Összegzés - Tachibana Satoru

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Tachibana Satoru
Pozíció:
Quincy
Egyedi titulus:
Osztályfőnök
Titulus:
Sensei
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
29

Hozzászólások:
24 (0,010 naponta)
Lakóhely:
Karakura
Regisztrált:
2014. Júl. 08, 20:14:58
Utoljára aktív:
2020. Jan. 09, 00:50:53
Tárcában:
9 200 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 500 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Égszínkék
Pontozás:
Összesen: 18 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 11 pont az LP után
  • 1 pont a Karakura High School tagságért
  • 1 pont jár Blutra LP alapján
Képzettségek:

1 pont Fegyverforgatás
2 pont Pusztakezes harc
4 pont Kirchenlied
4 pont Hirenkyaku
6 pont Heilig bogen
1 pont Blut  

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák

0 pont Erő
1 pont Ügyesség
0 pont Gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Mottó:
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Post szín:
DarkMagenta

Jellemzőim

Jellem

Tipikus oroszlán, talán ezért is élvezi a tanári pályát, hiszen itt kénytelenek folyamatosan rá figyelni, senki sem menekülhet. Nem tűri a tiszteletlenséget, ha bárki megszólal, mialatt ő beszélne, azt élvezettel kínozza különféle módon, ami a fordulásból krétával kilövéstől, egész groteszk feladatokig terjedhet. A tanárok ezzel szemben türelmes, kedves, és illemtudó személynek látják, nem is értik a diákok néminemű tartását tőle.
Viszont bármennyire is szigorú, mindig egyenes, és következetes, igazságos a diákjaival. Csak azt kéri számon, amit maga megtanított, és segít, ha bármelyik diák arra szorul, hiszen azt vallja, ha valaki megbukna, az résszint az ő hibája is volna. Márpedig az nem létezhet, hogy ő hibázik bármiben is!
Mindig arra törekszik, hogy ne csak magából, de másokból is a legjobbat hozza ki, persze úgy, hogy közben ő maradjon a legjobb. Emellett azonban igencsak lusta, szereti halogatni a dolgokat, kifejezetten hangulatember, lelkesedése mindig attól függ, milyen napja van. Isten óvja azt a szerencsétlent, aki a reggeli kávéja előtt találkozik vele. Rossz ébredő, ilyenkor akár hisztérikus is lehet, de annyi biztos, hogy bárkit elküld melegebb éghajlatra, amíg nem jut hozzá a reggeli ébresztő löttyéhez, amit egyébként embertelen mennyiségű cukorral fogyaszt.
Hobbijai a különféle számítógépes játékok, amik a szimulátoroktól az MMOkig terjednek. Iskola után gyakran megy játéktermekbe, ahol azt élvezi a leginkább, ha mások rekordjait megdöntheti. Bár ez mindenre igaz, szeret első lenni, legyen szó bármiről. A vérében van a versengés, néha talán túlságosan is, amit nehéz visszafognia, ha úgy hozza a helyzet.
A hétköznapokat egyenesen úgy éli meg, mintha kivégzésre vinnék, legtöbbször semmi kedve elindulni az iskolába. Ha tehetné, valószínűleg az egész napját átaludná, de valakinek fenn kell a lakást is tartania. Sokszor későn kerül ágyba, előfordul, hogy a húga rángatja ki a játékteremből, mert másnap dolgozni kell mennie.
Fiatalabb testvérével bensőséges a viszonya, ami valószínűleg a szüleik korai halálának köszönhető. Jelenleg ő a kizárólagos gyámja, de igyekszik nem apáskodni felette, tudja, hogy az nem neki való szerep. Helyzetükből kifolyólag nem igazán visz, és korábban sem vitt haza lányokat, mert tudja, húga mindenféle változást nehezen visel. Igyekszik a kedvében járni, de azt még neki sem hagyja, hogy bármilyen játékban nyerjen ellene.
Kinézet

190 centi magas, alakja inkább nyúlánk, vállai keskenyek, nem robosztus alkat. Ellenben kifejezetten hajlékony, és mozgékony, mozgása kicsit egy macskára emlékeztető. Haja sötét barna, feketébe hajló, szinte mindig borzas, mintha világ életében kerülte volna a fésűkkel való találkozást, ami nem is áll messze az igazságtól. Szemei zöldek, ha mérges, akkor már-már sárgásnak rémlenek, és veszélyesen villognak.
Sokat ad a megjelenésére, ha az iskolában van, szemüveget szinte kizárólag csak ott hord, úgy véli, a tanárság velejárója, hogy kissé „ottaku” kinézete legyen. Minden más esetben megfelel számára az, ami éppen keze ügyébe kerül a szekrényből, csak kényelmes legyen. Szereti az élénk színeket, előfordul, hogy a leglehetetlenebb összeállításban jelenik meg valahol, ha véletlen egy piros nadrágot, és zöld felsőt fog meg először. Semmi érzéke a színek harmonizálásához, csupán az élénkségük fogja meg.

Tachibana Satoru
Quincy
1991.08.09.
26

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Jan. 26, 22:21:14

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Tachibana Yuuna
Nem elérhető Nem elérhető

Atamagahen Haseru Hidari
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?