Összegzés - Azukari Hisao

6. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Azukari Hisao
Pozíció:
Shinigami
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
2 (0,002 naponta)
Lakóhely:
Seireitei
Regisztrált:
2017. Jún. 11, 14:28:50
Utoljára aktív:
2018. Jún. 21, 16:17:52
Tárcában:
4 100 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Indigo
Pontozás:
Összesen: 18 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás miatt
Képzettségek:

5 pont Fegyverforgatás
1 pont Hakuda
3 pont Kidou
4 pont Helyváltoztató képesség
5 pont Zanpakutou

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák

0 pont Erő
1 pont Ügyesség
0 pont Gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
Light Salmon

Jellemzőim

~ Kinézet

 Haja középhosszú, elől az ég fele nyújtózkodik, hátul a harmadik csigolyáig ér. Oldalt a rendkívül rövidre nyírt frizurát preferálja. Ehhez jön a borosta, amely állán egy kört alkot sötét hajával. Ennek a körnek közepét két világos bőrmezőn fekvő világoskék szemvirág adja. A mező fintorgó, két anyajegyet visel, egyet bal szeme mellett, a másikat jobb oldali járomcsontján. E kettőt egy sötét bajuszsövény köti össze.
 Magas, kissé edzett benyomást keltő figura. Kedvelt öltözéke a shinigami egyenruha, de sokszor van úgy, hogy szolgálaton kívül egy sokkal feszültebb, fekete kabátot hord. Továbbá több feketét hord, ha zanpakutoja képességét jól ki akarja használni. Továbbá, régi jó szokása következtében hordhat egy kasát (kalap).
~ Jellem

 Egy magányos farkas volt sokáig, ami igaz, hogy megváltozott azzal, hogy felvették az Akadémiára, még mindig megtalálhatók nyomai. Sokszor melankolikusabb jó barátja elvesztése miatt, habár a felépülése megnyilvánul abban, hogy egyre odaadóbban végzi munkáját, és barátkozik ismét.
 Egy erős dualitás, a saját szintjén lévő személyekkel vagánykodik, csipkelődik velük, míg a felettesét teljes mértékben tiszteli. Így viszont kitartó, bármit megtenne, hogy rá kiaggatott feladatát végrehajtsa. A másik dualitása itt nyugszik amúgy. A feladatot hajlamos újraértelmezni, filozófus hajlamából kifolyólag.

~ Zanpakuto/képesség

Név: Sumiiro Geisha (Tintafekete Gésa)
Típus: árnyék
A kard szelleme: egy fekete-vörös kimonót hordó, kifestett gésa hölgy, aki szeret dalokat játszani dobjain, lantján és fuvoláján.
A belső világ: egy japán belső kert, négyszögletű, körülötte négy oldalról tornác és ház. Hiába van mind a négy falon ajtó, akárhányszor megpróbálnak átsétálni rajtuk, visszavezetnek önmagukba. A kert maga homokkal és kövekkel bélelt, és a gésa a közepén magasodó, fekete virágú, fehér fa alá helyezett, kis asztalnál üldögél hangszereivel.

(click to show/hide)


 Lepecsételt formában egy hosszabb tachi, melynek markolata két, fehér-rózsaszínű szalaggal betekert részből, és az őket elválasztó acélsávból áll. A tsuba virág alakú, a tokon is visszatérnek ezek a mintázatok, fekete és rózsaszín színnel. A penge vége kissé szögletes.

(click to show/hide)


Támadási parancs: Utae! (Énekelj!) , de vannak napok, amikor csak az "Utai!" (Kérlek, dalolj!) kifejezésre hallgat.
Shikai forma: Egy hosszú, fekete nyelű naginata, modern fekete pengével. A vágó része kissé világosabb. Körül belül 1,8 méter a nyél, a penge 0,45 méter. Harc közben  a gésa zenélni kezd, különleges képességei attól függnek, milyen hangszeren játszik.


(click to show/hide)


Ha dobolni (KATT!) kezd, a Hikage no zene (az Árny fekete kimonója) lép érvénybe, amely szerint a Hisaot érő fizikai és varázstámadások egy bizonyos mértékben gyengülnek, ha azok a ruhái fekete részét érik.
A gyengítés mértéke attól függ, hogy mekkora a zanpakuto pont különbség a két személy között. Ha Hisaoval megegyező zanpakuto szinten áll, vagy kevesebb ponttal rendelkezik (különbség < 0 vagy = 0 ) a fizikai támadások nem képesek átütni a fekete részeket. Ha a különbség 3 pont, akkor ez a gyengyítés 50%-os, tehát áthatol a ruhán, de nem okoz akkora sérülést, mint alapból okozna. Ha a különbség viszont 6 pontnál több, gyengítés nélkül áthalad a támadás a fekete felületen. A varázstámadások mint a kidou, vagy kidou típusú kardok támadásainak gyengítése fele ilyen hatékony mindig. ( A kidou gyengítésénél a kidou-ra tett pontok és Hisao zanpakuto pontjainak különbségét kell figyelembe venni. Továbbá ez a képesség a bakudo ellen nem érvényes.)
 Ha a gésa lanton (KATT!) játszik, akkor a Sumiiro tessa (Tintaszín lánc) lép érvénybe. Ilyenkor Hisao képes egy bal kezének árnyékos ingujjából egy tapadós, fekete láncot megidézni. A lánc mérete kedv szerint változtatható, de a maximum hosszúság a zanpakuto-ra helyezett pontok fele méterben. Több lánc is idézhető, azonban azoknak összmérete nem haladhatja meg az egy láncra vonatkozó maximális hosszlimitet. A lánccal ellenfeleket lehet összezavarni, hatástalanítani, rá lehet tekerni a naginata-ra és távolságban használni így vagy vészhelyzetben villámlépés helyett is lehet helyváltoztatásra használni, mivel tapad.


~ Felszerelés(ek), Különleges technikák

Nem rendelkezik semmivel.
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Szept. 26, 06:11:26

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?