Összegzés - Maki Shinobu

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Maki Shinobu
Pozíció:
Ember
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
18

Hozzászólások:
13 (0,011 naponta)
Regisztrált:
2017. Nov. 25, 22:04:06
Utoljára aktív:
2019. Máj. 24, 12:28:59
Tárcában:
800 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 16 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 1 pont a Karakura Highschool-hoz tartozás után
Képzettségek:

1 pont fegyverforgatás
6 pont pusztakezes harc
1 pont reiryoku manipuláció
4 pont helyváltoztató képesség
4 pont különleges képesség

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#EE3423

Jellemzőim

~ Kinézet

160cm magas, 50kg, zömök testalkatú fiú, viszont ez nem látszik rajta, mivel a finom vonalai, kerekded arca, és a magassága miatt az emberek inkább lánynak nézik, melyet igyekszik minimálisra redukálni, általában. Nyakig érő, mogyoróbarna haja van, és ugyan rendezetten van tartva, a hajszálvégek töredezettek, iskolaszünetekben pedig kócosan hagyja. A szemei is barnák, hasonlóan a hajához, fényviszonyoktól függően világosabbnak vagy sötétebbnek látni, ami nem meglepő a fény ismeretében. Az arca kerekded, az orra keskeny, álla hegyes, a fülei egy kicsit nagyobbak az arányosnál, a haja takarja, a fogai szabályosak a szemfogai ugyanakkor kissé nagyobbak az átlagnál.
Az öltözködése általában fiús, de van pár női ruhadarabja rejtve, amit még az otthonban halmozott fel, és szükség esetén megvart, amit zárt térben szokott viccből felvenni, csak hogy lássa hogy áll. A cross dressingen kívül ugyanakkor főként a kényelem és a használhatóság dominál az öltözködésében.
Eredeti forrás

~ Jellem

Kifürkészhetetlen, távolságtartó figura, a valóságot igen kevesen láthatják. Tudhatod, hogy hazudik, tudhatod, hogy eljátszik valamit, de nem tudhatod, mi van mögötte. Az arca akár egy lap, azt rajzol rá, amit éppen kíván. Nem feltétlen arcátlan hazug, tudja, hogy teljesen nem válna hihetővé, így féligazságokat mond, ferdít, elhallgat részleteket, vagy eltereli a figyelmet valamiről, így kevesebbet kíváncsiskodnak az emberek. Ha van alapja elhiszik, az egyszerre bizonyíthatatlan és cáfolhatatlan részleteken pedig átsuhannak, tudat alatt elhiszik minden remény szerint. A viselkedése egyébiránt csendes és udvarias általában, mint ahogy megtanulta, hogy ez előnyös.
A manipulációja, befolyásolása és hazudozása miatt igen tapasztalt benne, hogy mikor teszik vele ugyanezt, rendkívül éber, figyelmes, ugyanakkor elég tapintatos, hogy ne próbálja lebuktatni az illetőt, ha rajtakapja, de nem mindenható, szóval tévedhet. Az ébersége miatt ugyanakkor önvádló, mivel minden szkeptikus spekuláció alkalmával, felelevenedik benne a „Csak a hazugok feltételeznek másokról hazugságot.” mondat.
Kevesek mondják el róla, de intelligens, kreatív, és állítólag tehetsége is van, viszont senki sem bizonyította, a legtöbb jegye, mivel átlagosak vagy az alattiak, cáfolatként szolgálnak. A tehetsége tehát nem biztos, hogy akadémikus jellegű, legalábbis erre a következtetésre jutott. Az akadémikus készségei, akármennyire is nem kiemelkedőek, legalább technika függetlenek, vagyis tud fejben számolni, gyorsan összeszámolni sok dolgot, angolul beszélni és olvasni, alapvető tudományos tényekkel is tisztában van és nap, mint nap hasznosítja. A többi készsége sem annyira rossz, bár még mindig fejlesztésre szorulnak, főzni kissé nehézkesen tud. A tojás ételeken kívül mindenhez receptre van szüksége, de a kukta munkát meg tudja csinálni anélkül is. Természetesen minden készségét gyakorlás útján sajátította el, nyilván senki sem születik velük legtöbbször, és emiatt fegyelmezett s türelmes. A hobbijai közé tartozik bővíteni és fejleszteni a készségeit, akár tapasztalati úton parkourozni tanulni, könyvek útján tudományos ismereteket, vagy mások megfigyelésével bármilyen jellegű új tudást felszedni, mondhatni: hobbija kíváncsinak és akaratosnak lenni, a tudásért. A gondolatai folyamatos nyugtalansága miatt nehezen alszik el, ami mostanra álmatlansággá, fáradékonysággá, összességében alvási és közérzeti problémává fejlődött, melyet altatókkal vagy meditációval igyekszik kezelni, vagy néha napján egyszerűen túlterheli a szervezetét, így már magától akar pihenni a lényeg, hogy a ne legyen ereje tovább ébren maradni. Összességében egy pocsék alvó.
Az önbecsülése szerint kevesebbet ér, a sarkon hagyott mocsoknál is, legalábbis ezt mondogatja másoknak. Hazugság. Igazából tényleg szerény, de tudja mire képes a mentális, testi, és érzelmi képességeivel, s mire nem, erre az önfejlesztései mindig emlékeztetik. Tudja, hogy nem tökéletes, de tudja, hogy sok mindent tud, viszont nem engedi magának, hogy elengedje magát a tudása miatt. „Senki sem lehet tökéletes, de mindig lehet jobb.”- ezen elvvel lehetne megfogalmazni a hozzáállását. Noha sok mindent meg tud csinálni, amihez az eszét vagy a kezeit kell használni, a lelki dolgokkal, a művészetekkel hadilábon áll. Noha híján van a szépérzéknek bizonyos alkotások képesek befolyásolni az aktuális érzelmi állapotát, még ha még nem is érti miért.
Szereti a kinézete és a hangja közti erős kontrasztot - még ha a kinézetére komplexusa is van, mert nincs teljesen kibékülve vele – mivel az emberek meglepődnek, ha a valódi mély basszusát hallják, de erőltetéssel nőiesebbre (magasabb, lágyabb) szokta torzítani (ezt is megtanulta), viszont emiatt a túlerőltetéstől a hangja ércessé válik. Erőltetés után az érces basszusa miatt, úgy hangzik, mintha folyamatosan >hörögne<.

~ Preferenciák

+ Manga/Anime/Könyvek
+ Sport/Bármilyen játék
+ Álmodni
+ Gondolkozni/filozofálni
+ Zene
+ Tanulni/Másokat hallgatni

- Sok ember
- Tudatmódosító szerek (lásd: alkohol; cigi, és egyéb alkaloidák)
- Magáról beszélni
- Figyelem középpontjába kerülni
- Ha vizsgáztatják
- Rámenős, tudatlan, tapintatlan személyek
- Álmatlanság

~ Képesség(ek)
Neve: Ni Han/Felek
Típusa: Reiryouku manipuláció
Leírása: A képesség külsőre nem sokat mond el. A használó bal tenyerén egy vastag, fekete keretű kör helyezkedik el, amelyen egy kis vonal kelet irányába mutat (ennek tükörképe helyezkedik el a jobbon is, tehát ott nyugat felé mutat), ezek alapállapotban csupán megbélyegzésre használhatóak, többet nem csinálnak. Mellesleg a lehelyezett pecsétek, tökéletesen megegyeznek, viszont hiányzik róluk a kis vonal.
A pecséteket csak szilárd dolgokra lehet elhelyezni, mind élőlényen, mind tárgyakon, mind lelkeken megmarad, feltéve, hogy az adott objektum lélekenergiája nem magasabb Shinobujénál, különben úgy kenhető akár a friss tinta, így használhatatlanná tehetik a pecsétet, ha az a szándék.

Mon/Kapu
Ez a technika külsőben csupán annyit változtat, hogy az egyik kör belseje fehérré, míg a másiké feketévé változik, a színezetet szabadon cserélheti, mind a kezein, mind az elhelyezéseken.
A kikötésekről: mindegyik ehhez a típushoz tartozó pecsétből egy-egy létezhet, amennyiben újat helyez el, az előző eltűnik, amennyiben nem tűnik el (mert egy magasabb lélekenergiával rendelkező személy nem engedi) használhatatlanná válik.
A két különböző pecsét közötti interakció annyiból áll, hogy a fekete meghatározza, hogy a mi kerül a fehérhez. Fontos részlet emellett, hogy a képesség mindig úgy teleportálja a tárgyakat, hogy a két pecsét legalább egy pillanatra összeérjen, vagyis ha rosszul használják, akár fejre is ejthet valakit, például saját magát.
A teleportáció hatótávja gyakorlatilag végtelen, az egyetlen feltétele, hogy az objektum meg legyen jelölve a pecsétek egyikével, és ott is maradjon, míg a használó igényli.

Pontozás:
1 ponttal 1 kilogramm, majd minden 4 pont után +10-zel emelkedik a felső határ.

Jishaku/Mágnes
Itt a körök kék és piros árnyalatot vesznek föl, és ahogy a neve is tükrözi a hatása mágneses. Összesen három különböző kombináció létezhet, de ebből kettőnek ugyanolyan hatása (taszítás) van. A piros jelöli a déli, a kék pedig az északi pólust, de csak akkor fejtik ki a hatásukat, ha a használó lélekenergiájával működésbe hozzák őket. Az egyik pólus mindig a másik felé tart a távolságtól függetlenül, emiatt ez inkább a gravitációra hasonlít, mintsem a mágnesekre, viszont ez csak a megjelölt objektumokra hat.
Részleteiben: Ez’ esetben több mint kettő bélyeget lehet használni egyszerre, és több ugyanazon típus létezhet egy időben, a különbözőek megpróbálnak összekapcsolódni, az ugyanolyanok pedig eltávolodni egymástól.

Pontozás:
(click to show/hide)


A két képesség nem használható egyszerre, mivel mindkét technika igényli a használó két kezét.
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Febr. 25, 17:58:33

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?