Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Utolsó üzenet: írta Sakamoto Fucking Naraku Dátum 2021. Jan. 20, 17:57:07 »
- Majd adok neki egy nyalókát és lenyugszik, a pisisek úgy is szeretik őket. De oké-oké, majd odafigyelek rá.- rájuk hagyja ezt az egészet. Legutóbbi találkozásuk alkalmával nem túlságosan nyűgözte le a törpe, hogy nagyon tartson tőle és bár a látszat néha tényleg csal, de eddig tényleg olyan a számára, mintha energiaitallal főzné le a kávéját és azt vedelné egésznap.
Elvigyorodott a reakciójuk miatt, hát akkor erről a két kis pacsirátáról van szó.
- Jahogyjah, bocsi, de a múltkor elég sok ütést kaptam a fejemre, kieshetett pár dolog. De akkor volt már randitok vagy nem? Szóljatok, ha valami menő kocsival akartok menni, tudok szerezni meg sofőrt is, hogy meg legyen adva a módja. De nah, akkor megyek, dolog van.- elindult az erdőbe, lövések zaja kísérte útját, de nem ért rá meglesni, hogy mi történik kissé odébb, más dolga volt, pár kölyköt kell kihúzni a szarból.
Útközben megérzett néhány fajtársát, és úgy döntött, hogy elébe megy a dolgoknak, egyébként se volt a stílusa a bujkálás az erdőben, inkább a Kommandót szerette Swarcitól, ott meg ment az esztelen durrogtatás. Csak hogy úgy fest, hogy ezek bizony szeretnek lesből szemétkedni, mert ahogy jött a jelenlétük úgy is tűnt el. Bár az is igaz, hogy amilyen jól megy Narakunak ez az egész érzékelés macera, nem nehéz elrejteni a lélekerőt.
- Oh… tehát én vagyok a tehén…- reagált a lábára tekeredő kötél miatt, és hamar mellkassal a földön találta magát és úgy húzták, mintha tényleg valami rodeón lennének, csak éppen Naraku volt az, akit el kellett fogni. Még szerencse, hogy nem túl messzire rángatták, éppen csak egy kicsit, hogy le legyen verve a lábairól. S átfordul a hátára, már látja is, hogy kik kapták el. Tenni pedig nem tehet róla, röhögés tört elő az ajkairól.
- Jézusom, hogy néztek ki?- nem fogta vissza a nevetést, ha már meg kell halnia, hát akkor így fog, vigyorral az arcán. De úgy fest, hogy szerencséje van, legalábbis egy darabig, mert pár pillanat múlva mindent elnyelt a sötétség.

Hunyorogva nyitotta ki a szemeit és pislogott néhányat, hogy a szemei megszokják a fényt. Szar az ha valakit kiütnek és ébredésnél szinte meg akar vakulni. Körbe nézett a sátorban, hogy hol mi van, lenézett a lábára, megkötve és úgy érzi, hogy a karjai is, csuklónál, nem a legjobb de nem is a legrosszabb helyzet.
- Hé. A fülest nehogy szétbaszd nekem, az lesz a fizetségem.- naná, hogy ez is kezdi a dumát. Kíváncsi, hogy mégis kinél tanulnak ezek? Elég egyforma szokott lenni a szöveg mindegyiknél.
Unottan ingatta a fejét jobbra-balra és a lábfejeit is mozgatta, miközben a csuklójával ellenőrizte, hogy mennyire is szoros az a kötél, és hát nem lehet oka panaszra. Elég szerencsétlenül kötötték meg, az egyik legegyszerűbb ebből kiszabadulni. Elég csak egymáshoz dörzsölni a csuklóját, hogy a kötél is mozogjon körülötte egy kicsit, ahhoz pont eleget lazul majd, hogy utána pedig csak a csuklóit kell forgatni, egyszer ebbe az irányba, egyszer az ellentétesbe, kelleni fog hozzá egy kis idő, de megoldható lesz, addig csak szóval kell tartani ezt a nevetséges parasztot. Ideje elkezdeni, hátha szerencséje lesz.
- Huh öregem. Minden reggel így kelsz fel mi? Beállsz a tükör elé és addig ismételgeted az ilyen dumát, még el nem hiszed magadról, hogy kemény is vagy. De akkor mázlim van, nem török valami könnyen.- árulkodott a hangja arról, hogy nem nyűgözte le ez a pali.- Azért milyen szívás már ez neked. Itt kell rám figyelned, miközben úgy hallom, hogy kint megy a buli. Valami rossz fát rakhattál a tűzre. Nah, nekem elmondhatod, csak nem belepisáltál valaki müzlijébe? Talán pont a szárnyas varangynak? Azt vágod, hogy van, aki szerint nem is sárkányok. Vagy inkább a szegényember sárkányai, de az igazság, hogy szerintem se azok, kisebbek, gyengébbek és még csak annyi eszük sincs, mint egy sárkánynak, pontosan mint a ti törpe lolitoknak. Gondolom azért engedelmeskedsz neki, mert egy pedofil köcsög vagy, és kedved támadt egy kis lolipnuncihoz.- reméli, hogy ahhoz ellégé sokat beszélt, hogy jól felbassza a faszi agyát, és adni akarjon egy taslit legalább, mert ha a kezei kiszabadultak, akkor biztos, hogy megpróbálja elkapni majd a karját, lerántani magához és kihasználva a meglepetés erejét, egyből átkarolni a nyakánál, hogy gyorsan ki is ropogtassa belőle a merevséget, de úgy, hogy tőrjőn is ki a nyaka, ne keljen fel többé. Ha pedig ez sikerült, akkor gyorsan megszabadul a lábát fogva tartó kötelektől is és hamar lekapja a fasziról a köpenyt meg a csuklyát, felveszi magára, az övet is elveszi, persze a fülest is, be kell olvadni a bandába. Utána pedig kiles a sátorból, hátha valahol akad valami erősebb gépfegyver, mondjuk egy nagypapi, egy láda tölténnyel, azzal már tudna mit kezdeni, csak egy megfelelő pont kell, ahova felmászhat vele, és mehetne a darálás onnan. De ha nincs, hát akkor marad a másik terv, irány a birtok, hátha útközben beleszalad a többiekbe. S hogy talál oda? Elég csak a hangokat követnie.
Persze megtörténhet az is, hogy a kezei nem szabadultak ki, hát akkor gazdagabb lesz egy pofonnal, de azért fel csak nem adja.

2
Tornyok / Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Utolsó üzenet: írta Dionisia Maribell Vega Dátum 2021. Jan. 18, 22:10:41 »
- Hát biztos nem úgy, mint ti ránk. – ne is akarja megtapasztalni, és érteni, hogy a nők hogyan is néznek egymásra, mert nem lenne éppen pozitív legtöbb esetben az élmény. Azt szeretném, és remélem is, hogy mindig férfi szemmel fog rám nézni.
- Persze, persze~ Aztán még a végén túlságosan is tetszeni fog neked ha ellenállok és rúgkapálok. – szigorúan maradok csak humornál, mert ha a végén tényleg tetszene neki ez a kényszerítős előjáték, lehet bajban lennék a jövőben, de egyelőre Szigorúan csak humor. - … Ebben nem kételkedek. – belegondolva eléggé nehéz egyszerre megakadályozni, hogy elkapja a másik lábam, de közben védeni, hogy ne tudja megkapni azt, amit akar, és az is biztos, hogy az én káromra nagyon is tudna improvizálni, addig viszont én is azt tenném.
- Tudom, és nem is szeretném se direkt, se akaratomon kívül tönkretenni a nyugalmad újra. – elég volt egyszer eléggé kiborítanom Vexet, jó, mentségemre nem én provokáltam azt a csajt, hogy az a végkifejlet szülessen belőle, ami, de mint mondtam, ha nekem is közöm van az okhoz, ami miatt felforr az agyvize, az nem jó. Bár az aggodalom és féltékenység között van különbség, amúgy se hinném, hogy valaha is lenne bármi valós oka, hogy féltékenynek kelljen lennie… Még akkor sem, ha nem lenne amúgy is ilyen sziklaszilárd magabiztossága.
- Azt mondtad „írunk”. Azt pedig meg tudom oldani, hogy fogjon, ha mást nem, hozok tollat. – viszonzom a nyelvnyújtást, kicsit rájátszott gyerekes duzzogással, miközben meg is csípem Vex oldalát. Vigyázzon, most pont mögötte vagyok, lehet legközelebb megharapom.
- Nah, de a titkárnő is segít a fizikai munkában is. – magabiztos mosollyal játékosan megfeszítem a bicepszem. Bár nem látszik külsőre, de a hollow létnek egyik előnye, hogy bőven erősebb vagyok az embereknél, úgyhogy csak tudok Vexnek fizikai munkában is segédkezni. Látja, milyen hasznos titkárnője van?
- Azért a segged ne legyen kint, nem tudtam hirtelen milyen fajta kantáros a nadrágod, tudod vannak, amik derék, vagy csípőtájt gumival megszorulnak, és a kantárt lógva lehet hagyni, de van amelyiknél az tartja fent a nadrágot. Ha leesne, inkább hagyd magadon, még a végén szálka menne a fenekedbe, vagy rosszabb helyre. – jóízűen elkuncogom magam. Bár tudom, hogy a hierrója védené, azért vicces az elgondolás, meg aztán jobb, ha nem teszteli, mennyire divatos, ha kint a fél segge, mert lehet nyílt célpontnak fogom nézni.
A Féreglyukon átlépve elgondolkozva pislogok fel Vexre óvatos kíváncsisággal.
- A főnök foghatja a titkárnője kezét a boltig, vagy most nem?
 
3
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Utolsó üzenet: írta Elisa Aschenbrenner Dátum 2021. Jan. 18, 13:48:08 »
Wunderbar! Minden a terv szerint halad. A két halálosztagom már elindult a céljaik felé. Biztos vagyok benne, hogy a betolakodók élete megpecsételődött. Sajnos a támadás kezdetét nem tudom figyelemmel kísérni, mert mérnököm már talált valamit, amit szeretne megosztani velem. Mérges leszek mikor arra jövök rá, hogy csupán az időmet pazaroltam egy inkompetens idiótára, aki a nyilvánvalót ossza meg velem! Hihetetlen! Szerencsére érti a fenyegetésemet és igyekszem motiválni arra, hogy két órán belül nekem hasznos információval szolgáljon, ami nem más, mint videó felvételek! Ha ezeket nem kapom meg akkor bizony kivégzést fogok itt helyben rendezni! A sűrű bocsánat kérések feleslegesek itt. Eredményeket akarok, nem pedig kifogásokat! Jelzem a mérnöknek a pisztolyom kibiztosításával, hogy a munkájával kezdjen foglalkozni. Ezután fegyveremet visszahelyezem zárt módra és visszahelyezem a fegyvertartóba. Még ilyet! Szerencsére jó híreket kapok legalább egy parancsnoktól. A behatolóknál érdekes szimbólumot fedeztek fel, ami nyomban visszaemlékeztet egy előző esetre, mikor a Kruger birtokon szaglásztam körül. Éles mosoly jelenik meg az arcomon. Csakugyan? Ez izgalmas! Örömömet tovább fokozza, hogy a második halálosztag megtalálta már a quincyt akinek munkát akartam volna ajánlani. Helyes! Ostoba, hogy így elengedi magát. Azt hiszi, hogy elkövetem ugyanazt a hibát, mint először? Alábecsült engem! Emberem felé fordulok majd közlöm a döntésemet.
- Új parancs! Nem megölni a betolakodókat, hanem elfogni! Én magam fogom őket alaposan kikérdezni!
Ha páran azóta meghaltak, nem érdekes. A lényeg, hogy pár túlélőre lenne csupán szükségem, hogy alaposan kikérdezhessem őket. Vajon miféle kínzási módszereket kellene bevetni? Temérdek választás jelenik meg a gondolataimban! Az se tudjam kivel is kezdjek majd! Rám mosolygott a szerencse! Ha esetleg azzal a kis mitugrásszal is összehoz a sors, akinek köszönhetően a padlón végeztem a Kruger birtokon, alapos leckével fogom megjutalmazni amiért megalázott engem!
- Maguk foglalkozzanak a drónnal uraim! Ne feledjék! Két órájuk van, hogy hasznos információkat nyerjenek ki. Nem szeretném a töltényeket magukra pazarolni! Kint leszek, ha keresnének!
Azzal nyomban a sátorból kijövök, miközben magamhoz veszek egy távcsőt az asztalról. A csatateret alaposan szeretném kifigyelni. Ha még Krugernek nincs is olyan sok tartaléka, mint nekünk, ráadásul serege se mondható nagyobbnak az enyémnél, nem árt az óvatosság. Egy háborúban bármi előfordulhat, egy kis előny is romba döntheti a tervemet. Az oroszok többször bizonyították már életükben, hogy képesek meglepetéseket okozni. Számítok is erre, de ha minden terv szerint halad, Miss Krugert elkapom és kivégzem! Mr.Shinzou pedig megszabadul Őfelsége karmai alól, az Inquisitor többé nem fog minket ellenőrizni és ezzel megmentem a családot! Remélhetőleg odaát Miss Shinzou tényleg nem fog problémát okozni. Rossz előérzetem van azzal a nővel!
4
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Utolsó üzenet: írta Elisa Aschenbrenner Dátum 2021. Jan. 18, 13:45:38 »


Elisa Aschenbrenner

- Igen is Miss Aschenbrenner!
Vágja haptákba magát a parancsnok és rögtön célba veszi a sátrat, hogy kiadja a parancsaidat a katonáknak. Kis idő múltán te is betérsz, mikor a mérnökök egyike jelezz feléd, hogy vannak hasznos információi. Sajnálatos módon viszont nem vagy elégedett az eredménnyel és ennek hangot is adsz amire a mérnök arcánál verejtékcseppek kezdenek megjelenni. Pontosan értette és tisztában van azzal, hogy miért is neveznek téged a véreskezű Wyvern-nek és nem szívesen szeretné megtudni, hogy miféle módszereket is szoktál alkalmazni arra, hogy motiváld az embereket. Mély elnézéseket igyekszik kérni majd megígéri neked, hogy a felvételeket két órán belül megfogod kapni majd idegességében rá parancsol az embereire, hogy iparkodjanak. Eközben a csendet végül puskák eldörrenése, csata kiáltások törik meg. Az első bataillon megkezdte a támadást. Érdemes lenne kimenned és végig követned az eseményeket. A telefon hamarosan megcsörren a sátorban, amit az egyik parancsnokod azonnal felvesz és hosszakat hümmögve hallgatja a kagylót majd leteszi. Ezután feléd fordul, haptákba vágja magát és jelentést tesz.
- A második bataillon elindult kelet felé. Valamint jelentés érkezett a behatolókról. Egy érdekes szimbólumot vettek észre kettőnél. Vörös madár jelképet pontosabban. A leírásuk szerint az egyikük macskás fülhallgatóval rendelkezik míg a másik kis termetű, bronzos bőr szerkezettel rendelkezik és színes tüskés haja van.
Ezzel a jelképpel már találkoztál egyszer. Ráadásul eszedbe jut az-az esemény amikor a Kruger birtokon szaglásztál körbe és egy behatolót találtál, akinek sikerült téged megbénítania. Egy vörös madár jelkép. Véletlen egybeesés lenne, hogy pont ugyanazzal a csoporttal lesz dolgod, akinek az egyik tagja sikeresen meglépett előled? Fontos információk. Döntened kell, hogy mit fogsz erre lépni. Újra megcsörren a telefon, amit a parancsnok azonnal felkap és újfent hümmögve hallgatja végig a kagylót majd újra leteszi.
- A második halálosztag megtalálta a behatolót, aki eléggé szemtelen módon nem hajlandó elbújni. Mi a parancsa?
Döntened kell. Tovább tartod fenn ama esélyt, hogy megöletni akarod a behatolókat vagy esetleg élve fogatod el őket, hogy információkat nyerj ki belőlük és csak azután vetsz véget az életüknek? Ráadásul a csatával is foglalkoznod kéne. Vledlana Kruger elfogatása prioritásnak számít, de tény, hogy a betolakodók képesek lennének téged szabotálni. Esetleg Miss Kruger árulásának köze lehet a csoporthoz, akik itt vannak? Hogyan dönt hát a véreskezű Wyvern egy ilyen helyzetben?
(click to show/hide)


Shirei Tenro(Fox), Ryuunosuke Takahashi

Cat és Wolf igyekeznek időt nyerni nektek, hogy fedezéket keressetek. Arra már rájöttetek, hogy ezt a csatát nem fogjátok tudni megnyerni, főképp nem ilyen quincyk-el szemben. Míg Lucreziánál mezei katonákkal álltatok szembe, ők egy teljesen más szintet képviselnek. Taktikusak, halálosak és gyorsak is. Miközben futásnak eredtek, nagyon sokszor érzékelitek, hogy szinte milliméterek választanak el titeket attól, hogy a nyilaik eltaláljanak titeket. Roppant pontosan céloznak és csupán a reflexeiteknek köszönhető, hogy a nyilak nem érnek célt. Monkey egy fát céloz meg amire majdnem fel is mászik, de szerencsétlenségére egy odaröppenő nyíl letöri a faágat és szerencsétlen futárunk hamar a földre huppan, pontosabban egy kis gödörbe, ahol egy másik futár társa, nevezetesen Fox, igyekszik bujdokolni. Hát szerencse vagy sem, de olyan helyen vagytok, ahol nem láthatnak titeket. Sajnálatos módon két futár társatokról ez nem mondható el. Cat-et és Wolfot sikeresen elkapják. Láthatjátok a bokrok közül, hogy Cat-et a földre taszítják, Wolfot pedig leütik, hogy ne tudjon virgonckodni. A katonák kinézetét ekkor láthatjátok tisztábban. Teljesen elkülönülnek a megszokottól. Fehér köpenyt viselnek, csuklyát hordanak és arcukat maszk takarja el. Mindkettő oldalukon seele schneider markolat csüng az övükön. Felvannak fegyverezve. Elisa úgy tűnik szép kis társaságot hozott nektek. Az egyik katona éppen felétek tekint hirtelen majd lassan odasétál. Lehet megtalált titeket? Már majdnem a közeletekbe ér mikor az egyik társa megszólal.
- Ott ne keresd! Lelőttem azt az idiótát a fáról.
- Na és a lány?
- Biztos vagyok benne, hogy a nyilak valamelyike eltalálta.
- Kár, hogy a nyilak eltüntetik a holtesteket… mindegy. Akkor végezzük ki a maradékot!
Azzal megfordul és már Cat felé indul. Az egyik seele schneiderjét lekapcsolja az övéről és bekapcsolja. Cat előtt állva már suhintásra készen áll és le is csapná, de ekkor a társa felemeli a tenyerét, jelezve a kivégzőnek, hogy ne tegye majd hosszas hümmögéseket add ki magából, miközben a mobilját a füléhez tapasztja.
- Új parancs Miss Aschenbrennertől. Élve kell nekik. Úgyhogy a törpe és a macskás fülű lány, velünk jönnek!
- Chhh… az a pszichopata… mit akar tőlük?
- Nem akarom tudni és nem is kérdezősködnék a helyedben. Tudod jól, hogy a Wyvern mennyire kiszámíthatatlan! Ha engem kérdezel, inkább teljesítem azonnal a parancsát, minthogy golyót kapjak!
A többiek bólintanak majd a legnagyobb leüti Cat-et és felkapja a vállára, Wolfot pedig a hóna alá kapja és elindulnak. Úgy tűnik nagy problémába keveredtetek. Ha ez még nem lenne elég, a messzi távolból csatakiáltás, puskák eldörrenése, kardok csattogásai és persze nyilak záporainak hangját fedezitek fel a távolból, pontosan arra a helyre, ahova az elektronikus térképetek koordinátája megvan jelölve. Mit fogtok tenni? Kihasználjátok a lehetőséget és azonnal a birtok felé indultok vagy inkább kockáztattok és megpróbáljatok megmenteni a társaitok életét? Ez egy nagyon fontos és kritikus döntés. Ajánlatos alaposan megfontolni.Sakamoto F@cking Naraku

- Márpedig jobb, ha tőlem tudod nagyon is veszélyes! Egy tömeggyilkos! Állítólag terjeng róla egy szó beszéd, miszerint a Wyvern ereje majdnem felér egy sternritterével. Persze ez csak pletyka, de minden pletykának van alapja, szóval légy óvatos vele, ha még egyszer összefutnátok!
Fejti ki Plastic, miközben olykor kitekint az ablakából, hátha valami ismeretlen veszélyforrás közeledne. Kérdésedre Mouse és Icarus elpirulnak egy pillanatra és egymásra tekintenek. Lehetséges, félreértették a kérdésedet vagy pontosan érthették-e mindenesetre pöppet zavarba jönnek majd Mouse csak annyit mond neked, hogy nem tudja miről kérdezed és már hesseget téged a munkád felé. Bizonyára mélyen rátapintottál egy lényegre, amit a lányok többségét zavarba szokta hozni. Tanácsodat hallgatva, Plastic ennyit tesz hozzá:
- Jól van, de tartsuk a kapcsolatot!
Azzal Plastic már hátrébb is gurul a furgonjával, miközben te ellenkező irányba indulsz és a birtok felé kezdesz haladni. A lövés hangja nem igazán ijeszt meg téged, ami nem csoda, hiszen te vagy Karakura egyik legkeményebb gengsztere kinek a pisztoly már nem idegen, meg talán már egy rakétavető csöve se hatja meg, ha csak nem a golyóit veszik célba. Mindenesetre tovább haladsz és hat élőlény jelenlétét érzékeled, akik feléd jönnek. Úgy döntöttél elébe mész a dolgoknak és még egy kis éneklős műsort is megengedsz magadnak. Egyre tovább és tovább haladsz előre a lélekjelenlét felé. Már majdnem ott vagy, de ekkor hirtelen mintha kámforrá váltak volna, nem érzékeled többé őket és nem is találkozol velük. Legalább is ezt hinnéd. Hirtelen ugyan is a lábaidra tekerődik egy kötél, ami ellenkező irányba húz téged és ennek hatására nyomban a földre is kerülsz. Nyilak megidézéseinek hangját hallod a fejed fölött. Hat quincyt veszel észre, különleges ruházattal. Arcukat maszk takarja, öveiken temérdek eszköz található: gintou kapszulák, seele schneiderek és egyéb felszerelések. Lehetséges, hogy a kötél is egy quincy eszköz, aminek gazdája feltűnik miközben a kezeivel tartja a kötelet. Az egyik quincy már lőni készülne, de hirtelen meg csörren a társa telefonja, amit nyomban fel is vesz és megálljt jelez a többieknek. Hümmög egy percet majd lerakja és közli a tényeket.
- A Wyvern élve akarja.
- Hát akkor…
Már csak annyit látsz, hogy sikeresen kiütnek téged és rövid időre elsötétül minden.

*

Mire visszanyered az emlékezetedet, megkötözve találod magadat egy sátorban egy katona társaságában, aki éppen őriz téged. Ugyanolyan maszkot hord, mint akik téged kaptak el. A fülesedet figyeli alaposabban majd, amikor észreveszi, hogy ébren vagy, a zsebébe helyezi el a fülhallgatódat és bal kezét az egyik seele schneider markolatán pihenteti.
- Látom a patkány végre felkelt. Nagyszerű! A Wyvern hamarosan fogadni fog. Ha elfogadsz egy jó tanácsot, a helyedben igazat mondanék neki. Még a legkeményebb fickók is összetörnek a kezei alatt!
Hangsúlyából érződik, hogy nem hazudik vagy túlozz. A kérdés már csak az, mi fog rád várni? Esetleg kiötlesz valami tervet a szökésre vagy hagyod, hogy az események megteremtsék a helyzetet? Messze hallod, hogy háború zajlik. Kardok csattogása, puskák eldörrenése, kiáltások visszhangoznak ide. A birtok, ahova éppen tartottál, ott véres küzdelem folyik. Mennyi ideje lettél kiütve?
(click to show/hide)
Határidő: 2021.01.24
5
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Utolsó üzenet: írta Shirei Tenro Dátum 2021. Jan. 18, 01:52:54 »
Levettem a kezem a fiúról, de kicsit aggódtam, hogy már idő előtt feldobja a talpát ettől a bagázstól. Mindannyian idióták vagyunk, és hallgattam arról, mennyivel jobb ez a fajta könnyedség a feszengős ücsörgés helyett. Pici mosoly futott végig szám szegletében. Megnyugtatóbb ez a pozitív légtér a ködös erdőtől, ahol Elisa energiáit éreztem.
Nem voltam a helyzet magaslatán. Mit keresett itt az a csitribanc? Miért él még mindig? Hogy lehet, hogy egyből elhitték a mondandóm? Még a „macska” is. Senki nem ellenkezett. Azt hiszem, a minap egyhangú döntés született afelől, most futás van. Kis híján elfelejtettem: az újabb „„pendrive””,  vagy a cafka a fontos? Reméltem, Elisa eliminálása abszolút nem szerepel a tervben. Ahogy van, mellőztem volna őt a listáról, bár ha nagyon muszáj, szívesen rendezem vele a múltkorit. 50 méter távlatából. Heh! Bekaphatta, akárki jött utánunk, vagy lőtt ránk pontosan, mert annyit biztosan tudok, az a szőke izé túlságosan kiélvezte elkényeztetett gyerekkorából maradó vágyait a királynősdivel. Aligha piszkította volna be kezeit ily’ korán. Majdnem visszaszóltam Catnek, a hátamon lógó hosszú íj nem képesség függvénye, ahogy a kővel dobás sem, inkább ügyesség, vagy még inkább szólva jó szerencséé. Tehát ha tehetem, inkább leállnék harcolni, fedezném magunkat, viszont mit se ért volna.
Azt hittem, felképelem Kerti Gnómot, ám kivételesen adósává tett. Figyelmeztetésére lebuktam, majd a fejhallgatós, hajlékony őrült szavaira mozgásba lendültem. Nyilat hada kezdett ránk zúdulni a semmiből.
Körbe lennénk véve?
Lapos kúszásba vágva magam felfedeztem egy elhagyott, mély gödröt, amit egy kutya áshatott ki. Lehet a gazdija tűzifát gyűjtött itt, vagy megfigyelő munkát végzett, ezt már sosem tudom meg. Nem tudom milyen medvekutya volt ez, de a gödör egy bokorcsoportban állt, ahol körbevett eléggé a növényzet. Egy-két rózsa is volt itt, ami felkarcolta a bőröm, ahogy behúzódtam. Összehúztam magamat apróra ebben a gödörben, „eggyé válva” a földdel, a bokrokkal. Majdnem mintha nem is az életemért tenném, hanem meditációs okból…
Vigyázzatok magatokra azért!
A görcs kicsit se múlt el. Próbáltam nem a maró savra fókuszálni, amivel kis híján megszenteltem eme barátságos, s hűvös erdőtalajt.
6
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Utolsó üzenet: írta Takahashi Ryuunosuke Dátum 2021. Jan. 17, 20:46:11 »
Rég volt hogy egy társasággal ilyen jól szórakoztam, kár hogy az ilyen pillanatok nem tartanak sokáig. Dehát semmi sem tarthat örökké, és Plastic poénja vitte is a prímet amire rákontrázni kár lett volna. Köhögésem közepette tenyeremet feltartva jelzem Tenro-nak hogy jól vagyok, nem kell azért szétverni a hátamat, aztán még a fejemet is elkezdte megcsapkodni. Hát ez szép, mondhatom! Azonban az út végére a majomkodásnak vége is szakad, ideje komoly fejjel felfogni a feladatot.
Az az ipse a szállásnál persze figyelmeztetett minket hogy katonák lesznek a környéken, de ezek egy konkrét háborút kockáztatnak meg. Ennyi minden egy informátorért? Vagy az informátor is rendelkezik sereggel? Nagyon remélem hogy igen, különben így gyorsan kifutunk az időből. Amúgy is már majdnem támadásra készen állnak – járatom a fejemet miközben mászok le arról a fáról. Odalent jelentettem is a helyzetet és vártam a többiek reakcióját. Meglepett, hogy Tenro mennyire képben van ezzel a sereggel kapcsolatban. Szóval ezek szerint a sereget egy Elisa nevezetű nő vezeti. Megértem a parázást, az előző nőszemély sem volt kismiska na de mennyivel lehet ez az Elisa rosszabb nála? Tenro arcáról ítélve sokkal. Mire befejezné a gondolatát Mouse is jelentkezik megerősíteni a bajt, de a hangja meg is szakad – hálózati hiba vagy megtámadták? Vissza mehetnénk lecsekkolni, de akkor az egész küldetés füstbe ment terv lenne. Cat ekkor ecseteli a következő tervet, mi szerint akkor semmi quincy szupererő, pedig pont most támadt kedvem megidézni egy ágyút amivel belőhetnénk magunkat az épület ablakán. Milliószor egyszerűbb lenne, és még az idővel se lenne gondunk. De ki az a wyvern? Eddig még Elisa volt a becses neve.

-   Értettem – a jobb kezemet még a homlokomhoz is csapom néhány másodpercre, ahogy azt a katonák teszik.
Ezután felfigyelek a reccsenésre, és azonnal keresni kezdem a tekintetemmel a hang forrását de mielőtt azt megtalálhattam volna már jött is egy fénylő nyílnak kinéző nyaláb. Megmozdulok amilyen gyorsan csak reagálni tudok és arrébb ugrok, utána pedig rohanásba kezdek. Fél szemmel elkapom, hogy Cat megidézi az íját – hát gyorsan változnak a tervek errefelé, úgy látom. Most mi legyen? Ha mindenki elrohan, a csapat szétszakad. Nem tudom hányan támadhatnak minket, viszont ebben az esetben többfelé kellene minket keresniük. Ha mindenki leáll harcolni velük, akkor pedig az időnket fecséreljük és ki tudja, lehet addigra le is dózerólják az egész kócerájt a pendrive-nak pedig fuccs. Azonban ha szétválunk lehetséges, hogy könnyebben meg tudnak ölni minket. Ugyanakkor ha elkezdek a célpont felé rohanni, azt kiszúrják és tudni fogják merrefelé tartunk - marad a fedezék keresése. Az erdőben a fák és bokrok között cikk cakkozva egy sűrűbb lomkoronával rendelkező fát szúrnék ki magamnak, amire felakaszkodok. Megpróbálok a lehető legcsendesebben felmászni rá, majd megállok egy ponton és az egyik ágon guggolva a törzshöz lapulok, közben figyelem a terepet – már megint ez a fára mászás... Ha így folytatom előbb utóbb tényleg majommá válok.

7
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Utolsó üzenet: írta Elisa Aschenbrenner Dátum 2021. Jan. 16, 10:03:45 »
Valami nagyon nem stimmel Miss Shinzouval. Ahogyan a szavakat kimondta, egy pillanatra megfagy bennem a vér. Nem szoktam másoktól megijedni, általában az áldozataim szoktak félni tőlem, de Kate egészen más tészta. Visszanézek, hogy lássam a fenevadat, aki nekem sok szerencsét kíván a vadászatomhoz. Nem veszek észre rajta semmit az arcán, ami nyugtalanít. Egy ideig méregetem majd végül a kijárat felé fordulok és becsukom magam mögött az ajtót és rá parancsolok embereimre, hogy őrizzék az ajtót. Ez a nő! Nem tetszik nekem ahogyan engem nézet, az a hang ahogyan szerencsét kívánt nekem! Bűzlik itt valami, csupán nem tudom megfogalmazni a mögöttes okát! Remélem az embereim, hamar észreveszik, ha valami ostoba terven törné a fejét! Összeszedem magamat majd az előttem lévő feladatra koncentrálva, határozott léptekkel indulok a birtok előtt lévő járműhöz, ami elvisz engem a frontvonalhoz, egyenesen a Kruger birtok harcszínterére. A tábor már készen áll, a sereg felállt, készletünk megfelelő, csupán a parancsaimra várnak. El is magyarázom a sátorban a Valkyrie Hadművelet részleteit majd utána várakozással telik az időm, mire az első bataillon eléri a célját, hogy aztán engedélyt adhassak nekik a támadásra. Sajnos ahogyan az lenni szokott, semmi sem megy zökkenő mentesen. Egy apró zümmögő hangra felfigyelek. Kimegyek a sátorból és látom, hogy egy szemtelen drón igyekszik minket kifürkészni! Hamar kiderül a turpisság. Hívatlan vendégeink érkeztek, akiktől jobb lesz mielőbb megszabadulnom. Ráadásul két ismerős is itt van ezen a helyen, aminek roppantul örülök. Bár igaz, meglep engem Tenro jelenléte, de sebaj! Legalább befejezem azt, amit elkezdtem! Rájuk küldöm a halálosztagot, hogy intézzék el őket, miközben egy sereget kell majd irányítanom. Nem szeretném, ha a hadműveletem kellős közepében ilyen kis mitugrász hernyók, bele kotnyeleskednek a munkámban. A csótányoktól meg kell szabadulni, ez az élet rendje! A dróntól megszabadulok a fegyverem segítségével és rábízom a mérnökökre, hogy szedjenek ki belőle valamit. Biztonság esetére azért igyekszem a betolakodók jelenlétét meghatározni. Behunyom a szememet és koncentrálok. Érzem is a lélekjelenlétüket. Nincsenek olyan messze tőlünk, de olyan közel sem. Tenroék csapata pontosan mellettünk helyezkedik el a bal oldalunkon. Nocsak… egy fullbringer is van köztük? Micsoda meglepetés! Szóval egy korcs is velük van? Szerencsés napom van ma! Viszont az egyik quincy délebben helyezkedik el tőlük. Bizonyára az a quincy lesz, akinek egykoron felajánlottam egy munkát, de sajnos a tesztemen csúfosan megbukott, miután alaposan kifigyeltem. Mocskos áruló. Fizetni fog! Szemeimet újra kinyitom amint az egyik parancsnok közli felém a jó hírt. Az első bataillon megérkezett a célállomás felé. Tökéletes!
- Mondja meg nekik, hogy kezdjék meg a támadást, miközben a második bataillon megkezdheti a birtok körüli útjukat. Kelet felé induljanak és úgy tegyenek meg egy félkört és helyezkedjenek el délnek! Nem szeretném, hogy ha a csótányokkal találkoznának! Valamint szóljanak a halálosztagnak, hogy Nyugat felé induljanak!
A sátor felé veszem az irányt amint a mérnökök végre tudnak valamit közölni felém. A sátorba beérve, látom, hogy szorgosan dolgoznak. Hosszas beszámolót kapok, de sajnos nem azt, amit igazából szerettem volna. Ez nekem nagyon nem tetszik! Arcomon látszik az elégedetlenség nyoma. Komolyan ez olyan fontos?! Erre még egy bazári majom is rájönne!
- Remélem nem vesztegeti az időmet! Nem arra voltam kíváncsi, hogy egy külső szervezettel van-e dolgunk mert nyilvánvaló, hogy így van! Felvételeket keressenek, tudni akarom mit tudnak rólunk! Úgyhogy kezdjenek iparkodni! Két órát adok maguknak. Ha ez idáig nincs megfelelő eredmény, amit szeretnék, akkor bizony…
Kicsatolom a luger pisztolyomat és a mérnök fejére szegezem a csövét.
- Hamar megtudja miért is neveznek véreskezű Wyvern-nek! Eléggé világosan fogalmaztam?
Remélem ez az idióta megértette a mondandóm súlyát. Ha nem, rögtön lábon fogom lőni vagy esetleg fejbe.
- Iparkodjanak!
Szólok rájuk még határozottabban, hogy kezdjenek neki a munkának, mert különben kivégzést fogok itt rendezni! Miután végzek ezekkel az inkompetens mérnökökkel, tekintetemet a térképre fókuszálom és bejelölöm az első bataillon helyzetét egy vörös filctollal. Az egyik parancsnokomnak szólok, hogy jöjjön velem majd a sátorból kiérve figyelem a frontvonalat, hogyan is halad a támadás.
8
Pályázatok / Kane Shinzou pályázatai
« Utolsó üzenet: írta Kane Shinzou Dátum 2021. Jan. 13, 10:33:13 »


A Sárkány Szíve (Herz des Drachen)

A Sárkány Szívét még a „Fehér Sárkány”-nak elkeresztelt quincy készítette el azzal a céllal, hogy örököseinek védelmet tudjon biztosítani és felfegyverezze őket a veszélyre mi rájuk leselkedhet. Eme ereklyéből, kettő született. A Sárkány Szíve, ami felszabadítja a lélekben szunnyadó erőt és a Sárkány Fegyvere, ami halálos arzenállal ruházza fel használóját. Az ereklyéket csak is a leszármazottak képesek aktiválni, idegen kézben halálos ítéletet jelent. Mindkét ereklye esetében, aki megpróbálkozik aktiválni, lelkét lassan és fájdalmak között elégeti. Egyes találgatások szerint a vér alapján tájékozódik a szerkezet, mások szerint reyroku alapján azonosítja be a használót. Jelenleg a Sárkány Szívének örököse: Kane Shinzou. (Előzmény: Harmadik Lecke)


Kinézet

Az ereklye eredetileg sárkány szimbólumú quincy lánc volt, ami az aktiválás után démoni külsővel lévő karrá változott át. A kar felső részén lehet látni, hogy a reishi energiák világítanak és pulzálnak olykor. Amikor sötét reiatsuval rendelkező lények vannak a közelben, a kar világítani kezd. Pár milliméterrel nagyobb Kane jobb karjától, ami a hegyes ujjaknak köszönhető.


Tulajdonsága

A kar szinte törhetetlen. Ellenáll bárminemű fizikai támadásnak, ezért védelemre tökéletesen fellehet használni, ha nincsen kard vagy egyéb eszköz, ami közelharcra alkalmas lehetne. Az ereklye aktiválásával a használó bal karjánál, reishi energiából kialakuló hatalmas kar jelenik meg amivel képes nagy fizikai erőt kifejteni minden gond nélkül. Hasonló elven működik, mint a szokásos quincy íj, csupán annyi különbséggel, hogy az íj helyett egy kart idéz meg aminek alakja hasonló, amit a használója hord. Mivel Kane esetében a bal karját teljes mértékben elvesztette és helyette a sárkány szíve foglal helyett, nem képes érezni és tapintani vele, de az energiáknak köszönhetően mozgatni tudja, mint egy rendes kart.

Képességei
A Sárkány haragja (Zorn des Drachen)


A képesség aktiválásával, a kar reishi energiákból egy nagyobb kart hozz létre, aminek segítségével nagyobb fizikai erőt képes kivitelezni. Ezzel a képességgel ellenfeleit megtudja ragadni, eltudja dobni, törmelékeket képes arrébb hordani és kemény felületű anyagokat akár áttörni minden gond nélkül. Nagy pusztító erejének hála komoly sérüléseket képes okozni ellenfeleinek. Bármekkora súlyú ellenfelet képes megragadni a szintjének megfelelően, amit a heilig Bogen képzettség határozz meg.

1-10: Legfeljebb összesen 100 kilogrammot képes megemelni vagy elhajítani.
10-20: Legfeljebb összesen 500 kilogrammot képes megemelni vagy elhajítani.
20-30: Legfeljebb összesen 1000 kilogrammot, avagy 1 tonnát képes megemelni vagy elhajítani.


A Sárkány karja (Hand des Drachen)

A használó képessé válik arra, hogy nagy távolságról is képes legyen ellenfeleket/tárgyakat megragadni és magához húzni. Ugyanúgy ahogyan az előző képesség is, hasonló elven működik, csupán annyi különbséggel, hogy a távolságot rövidíti le. A folyamat nagyon gyors, ennek köszönhetően akár összelehet kombinálni az előző képességgel is. Ráadásul közlekedésre is alkalmas, ha esetleg saját magát akarja felhúzni valahova. Szorosan összefügg az előző képességével! A heilig bogen képzettsége határozza meg szintjeit.

1-10: Legfeljebb 100 méter távolságig képes elküldeni a karját.
10-20: Legfeljebb 500 méter távolságig képes elküldeni a karját.
20-30: Legfeljebb 800 méter távolságig képes elküldeni a karját.

A Sárkány lelke (Seele des Drachen)

Az aktiválás után, Kane haja elfehéredik és mögötte egy szellemalak jelenik meg ami egy Susanoo amit reishi energiák alkotnak. Ennek az alaknak nincs öntudata, követi a használó mozgását. Ez a képesség lehetővé teszi Kane-t, hogy a korlátjait áttörje ideiglenesen és képessé váljon még erősebb még pusztítóbb erőt kifejteni magából. Ennek viszont megvan a hátránya. Temérdek lélekenergiát követel a használójától, emiatt a használata után kell idő mire feltudja tölteni magát aminek ideje: 10 kör. A heilig Bogen képzettség határozza meg szintjeit.

20-30: Az ideje legfeljebb öt körig tart.
30-40: Az ideje legfeljebb tíz körig tart.
50: Az ideje legfeljebb húsz körig tart.

A sárkány haragja (Zorn des Drachen): 10 tonnát képes maximum megemelni vagy elhajítani.
A sárkány karja (Hand des Drachen): 1 kilométerig képes elküldeni a karját.

E képességnek előfeltételei vannak amik a következők:

- Kane heilig bogen képzettsége minimum húsznak kell lennie.
- Egy magánküldetés elvégzése, ahol először aktiválja a képességét.

9
Lejelentő / Re:Pontozósdi
« Utolsó üzenet: írta Sakamoto Fucking Naraku Dátum 2021. Jan. 12, 19:04:32 »
Eme küldetés lezárul, és mivel kaptam 4.000lp-t ami ha jól számoltam, az 8 pontot jelentene, amit a következőképpen szeretnék elosztani.

3 pontot a pusztakezesre, amiből így lesz 21-ből 24
3 pontot az íjhasználatra, amiből így lesz 2-ből 5
1-1 pontot pedig a gintou és a fegyveres harcra és így ezek elérik a 2-öt.
Illetve mivel átléptem a 20.000-et így kaptam reiryoku pontot is, amit a gyorsaságra tennék, és az lesz 1-ből 2.
10
Küldetések az Emberek Világában / Re:A Negyedik Lecke
« Utolsó üzenet: írta Sakamoto Fucking Naraku Dátum 2021. Jan. 12, 18:57:01 »
Néhány értetlen és meglepett pislogás volt a reakciója. Nem igazán érti az okát, hogy mire fel ez a nagy meglepetés, hogy már találkozott a csajjal, és még túl is élte.
- Mert olyan veszélyes? Nekem inkább tűnt egy cukor túltengéses lolinak, aki nagynak akar látszani. De ha ti mondjátok biztos úgy van.- csak megvonta a vállait, a futkorászos bandának több tapasztalata van a jelek szerint, mint Narakunak, hát elhiszi, hogy tényleg bajok vannak abban a szőke és beteg arckifejezéssel ellátott fejben.
De csak kap egy magyarázatott, amit mondjuk nem kért, de rémlik neki valami olyasmi, hogy az már fél győzelem, ha ismeri az ellenségét, vagy valami ilyesmit magyaráztak néha a suliban, nem tudja, nem figyelt, vagy éppen aludt, mindegy is. Már tudja, hogy tényleg egy kissé beteg lolipunci, aki pont olyan, mint azok az elkényeztetett szarzsákok, akiknek a szüleik teli vannak pénzzel, és sose vették őket elő semmiért, ergo azt gondolják, hogy bármit megtehetnek.
- Tehát ha jól értem, nem tettetek pontot az ügy végére, amikor lett volna lehetőségetek rá. És miért? Mert nem szokásotok ölni? Hát nem pont ezt vettem észre a legutóbbi alkalomnál. Na mindegy. Tényleg, az a kettő összejött végül? - kérdezte könnyed hangon és közben megkapta a fülesét is, amit bepróbált és úgy fest, hogy jól a helyén fog maradni, sőt, még abba is belementek, hogy megtarthatja. Mondjuk nem mintha egyébként visszaadná, bár ahogy tippeli, a mai éjszaka biztos, hogy elfogja majd hagyni valahol. Van egy érzése, hogy nem marad tiszta a keze.
- Az lehet kelleni fog. Szerintem ti meg inkább üljetek vissza, és szépen curikkoljatok vissza be a fák közzé, hogy legalább minimálisan ne legyetek szem előtt. - még a vak is kiszúrná őket, elég az is, hogy a többieket kell a szarból kihúzni, utána még aggódni a kiscsapat itteni fele miatt is.
- Nah, remélem nem rakják ki a falra trófeának.- reagált a lövés hangjára. S így oda lett a banda szeme is, nem mintha akkora segítséget jelentene az a jövőben, az erdőbe nem hozzák be, pedig egy kis cheat nem jönne rosszul, de mindegy, majd csak megoldja valahogy, ha máshogy nem is, addig töri be a fejeket, még el nem éri a célját, eddig ez bejött.
Olyan messzire nem jutott, és már is megcsapta néhány lélekenergia, nem túl jó az érzékelésükben, de annyit letudott vágni, hogy kb hatan vannak, és elég nagyképűek lehetnek, ha nem figyelnek arra, hogy elrejtsék a jelenlétüket. Pedig ha lenne eszük, akkor megpróbálnák becserkészni Narakut vagy ilyesmi. Nos, nem nagyon hatja meg az ilyen beképzeltség, sőt, elébe megy a dolognak, a hangját se nagyon fogja vissza.
- Túl nagy a csend, túl nagy a csend. Csak a Hold mosolya vetül rám, még az erdőben hatalmas a magány. De csitt, hisz mi ez? Messziről léptek hangja csapja meg fülem, még távolabbról harcok zaját fújja erre a szél. S mitévő legyek most? Fussak tán vagy maradjak? Lapuljak vagy csatázzak? Dönthetne egy érme vagy az élet. De inkább elébük lépek.- tapsot ugyan nem várt a kis mondókájáért vagy vers, akármi is legyen ez. De arra csak jó lesz, hogy felhívja magára még jobban a figyelmet. Más is lehet beképzelt, nagyképű és mehet vagánykodva az ellenfél felé.
Oldalak: [1] 2 3 ... 10