Összegzés - Kawaguchi Yasu

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Kawaguchi Yasu
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
No. 1. Masaki-fan
Hírnév::
0
Kor:
26

Hozzászólások:
8 (0,004 naponta)
Regisztrált:
2014. Júl. 09, 09:56:12
Utoljára aktív:
2016. Aug. 17, 20:17:00
Tárcában:
4 100 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
13 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 37 pont


  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 26 pont az LP után
  • 3 pont a volt hadnagyi rang miatt
  • 3 pont a Vaizard raktárhoz tartozás végett

  Képzettségek:

  6 pont zanjutsu
  5 pont hakuda
  5 pont kidou
  7 pont shunpo
  8 pont zanpakutou
  6 pont maszkhasználat
  Egyéb hovatartozás:
  Nincs
  Kapcsolat cimke:
  Egyedülálló

  Jellemzőim


  NÉV Kawaguchi Yasu
  KOR 598 (15 évesnek néz ki)
  NEM Férfi

  KINÉZET Nem túl magas, nagyjából 150 cm magas, vékonyka testalkatú. Haja nem túl hosszú, vöröses színű, szeme világoszöld. Fejére egy hosszú, fekete pánt van kötve, mely abban is segít, hogy haja ne lógjon folyton a megmaradt szemébe. Bal szemén egy fekete szemkötő található, hiszen bal szemét az egyik küzdelme során elvesztette.

  JELLEM Félénk, szinte sose meri megmondani a véleményét, vagy ha mégis megteszi, azt inkább magának, semmint az illetékesnek mondja. Rendszerint a rásózott feladatok elvégzésével nem ellenkezik, mondhatni tisztelettudó a viselkedése, ám nála is létezik egy bizonyos határ. Nagyon nehezen gurul be, hiszen volt kapitánya mellett volt ideje elsajátítani a birka türelmet. Gyerekes rajongással figyeli (és ha teheti, követi is) volt kapitánya, Masaki minden lépését. Számára olyan, akár egy báty.  NEVE Raijin Villámisten
  TÍPUS villám
  PARANCSA Keishiro, Raijin! (Büntesd meg, Villámisten!)

  SHIKAI A katana a feloldó parancs után egy pár egyszerű sai-á alakul át, melyen semmilyen különösebb díszítés nem található. A fegyver két végét egy igen vékony, de annál erősebb lánc köti össze. Ez nagyjából 2 méteres.
  • Yuuai (Baráti társaság/testvériesség/egyesülés)
   Az egyik sai Yasu kezében marad, míg a másikat ellenfele felé hajítja. A saiok közötti lánc a technika alkalmazása során képes 10 méter hosszúságúra is nyúlni, ezzel távolabbi célpontokat is el tud vele érni. Amint a lánc az ellenfél felé tekeredeik, áramütés éri a fogjul ejtettet. Mivel a fém kitűnően vezeti az áramot, így akár villám típusú kidouk, és más technikák is végig vezethetőek rajta.
   A lánc 1 pontnál 10 méter hosszúságú lehet, azonban minden zanpakuto képzettségre helyezett pont után +2 méterrel növekszik annak hossza.

  • Raijin no doki (Villámisten dühe)
   A technika nevének elhangzása után csak egy hangos dörrenés hallatszik, mint amikor épp vihar van. Ez után pár percig semmi se történik, így az ellenfél akár azt is hiheti, hogy besült a technika. Ez azonban nem így van, hiszen 5-10 perc elteltével egy villám csap le az égből, melyet ha az ellen nem kerül ki idejében, akár elég csúnyán meg is sütheti. A villám megjelenésének ideje nem lehet 5 percnél rövidebb, valamint ez alatt az idő alatt semmilyen más, reiatsut felhasználó technika nem használható. Mivel a “becélzás” (dörrenés), valamint a “lövés” (villámlás) között több perc is eltelik, elfordulhat, hogy a villám célt téveszt. Ennek pontosítására, utólagos módosítására is lehetőség van, ez azonban plusz lélekenergiát emészt fel. Minél nagyobb a zanpakuto, illetve a kidou képzettség pontszáma, annál biztosabb a találat.

  Nyelv:
  Hungarian
  Helyi idő:
  2020. Jún. 06, 12:34:21

  Elérhetőségek

  E-mail
  rejtett


  Hanabi Shiori
  Nem elérhető Nem elérhető

  Wakahisa Shun
  Nem elérhető Nem elérhető

  Kimito Misa
  Nem elérhető Nem elérhető

  Üzenet hozzáadása

  Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?