Összegzés - Titania Richter

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Titania Richter
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Kor:
N/A

Hozzászólások:
5 (0,006 naponta)
Regisztrált:
2018. Márc. 04, 21:33:48
Utoljára aktív:
2018. Márc. 17, 05:46:12
Tárcában:
2 400 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Ezüst
Pontozás:
Összesen: 15 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után

Képzettségek:

4 pont fegyverforgatás
3 pont pusztakezes harc
2 pont reiryoku manipuláció
2 pont helyváltoztató képesség
4 pont bábhasználat

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Bonyolult
Post szín:
#008080 //#C0C0C0

Jellemzőim

~ Kinézet

Minden aspektusában európai. 173 centijével, hófehér bőrével és hófehér hajával eléggé kitűnik a japánok között. Testalkata nőies, ámbár sportos. Mozdulatai kimértek és kecsesek, tükrözik az arisztokrata eleganciát. Egy már elmúlt kor tükröződése. Kora ellenére nem néz ki húsz évesnél többnek, fajából kiindulva soha nem is fog tovább öregedni ennél. Hosszú hófehér haja van, amit az esetek 90%-ában gondos és elegáns kontyba kötve hord. Kék szemei általában hűvösek és nyugodtak.
Öltözet szempontjából általában vagy sportosan, vagy elegánsan öltözik, koncerteken mindig gyönyörű estélyit visel.

~ Jellem

A megélt hosszú évek, valamint a kor, amiben tulajdonképp nevelkedett nem tűntek el nyomtalanul. Rendkívül illedelmes és kimért. Csak addig és annyi érzelmet mutat ki, amíg és amennyi szükséges, annál egy cseppet se többet vagy kevesebbet. A színpadon vad és szenvedélyes, az élet többi felében nyugodt és megfontolt. Ez viszont csöppet sem jelenti azt, hogy nem mondaná ki azt, amit gondol. Aki megérdemli, azt megdicséri, de sérteni vagy leszólni is ugyan úgy kisujjból képes.
Az a fajta nő, akit roppant nehéz, ha közel nem lehetetlen, felkészületlenül elkapni, vagyis úgy, hogy ne a legtökéletesebb formáját mutassa, még akkor is, hogyha lélekben szenved, vagy egyszerűen csak rossz napja van. Szereti a kényelmet és az eleganciát, a zenélésről nem is beszélve.
A legőszintébb saját magának a kivetülésével, a bábjával, tud lenni, akivel gyakorta heves szóváltásba is képes belemenni, de szigorúan csak négy fal között.

~ Báb
Neve: Silber (Ezüst)
Fajtája: Erő
Parancsszava: Zeige Dich!
Kinézete: A báb felébresztését követően kettő dolog történik. Az első, hogy Titania teljes ruházata átalakul (teljesen függetlenül attól, hogy azelőtt mit viselt) a régi helyén egy modernebb estélyi ruha szerű öltözet jelenik meg rajta. Ez semmiféle plusz védelmet nem nyújt számára, csupán a báb igazán egyoldalú és hitvány tréfája, hiszen a nőnek ez a ruhadarab már túlságosan modern kategóriába esik.
A második sem mentesül a báb egyedi humorérzéke alól, hiszen bár önálló fizikai formát nem képes ölteni, viszont különböző fegyverek és tárgyak alakját (szám szerint 6) képes magára ölteni. Viszont nem korlátozások nélkül. Az, hogy melyik tárgy vagy fegyver alakját veszi fel, teljesen véletlenszerű (ezt egy szimpla kockadobással el lehet intézni, vagy mesélői döntéssel). Így nem is olyan kevés az esélye, hogy olyan balszerencsét okoz a használójának, hogy az adott tárgyat csak minimálisan, vagy egy adott helyzetben egyáltalán nem képes effektíven, vagy egyáltalán, használni. Ezen a problémán azzal sem lehet segíteni, ha esetleg a használó úgy döntene, hogy elaltatja a bábját, majd újra felébreszti, hiszen játékidőben (tehát nem IRL) legalább egy napnak el kell telnie, mielőtt a rulett újra beindulna, vagyis ha valami használhatatlan, akkor arra az egész napra használhatatlan. Mindezt pedig a bábhasználatra tett pontok sem befolyásolják semmiképp, hisz azok csak a báb állóképességét határozzák meg, a véletlenbe nincs beleszólásuk.
Ugyanakkor a tárgyak/fegyverek méreteitől függetlenül a használónak semmiféle gondot nem jelent azok felemelése és forgatása, számára a fegyverek súlya egykezes kardéval egyenlő, a tárgyak pedig nem nehezebbek valós társaiknál. Jól és hozzáértően viszont egyelőre csak kettőt tud forgatni (lentebb feltűntetve melyikeket), a többit még meg kell tanulni/ismernie.
(click to show/hide)


Médium kinézete: Egy szimpla, marékban kényelmesen elférő, ezüstből készült gömb, rajta a szimbólummal.

~Technikák:
- Schutz des Sinnes (Érzékelési Védelem)
- Imission (Elnyelés)
- Kyuudou (Gyors Mozgás)
- Chigiri (Talajhasítás)
- Suikawari (Dinnye Hasítás)
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Jún. 02, 23:16:37

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?