Összegzés - Yamauchi Ayumu

Shinigami - rangjelző

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Yamauchi Ayumu
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
Rajz és Művészet tanár
Titulus:
Festő-Illusztrátor
Hírnév::
2
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
26

Hozzászólások:
26 (0,013 naponta)
Regisztrált:
2014. Júl. 27, 18:36:57
Utoljára aktív:
2015. Márc. 14, 18:54:57
Tárcában:
0 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
6 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 20 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 12 pont az LP után
  • 2 pont az ex-hadnagyság okán
  • 1 pont a Karakura High School tanári állása miatt
Képzettségek:

4 pont zanjutsu
3 pont hakuda
6 pont kidou
4 pont shunpo
3 pont zanpakuto
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

JellemzőimMegjelenés

Huszas évei közepén járó, jól edzett, általában mosolygós férfi. Hosszú, sötétkék színű haját általában összekötve hordja, gyakran megtoldva kiegészítésként egy piros színű hajtűvel. Bal oldalt a haja általában belelóg az arcába szabadon. Vörös szemeiben a bölcsesség, vidámság és pajkosság egyszerre megtalálható. Arcán, vízszintes irányú hosszú vágás található. Felsőtestén egy ősi démonmágiának köszönhetően egy tetoválás található, ami a felső teste bal felének egy részét, a bal karját hosszan beborítja és egy kis részben az arca bal oldalán is megtalálható, a szemei magasságában. Általában, már csak megszokásból, vagy talán hagyományőrzésből, vörös színű kimonóban szokott járkálni, ami a végénél kifehéredik és virágok, kék levelek és madarak találhatóak rajta. A kimonó alatt fekete nadrágot visel, és a hasa fáslival van körbetekerve. A karjain fekete színű alkarvédők vannak, amik az ujjai tövéig érnek, lábain hasonló színű szandált visel. Nyakán szintén fekete színű gallérszerű ruhadarab található, amiről egy vörös színű bojt lóg. Különleges esetekben, vagy amikor kötelező, öltönyben, vagy hétköznapi öltözetben is látható, mint másban, ebben is jól néz ki. :|


Személyiség

Alapvetően egy vidám és játékos személy, viszont mindenre odafigyel, bármilyen apró információ is legyen, hisz valakinek biztos sokat megér az, hogy azt a bizonyos információt megtudja. Magabiztosság, erő és bölcsesség lengi körbe minden pillanatban. Hosszú életének köszönhetően sok tudásra tett szert, amit kifejezetten szeret kamatoztatni és ha szükséges felhasználni. Mély ismeretekkel rendelkezik a kidoukról és a lélekenergiáról, viszont gyakorlatban, lévén egykori ereje nagy része még mindig el van zárva valahol, nem képes ezt gyümölcsöztetni.Zanpakutou

Neve: Hitsuboku (Írószer)
Fajtája: Vér/Kidou
Parancsa: Ottatse (Emelkedj)
Shikai kinézete: Nem változik sokat a fegyver, mindössze a penge hossza és mérete nő meg, ugyanakkor egy hosszú hasadék jelenik meg rajta, aminek hatására kampóként is használható.

Támadások:

Ichijisenkin (Nagy értékű szó) – A képesség használatához két feltételt kell teljesíteni. Először is az ellenfél, vagy társ, vérét kell a kard magába szívja, aminek köszönhetően a penge hegyével a levegőbe lehet írni egy szót. Az így Írt szó csak akkor fejti ki a hatását, ha a kard a shikai feloldás után vágást ejtett az ellenfél, vagy társ, testén.
Az így felírt szó bármi lehet, de vannak szavak, amik semmiféle hatást nem produkálnak, hiába írják fel őket. (Ilyen például a „halál”.)

Kinku (Tabu szó) – Ennek a képességnek a használatához a használó vérére van szükség, amivel egy tabunak számító szót és egy hatást ír fel a pengére az ujjával. Bárki, aki először kimondja a tabu szót zanpakutou*méter sugarú körben az aktiválja a korábban felírt hatást. Ehhez nincs szükség vágás ejtésére és nem feltétlen arra a személyre hat, aki kimondja a szót, ez a hatástól függ. A használó hiába mondja ki a tabu szót, számára a képesség nem aktiválódik.


Technikák és Eszközök


(click to show/hide)

(click to show/hide)

~Játékok és küldetések~
~ Kísértetjárta Pályaudvar ~ - Folyamatban

~Bevételek~
- 5000 lp, 4000 ryou, öt ingyenes technika; (Kezdés)
- 1000 lp (Karakterleadás - Paloma Blanco)

~Kiadások~
- Bakudou 25: Mahou Rippou, Bakudou 12: Fushibi, Bakudou 26: Kyokkou (4,000 ryou)

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2019. Dec. 16, 15:02:51

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?