Összegzés - Kuchiki Samanuske

4. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Kuchiki Samanuske
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
1
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
37 (0,014 naponta)
Regisztrált:
2014. Júl. 07, 17:22:48
Utoljára aktív:
2017. Nov. 06, 16:09:06
Tárcában:
10 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
14 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Gotei 13
Egyéb hovatartozás:
Shinigami Férfiegylet
Pontozás:
Összesen: 31 pont
5 pont jár minden képzettségre összesen
22 pont az LP után
3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett
1 pont a nemesi származás miatt

Képzettségek:

6 pont zanjutsu
1 pont hakuda
12 pont kidou
6 pont shunpo
6 pont zanpakutou
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Házas
Kivel áll kapcsolatban?:
Takagi Akira
Kapcsolatai:
Rosoui Motochika, Mizushima Tenkai: Legjobb barátok.

Jellemzőim

186cm magas, 96kg a súlya, a testfelépítése erős, izmos. Barna szemei vannak, és a haja is szintén a barna, ami lófarokba van kötve, de így is leér a hátsójáig, kiengedve pedig még hosszabb lenne. A hajcsatjába (ami valójában egy kenseikan) három madártoll, és három, vörös pálcika van beletűzve. Arcára leginkább a jóképűt mondanák, és általában egy pimasz vigyor is ott játszik az ajkán. Szabad idejében pedig kicsit cifrábban öltözik. (lsd avi alany). Zanpaktouját pedig az övében hordja, jobb oldalt.Nagyon életvidám, kedves, barátságos személyiség, a legtöbb dologban képes meglátni a jót, és a legtöbb személyben is. Ezért van az, hogy általában sokat mosolyog, vagy vigyorog. Az a véleménye, hogy így átragadhat másokra a jókedve. Persze neki is vannak hibái, mint például az, hogy gyakran leskelődött a hölgy shinigamik után, és ha ez nem lenne elég, az alkoholt se veti meg (pedig szerinte csak a kocsmákban lehet jól barátkozni), sőt, képes akár nyitott szemmel is aludni, egy beszélgetés közepén is. Régebben (fenéket régen, most is) gyakran került bajba, de csak azért, mert bolondozni is szeret, ami általában kisebb csínyek voltak. Ellopni a zuhanyzóból a lányok ruháit, és ehhez hasonlok Természetesen utána mindig a gyengélkedőn kötött ki. Van egy szokása, hogy ostobaságokban fogad, így gyakran kerül kínos helyzetbe. Samanuskenak igazi pacifista jelem, jobban mondva, ha szükséges harcol ugyan, de nem öl, nem nyomorít, maradandó sérüléseket nem okoz, még egy hollownak se. Számára minden olyan élet fontos, ami rendelkezik tudattal. Ezért is nem felhőtlen a viszonya a családja minden tagjával, habár ez nem annyira zavarja, még mindig szereti mindet, és nem haragszik rájuk. De Samanuske már csak ilyen.[size=16]~ Zanpakuto[/size]

Neve: Kangosi (Ápoló)
Fajtája: Kidou
Shikai parancsa: Ttoriatsukae! Kangosi, (Kezeld! Ápoló.)
Shikai kinézete: Legalább 230cm pengehosszúsága van, a pengéje 25-30cm széles. A pengéjén volna valami minta is, de néha hullámoknak nézi, máskor meg felhőknek, nem tudja kivenni, mi is lehet az. A keresztvasa öt részből áll, leginkább egy virág szirmára hasonlíthatnak. Markolata pedig legalább 40cm hosszú, és vörös. Első ránézésre elég nehéz, de aki egyszer megemeli, az rájöhet, hogy igen csak könnyű. Az alakja ellenére nem igazán harci zanpaktou, inkább támogató szerepet tölti be.
Támadások:

Houshoku(Elnyelés): Képes elszívni mások fájdalmát, vagy gyógyítani a sérüléseit. Sajnos ennek a hátránya, hogy amit meggyógyít, az Samanusken jelen meg. Tehát ha egy törött kart hoz rendbe, akkor Samanuske karja lesz eltörve, ha csak betegséget, akkor is Samanuske jár rosszul. Annyi szerencséje van, hogy képes befolyásolni, hogy mennyit is gyógyítson. Tehát egy törött kart kezel, akkor megállíthatja annál  pontnál, ahol csak elvan repedve, így Samanuske is csak egy repedést kap, vagy ha betegség, például egy daganat, akkor addig a pontig, míg kezelhető, gyógyítható volt. Minél nagyobb a sérülés, és komolyabb a betegség, annál több időbe telik a gyógyítás.

Halálos sérülés/betegség: 30 perc.
Törések (függ a végtagtól is): 5-20 perc.
Repedések: 5-10 perc.
Zúzódások: 1-5 perc.
Betegségek (a betegségtől is függ): 1-30 perc.

Minden második zanpaktoura költött pont 1 perccel csökkenti az időt, ám 1 perc alá nem tud menni.

 

Tsuzuri(Összekötés): Több személyt köt össze, mindenkin, akin alkalmazza ezt a technikát, annak a jobb karján egy karkötőszerűség jelen meg, ez jelzi a kapcsolatot. Ennek a haszna az, hogy minden sérülés megoszlik azok közt, akiknél jelen van a kapocs. Ha csak egy valakivel teszi ezt meg, akkor feleződik a sérülés/fájdalom, ha három, akkor már harmadolódik és így tovább. A személy fajtája lényegtelen, ha egy hollowal is megteheti ezt. Csak ennek a nagy hátránya az, hogy ha egy jóval erősebb valakin alkalmazza, akkor porul járhat. Mert ha a támadás ereje akkora, hogy Samanuske még a felébe is belehalna, de az ellenfél nem, akkor bizony Samanuske meghal. Ha már egy sérült valakin alkalmazza, akkor a 10 percnél nem régebbi sérülés/ek is megoszlik/megoszlanak. Ám nem csak erre jó, hanem a jó, kellemes, fizikai érzéseket is megosztja (csak ki kell választania, éppen mit akar). Mint a finom ételek ízét, részegséget (néha szex közben is használta, ha véletlenül korábban érne a csúcsra, mint a hölgy). Minden egyes zanpaktoura költött pont eggyel növeli a személyek számát. Jelenleg csak négy személlyel képes ezt megtenni, saját magát is beleszámolva. Természetesen a saját maguknak okozott sérülés nem számít bele, csak az, amit másnak okoznak.


(click to show/hide)
Általában ami egy shinigaminál a szokásos. Persze ezeken kívül némi pénz, Ikichinek étel, ha előbukkanna, és nagyjából ennyi. Ja, persze rágó is akad.
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Okt. 24, 16:51:20

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Kuchiki Sayuri
Nem elérhető Nem elérhető

Nekomata Hachirō
Nem elérhető Nem elérhető

Aikawa Chiyo
Nem elérhető Nem elérhető

Chiruochiba Airisu
Nem elérhető Nem elérhető

Urufu Yashuhiro
Nem elérhető Nem elérhető

Yato Chifuyu
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?