Összegzés - Aoyama Ruka

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Aoyama Ruka
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
19

Hozzászólások:
29 (0,026 naponta)
Regisztrált:
2017. Ápr. 17, 22:32:29
Utoljára aktív:
2018. Máj. 25, 20:10:06
Tárcában:
10 900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1
Lélekenergia:
60% Complete
6 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 18 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 12 pont az LP után
  • 1 pont jár a Karakura High School diákjaként
Képzettségek:

1 pont Fegyverforgatás
1 pont Pusztakezes harc
10 pont Reiryoku manipuláció
0 pont Helyváltoztató képesség
6 pont Különleges képesség

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák

0 pont Erő
0 pont Ügyesség
1 pont Gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Karakura High School
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Aoyama Shouta - halott bátyja
Masachika Ryūtarō - lakótárs
Hoshi Sen Nozomi - legjobb barátnő
Tachibana Yuuna - barátnő
Akiyama Haruo - osztálytárs
Post szín:
#DE3163

Jellemzőim

Kinézet
Nem tartozik a legmagasabb diákok közé, testmagassága alig éri el a 152 centimétert. Mindehhez karcsú, törékeny alkat párosul. Egyáltalán nem nevezhető sportosnak, a legegyszerűbb tornaórák feladatai is hamar kifárasztják. Bőre átlagostól kicsit világosabb, még éppen egészséges tónusú, előszeretettel dobja fel arcszínét némi pirosítóval, ahogy a természetesnek ható sminkeket sem veti meg iskolaidőben - iskolán kívül picit bátrabban kísérletezik. Főként természetes adottságait szokta hangsúlyozni: nagy, őzikebarna szemeit eleve hosszú szempillák árnyékolják. Tekintete meleg, és barátságos, családjának tagjait néhány pillogással le tudta venni a lábukról, mikor kisebb volt - néha idegenekkel szemben is megpróbálkozik ezzel, de az esetek túlnyomó többségében még csak nem is tudatosan csinálja. Hosszú, hullámos hajzuhatagának színe a világos barna és a sötétszőke között mozog. Ő maga is szívesen játszik derékig érő tincseivel, a különböző, könnyen elkészíthető frizurák kipróbálásával.
Iskolai viseletében többnyire ragaszkodik a házirendhez, egyedül a pulcsiját cseréli le időnként a krémszínű darabról kedvenc pink verziójára. Kiegészítőivel is igyekszik a határokon belül maradni, nagyon szereti a cuki ékszereket, nyakláncokat, fülbevalókat, de szívesen tesz iskolatáskájára is egy-egy évszaknak megfelelő színű vagy mintázatú szalagból készült masnit is. Iskolán kívüli öltözködésében a cuki dolgok még inkább dominálnak. Bár szerencsés alkata miatt gyakorlatilag bármi jól áll neki, kifejezetten a csajos, csinos darabokat preferálja, színekben a világos, pasztellesebb árnyalatokért van oda. A megfelelő kiegészítőkkel kombinálva megjelenése - még magassarkú viselése esetén is - könnyen emlékeztethet bárkit egy porcelán babára.

Jellem
Mivel szüleit viszonylag korán elvesztette (és távolabbi rokonai is külföldön élnek), Ruka roppant talpraesett, önálló és önellátó fiatalnak tekinthető. A kényszerű önállóság miatt remekül gazdálkodik az idejével, könnyedén és gyorsan boldogul a napi ügyintézéssel - korán megtanulta, hogyan menedzselje saját dolgait, hogy tanulásra és szórakozásra egyaránt maradjon ideje. Ezekben a dolgokban rendkívül magabiztosan vezeti az életét. Az általa látott természetfeletti jelenségeket általában a fáradtságnak tudja be - hiába észleli a lidérceket, shinigamikat vagy csak az egyszerű plusokat, egyszerűen nem hisz bennük, így teljes önbizalommal magyarázza ezeket valamilyen logikus, megfogható dologgal.
A gyakorlatias dolgokon túl azonban tipikus, modern tinédzser. Elképzelni sem tudja az életét internet, instagram, facebook, és a social media egyéb elemei nélkül, vagy egyáltalán belegondolnia is nehéz, hogy létezett élet okostelefonok nélkül. Mindez számára kőkorszaki dolognak látszik, a prioritási sorrendekben is az internet játszik nála főszerepet. Sok kortársához hasonlóan odavan a sztárokért, idolokért, egyéb médiaszemélyiségekért. Megvannak a maga kedvencei, akiknek minden mozzanatát követi. Imádja a különböző magazinok stílustippjeit, különösen ha kipróbálhatja ezeket a gyakorlatban. Kedvenc időtöltései közé tartozik a barátaival elmenni valahova - ezeket az alkalmakat annak rendje és módja szerint dokumentálja is a közösségi portálok valamelyikén, elvégre ha valaminek nincs nyoma az interneten, az meg sem történt. Sok fiatalhoz hasonlóan ő is vezet vlogot, azonban egyáltalán nem törekszik csilliárd számú követő gyűjtésére, mindössze hobbiként használja a social médiát.
Ugyan átlagos tizenéves lányként a szerelem is foglalkoztatja, a környezetében élő srácok esetleges megnyilvánulásaira teljesen vak - ezen a téren még naiv, az ábrándok világában él. Pontos elképzelése van arról, leendő lovagjának milyennek kellene lennie, rengeteg ideát átvéve a romantikus filmekből, komédiákból, sztárpostokból, vagy akár tündérmesékből. Még meggyőződésesen hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra, és az igaz szerelem minden nehézséget legyőzhet. De éppen ezért nem is akarja ezt akárkivel megélni, szívét a Nagy Ő-nek tartogatja.

Képesség

Bubble (Buborék): nem feltétlenül tudatosan használt, kizárólag defenzív célokat szolgáló képesség. Ennek során Ruka egy nála lévő tárgyat alakít át hatalmas léggömbbé, ami megvédi a benne lévőket a külső veszélyektől. Az átalakulás a másodperc tört része alatt történik, a léggömb fala a magába záró funkció miatt kevéssé rugalmas. A védelem ellenállása a KK képzettségre tett pontok másfélszereséig képes a támadásokat blokkolni, fölötte a támadással a képesség megszüntethető. Egyszerre több személyt is buborékba tud zárni védelmi céllal, 4 pontonként plusz egy főt (tehát 8 ponttól magát és még egy személyt, 12 pontnál magát és még kettőt), amit egyszerre több buborék fenntartásával is megtehet. Mások ilyen védelmének hátránya, hogy a buborékon belülről is csak a buborék megszüntetésével lehet támadást indítani.
A képesség nem feltétlenül tudatos, akkor is működésbe léphet, ha Ruka nagyon fél valamitől, az ő akaratától teljesen függetlenül. (A karakter egyelőre nem tudatosan használja.)

Balloon Shield (Lufi Pajzs): minden esetben tudatos alkalmazást igénylő defenzív képesség. Ruka egy általa kiválasztott tárgyat maga elé dobva két méter magas lufivá alakítja azt. A tárgy megőrzi eredeti kinézetét, például egy Hello Kitty medál továbbra is Hello Kittynek fog kinézni, azonban fizikai tulajdonságai felveszik egy léggömb tulajdonságait, így egyfajta ruganyos pajzsot létrehozva. A növekedés arányos, a szélesség az eredeti tárgyhoz hasonlóan fog aránylani a magassághoz. A másik képességgel ellentétben itt a pajzs nem egy maxra fújt, hanem egy lazább, ruganyos léggömbre emlékeztet. Éppen ezért a támadásoktól is úgy véd, hogy felszíne benyomódik, ezzel “elnyelve” a támadás erejét (ezzel együtt egy éppenhogy kivédett kidou például eléggé hátra rúghatja a pajzs mögött állót). Védeni ugyanúgy a KK pontok másfélszereséig képes, a létrehozható pajzsok száma a KK pontok negyede, egész számra kerekítve (8 pontnál kettő, 12 pontnál 3).

Kikötések mindkét képességhez:
  • A védelem maximum KK pontok + 6 pont lehet (új pontrendszerben KK pontok + 10 pont).
  • A képességek elektromos szerkezeteken, élőlényeken nem működnek!
  • Amennyiben a képességet külső behatás töri meg, a léggömb tulajdonságainak megfelelően a technika a használóra „robban” (ettől értelemszerűen pluszban sérül).
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Máj. 29, 15:52:21

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Hoshi Sen Nozomi
Nem elérhető Nem elérhető

Tsukatani Aoi
Nem elérhető Nem elérhető

Hoshi Kazumi
Nem elérhető Nem elérhető

Hoshi Ryohei
Nem elérhető Nem elérhető

Masachika Ryūtarō
Nem elérhető Nem elérhető

Akiyama Haruo
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?