Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Soul Society / Re:Seireitei új reménye - A főkapitány avatása
« Utolsó üzenet: írta Nara Shiratori Dátum 2020. Márc. 29, 19:16:21 »
A háború nagyon mélyen érintett mindenkit, köztük engem is. Próbáltam összeszedni magamat, hogy minél előbb vissza tudjuk állítani a rendet Seireiteiben, de bár fizikailag már sikerült felépülnöm, mentálisan még nagyon távol vagyok tőle. Nagyon megviseltek a történtek, de kapitányként helyt kellett állnom, vagy legalábbis megpróbálni. Bizonyára másoknak is feltűnt, hogy nem viselkedek ugyanúgy, mint a háború előtt, bár talán ez sokakról elmondható, hiszen mindenki gyászol még.
Váratlanul ért, amikor a 46-ok Tanácsának egy futára érkezett meg hozzám egy levéllel. Gyorsan elolvastam az üzenetet és egyből válaszoltam is a postásnak, hogy ott leszek, különben sem lett volna nagyon választásom. Új vezetőnk felavatásán nem részt venni nagy tiszteletlenség lenne egy kapitánytól. Különben is nehéz dolga lesz az új főkapitánynak felvenni a stafétát Fujimoto soutaichoutól, hiszen szerintem ő elég jól ellátta a feladatát és összetartotta a 13 osztagot, amennyire lehetett.
A kitűzött napon a szokásos egyenruhámat vettem magamra, nem gondoltam, hogy szükséges lenne bármi extrát tennem, csak mert új főkaptányt neveztek ki. Elmentem a találkahelyre, ahonnan átvezettek minket egy másik terembe, ahol a tényleges felavatás meg fog történni. Nem nagyon foglalkoztam a helyszínnel, csak egy gyors pillantást vetettem, majd ha nem volt szükséges felsorakozni, mint a kapitányi gyűléseken, akkor kerestem magamnak egy helyet mindenkitől távol, nem volt kedvem most senkivel csevegni.
Miután bejött az új főkapitány, sem tettem semmit máshogy, mint azelőtt, továbbra is csak figyeltem az eseményeket. Bár lehet, hogy lett volna kérdésem, de nem tettem fel őket, reménykedve, hogy talán majd valaki más megteszi, vagy valahogy szóba kerül. Jobban belegondolva, talán mégis kellene pár szót váltanom az új soutaichouval, de még mindenképpen várok vele, későbbre halasztom.
2
Soul Society / Re:Seireitei új reménye - A főkapitány avatása
« Utolsó üzenet: írta Ninomiya Mitsuko Dátum 2020. Márc. 26, 16:49:34 »
Nehéz időszakon vagyunk keresztül, mely mindannyiunkat megtört legalább egy kicsikét. Suke épp, hogy visszatért hozzánk, és máris nyakunkba szakadt egy háború, ami felforgatta világunkat. Fogalmam sincs, hogy ezt az egészet hogy fogjuk elviselni, de bízom benne, hogy családunk összetartása a történtek után majd segít átvészelni az egészet.
Épp tisztjeimet igyekszem eligazítani, mikor egy futár érkezik az üzenettel, hogy várnak a Főkapitány bemutatási ceremóniájára. Bambán pislogok a küldöncre, de némi habozás után elfogadom a meghívást. Furcsának találom ezt a nagy felhajtást, de megvonom vállam, s inkább tovább foglalkozom osztagom rendbetételével. Ráér, ha ezzel picit később foglalkozom. Meg se lepődöm rajta, mikor kiderül: egyetlenem is kapott ugyan ilyen értesítőt. Várható volt, hiszen ő maga is kapitány, és nem is olyan túl rég hivatalosan is visszakapta pozícióját. Legalább lett valami, amivel le tudja foglalni magát, és el tudja terelni a gondolatait a történtekről.

Az esemény napjára igyekeztem kicsit rendbeszedni magam, mely a szokásosnál kicsit tovább tartott. Kicsit kómásan ébredtem, na meg az utóbbi időben egyébként se alszom túl jól. Sok minden történt, ami kicsit felkavarta az életem, és megvisel annyira, hogy az általában jó alvókám kicsit megbuggyanjon. Dolgoztam már a dolgon, meg itt van nekem Suke is vigasztalásul.
Megérkezve a gyülekező helyszínére, az épületet valahogy furcsán ismerősnek találtam, bár szinte biztos, hogy még sose jártam még benne. Vendéglátóink pedig meglepően kedvesek és mosolygósak ahhoz képest, hogy épp egy új főkapitányt nevezünk ki. Persze annak örülni kell, hogy a háború miatta ért véget, és valahogy logikusnak is találom, hogy ő lesz az új főnök, de azért mégis némi tisztelet lehetne bennük, hogy nem vigyorognak folyamatosan, mint a tejbetök. Tök zavaró tud lenni…Kicsit aggódva karoltam bele kedvesem karjába.
- Kicsit aggódom… Nem sokat tudunk az új főkapitányról, csak annyit, hogy nagyrészt neki köszönhető, hogy sikerült legyőzni Bach-ot… - osztom meg aggályaim kedvesemmel, miközben várakozunk a többiekre. Természetesen jómagam elfogyasztok néhány finom falatot, amíg a többiek be nem futnak, elvégre üres gyomorral csak nem ülhetek végig egy ilyen ünnepi kinevezést.
Nem telik sok időbe, meg is érkeznek még néhányan, s látszólag a kapitány nélkül maradt osztagok ideiglenes vezetői, a hadnagyok is megjelentek. Kicsit örülök neki, hogy ilyen időkben azért igyekeznek helytállni, de sajnálom is őket, elvégre rengeteg extra felelősség szakad mindezzel a nyakukba. Nem lehet nekik most könnyű…
Figyelmesen hallgatom végig előbb a felkonferálást, majd az új Főkapitány beszédét. Látszólag mintha kicsit meg lenne szeppenve, bár nem csodálom. Én is ijedt lennék, ha ilyen helyzetbe kerülnék. Gondolom aggódik amiatt is, hogy hogyan fogadjuk, de szerintem emiatt nem szükséges. Mindannyian kedvesek és megértőek vagyunk, és segítünk, ahol csak kell. Jó, persze nem beszélhetek mindenki nevében, tudom, de bízom benne, hogy az utóbbi időszak nehézségei összekovácsoltak minket annyira, hogy ne kezdjünk el marakodni a Soutaichou személyén. :3
- Gyere, mutatkozzunk be! - vetem fel lelkesen Sukénak, majd reakcióját meg se várva vonszolom magammal Kitamura Soutaichou felé.
3
Küldetések az Emberek Világában / Re:A második lecke
« Utolsó üzenet: írta Elisa Aschenbrenner Dátum 2020. Márc. 23, 12:00:49 »
Érdekes! Nagyon érdekes! Amint leértem az ebédlő területére, rögtön megakad a szemem az ablakokon lévő tojás darabokon. Még is melyik idiótának volt az-az ötlete, hogy megdobálja a birtokot? Egyáltalán hogyan jutott be, miközben kiadtam a statáriumot? Lehetséges, hogy nem egy huligán tehette, hanem sokkal inkább egy külsős segítő? Lehet az árulót még sem kaptam el és a társát? Ez lehetetlen. Kivégeztem, megtaláltam! A bizonyítékok is ezt támasztják alá. Akkor meg? Átvertek volna?! Nem hiszem el! Még is mi ennek az értelme? A papír, ami a kezemben volt hamuvá vált, a fekete doboz, az elhunyt kollégám egy méregtől, amit megívott! Az a temérdek sok bizonyíték! Elterelés lennének csupán? Megakarják osztani a figyelmem?! A folyosót is alaposan megnézem. Látom, hogy egy virágcserép a földre hullott, ami arra enged következtetni, hogy valaki kihasználta az alkalmat és ezt használhatta elterelésnek, hogy a társa kijusson. Meg kell néznem viszont merre vezet amaz a folyosó, ami ennek az útnak a közepén található. Megvizsgálom azt is, majd utána térek vissza a személyzethez, hogy kifaggassam őket. Ahogyan gondoltam, nem fogok azonnal választ kapni így egy tetszőleges középkorú hölgyet választok ki a sor végéből majd fejbe lövöm kérdés nélkül.
- Akkor kezdjük elölről. SZÓVAL?!
Szerencsére kapok végre választ a komornyiktól. Tényleg hiányzik valaki. Egy rövid vörös hajú fiatal hölgy. Nem igazán rémlik nekem, hogy volt közöttük egy ilyen leírású lány, de mivel sokan vannak, nehezen lehetett észrevenni a tömegben. Ha ezt az információt figyelembe veszem, az ablakot, a folyosót és a temérdek bizonyítékot, egyértelművé válik számomra a dolog. Becsaptak, átvertek! Megosztották a figyelmemet! Többszörösen is! Túlságosan jól időzítettek! Valaki ezt alaposan kitervelte és véghez is vitte! Biztosan nem egyedül. Valaki itt közöttük egy tettes társ! Csak így lehetett ezt megoldani! Sajnos nem tudom alaposan megvizsgálni őket, mivel dulakodás hangját hallom abból a szobából, ahol Natashát hagytam, ráadásul még az ablakot is dobálja valaki tojásokkal.
- Három ember menjen ki és keresse meg a huligánt! Két ember pedig velem jön!
Azonnal felsietek a szobához, hátha még időben elkapom a nyavalyást. Nem szökhetnek meg! Elfogom kapni a rohadékokat, ha addig élek is! Nem fogom hagyni, hogy a hírnevemen csorba üssön!
4
Küldetések az Emberek Világában / Re:A második lecke
« Utolsó üzenet: írta Elisa Aschenbrenner Dátum 2020. Márc. 23, 11:12:02 »Aleda Felisberta

Szerencsére Catnek a fejét nem csapják le, aki talán az egyetlen személy ki elvezethet Kane Shinzouhoz. A kérdés, hogy vajon Kate honnan a fenéből lett ennyire erős, mai napig rejtély lehet számodra, bár némi magyarázat lehet abban, hogy a két Shinzout kiskoruk óta képezték. Talán nem is véletlen az eredmény, mindenesetre aggodalomra adhat okot, hogy egy ilyen ifjú szív hogyan is kezeli az efféle erőt, amit képvisel. Vledlanához érve sok érdekes kérdés merül fel. A volt katonák helyzete, a testőr kérdése és természetesen, hogy egyáltalán a terv befog-e válni, hogy megszerezd a pendrivet amit állítólag családod széfjében lelhető meg. Elgondolkodtál már vajon még is, hogy került az oda? Miért nem hallottál te még erről soha? Lehet a szüleid se tudnak erről? Szerencsére megmagyarázod Vledlanának a dolgokat, min mentél keresztül és biztosítod a két futár alibijét, akik éppen bevannak öltözve katonaként, hogy ne bukjanak le.
- Érthető. A kereső csapat tagjaival nem volt módom megismerkedni a felhajtás miatt.
A két beöltözött futár bólogat némán. Vledlana beveszi a cseledet, miközben megejt magának egy apró sóhajt. Ellenben Kate nagyon gyanakodva nézi a két futárt. Látszik a tekintetében, hogy bűzlik számára valami és ez nem csak arra van értve, hogy éppen ténylegesen büdösek. Szerencsére viszont, Katet jobban érdekli a biztonságod, így amint felmerül a lehetősége, hogy rád vigyázhatna, rögtön megteszi az első lépést, amit készségesen elfogadsz. A két futár összenéz és tanácstalanná válik. Lehetséges, hogy a terv veszélybe került ezzel a húzással vagy valami tervvel álltál elő?
- Legyen hát. Viszont ajánlanám…
- Nem kell a maga szánalmas kíséreti katonái. Elég leszek egy magam.
Vág közbe Vledlana szavába Kate. Nem nagyon bízik az oroszban. A megjegyzésre Vledlana keze ökölbe szorul, viszont inkább visszafogja magát. Renzou megköszörüli a torkát, hogy megtörje a kínos csendet.
- Akkor ez el lett döntve. Miss Shinzou, Miss Felisbertával fog tartani. Addig én elbeszélgetek Miss Krugerrel. Maguk pedig! Kísérjék el a rabot egy sátorhoz, ahol őrizetbe tudják venni!
Renzou utasítására a két futár magához veszi Catet. Lehetséges ez nem is annyira katasztrofális helyzet. Sokkal inkább kedvező. Spidey egy pillanatra feléd tekint majd megfogja társával Catet és kihurcolják Vledlana sátrából, miközben a „rab” előadja magát.
- Ha innen kiszabadulok akkor megbánjátok csírák!
- Kuss legyen bitang!
Közben Spidey szájon vágja Catet a műsor érdekében majd folytatják tovább útjukat. Amint felkészültél lelkileg, hogy te is elindulj a bankhoz, Kate végig a nyomodban lesz, szorosan melletted. Megfigyelheted most hát mennyit is változott régi barátnőd. Járása határozott és egyenes. Tekintete vérfagyasztó és tekintély elvű. Kislányos mivolta teljes mértékben eltűnt belőle. Ő már nem gyerek többé. Ahhoz képest, hogy ő nemesi családból származik, ruházata sokkal inkább egy elit katona képét mutatja meg. Nem beszélve arról, hogy a lélekenergiáját még ha nem is engedi ki, érzed a mellkasodban a nyomást valahol, amit Kate észre is vesz.
- Minden rendben? Kicsit nyúzottnak tűnsz.
Eközben megérkeztek a bank bejáratához, ahol egy katona megállít titeket, de amint Kate felemeli a kezét, rögtön utatokra is enged. A bank főbejáratához érve jó pár tisztet vehetsz észre, akik éppen vizsgálódnak. Ha körbe tekintesz láthatod a temérdek díszítést, a nemesi quincyknek a családfőiknek portérait amik arany bevonatú keretben díszelegnek. Mindegyik oldalon láthatod, hogy vezet egy járat viszont ti a kijárattal szemben lévő ajtót kell megcéloznotok, ahol elérkeztek egy újabb teremhez. A bal oldalon található a széf bejárata. Ha maga a széf ajtaja nem lenne, elmehetne az egész helyiség egy gigantikus könyvtárnak, ami, három emeletnyi lehetne. Itt is temérdek tiszt vizsgálódik éppen. A széffel szembeni lyukat ellenőrzik főképp, ami megragadta sokak kíváncsiságát. Kate előlép majd a katonákhoz szól.
- Hagyjanak magunkra!
A tisztek rögtön felállnak és szó nélkül kisétálnak a teremből. Amint mindenki elhagyja a termet Kate feléd fordul majd jobb kezével a széf felé mutat, hogy szabad a pálya számodra. Beérkezve a széf küszöbén, észreveheted, hogy az aranyszínnel bevont dobozok kulcsai helyett egy ujjlenyomat olvasó található és mindegyik doboz megvan címkézve. Rövid idő alatt megtalálhatod a Felisberta címkét. Amint az ujjadat a leolvasóhoz rakod, rögtön fényleni kezd majd kattanást hallhatsz. Innenstől kezdve kitudod húzni a vastag és hosszú dobozt. Rögtön észreveszed merre is lehet a pendrive. Jó látható helyre lett rakva. Konkrétan egy papíron hever, amin egy érdekes, de ismerős szimbólum látható. A Fehér Sárkány szimbóluma. Még is mit jelenthet ez? Mi köze lehet ennek?
- Minden rendben van?
Hallod ahogyan Kate egyre közelebb sétál feléd. Valamit nagyon gyorsan tenned kell, mert ha észreveszi, amit találtál a széfben, rögtön gyanút foghat. Bárhogyan is teszel, elkerülhetetlen helyzetbe fogsz ezután kerülni, ami fegyverek dörrenésével kezdődik. Kate rögtön a Seele Schneiderét bekapcsolja majd vár egy ideig.
- Maradj itt.
Ezután előre lép pár lépést majd hirtelen egy meglepő dolog történik. Hirtelen egy villanó gránát repül ki a lyukból amire Kate nem számít és ennek pillanatában meg is vakítja. Itt a lehetőség, hogy ha nem szerezted meg a pendrivet, zsebre rakd és elmenekülj. A zűrzavar, ami hirtelen kitört, megfelelő lehet a számodra, hogy elhagyd a területet. Gyorsan kell döntened. Abban viszont már biztos lehetsz, hogy a csatorna nem lenne biztonságos, mivel ott fegyverek ropogását hallhatod.


Elisa Aschenbrenner

A papírt igyekszed megtapogatni, de sajnálatos módon ennek hatására a fekete papír, *darabjaira hullik* és már csak hamunak lehetne elmondani sem, mint tényleges papír fecninek. Ez nem a te napod úgy tűnik. A Kémia tanárnak nem veszed sok hasznát innentől kezdve. Katonád amint beront, rögtön felvázolja a helyzetet és rögtön lemész az ebédlőhöz és vizsgálódni kezdesz. Látványos dolgokat figyelhetsz meg. Az ablakon tojás maradványok láthatóak. Valaki éppen vicces kedvében volt és úgy gondolta kiszemeli ezt az épületet és tojással dobálja meg? Viszont van itt egy apró bökkenő. Szomszédok nincsenek a közelben, ráadásul a birtokhoz valahogyan be is kell jutni. Lehet nem is huligánok tették, hanem valaki más? Érdekes mindenesetre a helyzet. Amint a folyosóhoz kiérsz, ami a személyzeti tagok mellet található, észreveheted, hogy nem messze egy virágcserép hullott a földre. Pontosabban a folyosó végén. A közepén látható egy újabb folyosó, ami bal oldalra vezet. Más gyanús elemet nem veszel észre, így a személyzetnek teszel fel egy kérdést. Sajnos csendben maradnak a kérdés elhangzásakor, így tetszőlegesen kiválaszthatsz valakit, hogy lelődd. Amint ezt megteszed rögtön sikolyok és jajveszékelések hangzódnak el a személyzet tagjaitól. Alfons a Kruger birtok komornyikja végül összeszedi magát és felel a kérdésedre.
- Megtudom erősíteni Miss Aschenbrennel valóban hiányzik egy tag. Egy rövid vörös hajjal rendelkező fiatal hölgy. Az első munkanapját töltötte itt a birtokon. Fogalmam sincs viszont, hogy most hol lehet.
Szóval egy rövid vörös hajjal rendelkező fiatal lány hagyta el a helyet. Viszont hogyan tudta ezt elérni? Alaposan ki kell vizsgálnod az esetet és el kell kapnod a nőt, aki kicsúszott a karmaid alól. Tovább fokozódik a hangulat mikor hangokat vélsz felfedezni. Dulakodás hangját hallhatod és egyenesen arról a szobáról jön, ahol éppen kihallgattad Natashát. Lehet jobb lenne felszaladnod. Esetleg magaddal vinni pár katonát. Csakhogy az ablakot megint valaki dobálgatni kezdi tojással, de amint kiakarnál nézni nem vélsz felfedezni senkit a közelben, de a tojások tovább röpködnek. Két oldalú támadásban van részed. Mit fogsz tenni?

[*Kockadóbást jelent*]
(click to show/hide)
(click to show/hide)
Határidő: 2019.03.29 2019.03.30
5
Küldetések az Emberek Világában / Re:A második lecke
« Utolsó üzenet: írta Aleda Felisberta Dátum 2020. Márc. 23, 03:59:24 »
Én magam is kuncogok. Kíváncsi vagyok az útvonalra, de nem oly nagyon, hogy bajba kerüljek miatta. Egyrészt a futárokkal kialakuló fonákon rontok, ha menet közben derül ki a leselkedés. Másodsorban ha ennyivel többet tudnék erről a helyről, a másik oldalon veszélybe sodrom magamat, őket. Sokszor áldás a tudatlanság.
Cat megjegyzésére hümmögök. Sejtem, nagyon flexibilis lehet mozgásban, legalább annyira, mint személyiségileg. Szóval vele nem lesz gond. Kate energiája viszont lekörözi a mellette álló férfiét, ami még problémát jelenthet. Elkerülte a figyelmem ez a pont, és csóválom a fejem azon, hogy mikor lett ennyire erős? Valamiért magasabbra jutott azon a ranglétrán, mint amikor még együtt láttam őt edzeni a testvérével. Elgondolkodtató.
- Köszönöm! - mondom őszintén, és fél karral átölelem, megszorongatom. Akárhogy is, szeretem őt. Noha kevésbé látom mosolyogni. Arról hazudnék, hogy ez nem fáj. Ebben kicsit kislányos vagyok. Picit elszomorít Kate változása. Valószínűleg neki innen nincs visszaút. De rendben van, mert a szavak egyébként könnyen elkopnak. Ő pedig tettel fejezi ki mindenét.
Szerintem lényeges, hogy az őszinteségét megőrizte.
Igen, a gyomron vágós eset is ezt erősíti. Szánakozva a fejemet csóválom, hátrébb lépek kicsit. Teret engedek régi barátnémnak, s aggódom Catért. Nem állok feltétlen mindenben Kate oldalán. Ez azonban jelenleg a „Mélyen őrzött titkok ládájá”-t bővíti. Amin lakat van. Ami fontosabb, próbálom a lányt összeszedni, rántani a bilincsen, hogy induljon előre. Én fogok mögötte menni, mint eddig is, a két katonajelöltről pedig úgy hiszem, a kísérőim lesznek. Biccentek nekik is.
- Köszönöm! - mosolygok Vledlanahoz érve. Aztán csendben maradok.
- Szerintem ők már--… - elharapom a mondat végét, és lehajtom a fejem. Szerintem Kate sejti, mire akarok célozni. Mi lenne a legcsodálatosabb magyarázat ebben a színjátékban arra, hogy nincsenek már velem? Hogy nem jönnek vissza. Természetesen a halál.
Percekig néma vagyok, hiszen ennek a gondolata mindenhogy letaglóz. Igazából ez a legnagyobb félelmem is, de inkább Kane kapcsán. Félek, hogy esetleg meg vannak számlálva a napjai, én viszont ezt kizáró akarom az információt a futároktól. Ezért folyton elterelem a figyelmem, máshová fókuszálok, eme gondolatot pedig elhessintem.
- Ők azt mondták, hogy a kereső csapat tagjai, és hogy mindez azért indult, mert megszakadt velem a kapcsolat. Nos, volt egy dulakodásom eme hölggyel – biccentek fejemmel Catre –, és ennek hevében összetört az adóvevőm. Segítettek biztonságban kijutni a csatornából, illetve maguk bilincselték meg a foglyot, mivel veszélyesnek ítélték volna, ha én teszem. Már akkor is nagyon rángatózott, hogy berántotta ezeket a katonákat a mocskos vízbe. Úgyhogy ez történt, átadni viszont magam szerettem volna őt, a tönkrement kommunikációs egység kompenzációjaként – magyarázom. Szerintem hihető történet adtam elő, és reménykedek, Vledlanaék is így gondolják. Elviekben tisztáztam Nadinék eltűnését, az ismeretlen arcokat, a bűzüket. Az adóvevőm hiányát. Catet beállítottam olyan fogolynak, akire érdemes lenne, ha az orosz Quincy asszony felügyelne. Azonban nem tudhatom, mennyire járok sikerrel ennél a füllentésnél. Minden esetre továbbra is jól játszom a szerepem, és kicsit se ingok meg a hazugság gondolatától. Arra ráérek később.
Megkönnyebbültséget mutatok Kate felé.
- Örülnék, ha ön lenne mellettem – felelem erre őszintén. Talán nem vár kommentárt. De nem bírom ki – Nagyobb biztonságban érezném magam, mint a csatornában!
6
Soul Society / Re:Seireitei új reménye - A főkapitány avatása
« Utolsó üzenet: írta Mizushima Tenkai Dátum 2020. Márc. 20, 17:19:57 »
Ezt is megérték hát, egy új főkapitányt választanak. Az elmúlt éveket figyelembe véve, azt kell, hogy gondolja, eléggé szerencsétlen sors vár manapság azokra, akik a kapitányi székbe kerülnek. Gyakoriak a változások, de hogy a főkapitányból is a harmadik foglalja el a helyét, ezt még a legvadabb álmaiban se tudta volna elképzelni, és mégis itt voltak hát. Az első találkozó, ahol a megmaradt kapitányok megismerhetik az új felettesüket.
Nem vitte túlzásba a megjelenést, a megszokott egyenruhájában jelent meg, gyorsan végignézett a többieken, és a hadnagyokon, akik a kapitányuk helyett jöttek el. Kissé kellemetlen a helyzet, de annak örülhetnek, hogy az arrancarok se járhattak éppen jobban.
Csendesen állt a falnak támaszkodva még el nem kezdődött az egész. Kérdése nem sok volt jelenleg, majd ha eszébe jut valami felteszi az új főkapitánynak, aki a jelek szerint vegyülni szeretne.
7
Lezárt küldetések / Re:Az első lecke
« Utolsó üzenet: írta Shihouin Yoruichi Dátum 2020. Márc. 16, 12:39:56 »
Heyho,

Küldetésetek lezárom, jutalmatok az alábbi:
Kane Shinzou: 2000 LP és 3000 ryou
Shirei Tenro: 2500 LP és 3000 ryou

További kellemes játékot~ :3
8
Pályázatok / Re:Shihōin Souji pályázatai
« Utolsó üzenet: írta Shihouin Yoruichi Dátum 2020. Márc. 15, 22:51:43 »
Heyho!

Részemről rendben van a technika, elfogadom.

További jó játékot~ :3
9
9. osztag / Re:Gyakorlótér
« Utolsó üzenet: írta Shihouin Yoruichi Dátum 2020. Márc. 15, 22:34:47 »
Heyho!

Csak semmi pánik, a Kekkai edzést és az Osztagedzést jöttem lezárni.
Mivel a Kekkai edzést képező technika lényegében ingyenesen megkapható a Shopban, így ezt hagyományos, több körös edzésként zártam. Az Osztagedzést pedig technikaedzésként zártam.

Kekkai edzés:
Nara Shiratori: Jutalmad a szép edzés levezetéséért: 1000 LP, illetve bezsebelheted a két aktív karaktertől a technika árát, mely összesen 12k ryou
Shiroichi Anao: Mivel eltávozott karakter, így jutalmat nem tudok számára kiosztani
Shiranui Haruki: Jutalma 1000 LP és a Kekkaijutsu nevű technika
Hatakeyama Momo: Mivel eltávozott karakter, így jutalmat nem tudok számára kiosztani
Shinozaki Amine: Jutalma 1000 LP és a Kekkaijutsu nevű technika
Hayakawa Yuuki Hajime: Mivel eltávozott karakter, így jutalmat nem tudok számára kiosztani

Mivel a Kekkai edzés értékelése során történt némi baki, így az LP jutalmakat nem veszem vissza, ez is a jutalmatok részét képezi, kompenzálás gyanánt. :3

Osztagedzés új osztagtárssal:
Nara Shiratori: Jutalmad 1500 ryou a technikáért
Aikyou Kaiya: Jutalmul megkapja a Kyokkyūtai nevű osztagtechnikát
Ishimaru Akira: Jutalmul megkapja a Kyokkyūtai nevű osztagtechnikát
Shinozaki Amine: Jutalmul megkapja a Kyokkyūtai nevű osztagtechnikát
Fuchida Ayumi: Jutalmul megkapja a Kyokkyūtai nevű osztagtechnikát
Fuchida Ayuta: Jutalmul megkapja a Kyokkyūtai nevű osztagtechnikát


További kellemes játékot~ :mami:
10
Előtörténetek / Re:Ghanz Baradhuun
« Utolsó üzenet: írta Shihouin Yoruichi Dátum 2020. Márc. 15, 22:01:39 »
Heyho

Lévén mivel már megbeszéltük a dolgokat, ráadásul már létező karakter visszatéréséről van szó, így az előtörténeted elfogadom.

Lélekenergiád, szinted és pénzed marad a régi.

Kezdésnek minden képzettségedre kapsz 1-1 pontot, valamit további 38 pontot oszthatsz el az alábbi képzettségeid között:

  • Fegyverforgatás
  • Pusztakezes harc
  • Helyváltoztató képesség
  • Hollow képesség
  • Resurreccion
  • Hierro

Mindezen kívül kapsz 1 pontot reishi kezelésre is, melyet a következő másodlagos képzettségekre oszthatsz el:

  • Erő
  • Ügyesség
  • Gyorsaság

Kérlek, hogy pontjaidat itt jelentsd le, illetve foglald le postszíned és avialanyod is.

Kellemes játékot!~ :3


Oldalak: [1] 2 3 ... 10