Összegzés - Fujiwara Kosuke

Shinigami

Kidoushuu

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Fujiwara Kosuke
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Kor:
N/A

Hozzászólások:
13 (0,015 naponta)
Regisztrált:
2018. Ápr. 25, 17:04:00
Utoljára aktív:
2020. Ápr. 18, 20:34:56
Tárcában:
1 800 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 26 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
  • 8 pont a hadnagyi rang miatt
Képzettségek:

1 pont fegyverforgatás
1 pont hakuda
18 pont kidou
2 pont helyváltoztató képesség
4 pont zanpakutou

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

Kinézet

Vékony, magas, nyúlánk testalkata a 190-et súrolja. Hosszú végtagokkal, nyakkal...ez nem nehéz. Izomzata nem kirívó. Erősen konvergál az elégséges szinthez. Haja mélyfekete, és valamivel váll alá ér. Általában hátul amennyit tud azt copfba fogja, a többi szabadon bóklászik feje elülső részén. Keskeny szürke szemei illenek sápadt bőréjez.


Jellem
Arrogáns de ez eltörpül amellett amennyire akaratos és Kapzsi. Végtelenül. Számára sosem elég az ami van, vagy amiből csak féle van. A mániákus gyűjtögetése a Kidok és zanpakuto másolatok gyűjtögetése óta moderálódott. Ma már válogatósabb, csak az értékes dolgokat szeretné felhalmozni és azt ami az ízlésének is megfelel. Másokat fenntartásokkal kezel. Ami a szívén a száján, nem szeret kertelni. Kritikái, megjegyzései nem ártó szándékúak, csak nyersek. Alapvetően hajlamos magát felsőbbrendűnek, érettebbnek gondolni... pontosabban tudni. Ő tudja, hogy a többségnél különb, jobb!  Nem ellenséges.

Zanpakuto
Neve: Kaku - Mindegyik
Fajtája: Kido
Shikai parancsa: Hirogare - Tárulj fel!
Shikai kinézete: A kard alap állapotában nem a legesztétikusabb. Aranyszínű. A markolat az egész kézfejet védi. Formája nehezen behatárolható. Eltérő méretű aranyszínű hasábokból épül fel. Egy nagy kerek Tsuba-ja van amin semmi díszítés nincs egy peremen kívül ami a penge felé magasodik ki. Ez és a penge szintén arany színű. Valamivel vastagabb az átlagnál. "Feltöltött" állapotban azonban a penge szinte teljesen eltűnik/ "vissza húzódik". Egy különös lyukacsos hasáb marad belőle. Nincs hegye sem pedig éle. Ilyenkor leginkább egy kulcsra emlékeztet.
(click to show/hide)
Támadások:
-Don'yoku no kusari - A Kapzsiság láncai: A kincstár oszlopain tekergő láncokból(ami a kapzsiság kötőerejét jelképezik) képes kapukon keresztül előhívni akár 6 darabot. Ezek rátekerednek az ellenfélre hogy mozgás képtelenné tegyék egy időre. Vagy élettelen/lélektelen tárgyakat juttassanak a kincstárba. Emiatt Játékost, Zanpakuto-t, fullbringet, hollowot stb., nem képes ezzel oda juttatni. Egyszerű tárgyakat, mint ágy, poharak stb… könnyedén. A láncok nem képesek elszakadni, de szorító erejük véges így a menekülés koránt sem lehetetlen.
(click to show/hide)Hirake, Kami no Houko!/ Tárulj ki, Istenek kincstára!
Amint a fegyver egy másik pengével érintkezik, leválik/letörik belőle egy szilánk, amitől a penge folytonossága nem szakad meg de rövidebb lesz egy milliméterrel. A levált szilánk látszólag eltűnik, valójában bekerül a "kincstárba"(Kosuke belső világa) ahol felveszi annak a fegyvernek az alakját amivel az imént összecsapott és helyet foglal a falon. Az így felhalmozott kardokat képes előhívni. Néhány apró kapu jelenik meg amiből nagysebességgel képes kilőni azokat egymás után. Becsapódás után nem sokkal köddé válnak és elvesznek a kincstárból. Ha valamilyen oknál fogva arra kényszerül, hogy közelharcban kezébe vegyen egy ilyen kardot, az első erőbehatás után rögtön megsemmisül a kard. Ilyenformán közelharcban haszontalan. A kapuk Kosuke mögött jelennek meg és arra néznek amerre a Zanpakuto "hegyével" mutat. Ha a fegyver felbomlik, egy apró, fénylő aranyszilánkká formálódik. A szilánk visszaépül a pengébe amitől az egy milliméterrel hosszabb lesz. A penge hossza Kosuke reiatsuja szintjével arányosan nő. Ezáltal az eltárolható fegyverek száma is rohamosan nő.
(click to show/hide)


(click to show/hide)
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Szept. 26, 07:57:38

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Ninomiya Nayoko
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?