Összegzés - Kuroyuki Jin

6. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Kuroyuki Jin
Pozíció:
Shinigami
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
1 (0,002 naponta)
Regisztrált:
2019. Ápr. 07, 21:41:01
Utoljára aktív:
2020. Febr. 18, 18:55:20
Tárcában:
4 100 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Fekete
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

~ Kinézet
Rövid, fekete haja van, mely az álláig ér és valamelyest takarják bal szemét. Szemei sárgák, arcán az önelégült mosoly és a az unott arckifejezés szokta váltogatni egymást.
180 cm magas izmos teste van, lévén minden nap edz. Többnyire shinigami egyenruhájában látni, ez alól kivétel az emberek világa, ahol öltözködés szempontjából próbál beilleszkedni. Ilyenkor jobb szereti az elegánsabb ruhákat. Soul Societyben ha nem az egyenruháját viseli akkor többnyire kimonót.



~ Jellem
Személyisége kissé komplikált. A külvilág felé gyakran mogorva, cinikus, akit nem érdekelnek mások. Nehezen barátkozik, főleg az Ayanéval történtek óta. Felszín alatt egy kedves ember bármennyire is próbálja tagadni, aki nagyon is törődik azokkal akiket megkedvelt. Nem szereti mások szenvedését látni, ugyanakkor próbál beletörődni abba hogy a világ már csak ilyen. Ettől függetlenül ha a szeme láttára történik valakivel valami akkor megpróbál segíteni. Habár megvan a magához való esze, hajlamos meggondolatlanul cselekedni. Szereti az állatokat, főleg a kutyákat és a macskákat. Szeret inni ugyanakkor ritkán viszi túlzásba, ilyenkor viszont feltör a mélyről a nők nagy szerelmese és az összes szembejövő lánynak csapja a szelet, néha még akkor is ha áll mellettük egy férfi.
Szereti többek közt a horror filmeket, annak ellenére hogy könnyű megijeszteni. Gyakran látni hogy egy regényt olvas, ilyenkor nem érdemes zavarni, mivel úgyis csak akkor fog reagálni ha ő akar. Szeret lustálkodni, ugyanakkor a munkáját mindig  elvégzi.

~ Zanpakuto/képesség


Név: Kuroi mori no majo/Fekete erdő boszorkánya
Típusa: Árnyék
Shikai parancsa: Okinasai, Kuroi mori no majo/Ébredj, Fekete erdő boszorkánya
Alap kard kinézete: Egyszerű japán katana, annyi különbséggel hogy a penge nyílegyenes, nem pedig ívelt, a pengéje pedig nem fém szürke hanem fekete.
https://www.hidegfem.eu/BoKER-MAGNUM-Hand-Forged-Black-Damascus-Ninja-Sword

Shikai alakban a kinézete: Egy kb. két méter hosszú, fekete bot, egyik végén
haranghoz hasonló alakú súly van. A másik végén egy holdsarló alakú fém, melynek külső széléből 10 centis borotvaéles tüskék álnak ki, melyek sötétlila színben pompáznak. A holdsarló közepén egy kb 8 cm átmérőjű gömb helyezkedik el, melyből a támadásait indíthatja


Támadások:
Inpei/Rejtek: Jin elbújik egy árnyékban. Ilyenkor semmilyen támadás nem árthat neki, viszont ő maga sem képes támadást indítani az árnyékból, emellett ő az egyetlen aki elbújhat az árnyékban, így nem vihet senkit sem magával az árnyékvilágba.

Kuroi yari no mori/Fekete lándzsa erdő: Jin képes egy közelebbi árnyékon elhelyezni egy csapdát, ami akkor aktiválódik, ha rálépnek vagy Jin aktiválja a csapdát. Az árnyékból a zanpakutora tett pontok számával megegyező számú fekete inda tör elő, melyek átszúrják az ellenfelet. Az indák hossza a zanpakutora tett pontok másfélszerese méterben. Jin irányítani is képes az indákat, aminek a zanpakutóra tett pontoktól függ.
1-10 pont: képes a kezének a mozdulataival irányítani az indákat
11-20 pont: képes kétfelé osztani az indákat és úgy irányítani őket
21+ pont: képes gondolati úton irányítani az indákat
Egyszerre több csapdát is el tud helyezni, ilyenkor az indák eloszlanak a csapdák között
Minden 2. zanpakuton lévő pont után egy csapda (max. 5 csapdát helyezhet el)
Ezt a támadást képes a fegyverén lévő gömbből is indítani, ilyenkor azonban nem képes irányítani az indákat, ráadásul max 5 indát képes innen indítani


Kidouk:

Bakudou 01: Sai
Bakudou 04: Hainawa
Bakudou 08: Seki
Hadou 01: Shou
Hadou 04: Byakurai
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Szept. 24, 00:30:01

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?