Összegzés - Shiba Kamiko

11. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Shiba Kamiko
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
333

Hozzászólások:
26 (0,042 naponta)
Lakóhely:
Shiba birtok
Regisztrált:
2017. Okt. 08, 20:09:09
Utoljára aktív:
2018. Máj. 05, 23:50:35
Tárcában:
13 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
9 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 19 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
  • 1 pont a nemesi származás okán
Képzettségek:

5 pont fegyverforgatás
3 pont hakuda (+ 1 pont álshikai használatakor)
1 pont kidou
4 pont helyváltoztató képesség
6 pont zanpakutou

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Bonyolult
Post szín:
#950736 és #933E66

Jellemzőim

Kamiko kifejezetten forrófejű, nagyon könnyen elveszíti a fejét. A Rukongaiban töltött utolsó évek óta komoly problémái vannak a dühkezeléssel, ez pedig jóban megnehezíti az önkifejezését. Általában nem az jön ki a száján, nem azt csinálja, amit valójában szeretne, az sem ritka, hogy kifejezetten az ellenkezőjét sikerül. Gyakran csak utólag tűnik fel neki, hogy mi mindent tett vagy mondott. Ennek ellenére nem rossz ember, és emiatt kifejezetten sokszor van bűntudata. A bocsánatkérés azonban nem az ő pályája, mert az összes, érzelmileg felfokozott helyzetből akaratlanul is dührohammal jön ki. Sokan azt hiszik, a makacssága miatt nem kér bocsánatot, pedig csak próbálja elkerülni, hogy még nagyobb bajt keverjen. Pont emiatt a tulajdonsága miatt sosem mer közeledni az emberekhez, és azt is nagyon nehezen viselni, ha valaki más akar hozzá közel kerülni. Alapvetően nagyon nehéz elnyerni a bizalmát. Az egyetlen kivételt a gyermekekkel teszi – velük szemben sosem veszíti el a fejét, és kifejezetten könnyen ért velük szót. A felszín alatt nagyon érzelmes, érzékeny személyisége van, de még ha akarná sem tudná megfelelően megmutatni ezt másoknak – zanpakutou szelleme az egyetlen, aki jól ismeri.

Hosszú, vörös hajkoronáját szinte mindig szoros copfban, vagy katonás kontyban hordja. Testfelépítése nem kifejezetten törékeny. Noha az öltözete szinte mindig takarja alakját, az anyag alatt kifejezetten sportos alkat rejtőzik. Nem nagyon szeret túl sok bőrfelületet fedetlenül hagyni, ugyanis a lidércekkel való, fegyvertelen harcban rengeteg sérülést szedett össze, testét változatos hegek borítják. Arcvonásai gyakran kemények és túlkontrolláltak a problémái miatt és a lehető legkevésbé sem nőies, sem öltözködésében, sem viselkedésében, a sminkelés rejtélyeit pedig nem is ismeri. Tekintete halvány kékes, lilás árnyalatban pompázik, de ha valaki felbőszíti, sokkal intenzívebben kéknek tűnik. Kisugárzása általában nem túl barátságos, ahogy arckifejezése sem – arra hivatott, hogy a legtöbb személyt távol tartsa tőle. Ellenben, amikor valahogy sikerül mosolyt varázsolni az arcára, kifejezetten megszépül tőle és már-már bájos lesz a megjelenése.
Zanpakuto szellem
Neve: Furui fukurou / Ősi bagoly
Kinézete: Fukurou, a nevéhez illően egészen bagolyszerű vonásokkal rendelkezik. Azonban, nem egy szokványos állat, testalkatát tekintve leginkább egy medvére hasonlít. Termetes lélek, négykézláb is eléri a 180-190 centiméteres magasságot. Tollai közé szőrszálak is keverednek, egy masszív, vízálló, de mindazonáltal puha bundával vonva be őt. Noha vannak tollak a mellső végtagján, repülésre súlyánál fogva képtelen, azonban mind a négy végtagjának végén hegyes, veszélyes karmokat találunk. Orra erős csőrben végződik, tollazata miatt pedig olyan, mintha mindig ádáz tekintettel nézne. >>KATT<<
Jelleme: Fukurou, ádáz kinézete ellenére nagyon kedves lélek, főleg, ha Kamikoról van szó. Kifejezetten sajnálja a lányt, általában a gondoskodó anyaszerepben tetszeleg. Fejlődését mindig igyekszik segíteni, bölcs bagolyként, jótanácsokkal igyekszik őt terelgetni az útján. Nagyon jól tudja, hogy ő jelenleg az egyetlen személy, akire Kamiko bármely helyzetben számíthat, úgyhogy igyekszik ennek méltóan viselkedni. Alapvetően kedves, jótét lélek, gyakran Kamiko lelkiismereteként működik, mindig hidegfejű és bölcs, ellensúlyozva a lány hevességét.
Belső világa: Egy nagyon sűrű, rejtelmes erdő Fukurou “lakhelye”, rengeteg apró, felfedezetlen úttal és rejtéllyel kecsegtet. Folyamatos mozgásban van a környezet, minden oldalról furcsa zajok jellemzik. Az erdő közepén egy nagy tó található. A világban folyamatosan a naplemente utolsó pillanatai játszódnak le. Sosem lesz éjszaka, de sosem tűnik el folyamatosan a fény sem. A napot szinte minden alkalommal vészjósló felhők takarják. >>KATT<<


Ál-shikai
Shikai típusa: erő
Shikai parancsa: Yojinoburo! / Claw your way up! / Vájd ki az utad!
Shikai képesség: Ebben a formában a kard egy egészen más alakot vesz fel, két fém kesztyű lesz belőle. A kesztyű minden ujja végén hosszú, fémkarom található. Az egész kesztyű védi az alkart, súlyt és keménységet ad neki, a karmok pedig élesek, vágásra alkalmasak. A kard az ál-shikai formájában minden ötödik zanpakutoura tett pont után ad +1 pont bónuszt hakudára.
 
Shikai forma
Shikai típusa: Illúzió
Shikai parancsa: Karidase! / Hunt out! / Vadászatra fel!
Shikai kinézete: A valódi shikai képesség használatakor a katana helyett szokványos, könnyű, egy kezes kard formáját ölti. A kard látszólag nem erős személyekre lett tervezve, nem túl masszív, de jjó a fogása, könnyű a markolata, technikásabb harcra is tökéletesen alkalmas.

Kiiroi no metsuki / Borostyánsárga tekintet
Ezen shikai képesség alkalmazásakor Kamiko a kard pengéjét ellenfeléhez érinti, és amennyiben sikeres, az ellenfél hatalmas, sárga bagolyszemeket lát maga előtt. Ettől kezdve egy illúzió hatása alá kerül, amely teljes mértékben összekeveri az érzékszerveit. Az érzékeléssel nem lesz gondja, a feldolgozással annál inkább: az információk rossz agyi központokba futnak be. Minden érzéklet és érzékszerv összekeveredik, a hangokat például látja, vagy szagolja az illető, az ízeket tapintja, vagy ehhez hasonló, furcsa kombinációk jöhetnek létre. A képesség hatása alatt lehetséges az érzékelés, illetve tájékozódás, azonban némi hozzászokás és logika szükségeltetik az új információk megértéséhez, így pillanatnyi zavart mindenképpen okoz. (Drogos élményekben gyakorlott szinesztézia kedvelők előnnyel indulnak.) A hatás időtartamát és intenzitását a zanpakutoura tett pontok száma határozza meg, a következőképpen:
1-5 pont: Két, szabadon választható érzékszerv kavarodik össze, a hatás egy körön át tart.
6-10 pont: Az ötből három érző modalitás kavarodik össze, a hatás egy körön át tart.
10-15 pont: Három érzékszerv keveredik össze, az egyik a hallás/látás mindenképp, a hatás két körön át tart.
16-20 pont: Négy érzékszerv keveredik össze, a hatása három körön át tart.
21-25 pont: Mind az öt érzékszerv összekavarodik, a hatása négy körön át tart.

Murasaki no metsuki / Lila tekintet
Ezen shikai támadás alkalmazása akkor sikeres, ha a kard hozzáér ellenfeléhez. Hatására egy illúzióba kerül, szemei előtt megjelenik egy hatalmas, lila bagolyszempár. Az illúzió lényege az, hogy a kisagyba befutó információkat zavarja össze - kisebb/nagyobb fennakadásokat okozva a mozgáskoordinációban. Ennek intenzitása, illetve hatási ideje a zanpakutou pontok függvényében:
1-5 pont: Az illúzió áldozatának igen nagy fejtörést okoz, hogy melyik a jobb, illetve bal oldal, ha nem is téveszti össze, gondolkoznia kell rajta. A hatás egy körön át marad fent.
6-10 pont: Az előző hatáshoz hozzáadódik, hogy az áldozat egyensúlya nem az igazi, sokkal nehezebben áll meg a lábán. A hatás egy körön át marad fent.
11-15 pont: A jobb és a bal oldal teljesen összekeveredik a mozgásában, egyensúlya bizonytalan, két körön át.
16-20 pont: Az illúzió áldozata tisztában van az irányokkal, és minden tagja remekül mozog, azonban egyetlen mozgás sem összehangolható, mintha nem tudná az egyik keze, hogy mit csinál a másik. A testhelyzet érzékelésében komoly zavarok. Két körön át fennmaradó hatás.
21-25 pont: Az illúzió alatt álló személy, noha minden mozdulatát képes megcsinálni, semmi nem úgy jön össze, ahogy tervezte. Elveszti a mozgáskoordinációját, a végtagjai különálló életet élnek, az egyensúlya bizonytalan, nem érzi a testét megfelelően. Három körön át fennmaradó hatás.Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2019. Jún. 20, 04:59:11

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Shiba Moemi
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?