Összegzés - Yamane Iwao Shun

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Yamane Iwao Shun
Pozíció:
Ember
Hírnév::
1
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
30

Hozzászólások:
18 (0,008 naponta)
Lakóhely:
Karakura town
Regisztrált:
2014. Júl. 08, 20:27:38
Utoljára aktív:
2020. Jan. 09, 00:50:22
Tárcában:
5 300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
3 000 / 15 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
Karamell színű
Pontozás:
Összesen 11 pont:
6 pont LP után
1-1 pont a képzettségekre

Fegyverhasználat: 0 pont
Pusztakezes harc: 2 pont
Reiatsu kezelés: 3 pont
Egyéb helyváltoztató technika: 0 pont
Különleges képesség: 6 pont
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Plátói
Kivel áll kapcsolatban?:
Minden filmmel! *3*
Mottó:
Néha a legrosszabb hazugság az, amit magunknak mondunk...
Post szín:
#55CF72

Jellemzőim

Kinézet

Mindig rövidre vágott haja világosbarna színű, míg szemei karamell barnák. Arca még a komorabb pillanatokban is barátságosnak tetszik, és inkább elgondolkodónak hat, mintsem unottnak. Közel két éve autóbalesetet szenvedett, ami után hónapokig rehabilitációra szorult, ennek kisebb nagyobb nyomai most is láthatóak rajta, jó néhány heget magáénak mondhat. Alsó gimnáziumban az úszócsapat tagja volt, és a későbbiekben is hobbi szinten űzte a sportot, ám mostanra (a baleset, és a nem túl rendszeres sportolás miatt) nem mondható testfelépítése kifejezetten izmosnak, sportolói múltja inkább a kitartásban, és a tökéletes koncentrációban segíti. Ruházatok terén a kényelmet preferálja, azonban, ha a helyzet úgy kívánja, akkor ki is öltözik.
Jellem

Shun baleset előtti vidám, és energikus énje szinte teljesen eltűnt, helyét átvette a fásult, szarkasztikus, legtöbbször komor viselkedés, ám nem depresszív inkább csak unott. Ebből a filmek iránti szeretete tudja csak kimozdítani, igazi ottaku, aki bármikor idéz szó szerint kedvenceiből, és a háttér információkkal is mindig tisztában van. Ha elhatároz valamit, azt véghezviszi, még él benne a versenysport szelleme, a kitűzött cél mindenekelőtt, ám ritkán jelöl meg ilyen messzemenő dolgokat, jobb szeret lustálkodni, és sokáig szunyókálni, amikor megteheti. Felelősségteljes személy, talán kicsit túlságosan is tisztában van a dolgok problémás vonzataival, ha magára vállalja mások istápolását, lehet, éppen ezért tesz sokszor gúnyos megjegyzéseket, és folyamodik mások által talán drasztikusnak is nevezhető módszerekhez, hogy önállóságra késztessen másokat is.
Yamane Shun
Ember
Férfi
1990.11.22.
24

Muchuu (Delírium)

Leírás: Shun képessége használójának képzeletére épít, amivel képes filmek, képregények, könyvek (vagy saját fantáziájában összegyúrva ezek elegyének) világát életre kelteni, és az ottani hatásoknak kitenni ellenfeleit, akarata szerint felvenni egyes szereplők képességeit. Ilyenkor megörökli azok tudását is a használatukhoz, tehát ha olyan fegyvert forgat, amit az adott szereplő, az ő stílusában fog küzdeni. (Tehát ha pl. Windu mester jediképességeit, és fénykardját idézi meg, akkor az ő harcmodorát és tudását használja, így nem a fegyverforgatás képzettségével sebez, hanem a különleges képességével.)

Itt képességével a valóságba illeszti be az általa kiválasztott „világot”. Ennek három lehetséges módja van, vagy csak magát a környezetet emeli át (pl.: A Tarzan filmekből a dzsungelt), másik lehetőség, hogy egy, vagy több szereplő erejét veszi fel (pl.: Flash szuper gyorsaságát), és képes a kettő kombinációjára is, tehát helyszínt és erőt is megidéz. Legutóbbinál azonban az osztott lélekenergia miatt képességének csak kétharmadával tud sebezni. (Vagyis ha 20 pontos a képessége, és megosztva használja, akkor a sebzése 12 pont. /Kerekíteni lefelé kell minden esetben!/)
Használata is véges ennek az állapotnak, minden egyes KK-ra tett pont után 15 perccel tovább képes fenntartani ezt az állapotot. (Vagyis maximális KKnál akár 7,5 óráig fenntartható. /Már 30 pontos maximummal számolva, valamint a bónuszok semmilyen esetben nem tolják ki ezt a korlátot!/)
Emellett a képesség hatása, ha környezetet idéz meg, akkor az a helyszínre vonatkozik, vagyis ha messzebb mozdul, mint annak a határa, akkor nem mozog vele a terep, viszont ha 100 méternél távolabb kerül, megszűnik az átmozgatott környezet. Az erő felvételnél viszont ő maga a központ, vagyis az időkorláton belül bárhová is menjen, végig képes annak használatára.
A terület, amit képes a képzelete segítségével alakítani, alapvetően egy 150 méter sugarú kör, azonban képes ezt a nagyságot növelni plusz 100 méterekkel, ám ilyenkor a hatóidő az egynegyedével csökken. (Vagyis ha 20 pontos a képessége, akkor 300 percig /5 óra/ képes fenntartani azt, viszont ha megnövelné még 200 méterrel a hatótávot, akkor már csak nagyjából 165 percig lenne erre képes /2 óra 45 perc, mivel mindig a már csökkentett idő egynegyede számít, nem az eredeti időtartam./)
Terepet, és képességet kombinálni maximálisan három különböző műből/szereplőtől tud. Vagyis hiába szerepel egy filmben tíz különböző képességű egyén, ő csupán hármat kiválasztva gyúrhatja őket össze, azonban azok minden erősségét, és ha van, akkor gyengeségét is felveheti.
Ha elkészített egy környezetet, vagy felvett erőt, azt nem tudja utólagosan módosítani, csupán megszüntetheti magát a hatást. Ezután legalább annyi pihenőre van szüksége, hogy újra alkalmazhassa a technikát, amennyi ideig fenntartotta azt, kivétel 5 óra felett, onnantól kezdve 12 órán keresztül nem képes használni képességét.
Yume no kansei (Az álom csapdája)

Képességének egy erősebb formája, ezt azonban csak alvó személyen tudja alkalmazni, hiszen magát az álmot manipulálja képzeletének segítségével. Itt azért sokkalta erősebbek a hatások, mert a tudatalattin keresztül a másik személy lélekenergiáját használja, vagyis az álmok formálására nem a sajátjára van szüksége.
Olyan személyeken képes alkalmazni, akiket lát maga előtt aludni, vagy korábban már belépett legalább egyszer az álmukba, hiszen akkor már ismeri az utat. Egyéb esetben nem képes megtalálni egy adott személyt, hiszen számtalan álom közül kellene válogatnia, hogy megtalálja a megfelelő személyt/álmot.
Az álmok manipulálásával nem fizikailag támadja a személyt, vagyis nem történik meg a másikkal az, ami az álmában is, azonban Shun képes megakadályozni az ébredést, ha már belépett az álomba. Ezután pedig a másik elméjére gyakorol nyomást, a lehető legkülönfélébb dolgokkal, és a számtalan rémálom/halál végül teljesen megtöri annak tudatát, akár maradandó mentális problémákat, halált is okozhat egy hosszabb ideig tartó, intenzív hatás.
Erre a képességre is vonatkozik az időkorlát, és a bónuszok itt sem adnak plusz időtartamot, vagyis maximum 7,5 órát képes más álmába belépve tölteni.

Egyik álomból át tud lépni egy másikba, ha azokon nem változtat, csupán belenézni akar, viszont ha az egyikben manipulációt hajtott már végre, egy másikban nem képes csak egy alvási ciklus kihagyása után. (Ő magának is aludnia kell a művelet közben, egy teljes alvási ciklus 1,5 órás.) Ha egymás után szeretné két személyen alkalmazni, a kihagyott ciklus is használatnak minősül, vagyis levonandó az időtartamból!

Álom manipulálásánál azonban nincsen korlát a nagyságra, vagy az erők számára, csupán saját képzelete szabhat csak határt a dolgok kitalálásának.

Képesség
Kirinonai Kuusou
(Végtelen fantázia)
Mentális képesség
Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Jan. 25, 20:44:50

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Shinomiya Rumi
Nem elérhető Nem elérhető

Tsukatani Aoi
Nem elérhető Nem elérhető

Akabeni Mizuki
Nem elérhető Nem elérhető

Watanabe Maaya
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?