Összegzés - Kimito Misa

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Kimito Misa
Pozíció:
Vaizard
Egyedi titulus:
Reiatsu GPS
Titulus:
Sanseki
Hírnév::
2
Nem:
Nő
Kor:
46

Hozzászólások:
114 (0,067 naponta)
Regisztrált:
2014. Júl. 08, 19:56:06
Utoljára aktív:
2019. Jan. 27, 14:05:38
Tárcában:
1 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
5.
Lélekenergia:
60% Complete
29 500 / 30 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 54 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 45 pont az LP után
  • 1 pont a nemesi származás miatt
  • 3 pont     Gotei 13-hoz tartozás végett
Képzettségek:

11 pont Fegyverforgatás
1 pont Hakuda
20 pont Kidou
6 pont Helyváltoztató képesség
11 pont Zanpakuto
5 pont Hollowfikáció


4 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
3 pont ügyesség
1 pont gyorsaság


Második pontozás (hollowfikáció)

4 pont Fegyverforgatás
20 pont Hakuda
2 pont Hollow képességek
12 pont Helyváltoztató képesség
11 pont Zanpakuto
5 pont Resureccion
18 pont Hierro

4 pontreiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

4 pont erő
0 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim


Kinézet
Az alig tizennyolcnak látszó lány igen feltűnő jelenség halovány vonásaival, haja hófehér, szeme szinte áttetszően kék, bőre halványrózsaszínes. Kinézetével ellentétben azonban egyáltalán nem beteges, ezt a szemében általában jelenlévő elszánt csillogás támasztja talán leginkább alá. Majdnem 167 centiméteres magasságához nőies, a megfelelő helyeken gömbölyded alak párosul. Mindig büszkén vonul, egyenes háttal, de nem arrogánsan, csupán méltóságteljesen. Hosszú haját a legkülönfélébb frizurákba képes rendezni, de ha szabadon hagyja, akkor is selymesen, gubancmentesen omlik a vállára. Ruházat terén nem válogatós, de mindig tudja, hogy mit illik viselni, és ennek megfelelően ruházkodik, de akár hová is vegyen fel valamit, annak színesnek kell lennie. Persze egyenruháját azért nem festette át, de néha szeretné.Jellem
Céltudatossága és makacssága, ami igazán meghatározza személyét és tetteit, ha elhatároz valamit, jaj annak, aki az útjába kerül. Nem kifejezetten rosszindulatú, de lelkifurdalás nélkül átgázol mások érzésein, ha az érdekei úgy kívánják. Zárkózott, sosem lehet tudni, hogy igazából mit is gondol, és hogy a megnyilvánulásai őszinték-e, vagy csupán egy gondosan megtervezett előadás részei. Az intrika és a cselszövés a vérében van, és ezekhez tökéletesen hasznosítja adottságait, és legtöbbször a megfelelő hatást váltja ki. Ezeken túl azonban képes sokszor gyerekesen viselkedni, amikor nem kontrollálja teljesen reakcióit. Nehéz kihozni a sodrából, megtanulta faarccal tűrni a megaláztatást és az érzelmi terrort, de nem érzéketlen, ha tudja, ez efféle dolgokat megtorolja.


Zanpakuto
Neve: Touei (Tükörkép)
Fajtája: Illuzió
Shikai parancsa: Furuero! (Remegj meg!)
Shikai kinézete: A parancs kimondása után zanpakutoja egy szépen megmunkált csatabárd alakját veszi fel, azonban ezt nem igazán használja, mivel nem tartja „hölgyhöz illőnek”.

Támadások:

Kagami Oheya (Tükörszoba)
A támadás a shikai előhívásával automatikusan aktiválódik, egy „szobát” létrehozva. Ez úgy néz ki, hogy a falain az utoljára látott kép rögzül, mintha kint megállt volna az idő. (Tehát ha az ellenfél mellett még állt valaki, aki éppen ugrott, akkor a shikai előhívásának utolsó pillanatában történt mozdulat rögzül a falon.) Ettől függetlenül persze kint minden ugyanúgy megy. Ez fordítva is így történik, vagyis a kint állók úgy látják, mintha a hatása alatt állók megfagytak volna, és nem mozognának.
Magában a „szobában” annyian tartózkodhatnak, ahány személyre Hanazo kiterjeszti a támadást, de legalább 10 méteres körzeten belül kell lenniük, és maximum zanpakuto*2 személy lehet bent rajta kívül. (Tehát dönthet úgy is, hogy csak 1 személyen használja, mondjuk az 5-ből, de akár mindegyiken is képes lenne, ha megfelelő távolságban vannak, és megfelelő a képzettsége.)
Valamint ez egy különleges helyiség, ahol Hanazo szabályai lépnek életbe. Ez úgy történik, hogy a shikai megidézésekor Hanazo zanpakutora tett pontok /2 szabályt hozhat. (Tehát egy 8 pontos zanpakuto képzettség mellett 4-et.) Ez bármi lehet, akár az, hogy csak kalap nélkül tartózkodhatnak bent, vagy az, hogy a jobb a bal és a bal a jobb. Ilyenkor a szoba engedelmeskedik is neki, vagyis ha azt mondja a jobb a bal, akkor a jobbról érkező támadás balról találja el az ellenfelet.
Megszegett szabályokért pedig büntetés jár. Ami nem a szoba formálására szolgál szabály (mint pl. egy ruhadarab viselése, vagy nem viselése), az megszeghető, de fizikai büntetés jár érte. Ez az, hogy a megszegett szabály a szegő bőrébe vésődik, igen fájdalmasan, akár ha beleégne. Ez kétpercenként megismétlődik, amíg a személy szabályt szeg.

Terikaeshi (Tükröződés)
Ezzel a technikával képes a reiatsu alapú támadásokat megsokszorozni (zanpakuto pontnyi illúziót képes létrehozni a támadásból), így az ellenfél úgy látja, mintha nem csupán az eredeti, hanem több támadás is közeledne felé, nem tudva, melyik illúzió, és melyik a tényleges.
Ezek azonban egy csoportban haladnak, maximum 5 méterre egymástól. (Nem feltétlen az eredeti van középen, annak helye minden lövésnél változik. Ezen kívül nem a két szélső van egymástól 5 méterre maximálisan, hanem egyik a másiktól, tehát ha 3 halad egymás mellett maximum távon, akkor pl. a két szélső 10 méterre van egymástól.)Technikák(click to show/hide)


(click to show/hide)


(click to show/hide)


(click to show/hide)Felszerelés
Egy apró medál, ami anyai ágon öröklődik a családjukban, és a Kimito család címerét ábrázolja.
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2019. Márc. 19, 05:20:18

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Sachiaru Masaki
Nem elérhető Nem elérhető

Chizuki Mae
Nem elérhető Nem elérhető

Aenom'en
Nem elérhető Nem elérhető

Ōtoribashi Ame
Nem elérhető Nem elérhető

Ebisawa Kyousuke
Nem elérhető Nem elérhető

Ninomiya Nayoko
Nem elérhető Nem elérhető

Wakahisa Shun
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Hotaru
Nem elérhető Nem elérhető

Kawaguchi Yasu
Nem elérhető Nem elérhető

Hanabi Shiori
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?