Összegzés - Rosui Motochika

11. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Rosui Motochika
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
94 (0,046 naponta)
Lakóhely:
11. osztag, néha Baa~chan
Regisztrált:
2014. Júl. 07, 17:20:55
Utoljára aktív:
2016. Jan. 26, 21:17:43
Tárcában:
8 800 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
7 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 22 pont
5 pont jár minden képzettségre összesen
14 pont az LP után
3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett

Képzettségek:

7 pont zanjutsu
2 pont hakuda
1 pont kidou
5 pont shunpo
7 pont zanpakuto
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

194cm magas, 90kg. Erős, izmost testfelépítése van, a testét több heg is borítja. Égéstől, vágástól származóak. Rövid, hátranyalt sötét haja van, amiből néhány tincs hegyesen mered hátrafelé. Szemei színe sötétek, vékony szemöldökei vannak. Nagyjából az arcának bal oldalán egy hosszú heg található. Munkaidő után általában EZT[/b] viseli. A karjain lévő alkarvédőket, és kesztyűjét akkor is viseli, ha éppen szolgálatban van. Két katanáját a jobb oldalán hordja. Az alsó egy átlagos katana, a felső a zanapkutoja.  

Kedveli az italozást, és a jó társaságot, barátkozós alkat, de a viselkedése miatt elég sokáig tart, még rájönnek, hogy nem kötekedni akar. Az olvasást se veti meg, csak éppen nem a komoly művek kötik le, hanem az egyszerű ponyvák, képregények, vagy a hentai mangák. Nem az a ijedős alkat, nem nagyon érdekli az erőkülönbség, ha úgy van, bárkinek nekimegy, beszól neki. Még ha jól el is verik utána, akkor is tudja, hogy bizonyított magának. Harcos alkat, de erőszeretettel szokott csalni is. A szerencsejátékot is kedveli. Beszól mindenkinek, ha a helyzet úgy adja, még akkor is, ha tiszteli az illetőt. Gyakran káromkodik, és vannak ok nélküli düh fellángolásai. De tud kedves is lenni, megértő, és jó fej. Igazából egy olyan valaki, aki egy igazi nyers, seggfej, de ha megismered és megkedveled, akkor is annak tartod, de elviseled, mert a haverod.

Neve: Bagabondo/Csavargó
Fajtája:Erő
Shikai parancsa:Takerikuruu, Bagabondo!/Tombolj, Csavargó!
Shikai kinézete: Egy átlagos katana, csak fehér markolattal, és sötétebb pengével. így. Zanpu lélek

Támadások:

Yuigon /Végrendelet: Egy erőteljes csapás, ami képes komoly sérüléseket okozni. Abban rejlik az ereje, hogy Motochika a használata közben komoly erőnövekedésben részesül. A vágás pillanatában megugrik a lélekereje (+ 5.000LP, tehát egy 5.000LP-n használja, akkor a vágás idejére az ereje olyan, mintha egy 10.000LP-vel használná, és így tovább. 10.000LP-nél 15.000LP stb) így a vágás ereje is annyira erős lesz, mintha egy. A használata kimeríti Motochikát. Jelenleg kétszer képes használni, de a használat közben el kell telnie némi időnek (KT-ban ez három kör). De ez az idő, a fejlődésével csökkeni fog. Minden 4. pont, amit a zanpakuto skillre tesz, eggyel növeli a technika használatát, és minden 6. pont az időt csökkenti, aminek el kell telnie a használatok közt (egy körrel kevesebb a KT-ban, de ez nem mehet egy alá). A Yuigon kapcsolódik a másik technikához.

Berserker(sajnos nem találtam japán megfelelőt neki)/Ámokfutó: A technika használata közben Motochikát vörös, vékony, apró reiatsu kicsapongások veszik körbe. Ilyenkor megnövekedik a fizikai ereje, és az ütései/vágásai jóval erősebbek lesznek. Ilyenkor a fájdalomra se reagál, a sérüléseket visszatartja a technika, és nagyjából kényszeríti Motochika testét arra, hogy tovább harcoljon, nem foglalkozva a fáradtsággal, sérülésekkel. Cserébe pedig, a technika kikapcsolása vagy az időkorlát lejárása után minden egyszerre zuhan Motochikára, így akár mozgásképtelen is lehet, elájulhat, túlzott sérülés esetén akár meg is halhat. A jelenlegi időkorlát, még képes használni anélkül, hogy túlságosan megviselné a testét, az nagyjából 7-8 perc lehet. De minden 4. pont, amit a zanpakutora rak, növeli ezt az időtartamot, és a technika hatékonyságát. Motochika képes kombinálni a Berserkert és a Yuigont. Ebben az esetben az történik, hogy a Yuigon még erősebb lesz (+2.000LP a támadás erejéhez). Viszont ilyenkor a vágás után néhány másodperc el teltével shikaiból visszavált az alap állapotra a zanpakuto, Motochika ereje ekkor pedig nagyon megcsappan. (Az a pár másodperc arra szolgálna, hogy legyen ideje biztonságba vonulni). Persze ha akkor használná ezt, amikor már rendesen benne van a Berserkerben, akkor veszélyesebbek a következmények.

Chigiri/Talajhasítás
Kensei/Megtévesztő támadás
Senka/Villámvirágzás
Utsusemi/A kabóca vedlése
Bakudou 01: Sai/Fogság

Egy sima katana, cigi, gyújtó, egy kis flakon alkohol, némi pénz, egy pakli francia kártya(szeret kártyázni).
Játék:
Chiyoval - 11. osztag- edzőterem

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Febr. 22, 14:34:42

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Rosui-Genki Suzume
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?