Összegzés - Kuchiki Seiya

7. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Kuchiki Seiya
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
290

Hozzászólások:
32 (0,036 naponta)
Regisztrált:
2017. Okt. 28, 19:08:28
Utoljára aktív:
2018. Máj. 25, 20:12:39
Tárcában:
11 900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
3.
Lélekenergia:
60% Complete
15 000 / 30 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
jég elemi
Pontozás:
Összesen: 39 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 30 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
  • 1 pont a nemesi rang nyomán
Képzettségek:

14 pont fegyverforgatás
9 pont hakuda
9 pont kidou
2 pont helyváltoztató képesség
5 pont zanpakutou

3 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
3 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Kuchiki Hana - unokanővére
Kuchiki Hinata - nővére
Kuchiki Tomoe - öccse
Kuchiki Chihiro - távoli unokahúga

Sachiaru Masaki - fogadott apja, egykori kapitánya
Sachiaru Teruo - fogadott testvér

Sierashi Katsuo - jelenlegi kapitánya
Post szín:
#0F52BA //#CCCCFF

Jellemzőim

Kinézet
184 centiméter magas, ránézésre 20-21 éves, jóvágású ifjú. Kékesfekete haja tépett, szinte mindig kócos hatást kelt, kék szemei élénkek, világosba hajlók, külső szemlélőnek ez a vonása tűnhet fel először. Alakján meglátszik a rendszeres edzés, sportos alkat.
Viselete halálistenként a megszokott uniformis ujjatlan változata. Az Emberek Világában alkalomhoz öltözik: ha nincs kifejezett programja, a szaggatott farmerek, bakancsok, bőrdzsekik világában mozog, ugyanakkor munkahelyére, találkozókra az elegáns stílust kedveli, ennek foka már tényleg az apropótól függ, igen drága öltönyökig terjed skálája.
Nyakában ezüstláncot visel, melyet függőjével együtt mindig öltözete alá rejt, ezt az ékszert szinte sosem veszi le.

Jellem
Ismeretlenek meg nem mondanák róla, hogy nemesi neveltetésben részesült, ugyan ennek halovány csírái még fellelhetőek benne, az Emberek Világában töltött idő azonban kétségtelenül nagyobb hatással volt rá. Imádja az emberi világ adta pörgést, szabadságot, kifejezett híve az egyenjogúságnak. A maradi illemszabályokat fojtogatónak érzi, kifejezetten rövid ideig képes csak ezeknek eleget tenni és engedelmeskedni, noha rokonaival szemben igyekszik mellőzni a modern szleng használatát, és a meggondolatlan reakciókat.
Többnyire nyugodt, ám megvan benne a fiatalokra jellemző hirtelenharagúság. Ha valami nem tetszik neki, eleinte morog, majd a maga temperamentumos stílusában válaszol, hajlamos átgondolatlanul cselekedni, nem kifejezetten nehéz felbosszantani. Ennek ellenére csak ritkán megy fejjel a falnak, megvan benne az igény, hogy döntései előtt egy minimális szinten felmérje a helyzetét. Szereti tudni a pontos helyzetét, a tényállásokat, ezzel kapcsolatban nem ismer tréfát, néha kissé talán akaratos is.
A hozzá közel állókhoz ragaszkodik, rosszul viseli, ha nem tudja tartani velük a kapcsolatot, legalább egy éves szinten (ami számára, lévén shinigami, még nem számít annyira hosszú intervallumnak). A számára legkedvesebbekkel igazán gondoskodó, szeretné őket boldognak látni, ehhez semmilyen áldozatot nem sajnál.

Zanpakutou
Neve: Fuyugata Matsuyukisou - Fagyos Hóvirág
Fajtája: Hó/Jég
Kinézete: Feloldatlan állapotában szépen megmunkált tachi alakját öltötte magára. Markolata és pengéje hófehér, szinte világít; keresztvasa hópelyhet mintázó fehérarany. A saya látványos: a markolatnál kék színű, míg a vége felé haladva fokozatosan fehérbe vált, mintha jégvirágok lepnék be arrafelé. Az egészet fehérarany gomb zárja.
Lelke: Matsuyukisou megtestesít mindent, amit a téltől és egy törékeny virágtól elvárnánk. Eleinte fehér, meghatározhatatlan szellemalakként jelent meg forgatójának, mely leginkább havasi rókára emlékeztetett, jeges pillantásában már akkor is eltért az átlagos élőlényektől, akárcsak a rajta végigfutó dér - szilárd alakja nem igazán volt. Később emberi alakot is magára öltött: törékeny alkatú, hófehér bőrű és hajszínű, fehér öltözetű ifjú hölgy képében jelent meg. Szemei jégkék színűek, bőrén, ruházatának peremén és hajában több helyen jégvirág díszeleg, mintha csak megcsípte volna a téli fagy.

Shikai parancsa: Fuyubi wo tsuremodose! - Hozd vissza a téli napot!
Shikai kinézete: A parancsszó elhangzása után a tachi komoly változáson megy keresztül: pengéje szinte egy az egyben jéggé változik, enyhén áttetszővé lesz. A keresztvas teljesen eltűnik, akárcsak a hagyományos markolat: mindössze az erre a helyre tekeredő, kötésnek tetsző fehér anyag jelzi annak egykori helyét.

Technikák:
A fegyver parancs nélküli, feloldást követően állandóan aktív képessége természetéből fakad: mivel a tachi maga is jégből van, közvetlen közelében bőven fagypont alá hűti a levegőt. Ez keveredik Seiya jég elemi lélekenergiájával, ami által fegyver és forgatója körül egy fagyos aurát hoz létre, melynek “vastagsága” aktuális erőnlététől is függ, általában 5-10 centiméter között mozog. Ez az aura Seiya számára garantálja, hogy saját keze ne fagyjon le a fegyver használata közben, mely természetéből fakadóan “ontja magából” a hideget: az aura hőmérséklete a penge körül -100°C, míg Seiya körül “csupán” -30°C. További hatás forgatójára nézve, hogy szemszíne a kék egy világosabb árnyalatára vált, szinte áttetsző kék színű lesz.
Gyakorlati hatás másokra nézve:
 - A pengével való érintkezés azonnali fagyási sérüléseket okoz élő szervezeten. Ennek mértéke zanpakutou képzettségre tett pontok függvényében: 1-8 pontig elsőfokú, 9-16 pontig másodfokú, 17-24 pont esetén harmadfokú, 25 pont fölött negyedfokú fagyást okoz, melynek súlyossága az érintkezések számától is függ. (Fagyási sérülésekről infó >>ITT<<)
 - Élettelen tárgyakban is komoly károkat tud okozni. Az öltözetek átfagyásánál sokkal lényegesebb hatása, hogy a pengével való érintkezés a fegyvereket, fémeket is kritikus mértékben lehűti, ami érzékenyebbé teszi őket a mechanikai hatásokkal szemben.
 - A fagypont alatti aura természetéből fakad, hogy ebben a feloldott állapotban barátoknak sem tanácsos érintkezni a fegyver pengéjével vagy annak 10 centis körzetével, valamint hogy Seiya mellett is érdemes tartani egy ennek megfelelő távolságot. A vele való rövid érintkezés még nem vált ki azonnali sérülést, azonban közelharc esetén a huzamosabb ideig tartó hadakozás itt is fagyási sérüléseket okozhat a másik fél számára.

Yukiarashi - Hóvihar
A technika neve némiképp megtévesztő lehet, ugyanis nem havat használ hozzá, hanem 1-3 centiméteres nagyságú, éles jégszilánkokat. Használatakor ezek a jégszilánkok a tachi pengéjéből bújnak elő, majd körülötte örvénylenek, ameddig a fegyver forgatója úgy dönt, használni kívánja őket. Minél tovább vár, annál több jégszilánk gyűlik a zanpakutou köré, melyeket aztán egy suhintással, köríves vonalon tud a célpontja felé küldeni. A becsapódáskor élességük révén könnyedén beleállnak az ellenfélbe, vagy annak ruhájába. Karcolásuk és sebzésük kellemetlen, mivel hőmérsékletük a zanpakutou pengéjéhez hasonlóan bőven fagypont alatti, ezáltal erősen roncsolják a szöveteket a becsapódás helyén, komoly fagyási sérüléseket tudnak okozni.


Technikák
 - Houzan Kenbu
 - Kensei
 - Ryoudan
 - Oni Dekopin
 - Gatoringu Jidanda
 - Hadou 31: Shakkahou
 - El Escudo
 - Hakufuku
 - Inemuri
 - Soueigeki
Játékok
-

Ajándékok
 - Kezdő 5000 LP és 7000 ryou
 - Kezdő 5 ingyen technika (Oni Dekopin, Gatoringu Jidanda, Houzan Kenbu, Ryoudan, Hadou 31: Shakkahou)
 - 2017. Születésnapi nyereményjáték(ok)ból származó 5000 LP és 5000 ryou

Kiadások
 - Kezdő 5 ingyen technika (Oni Dekopin, Gatoringu Jidanda, Houzan Kenbu, Ryoudan, Hadou 31: Shakkahou)
 - Soueigeki (1500 ryou)
 - Hakufuku (1500 ryou)
 - El Escudo (1500 ryou)
 - Kensei (1500 ryou)
 - Inemuri (2000 ryou)

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Ápr. 06, 11:35:12

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Kuchiki Chihiro
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Hana
Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Tomoe
Nem elérhető Nem elérhető

Sachiaru Masaki
Nem elérhető Nem elérhető

Sachiaru Teruo
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?