Összegzés - Kira Daisuke

1. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Kira Daisuke
Pozíció:
Shinigami
Egyedi titulus:
Hanamori
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
10 (0,011 naponta)
Lakóhely:
Shiranui-birtok
Regisztrált:
2018. Máj. 02, 15:10:42
Utoljára aktív:
2019. Márc. 31, 12:25:45
Tárcában:
7 900 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
6 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Aranysárga
Pontozás:
Összesen: 19 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
  • 1 pont a nemesi rang után
Képzettségek:

7 pont fegyverforgatás
5 pont hakuda
1 pont kidou
1 pont helyváltoztató képesség
5 pont zanpakutou

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

1 pont erő
0 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Mottó:
Hűség és kötelességtudat mindenek felett!
Post szín:
Gold

Jellemzőim


KinézetBátyjához képest jóval magasabb, 190 cm magas, amihez 85 kg testsúly dukál. Szőke üstökéhez (ami valamivel rövidebb, mint testvérének), különleges, aranysárga színű szemei tökéletesen illenek. Teste kifejezetten izmos, kevéske szabadidejében rengeteget edz, fut, vagy épp vív, mivel állandóan top-formában akar lenni. Ruházata rangjának megfelelő. Egyszerű shinigami öltözékén felül a testőrparancsnoknak kijáró egyenruhát hordja, ami egy fekete haori, minek a szegélye arany fonalakkal van díszítve, hátára pedig a Hokouei Tateza jelképe van hímezve ugyancsak arany színű fonállal.
JellemEgy kis tűzről pattant, izgága, heves, de mindig becsületes jellem, aki kiválóan képes szónokolni a régi idők eszméi, a lovagiasság, és tisztesség mellett. Hatalmas könyvgyűjteménye van a középkori európai, illetve japán lovagrendekről-bushidoról, és teljesen ennek szellemében nevelték, majd egyedül is ennek szellemében folytatta életét. Viselkedését más talán viccesnek, de legalábbis különösnek találhatja, ám ez Őt egyáltalán nem érdekli. Erre tette fel az életét.
Ha megsértik a becsületét, akkor képes kiállni és harcolni azért, de nem gőgös, egy igazi kis Lancelot. Képtelen elfogadni a kudarcot, és önmagával a legszigorúbb. Bár képzése szerint csendben kéne lennie mindig, és csak akkor szabadna szólnia, ha kikérik a véleményét, ezt az erényt még nem tette magáévá, amit fiatal korának számlájára írnak mesterei. Számára a legfontosabb dolog, hogy megvédje a gyengéket, elesetteket a világban bármi áron. Bátor, kitartó, ugyanakkor becsületes, és a legmesszemenőkig hűséges típus. Számára nem létezik az árulás szó, sem pedig a hazugság, előbb ölné meg saját magát, semmint elkövesse bármelyiket a két bűn közül. Mindig egyenes, őszinte másokkal, ami egyszer talán a veszte lehet, tekintve, hogy az őszinteséget rengetegen kihasználják a világban, de nem foglalkozik ezzel, csak saját maga által elfogadott és kitűzött eszméknek él, persze meghallgatja és igyekszik megérteni másokét is. Neveléséből adódóan mérsékletes, hatalmas Önuralma és türelme van. Nem kifejezetten szereti az alkoholt, csak nagyon ritka esetekben fogyaszt, akkor is a lehető legkevesebbet, módjával. Ha megkínálják, inkább teát iszik. A parancskövetésre nevelődött egész életében, így feljebbvalói közelében mindig feszülten figyel minden egyes rezdülésükre, sajnos ezen tulajdonsága baráti, idegen körökben is kiüt. Nehezen nyílik meg, feszült az ilyen helyzetekben. Hősként, legendaként tekint bátyjára, akinek nagyon sokat köszönhet. Az Ő jelenlétében tud egyedül igazán megnyílni egyelőre, jóllehet nagyon ritkán találkoznak.
Kitűnő vívó, kardforgadó, noha a test-test elleni küzdelemben is jártas, ellenben a démonmágia használathoz szinte semmit sem ért. Száz meg száz karddal vívott párharcot vívott már, amikben tökéletesítette kardforgatói képességét. Jóllehet, a busidó tanait követi, ami bizonyos mértékit mérsékletességre int, harcban nem ismer kegyelmet, ott érzi igazán, hogy él. Imádja a fényt, ebből adódóan egyik legjobb dolog, amit imád, az maga a Nap. Szeret pirkadatkor - mikor még mindenki más alszik - kimenni a szabadba és a napfelkeltében gyönyörködni, ellenben utálja a sötétséget. Számára a napfelkelte olyan, mint amikor a fényesség, a jó, legyőzi a gonoszt, a sötétséget, mindent elsöprő fényével. Állandóan túlhajszolja magát, de nem törődik vele, mert neki az a legfontosabb, hogy a kapott feladatot maradéktalanul teljesítse.Zanpakutou
Zanpakuto belső világa:
Egy hatalmas, kör alakú, fehér trónterem, aminek a mennyezetén középen egy nagy nyitott kupola helyezkedik el, amin keresztül beáramlik kintről a fény. A falakon egymástól egy méteres távolságban középkori stílusú, hosszúkás, üveg nélküli ablakok helyezkednek el, amik szintén fénnyel látják el a tróntermet. A terem közepén két lépcsősor öleli körbe a fentebb elhelyezkető trónust, amit két, földből kinövő angyali szárny fog közre. Az egész trónust és a szárnyakat pedig két körülbelül húsz méter magas fehér, gránitból készült lovagszobor fogja közre egymásnak háttal állva, ahogy kardjukat maguk elé tartják, azokat hegyükkel a földnek számasztva. Ezekkel egyvonalban, öt méter távolságban további egy - egy  térdelő lovagszobor foglal helyet, amik az őr-lovagokkal szemben helyezkednek el, azokkra áhítattal nézve.
Az egész trónustér előtt, a lépcsőkből három méter távolságba egy kerek, ugyancsak gránitból készült asztal foglal helyet, ami körül két gránitból faragott szék ölel körül, észak-dél irányban.

Zanpakuto kinézete: Egy igazi lovagnak igazi fényes kard dukál. A katana Sayája gyönyörű aranysárga színben pompázik, amire egy aranyszínű szalag van rákötve. A kard markolata fehér alapon aranyszínű szalaggal van körbetekerve.  Keresztvasa szintén arany, illetve pengéje is végig aranysárga színben pompázik.

Zanpakuto szelleme: A zanpakuto szelleme egy az egyben megegyezik Daisuke jellemével, felfogásával, viselkedésével, sőt túltesz rajta. Annyira nagy rajongója a középkori európai illetve japán lovagrendeknek, szamurájoknak, hogy mindig más történelmi lovag-szamuráj személyének alakját veszi fel, így maga a gazdája sem tudja, hogy pontosan hogy is néz ki. Imád régi nagy személyektől származó idézeteket szavalni.

Zanpakuto neve: Yarimochi (Lándzsahordozó)
Shikai: Akaruku Kagayake, Yarimochi! (Ragyogj fényesen, Yarimochi)
Típusa: Fény
A paracsszó elhangzása után Daisuke aranyszínű katanája megnyúlik, telejesen átváltozik, majd rövid transzformáció után felveszi egy csata lándzsa alakját, ami tulajdonképpen egy harci lobogó is egyben. Ebben az állapotában Daisuke főleg védekezésre tudja használni a fegyvert, de mivel az alja és a felső része is hegyes lándzsaélben végződik, szúró-támadásokat tud vele indítani, illetve bizonyos fokig vágni is tud vele. A dárda nyele metálkék színű, a lobogó pedig fehér alapon arany szegéllyel van mintázva, illeve sarkaiban arany liliomok foglalnak helyet.

Technikái

Hikari no Houyou (A fény ölelése)
Daisuke maga elég tartja a lándzsáját, majd egy lendületes, erős mozdulattal ledöfi azt a földbe. Mindeközben lélekenergiát sűrít a lándzsába, ami ennek hatására arany színben kezd el fényleni,megkeményedik, és egy szinte áttörhetetlen védőfalat képez lélekenergiából a lándzsa elé, köré, és mindazokra, akik a lándzsa két méteres sugarában tartózkodnakmögött állnak. Daisuke ezzel a képességével magán kívül több személyt is képes megvédeni. Zanpura tett pontnyi erősségű, vagy annál gyengébb támadásokat képes 100%-osan hárítani, Zanpura tett pontoknál erősebb támadásokat pedig tompítja.
3 pontonként plusz egy embert képes megvédeni vele, maximum 5 főt magával együtt.

Mugen no Kagayaki (Örök fényesség)
Daisuke kettétöri lándzsáját a markolatánál. A felső, csatalobogó rész továbbra is megmarad bal kezében, értelemszerűen fele akkora hosszal, mint eddig. Az első rész azonban átalakul egy aranyszínű katanává, ami már támadási célokat szolgál. Daisuke ebben az állapotában nem tudja használni zanpakutoja védekező képességét.

A parancsszó elhangzása után a Daisuke jobb kezében lévő arany színű kard pengéje éles fényt bocsájt ki tölcsér alakban az előtte elterülő 5 méteres területen. elvakítva ezzel ellenfeleit, akik a fénynyaláb területén belül esnek- 3 pontonként további 5 méteres távolságban képes a kard, maximum 15 méteres sugárig. Fontos megjegyezni, hogy a kard tölcsér alakban bocsájtja ki a vakító fényt, tehát oldalirányban nem vakít, illetve hátrafelé sem. Nyilván, ha valaki belenéz, be kell csuknia a szemét, de nem vakítja el több másodpercig, mint azokat, akiket a támadás közvetlenül ért.


Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Szept. 27, 14:58:52

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Shiranui Naomi
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?