Összegzés - Kubo Satomi

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Kubo Satomi
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Kor:
N/A

Hozzászólások:
10 (0,013 naponta)
Regisztrált:
2017. Dec. 31, 00:55:17
Utoljára aktív:
2018. Júl. 25, 17:13:12
Tárcában:
4 900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 15 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
Képzettségek:

3 pont Fegyverforgatás
3 pont Pusztakezes harc
3 pont Reiryoku manipuláció
3 pont Helyváltoztató képesség
3 pont Különleges képesség

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

~ Kinézet

Hosszú lábú, idol alkatú szépség, hátközépig omló fekete hajzuhataggal, titokzatos éjszín szempárral és formás idomokkal.
Satomi legalábbis titkon erre vágyik, s pontosan tudja magáról, mennyire távol áll tőle. Nyakközépig omló, kékesfekete sörénye bár színében nem áll távol az elképzeléseitől, formáját tekintve közel sem kölcsönöz neki reklámtáblára való kinézetet. Sárga szemei és kerek, lágy vonású arca sosem tudta elnyerni a tetszését, mert szerinte nagyon messze álltak az általa oly sokat forgatott animék és videojátékok főhőseitől, amennyire csak emberileg ez lehetséges volt. Mindezt pedig anélkül, hogy kirívóan ronda lett volna, így még csak tragikusnak sem tudta megélni a saját tükörképét.
Ha mindent összevetett magában, csakis 145 centis magassága tette látványossággá, – már amennyiben az emberek ilyen mélyen keresik azt. Ezt leszámítva azonban úgy értékelte, teljesen átlagos, jellegtelen kinézettel büszkélkedhet, amivel sosem tudott megbarátkozni.
Persze akadtak rá, hogy ennek ellenkezőjét bizonyítsák, de nekik vagy nem tudta elhinni, vagy azonnal el is könyvelte magában, hogy megint szomorú kislánynak tűnik. A ráaggatott jelzők közül a leginkább talán az aranyos és cuki szavaktól tudott leginkább falnak menni, hiszen ő maga nem plüssjátékként akart bevonulni mások tudatába, hanem jelenségként, amitől férfiak vágják magukat hanyatt és nők irigylik.
Alkatilag hosszú ideig vékonynak volt mondható, ám az elmúlt két évében egy komolyabb mennyiségűt hízott. Ennek okozója, hogy egyre többet végzett ülő munkát, és olykor unalmában is evett. Húgocskája örökös szurkálódása miatt aztán elkönyvelte magában a tényt, hogy bizony dagadt, s hogy ettől szabaduljon időről időre fél napig koplal fájdalomcsillapítóként. Barátai szerint nem kellene sokat mozognia, hogy rendbe hozza magát, de ennek elkezdését folyamatosan tolja maga előtt. Mentségére szóljon azonban, hogy felöltözve kevéssé, vagy egyáltalán nem látszik rajta a felesleg.

Ruházatára nem jellemző a divatosság. Edzőcipőben, melegítőben, pólóban és pulóverben érzi magát a legjobban, azonban legtöbbet az egyenruhájában tölti, mivel ideje javát a munkahelyén tengeti. Az otthon falai közt a kényelmességet helyezi előtérbe, de ha társaságba megy, – vagy ahogy ő fogalmaz emberek közé, – kifejezetten csinos látványt tud nyújtani. Ilyenkor a kinézete egy átmenet a sokat mutató és a hétköznapi között. Bár ruházata ilyenkor kiemeli alkatát, mindezt edzőcipővel, kényelmes felsőkkel tarkítja, így próbálva elérhetőnek, emberinek mutatni magát, mégis különlegesnek.
Egyetlen, talán ikonikusnak nevezhető kiegészítője egy egyszerű vörös wagasa, melyet bármikor elővesz, ha nincs nála egynél több táska, vagy az időjárás közbe nem szól.


~ Jellem

Satomi:
Lsd.:  Előtörténet

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Jan. 28, 03:16:16

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?