Összegzés - Miyake Diran

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Miyake Diran
Pozíció:
Ember
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
35

Hozzászólások:
38 (0,015 naponta)
Regisztrált:
2014. Júl. 09, 09:53:45
Utoljára aktív:
2020. Ápr. 22, 17:19:45
Tárcában:
9 100 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
6 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Pályázatok:
Pályázatok

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 17 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 12 pont az LP után
Képzettségek:

5 pont fegyverforgatás
3 pont pusztakezes harc
1 pont reiryoku manipuláció
0 pont helyváltoztató képesség*
7 pont különleges képesség

*Nem használ helyváltoztató képességet

1 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
1 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

JellemzőimKor: 28
Nem: Férfi
Kaszt: Ember
Foglalkozás (Rang): Törvényszéki szakértő/Sorozatgyilkos
Születési dátum: Április 12.


KINÉZET Körülbelül 175 centi méter magas, vagyis nem éppen kosárlabdázó alkat. Súlya ~75 kg. Haja rövid, vöröses-barna, szeme kékes-zöldes árnyalatú. Arca szinte teljesen kifejezéstelen, ám egy-egy helyszínen érdekes módon kezd el csillogni a szeme, mely ha jól megnézzük, játékos kíváncsiságot, élvezetet tükröz. Ez leginkább akkor látszik, mikor áldozataival játszadozik A szobában.

JELLEM Kedves, barátkozó ember, akit jó humorral áldottak meg, emellett még igen udvarias, és türelmes is. Vagyis inkább próbálja ezt mutatja a külvilág felé több, kevesebb sikerrel. Valójában azonban zárkózott, nehezen enged közel másokat magához, de szeretné mindenkinél fenntartani azt a látszatot, hogy könnyen barátkozik. Életét leginkább gondolataiban éli meg, hiszen csak és kizárólag magához tud őszinte lenni, csak magában tud megbízni. Notórius hazudozó, mesterien tud másokkal elhitetni dolgokat, valamint sokat titkolózik. Nem rendelkezik bűntudattal, így könnyedén végezheti „másodállását”. Nem szereti, ha irányítják, viszont ha úgy érzi fontosnak, szívesen manipulál bárkit. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy ő szeretné, pánikba esik, esetleg dührohama lesz, amit próbál mindaddig visszafojtani, amíg egyedül nem lesz. Nem szereti másoknak kimutatni az effajta érzéseit. Igazi valóját csak a szellemek és áldozatai ismerhetik meg.
Létezik egy úgymond sötét énje, aki bizonytalan időközönként kényszeríti arra, hogy öljön. Egy hang, mely különböző dolgokat suttog Dirannak. (Ne gondoljatok rosszra, kedves perverzek… >.>) Igazából mondhatjuk egy másik személyiségnek, mely sosem veszi át az uralmat, csupán a hátsó ülésről figyeli az eseményeket, és onnan osztogatja a parancsait.Név: A Sötét Utas
The Dark Passenger

Típus: árnyék manipulálás
Elem: árnyék

Név: A sötétség ölelése
The embrace of darkness
Képes egybe olvadni az árnyékokkal, valamint lehetősége van utazni is közöttük. Fontos, hogy saját maga nem képes csak úgy a semmiből árnyékot teremteni, valamint saját árnyékát se képes felhasználni az utazáshoz, eltűnéshez. Ez annyit jelent, hogy például egy olyan helyen, ahol valamilyen oknál fogva nincsenek árnyékok, a képessége használhatatlan.
Abban az esetben, ha az összes árnyék eltűnik valamilyen oknál fogva, amíg Diran az árnyékban tartózkodik, saját technikájában reked addig, amíg a közelben nem talál árnyékot.
Lehetősége van részben, de egészben is elhagyni egy-egy árnyékot, vagyis ahhoz, hogy valakit megragadjon, nem szükséges, hogy előbújjon “rejtekhelyéről”.
Csak saját magát tudja egyik árnyéktól a másikig mozgatni, személyek szállítása ilyen módon nem történhet meg.
A technikával maximálisan (és ez nem is bővíthető) 20 méter tehető meg.

Név: A Sötét Utas fegyvertára
Armory of the Dark Passenger
Az árnyékokba nyúlva képes megragadni azok lényét, és saját akarata szerint formálni, megszilárdítani azokat. Ezzel a technikával képes előállítani egyszerűbb eszközöket, fegyvereket, melyek semmivel se erősebbek, élesebbek vagy ellenállóbbak, mint az eredetiek. Abban a pillanatban, amint átformálja az árnyékot, az eredeti tárgyé eltűnik, vagyis Diran lényegében ellopja azt az aktuális tárgytól. Amennyiben nincs rá szüksége a továbbiakban, vagy valaki megtöri a technikát, mondjuk egy fény elemű technikával, az árny visszatér az eredeti helyére az eredeti formájában.
A fegyver mérete nagyban függ az eredeti árnyék méretétől. Tehát például egy váza árnyékából nem lesz képes készíteni egy pallost, maximum egy kést.
A technika nem alkalmas rá, hogy bármilyen mechanikus, vagy elektromos eszközt létrehozzon.
Nem képes eszközt létrehozni, ha:
  • az árnyék folyton mozog (pl. járművek)
  • az árnyék tulajdonosa élőlény (emberek, állatok)
  • fény, vagy bármi más hatására az árnyék eltűnik
  • az árnyék valami miatt elmozdul (ebben az esetben, ha már részben kész az eszköz, az semmivé válik, az árnyék pedig visszatér az eredeti helyére)

A technika bármilyen fény elemű technikával könnyedén hatástalanítható.

1. szint (1-10 pont) - képes létrehozni kisebb fegyvereket (dobótőr, kisebb kések), ám még nincs felette teljes kontrollja, így bármikor semmivé tud foszlani, illetve a létrehozott eszköz szélei is kissé elmosódottak, látszik rajtuk, hogy a képesség használója még nem tudja teljes mértékben uralni
2. szint (10-20 pont) - a szélek kezdenek határozottan kirajzolódni, a technika magától nem foszlik semmivé, csupán ellentechnika használatával semlegesíthető, ám ebből egy gyengébb is elég lehet.
3. szint (20-30 pont) - már létre tud hozni nagyobb, de kevésbé összetettebb eszközöket is, mint például nagyobb méretű kések, rövid kardok. A szélek már határozottan kirajzolódnak, illetve nem szakad meg random időközönként. A technika közepesen erős ellentechnikával semlegesíthető.
4. szint (30-40) - képes összetettebb fegyvereket, eszközöket létrehozni, azonban a hatástalanításhoz már némileg erősebb fény elemű technika szükséges.Eszköz:

Név: Yami no Ryoukaku no Sesakukougu (Sötét Utas Eszköze)
Kinézet: Egy egyszerű vadászkésre hasonlít, azonban annyiban tér el tőle, hogy pengéje famintázatú. Nyele sötétbarna színű.
Képessége: Képessége csupán annyiban rejlik, hogy képes a lelkeket szemcsékké porlasztani, ha Diran elegendő lélekenergiát vezet bele. Ez azonban beletelhet akár percekbe, akár órákba (sőt hetekbe!) is, ha az alany lélekenergiája magasabb Diranénál. Minél magasabb a lélekenergiája a játszópajtásának, annál nagyobb az esélye, hogy a porlasztás elhúzódik, esetleg meg sem történik. Előfordulhat, hogy a lelken egy karcolást se tud vele ejteni, vagy olyan is megtörténhet, hogy csupán kismértékben rongálja azt. Ha nem vezet bele lélekenergiát, ugyanúgy működik, mint bármelyik más vadászkés.


1000 ryou - Mesék börtöne c. küldetésre
500 LP és 500 ryou - Hadművelet neve: X c. küldetésreKarakterleadás előtt
7 pont a Fórumtáborban lévő kvízre
500 LP az augusztus havi statisztikára
500 LP az október havi statisztikára
2500 LP és 3500 ryou az Irány "El Volcánico" c. küldetésre
800 ryou az Ördögi kűr című küldetésre

Aláírás:


"Sometimes I wonder what it would be like for everything inside me that’s denied and unknown to be revealed. But I’ll never know. I live my life in hiding. My survival depends on it."

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2021. Ápr. 20, 00:32:58

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Hashimoto Chouko
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?