Összegzés - Tenzo Hanbei

Shinigami

5. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Tenzo Hanbei
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Titulus:
Hadnagy
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
2 (0,001 naponta)
Regisztrált:
2014. Júl. 07, 17:27:24
Utoljára aktív:
2014. Aug. 28, 19:55:44
Tárcában:
4 000 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
6 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
http://bleach.frpg.hu/index.php/topic,503.0.html">Pályázatok

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 25 pont
5 pont jár minden képzettségre összesen
12 pont az LP után
5 pont a hadnagyi rang miatt
3 pont a Gotei 13-hoz tartozás végett

Képzettségek:

7 pont zanjutsu
3 pont hakuda
3 pont kidou
6 pont shunpo
7 pont zanpakutou
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

185cm magas, 80kg, korához képest jó testfelépítéssel rendelkezik, fekete, leginkább egy vágásra emlékeztető szemei vannak. A haja szintén fekete, de már belevegyül néhány ősz hajszál is, leginkább ott vehető ez észre, ahol hátraáll, mintha kis, hegyes kinövések lennének, továbbá néha felkötve hordja a haját, amitől olyan lesz, mintha egy kis tálca lenne a fején, de általában kiengedve viseli. S van egy kisebb pofaszakálla is. A szokásos shinigami uniformistól eltekintve mást nagyon nem is visel SS-ben, szabadidejében egy fekete kimonót. Az emberi világban pedig, ha a póttestben van, akkor szintén fekete selyem öltönyt, selyem nadrágot, és fehér, selyem inget visel, egy tiszta, lábfejét pedig fekete bőrcipővel a fedi be, természetesen, azért zoknit is visel. De amikor egyedül van, és szórakozni van kedve, néha egy farmer, valami sportcipő, tehát fiatalosan is öltözik.

Kifejezetten nyugodt alkat, nem a legegyszerűbb felidegesíteni, és ha valakinek ez sikerül, akkor is hamar megbékél azzal a személlyel, és keresi a béküléshez vezető utat. Szívesen beszélget mindenkivel, korra, nemre, témára, vagy fajra való tekintet nélkül. A harcokat is inkább kerülné, és a békés megoldásokat pártolja. Viszont ha harcra kerülne a sor, akkor se arra törekszik, hogy megölje az ellenfelét, hanem csak harcképtelenné tegye. A dolgokat logikusan szokta átgondolni (ennek ellenére néha túl hamar kezd beszélni), és odavan a fejtörőkért, habár nem mindig tudja a megoldásokat. Ha képes rá, akkor szívesen segít bármiben másoknak, és ha valakihez közel áll, akkor még a szabályokat is képes megszegni, de csak egy bizonyos szintig. De ezek ellenére nem az a tipikus vénember, szeret szórakozni is. Egy ideje már a metál zenére is rászokott, koncertekre is járni szokott. Kedveli a teaszertartásokat is, és ha van lehetősége, akkor műveli is, és gyűjtöget régi dolgokat is (nemrégen szerzett egy motort is, amit szabadidejében javítgat). Mondhatni van egy rossz szokása is, aki fiatalabb, mint 700 év, azokat előszeretettel ellát néhány jelzővel. A férfiakat fiamnak szólítja, a nőket pedig kedvesemnek. Manapság már inkább kimarad a dolgokból, mondhatni nyugállományba vonult, és teret enged a fiataloknak, hiszen már az övék a világ. Az öregeknek csak az a dolguk, hogy néha megfogják a kezüket, és próbálják a helyes irányba terelni őket.

Neve: Sasori/Skorpió
Fajtája: Tűz.
Shikai parancsa: Moeagare, Sasori! /Lobbanj, Skorpió
Shikai kinézete: Csak annyiban változik meg a katana, hogy a penge alján meg jelen három, kör alakú üreg. Ezekben pedig fekete por található. Ezt használja fel a tűz keltésére. Mégpedig úgy, hogy az üregből a kard hegyébe jutat a porból, és azt pedig kiengedi a szabadba. Minden támadáskor egyre kevesebb lesz az első üregben, és ha az kifogyott, akkor a következőből kezd el fogyasztani. Ha mindhárom kiürült akkor a jelenlegi szintjén 10 perc a teljes újratöltődés ideje.

De minden 4 zanpaktou pont után, ez csökken 1-el.

Támadások:
Tsunere Sasoriza/Csípj Skorpió: Ha ezt a támadást használja, akkor az első üregben lévő pornak a felét használja fel(a jelenlegi szintjén legalábbis, minél képzettebb annál kevesebbet használ). Az útját nem tudja irányítani a pornak, csak minimálisan képes befolyásolni. Mégpedig a vágásának az ívével és az erejével. Lényegében kikerül a levegőbe a por, és reagál a levegőre. Azért lobban be, és így keletkezik tűz. Pontosabban nem így, hanem Hanbei lobbantja be, mégpedig a gondolatával, de csak 1 percig képes rá, utána magától végbemegy a folyamat. Általában szereti elhitetni a másikkal, hogy a csettintés az, ami kiváltja az egészet. Nem nagyon kell részletezni, hogy mi is történik, ha valakit körbevesz a por, elég komoly égési sérüléseket szerezhet magának. Ha valami bőrfelülettel érintkezik a por, az égés hatása még erősebb lesz.

Minden második pont után csökken az a mennyiség, amit elhasznál, és nő a tűz, és a robbanás ereje.

Moyase Kuuchuu/Lángolj Levegő: Ennél a támadásnál heggyel az égfelé nyújtja a zanpaktouját, és az összes üreget kiüríti. Egy 5 méteres körben saját magán kívül, mindent beterít a porral, pontosabban a talajt és a levegőben is ott van, így okozva végül egy nagyobb robbanást.

A támadás hatósugara a képzettségével együtt nő, minden második pont után 1 méterrel.

(click to show/hide)


Mindig más, reggelente válogatja össze.
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Jún. 06, 13:04:06

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?