Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Csevegő / Re:Játszanék
« Utolsó üzenet: írta Izakura Rinon Dátum Ma - 16:20:11 »
Sziasztok!

Akinek lenne esetleg kedve Maestrával megismerkedni, szeretettel várom privát üzenetét! ;) Igyekszek mihamarabb reagálni. Bármelyik faj szóba jöhet! :)
2
Karakura High School / Re: Napló
« Utolsó üzenet: írta Izakura Rinon Dátum Ma - 15:34:42 »
Hello! Szeretném a karakteremet iskolába jelentkeztetni:

Neve: Izakura Rinon
Osztály: Felső tagozat/I. Évfolyam
3
Lejelentő / Re:Avataralany-választó
« Utolsó üzenet: írta Izakura Rinon Dátum Ma - 15:20:04 »
Helló!

Szeretném lefoglalni avatár alanyomnak Jakuzure Nonont a Kill la Kill című animéből!

Köszönöm szépen! :)
4
Lejelentő / Re:Színfoglaló
« Utolsó üzenet: írta Izakura Rinon Dátum Ma - 15:17:34 »
Hello bello dello mello!

Szeretném eme aranyoska poszt színecskét lefoglalni: #FF44D9

Grazie! ;)
5
Lejelentő / Re:Pontozósdi
« Utolsó üzenet: írta Izakura Rinon Dátum Ma - 15:15:13 »
Hello bello mello dello!

A Maestra eljött, hogy pontocskáit eloszthassa a következők szerint! Khm! *Előveszi zsebéből a hatalmas papíruszt majd egy szemüveget*

Tehát!

Fegyveres harc: 1
Pusztakezes harc: 1
Helyváltoztató képesség: 1 + 3
Reiryoku Manipuláció: 1 + 2
Különleges képesség: 1 + 5

Reiyroku kezelés: 1

Erő: 0
Ügyesség: 0 + 1
Gyorsaság: 0

Grazie!
6
Előtörténetek / Re:Izakura Rinon
« Utolsó üzenet: írta Shihouin Yoruichi Dátum Ma - 14:27:49 »
Heyho~ :hippy:

Összességében nekem nagyon tetszett a történet stílusa, hogy tényleg úgy írtad meg, mintha egyfajta színházi darab lenne elmesélve. A képességgel sincs gondom, de ha lehet majd ne ess vele túlzásokba. :3 Néhány elgépeléstől eltekintve szerintem rendben van, így az előtörid elfogadom.

Szinted: 1.
Lélekenergiád: 5000 LP
Tőkéd: 4000 ryou

Kezdésnek minden képzettségedre kapsz 1-1 pontot, valamit további 10 pontot oszthatsz el az alábbi képzettségeid között:

 • Fegyverforgatás
 • Pusztakezes harc
 • Helyváltoztató képesség
 • Reiryoku manipuláció
 • Különleges képesség

Mindezen kívül kapsz 1 pontot reishi kezelésre is, melyet a következő másodlagos képzettségekre oszthatsz el:

 • Erő
 • Ügyesség
 • Gyorsaság

Kérlek, hogy pontjaidat itt jelentsd le, illetve foglald le postszíned és avialanyod is.

Kellemes játékot!~ :3


7
Előtörténetek / Re:Tsuuzoku Tomoe
« Utolsó üzenet: írta Shihouin Yoruichi Dátum Ma - 12:08:08 »
Szép jó napot~ :3 :hippy:

Szép, hosszú előtörténtet írtál nekünk, amiben többnyire minden szerepel, aminek szerepelnie kell. Pár apróságot találtam csak, amik attól, hogy picik, még fontosak. Kérlek, hogy az alábbiakat javítsd:

 • bőven fordulnak elő benne elírások. Ezeket kérlek, javítsd, valószínűleg egy alapos átolvasással könnyen megoldható ez a probléma.
 • a shinigamik nem vihetnek csak úgy át lelkeket Soul Societybe, lélektemetés nélkül. Ez egy fontos eleme annak, hogyan kerül egy lélek SS-be, máskülönben ha egy shinigami a Senkaimonon keresztül vinné magával, behatolóvá válna.
 • egy shinigami nem vihet be az Akadémiára csak úgy egy frissen "átcsempészett" lelket. Ahhoz, hogy valakit felvegyenek az Akadémiára, először egy felvételi vizsgát kell teljesítenie, hogy meggyőződjenek róla: tényleg van elég lélekenergiája a Shinigamivá váláshoz. Erre készült ugye Rukia és Renji is és ez alapján sorolják be, hogy a gyengébb, vagy erősebb csoportba kerül-e be az illető.

Amint megvagy ezekkel a javításokkal, máris repül az elfogadás, mert összességében egy szép, kerek előtörténetet írtál, azonban mint ahogy azt mondtam, a fent felsorolt dolgok fontosak.

Ha megvagy a javításokkal, kérlek szólj, és újra átfutom az ET-t. :3
8
Lejelentő / Re:Lezárások
« Utolsó üzenet: írta Nara Shiratori Dátum 2019. Okt. 19, 14:58:41 »
9
Város / Re:Kumo Étterem
« Utolsó üzenet: írta Kuroji Rei Dátum 2019. Okt. 19, 12:30:57 »
Protezsálni? Az meg mi? Valami kaja?

Pislogok párat Tenkai hapekra mikor két ismeretlen nevet ejt ki a száján. Heh? Kik volt ők? Ezekről még életembe nem hallottam. Egyikről sem, hogy pontos legyek! Viszont azt mondta elég erősek voltak. Bakker! Bárcsak találkozhattam volna velük! Ha olyan kőkemények voltak, biztos élvezetes lehetett velük ellenük küzdeni! Micsoda tapasztalatot lehetett volna tőlük szerezni! Kár, hogy nem voltam már akkor shinigami! Kezdek izgalomba is jönni, ha csak arra gondolok ez a két hapek amit Tenkai emlegetett milyen gigászian erősek lehettek. Ha lehetett volna esélyem, tuti megakarnék mérkőzni velük!
- Róluk csak most hallok először. Viszont ahogy így elmondja őket, biztos erősek lehettek. Kár, hogy nem voltam akkor shinigami! Megküzdenék velük legszívesebben!
Biztos jó mókának ígérkezhettek volna. Sajnos viszont én lemaradok az ilyesmikről. Ez olyan igazságtalan! Tudok harcolni! Még akkor sem engedtek mikor ezek a fura fehér köpenyes fazonok megjelentek a semmiből! Folyton csak hátráltattak bennünket a tanárok meg a shinigamik is, hogy vonuljunk fedezékbe, maradjunk biztonságban. Pedig biztos elbántam volna velük. Nem vagyok ám cukorból, hogy engem félteni kelljen! Ezeknek a pupákoknak aztán hiába mondanám, úgy sem hinnének nekem.
- A zanpakutoummal egységet alkotni aztán nehéz lesz! Biztos nagyon segítőkészek másoknak a zanpakutouja, de én mondom az enyém inkább enyhén szólva nem a barátságáról hírhedt. Sokszor nem is értem miről beszél! Mond valamit én meg azt se tudom, hogy még is mire érti. Például folyton azzal jön: „Hé kölyök! Egy Kuroji nem ilyen” meg hasonlók. Azt se tudom kik azok a Kurojik! Miért jön nekem ezzel állandóan nem is értem! Egyedül csak egy Kuroji Yoshinori rémlik nekem, de az is egy könyvből. Na mindegy, biztos csak a zanpakutoum szórakozik ezzel.
Jó lenne már ha nem csak szövegelne nekem a saját zanpakutoum hanem végre elismerne és shikait bonthassak, de nem! Még nem állok készen. Mintha ő ezt tudná! Egy zanpakutou! Biztos most is hallgatózik, miközben a kényelmes székében ülve figyeli az eseményeket. Ha ennyire nem kedvel, akkor miért nem végzet már velem? Nem tudok kiigazodni rajta!
- Ez nem ér! Hogy várják el tőlem, hogy bizonyítsak, ha még meg sem engedik?! Ha csak bújom a tankönyveket meg a gyakorló meccseken veszek részt semmi értelme! Hogyan várják el, hogy jó shinigamik legyek, ha még sohase tapasztalhatok meg éles küzdelmet?! Tisztára hülyeség! Nincs így értelme, ha csak biztonságos helyen naphosszat tanulok aztán mire odakerülnék, hogy shinigami lehessek, fejvesztve meneküljek egy közeli sziklához, mert nem tapasztaltam meg milyen egy igazi harc!
Kell, hogy tapasztaljunk! Máskülönben mi az értelme annak, hogy itt poshadok az Akadémián és csak folyton veszem az elméletet meg gyakorlatozom. Nem kéne élesben is bevetni a megtanult technikákat? Az, hogy egy másik osztálytárs ellen egy gyakorló párbajban vetem be, nem sok értelme van! Hol van benne a kihívás? Az igazi küzdelem érzése? Egyáltalán megszokni, hogy életveszélyes helyzetekben miképpen cselekedjek? Csak az időmet húznám, ha most mindezt elmondanám Tenkai hapeknak mert a „szabály az szabály”. Hogy gyűlölőm ezeket a hülye szabályokat! Ünneprontók! Szerencsére ezt a családos dolgot hagyjuk is ott, ahol van. Nincs kedvem ezt tovább folytatni. Nem kell nekem család és kész! Megvagyok egyedül!
- Hát akkor nem ismer eléggé!
[color=#002866Jelentem ki ezt határozottan Tenkai hapeknak! Azért tanultam jó sokat Chiyo Taichotól! Nem vagyok holmi kezdő akadémista! A legjobbaktól tanulok ám! A menő shinigamiktól!
- He? Szótár? Minek az?
Nem értem totálisan miről zagyvál nekem Tenkai hapek, de ha az a szótár kelleni fog, mit bánom én. Bár a könyveket nem annyira szeretem. Maximum, ha van benne harci technika, amit ellehetne sajátítani vagy hasonló. Eleve nem is szeretek olvasni! Miután betérünk az étterembe csak ámulok és bámulok miféle helyre csöppentünk. Nagyon izgatottá válok! Alig várom, hogy ehessek végre és teli bendővel végre megkezdhessem az edzést! Tenkai hapek szerint választhatok ülőhelyet. Máris előre ugrándozok, hogy hol is van szabad asztal. Miközben keresem a megfelelő ülőhelyet, jó mélyen beleszippantok a levegőbe és alaposan megfigyelem az ételeket, amiket a vendégek esznek. Nagyon korogni is kezd a gyomrom. Viszont már nem sokáig! Meglelek egy üres asztalt, ahol senki nem ül. Bingó!
- Tenkai hapek! Találtam asztalt!
Integet felé, miközben mutatok a másik kezemmel, hogy melyik asztalra gondolok majd szépen le is huppanok és mosolyogva várom a kaját.
- Nem leszek már hamarosan éhes, finomat fogok enni! Hihihi!
Közben jobbra balra dülöngélek és várom, hogy kaphassak étlapot. Biztos jó sok kaja lehet itt! Közben a kardjaimat leveszem most már magamról. Tényleg! A kardjaimat még is hova pakoljam el? Azért akárhova nem fogom elrakni! Főképp a Chiyó Taichotól kapott kardomat!
- Tenkai hapek! A kardokkal mit csináljak? Azért nem szeretném akárhova elrakni, hogy el is lopják. Van valahol egy megfelelő hely?
Kérdő tekintettel kérdezem felé. Azért nem lenne jó, ha a végén ellopnák a dolgaimat. Akkor tuti, hogy lesz ne mulass lesz annak, akinek lesz erre mersze! Reit nem lophatja meg senki!
10
Város / Re:Kumo Étterem
« Utolsó üzenet: írta Mizushima Tenkai Dátum 2019. Okt. 18, 17:07:27 »
Protezsálás

- Ez akkor a részedről butaság. Értem én, hogy nem akarsz másokra támaszkodni, de egységben az erő. Egy erősebbet is legyőzhetnek a gyengébbek, ha összefognak. Így bukott meg Aizen is és Bach is. Pedig ha valakik, hát ők ketten elég erősek voltak.- elképzelni se tudta, hogy egyetlen lénybe annyi erő szorult, mint azokba. Rájuk talán illik az, hogy igazi szörnyetegek voltak.
- Ha az életnek csak az erő adna értelmet, akkor semmi, de tényleg semmi értelme sincs élni. Megannyi öröm van, amiért nem csak élni érdemes, de kockáztatni az életed. De olyan vagy mint a csipás kölyökmacska, nem volt senki, aki letörölje a szemeid. Ami pedig a shikait illeti, nem függ ez erőtől. Attól, hogy erős vagy, még nem jelenti azt, hogy fel tudod oldani. Egységet kell alkotnotok, elfogadni a másikat, egyességre jutni, el kell nyerned a kardod bizalmát, mondjuk úgy, hogy ki kell érdemelned, hogy átadja neked az erejét. A harc szeretete pedig nem rossz dolog, érezni az adrenalint, ahogy az ereidben száguld, de csak annak élni értelmetlen.- barátságosan mosolygott Reire. Fiatal volt még, lesz ideje megtanulni, legalábbis ha meg fogja élni azt a kort, amikor rájön, hogy nem csak a pengék zaja okozhat örömet a számára.
Úgy veszi, hogy elég volt a főnemesekből. Elmondta, amit el kellett mondania, többet nem tehet, ha van esze Reinek, akkor felfogja, hogy ne piszkálja a darázsfészket, mert hamar azon kapja magát, hogy összecsípték, és nem fogja érteni, hogy miért is.
- Fogadd el, hogy nem mindig nyersz, nem állhatsz fel folyton. Lehet magadnak bizonyítasz, és talán másoknak is, de többnyire nem lesz más, csak betört fej, és azok, akiket nem érdekli, hogy ismét a lábaidon állsz. Hiába nem akarod hagyni, hogy legyőzzenek, le fognak, nem egyszer, és nem is kétszer, többször is. Ám ha újra harcolni akarsz, akkor meg kell tanulnod elfogadni a vereséget, lent kell maradnod, túl kell élned. Inkább élj vesztesen, hogy legyen esélyed a visszavágóra, mint állva halj meg. Ami pedig a küldetéseket illeti, nem arról van szó, hogy én szeretnélek vinni, de még nem vagy beosztva egy osztagba, addig bizony marad számodra a tanulás. Nem kételkedek abban, hogy erős vagy, de a szabály az bizony szabály.- barátságos fény csillant meg a szemeiben, mosolya is kedves volt. Reinek bizony el kell fogadnia, hogy ha shinigami akar lenni, akkor a szabályok alól se bújhat ki, addig biztosan nem, még el nem éri a megfelelő rangot.
- Nem a vér teszi a családot. Megértem, ha nem érdekel, nem is firtatom tovább.- a család téma egyébként is kényes szokott lenni sokaknál, hát nem is fogja tovább kérdezgetni, vagy éppen kioktatni róla.
- Hogy legyen kihez hazamenni.- egyszerű és igaz válasz, és milyen könnyűnek hangzik, és mégse az. Hiába van Tenkainak is, mégis úgy érzi, hogy távol vannak, csak a vér és a név köti össze őket.
- Ez jó meglátás, de készülj fel arra is, hogy ellened is felhasználhatják ezeket. S ami azt illeti, abból, amiket eddig mondtál, igen, azt gondoltam, hogy megtennéd, hogy valamit bizonyíts.- szélesen elvigyorodott, mert bizony neki ez jött le, hogy Rei olyan fejjel a falnak alkat. De úgy néz ki hogy szerencsére nem volt igaza.
- A cifra, nos, a cifrát arra mondjuk, amikor valaki érzelmileg túlfűtötten beszél. De majd kapsz tőlem egy szótárt, hogy ezek ne érjenek meglepetésként- így legalább megússza azt, hogy ha olyat mond, amit nem tud elmagyarázni, tudja mit jelent, de nem képes szavakba önteni.
Játékosan elmosolyodott Rei reakciójára, csak gyerek volt még, és jó látni, amikor egy gyerek boldog.
- Keres egy üres helyet, és oda fogunk. Kezdésnek pedig majd megnézzük az étlapot, és ami tetszik, azt megrendeled róla, és meg csinálják, majd hozzák is kifelé. Azt próbálsz ki, amit csak akarsz.- elvégre Tenkai volt az, aki meghívta, úgy illik, hogy akkor azt eszik, amit akar.

Oldalak: [1] 2 3 ... 10