Összegzés - Kimito Misa

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Kimito Misa
Pozíció:
Vaizard
Egyedi titulus:
Reiatsu GPS
Titulus:
Sanseki
Hírnév::
2
Nem:
Nő
Kor:
48

Hozzászólások:
114 (0,050 naponta)
Regisztrált:
2014. Júl. 08, 19:56:06
Utoljára aktív:
2020. Jan. 09, 00:53:08
Tárcában:
1 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
5.
Lélekenergia:
60% Complete
29 500 / 30 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 54 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 45 pont az LP után
  • 1 pont a nemesi származás miatt
  • 3 pont     Gotei 13-hoz tartozás végett
Képzettségek:

11 pont Fegyverforgatás
1 pont Hakuda
20 pont Kidou
6 pont Helyváltoztató képesség
11 pont Zanpakuto
5 pont Hollowfikáció


4 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
3 pont ügyesség
1 pont gyorsaság


Második pontozás (hollowfikáció)

4 pont Fegyverforgatás
20 pont Hakuda
2 pont Hollow képességek
12 pont Helyváltoztató képesség
11 pont Zanpakuto
5 pont Resureccion
18 pont Hierro

4 pontreiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

4 pont erő
0 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim
Az alig tizennyolcnak látszó lány igen feltűnő jelenség halovány vonásaival, haja hófehér, szeme szinte áttetszően kék, bőre halványrózsaszínes. Kinézetével ellentétben azonban egyáltalán nem beteges, ezt a szemében általában jelenlévő elszánt csillogás támasztja talán leginkább alá. Majdnem 167 centiméteres magasságához nőies, a megfelelő helyeken gömbölyded alak párosul. Mindig büszkén vonul, egyenes háttal, de nem arrogánsan, csupán méltóságteljesen. Hosszú haját a legkülönfélébb frizurákba képes rendezni, de ha szabadon hagyja, akkor is selymesen, gubancmentesen omlik a vállára. Ruházat terén nem válogatós, de mindig tudja, hogy mit illik viselni, és ennek megfelelően ruházkodik, de akár hová is vegyen fel valamit, annak színesnek kell lennie. Persze egyenruháját azért nem festette át, de néha szeretné.
Céltudatossága és makacssága, ami igazán meghatározza személyét és tetteit, ha elhatároz valamit, jaj annak, aki az útjába kerül. Nem kifejezetten rosszindulatú, de lelkifurdalás nélkül átgázol mások érzésein, ha az érdekei úgy kívánják. Zárkózott, sosem lehet tudni, hogy igazából mit is gondol, és hogy a megnyilvánulásai őszinték-e, vagy csupán egy gondosan megtervezett előadás részei. Az intrika és a cselszövés a vérében van, és ezekhez tökéletesen hasznosítja adottságait, és legtöbbször a megfelelő hatást váltja ki. Ezeken túl azonban képes sokszor gyerekesen viselkedni, amikor nem kontrollálja teljesen reakcióit. Nehéz kihozni a sodrából, megtanulta faarccal tűrni a megaláztatást és az érzelmi terrort, de nem érzéketlen, ha tudja, ez efféle dolgokat megtorolja.


Neve: Himemiko (Császári hercegnő)
Fajtája: Illúzió
Shikai parancsa: Meireiwokudase! (Adj parancsot!)
Shikai kinézete: A parancs kimondása után zanpakutoja egy szépen megmunkált csatabárd alakját veszi fel.

Támadások


Ouza oheya (Trónterem)
A technika egy különleges, második síkot hoz létre a térben, aminek hatása csupán azokra érvényes, akikre a használó kiterjeszti. A maximális létszám a zanpakutoura tett pontok kétszerese, és ezeknek a személyeknek 15 méteren belül kell lenniük.
Ezen a síkon a használó szabályai és parancsai érvényesülnek, amikből zanpakutoura tett pontjainak harmadával egyenlő darabot adhat. Ezeknek egyértelműeknek kell lenniük, és hangosan is ki kell mondania őket. A szabályok be nem tartása büntetést von maga után (kivéve a használót, ő mentesül a büntetések alól), ami nem más, minthogy a bőrére ég a megszegett szabály, (a sebzés/fájdalom zanpakutou pontnyi, valamint az arrancaroknál nem hierrora hat, mert közvetlen a bőrön történik.) ez pedig két percenként megismétlődik, amíg be nem tartja a szabályt. A terület egyébként automatikusan engedelmeskedik, tehát ha az a szabály, hogy a fent van lent, akkor a fentről érkező támadások alulról visznek be találatot, stb.
Ez nem egy külön dimenzió, csupán egy elcsúsztatott valóság, és akikre nem terjeszti ki a hatást a használó, ettől függetlenül azok mozdulatlan mása meg marad ott, ahol a hívó parancs kimondása előtt tartózkodtak. Ők valóságosnak látszanak, sőt, ha hozzájuk ér valaki, akkor sem tűnnek el, teljesen élethűek. Ezek azonban nem az eredeti személyek, csupán csak kivetülések, akiket a sík kipótlásra hozott létre, és akiket a használó kedve szerint irányíthat. (Viszont mivel ezek nem az igazi személyek, hiába sérülnek, vagy halnak meg, annak semmilyen hatása nincs a másik síkon tartózkodókra.) Csupán zanjutsu és hakuda (vagy a kasztjuknak megfelelő fegyveres- és pusztakezes harc) képzettséggel bírnak, amik szintje megegyezik a használó zanpakutou szintjével, azonban minél többeket irányít, annál jobban megoszlanak a pontok:
   1 – 8 személynél a zanpakutoukra tett ponttal egyenlő a zanjutsu és hakuda képzettség.
   9 – 16 személynél a zanpakutoukra tett pontoknál három ponttal kisebb a zanjutsu és hakuda képzettség.
   17 – 24 személynél a zanpakutoukra tett pontoknál öt ponttal kisebb a zanjutsu és hakuda képzettség.
(Csak „meglévő” személyekre képes használni, nem teremt saját „katonákat”! Tehát, hiába van képzettsége 20 személy irányítására, ha nincs annyi, akit képes lenne használni, akkor nem hoz létre pluszban többet, nem is képes rá.)
A technika hatása látótávolságon belül mindenhol érzékelhető, azonban a használó nem képes mindenkit mozgatni, akikre nincs kiterjesztve a képesség hatása. A mozgatni kívánt „személyeknek” 20 méteren belül kell lenniük, valamint maximálisan zanpakutoura tett pontokkal egyenlő számúnak parancsol. (Ebbe nem tartoznak bele azok, akik vele együtt a síkon tartózkodnak, elvégre nekik nem parancsol.)
Az irányításhoz egyértelmű, hangos parancsok szükségesek, és azokat semmi nem írja felül, csak ha harcképtelenné teszik őket. (Hiszen nem az igazi személyekről van szó, nincs igazi tudatuk.) Nem használnak különleges technikákat, nincs fájdalomérzetük, és reiatsu kezelésre sem képesek, de hatással vannak rájuk az ilyen technikák, azonban az lélekenergia különbséget nem érzékelik, tehát az nem hat rájuk nyomasztóan.
A technikát kívülről nem lehet megtörni, azonban ha valaki reiatsu kezelésben magasan képzettebb, mint a használó, (tehát a reiatsu kezelésre irányuló képzettsége a használó zanpuképzettségénél legalább 6 ponttal nagyobb /nem a zanpakutou, vagy ressu, stb. számít, hanem kifejezetten reiatsu kezelés! Kidou, hollowképesség, stb./) akkor kívülről láthatja „szellemképesen”, mi történik a másik síkon. A hatás alatt állóknál ez már legalább 8 pontnyi különbség kell, hogy legyen, vagy a lélekenergia szintjének a kétszeresének kell lennie a használóénál. (Vagyis 15k LPs használónál 30k LP szinttel már látható, hogy egy illúzióról van szó.) Teljesen megszüntetni a technikát csak a használó tudja, vagy önszántából, vagy ha már képtelen tovább fenntartani. Emellett, bár megtörni kívülről nem lehet, a reiatsu alapú technikák képesek áthatolni a síkok között, ám ezek csúsztatott idővel történnek (nagyjából 3~4 másodperc kell, hogy áthatoljanak), és a használó érzékeli is őket az átlépésnél.
Az átlátásra a másik lehetőség az, ha valaki közvetlenül hozzáér a használóhoz, mert ez alatt az idő alatt ugyanúgy átlátja az illúziót, akárcsak a használó. A fegyverrel, támadással való érintés nem számít, csupán csak a testet, ruhát ért tapintás, ruhánál is csak addig, amíg közvetlenül rajta van (tehát ha leszakítják, akkor megszűnik ez az állapot.)
(click to show/hide)


Robo (Díszkíséret)

A technika nevének kimondása után a hatása alatt állók látása megváltozik. A használó körül megjelenik a zanpakutoura tett pontok felével egyenlő „szellemkép”, amik jobb és baloldalról teljes mértékben elmosódottá teszik alakját. Hasonlóan a kettős látáshoz, a hatás alatt álló nem tudja eldönteni, hogy az általa látott képek közül melyik lehet valós, és melyik csupán csak csalóka jelenés. Ezt nehezíti az is, hogy teljesen eltompul reiatsu érzékelése, tehát ez alapján sem tudja megkülönböztetni egymástól az alakokat, és a tőlük érkező támadásokat.
Természetesen a „másolatok” csupán csak érzékcsalódások, amik úgy jönnek létre, hogy több elcsúsztatott síkot helyez egymásra a használó. Tehát csupán a látást és a reiatsu érzékelést zavarja, támadás csupán magától a használótól jöhet, az alakok nem sebeznek, csak megtévesztőek, és tükrözik teljes mértékben a használó mozdulatait. Emellett a reiatsu érzékelés eltompulása is csupán a használóra érvényes, ha mellette tartózkodik még ott valaki, annak pontosan érzékelhető a reiatsuja. (Ha csak ő maga nem használ erre vonatkozóan technikát.)


Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Okt. 19, 18:09:19

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Sachiaru Masaki
Nem elérhető Nem elérhető

Chizuki Mae
Nem elérhető Nem elérhető

Aenom'en
Nem elérhető Nem elérhető

Ōtoribashi Ame
Nem elérhető Nem elérhető

Ebisawa Kyousuke
Nem elérhető Nem elérhető

Ninomiya Nayoko
Nem elérhető Nem elérhető

Wakahisa Shun
Nem elérhető Nem elérhető

Meiou Hotaru
Nem elérhető Nem elérhető

Kawaguchi Yasu
Nem elérhető Nem elérhető

Hanabi Shiori
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?