal sem nehezebb, a megnyúlt penge pedig csak azt vágja meg, amit Naoki meg akar vágni, sima fényként viselkedik egyéb esetekben- például ha két ember áll az útjában, képes csak az egyiket félbevágni, vagy úgy forgatni a kardot, hogy a terület amúgy túl szűk, és a kard nyújtott része csak simán bevilágítja a környező tárgyakat. Hátránya, hogy a kard nem képes akadálytalanul áthaladni egy zanpakuton vagy reiatsu pajzson anélkül, hogy áttörné, ezzel egyrészt ki lehet védeni, másrészt le lehet korlátozni a mozgását. Ezt a hátrányt lehet ellensúlyozni azzal, hogy a kardnak nem kell mindig a maximális hosszát felvennie.
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2019. Dec. 16, 15:01:20

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Shiroichi Anao
Nem elérhető Nem elérhető

Rosui-Genki Natsuki
Nem elérhető Nem elérhető

Yato Chifuyu
Nem elérhető Nem elérhető

Rosui-Genki Suzume
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Chihiro
Nem elérhető Nem elérhető

Miyazawa Sanju Ren
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?