Összegzés - Pietro Mattiace

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Pietro Mattiace
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Kor:
N/A

Hozzászólások:
8 (0,004 naponta)
Regisztrált:
2014. Júl. 07, 17:12:05
Utoljára aktív:
2016. Okt. 25, 16:25:22
Tárcában:
1 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

Kinézet: Nem tűnik ki szinte semmivel a többiek közül, talán csak azzal, hogy 185cm körüli a magassága. Haja sűrű, fekete és torzonborz, de mindig előre igazítja.  Hollow maszk töredéke a jobb vállán található, Hollow lyuka pedig a bal csuklóján. Megjelenése magabiztos, a legtöbb körülmény között mindenekelőtt nyugodt magatartású, és ez tartásából is látszik. Biztos keze van.
Jellem: Amint az előtörténetből kiderült, multiplex személyisége van, az egyik, maga Pietro jelleme, ami magabiztos, határozott, nyugodt és ellentmondást csak a feletteseitől tűrő. Kedvtelésből néha beszédébe olasz szavakat is sző, mert szereti anyanyelvét. Nem szereti a tétlenséget, így mindig talál valamit, amivel elfoglalhatja magát, szolgálaton kívül általában néhány szál cigarettával, aminek szokását még másik személyiségétől vette át. Kíváncsisága sokszor eluralkodik rajta. Tűrni szokta, ha kritizálják, de ha beleun, akkor dolgozik a legjobban, bár üröm az örömben, ilyenkor kizárja magából a külvilágot. A másik, leigázott személyiség, amely eredetileg másé volt, csak susogni szokott fejében, de akkor gyilkosságra ösztönöz, minthogy vérszomja hollow léte után se enyhült. Még arrancar létük korábbi szakaszában néha átvette a testet, és végleges legyűrése után se hagyott fel a próbálkozással. Van, amikor csak kérdőre vonja Pietro-t, vagy csak beszélget.

[size=16]~ Képesség(ek)[/size]

Asimilación/Beolvasztás: A szervezetében tárolt jótékony hatású gyógynövényeket magába tudja olvasztani, hogy élvezze hatását, például ha kávét használ, akkor felélénkül. A növényeket akkor használja, amikor akarja, és a használatot kedve szerint leállíthatja, vagy újraindíthatja. Resurrección pontoktól függ, hogy milyen sebességgel szívódnak fel, és ugyanezen múlik, egyszerre mennyit tud raktározni. A képesség válogat, hogy a bevett anyag a gyomorba, a méreg összetevőkhöz, avagy a beolvasztandó dolgokhoz kerül, Több lehetőség esetén Pietro választ, pakolgathatja is akár az anyagot, ám a felhasznált növényeket nem tudja visszahozni.

Képessége még, hogy ha mérget vesz magához, akkor az az ő mérgeihez kerül, nem pedig a gyomrába, és így meg tudja állapítani, hogy milyen fajta méreg és mik az összetevői, s így ellenszert is tud készíteni.
[size=16]~ Zanpakuto[/size]

Neve: Lagartos de Comodo/Komodói Varánusz
Parancsa: Infectar/Fertőzz
Resurrección: Mily’ meglepő, egy óriási, fehér komodói varánusz lesz. hosszú, (20 cm) és éles és hegyes karmokkal, égy ugyanilyen fogakkal, bár csak a szemfogak ilyen hosszúak, a többi csupán 10 cm.
Támadások:

Caldero Enojado/Mérges Üst: A testében képes az előre magához vett alapanyagokból mérget előállítani, majd azt a száján át kilövellni. Csak az előre elraktározott anyagokból képes dolgozni! Minél több resurrección pontja van, annál többféle alapanyagot tud elraktározni, és annál többet. A méregre is ez vonatkozik, öt resurrección pontonként még egyfajta mérget tud egyszerre tárolni, valamint készíteni. A mérgeket kombinálhatja is, valamint a kész mérgekhez további alapanyagokat hozzáadhat. A mérgeket le is tudja bontani. Ha ezt a képességet használja, sokkal lassabban mozog, és minden mozdulat közben lassul maga a folyamat, csak mozdulatlanul tudja teljes sebességgel végrehajtani a méregkeverést, alapanyagok mennyiségétől és számától függően változik az alapidő.


Letal Ortiga/Halálos Csalán: Ez a képesség lényegében az előzőhöz tartozik. A mérget, amelyet kikevert saját testében, belevezetheti egy csalánhoz hasonló nyúlványba, amit magából növeszthet ki. Ez úgy is működik, mint a csalán: A „tű” hegye letörik, amikor felsérti a bőrt, és a mögüle kiáramló méreg így beáramolhat az áldozat testébe. 5 Resurrección pontonként még egy tüskét növeszthet ki egy időben a többivel. Hierro-t csak akkor sérthet fel, ha a Resurrección (!!!) pontja magasabb, mint az illető hierro pontja.

[size=16]~ Technikák/eszközök[/size]

(click to show/hide)[size=16]~ Felszerelés(ek)[/size]

Néhány fémből készült fiola, amikben különböző anyagok vannak mérgekhez, vagy saját használatra, valamint az ehhez tartozó, méretre szabott bőröv. Ezt a ruhája alatt, a vállán átvetve hordja.
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2019. Okt. 18, 20:52:22

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?