Összegzés - Fuun Kotarou

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Fuun Kotarou
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
22

Hozzászólások:
18 (0,010 naponta)
Lakóhely:
EV
Regisztrált:
2014. Aug. 10, 11:42:41
Utoljára aktív:
2017. Jún. 23, 13:30:52
Tárcában:
3 600 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
7 500 / 15 000

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

Kinézet:
Koránál egy-két évvel idősebbnek néz ki. Úgy 180 magas lehet, Haja középen elválasztva két oldalra, kicsit tüskésen fel van zselézve, oldalt a szeme mellett egy-egy hosszabb tincs lóg le picivel az álla alá. Jobb oldalt színtiszta fehér, míg baloldalt mély fekete színű. Szemei is furcsák, jobb szeme tiszta tengerkék, míg a másik természetellenesen vörös. Kontaktlencsét visel, ami nem dioptriás, és színe megegyezik szeme eredeti színével, azonban nem látszódik rajta keresztül az ereje okozta csillogás és változás. Ezt néha elfelejti betenni. Bal orcáján egy fekete háromszög, túloldalt egy fehér van, bár ezeket nem túl sűrűn szokta felfesteni. A formák kivételével azonban a többi mind veleszületett. Egy fekete-fehér térdnadrágot, és hosszú ujjú felsőt hord, amolyan póló és pulóver keverék. Ez a ruha pont fordítva van színezve, mint a haja. Cipője színe szintúgy a két színt használja fel, s a jobboldali fél fehér, míg a másik a fekete. Még a cipőfűzője is negatívja a cipőjének. Kiegészítőként pedig egy hatalmas élénkvörös sálat hord. A fele a nyaka köré van feltekerve, bár túlságosan lazán, mintsem a sálakat hordani szokták, s a másik fele pedig majdhogynem köpenyként terül bal vállára és hátára. Iskolában hajlandó a felső és nadrág részt az egyenruhára cserélni. Ujjatlan fekete kesztyűit szinte mindig rajta látni.


Jellem:
Néha csak csinál dolgokat, mert úgy gondolja helyesnek, de megmagyarázni már vagy nem hajlandó, vagy nem is tudná. (Értem azt, pl. egy kóbor szerencsétlennek tűnő macskát fog és hazaviszi ápolni, és ha megkérdik, hogy miért, ő csak vállat von.) Rendkívül okos tud lenni, de gyakran vonja meg a vállát egy kérdésre, csak azért, mert nincs kedve válaszolni, vagy épp nem tudná elmagyarázni a válaszát. Ha megerőlteti magát roppant kreatív. Ígéretéhez híven próbál "jó kisfiú" lenni, ami többnyire sikerül is. Ha elbambul, nem figyel, akkor rendkívül ügyetlen tud lenni.
A laza és határozott jellemző passzol hozzá, csak társult egy jó adag egoval és egy csipetnyi őrültséggel. Szereti az extrém dolgokat, s néha már már valóban őrültséggel vetekedő vakmerő dolgokat művel. Maga elé kitűzött céljait hol komolyan veszi, hol csak irányadóként gondol rájuk. Jó néhány közülük abszurdum, vagy épp a lehetetlennel vetekedik ám pont hogy ezeket gondolja a legkomolyabban. Életét nem tervezi előre túlságosan, mivel szeret szabadon élni és helyzettől függően reagálni. Alapvetően a jó fej, a kedves jelző is passzol rá, ám ha felbosszantják félelmetes tud lenni, ezt gyakran lehet párhuzamba állítani a veszélyessel mentalitásának köszönhetően. A tisztességtelent nem igazán lehet rá mondani, legalábbis a komoly helyzetekben. Az már más tészta, hogy ha úgy tartja kedve szinte bármiből viccet csinál. Oda van a kedves, aranyos dolgokért és a cukikért is de ez utóbbit több mint valószínű, hogy senkinek sem vallaná be. Rengeteg életenergiája van, és ebből szándékozik is adni másoknak is. (Azoknak, akiket kedvel.)

Különleges képesség: Force (Erő/Energia)
Felhasználhatósági módszerei:
-Erősítő/gyengítőként használja.
-Képes megváltoztatni a lendület irányát bármiben, amíg az élettelennek minősül. Természetesen képességei határát figyelembe véve.
Leírás:

A karakter képes a fizikai becsapódások erejét átvezetni magán. Pl egy ütés átvezet magán a földre, vagy épp a saját becsapódását csökkenti, és mondjuk a öklével bocsátja ki az átvitt erőt. de csak kezeivel(felkarjával már nem), lábaival(combjával már nem), és fejével(halántékával nem) képes erre, és nem használható katana, lándzsa, hasonlók ellen. Azaz kb egy ökölnyi felületnek lennie kell. Igen, természetesen, ha két oldalról képes elkapni, akkor megteremtheti a minimális felületet. Most elkezdhetnék számolni sebességgel, tömeggel, lendülettel, mozgási energiákkal, légellenállással, gravitációval, súrlódással... de ettől inkább megkímélem az embereket, és a posztokat. Nem tenne jót senkinek, helyette megpróbálkozom egy tökéletlenebb rendszerrel, ami viszont már csak kb-re behatárolható.
Az ereje a fullbring képességétől függ. A következő szerint:
A felvenni és leadni kívánt erő nincs korlátozva, ezt akkora mértékben teszi, ahogy jónak látja. Azonban az egyszerre elviselhető már igenis függ az erejétől, habár ezt a határt átlépheti, de annak komoly következményei lehetnek. Valamint minél magasabb szinten űzi a képességét annál kisebb felület is elegendő lesz számára. A minimum: Két ujjbegynyi.

Kategóriák:
1-3egy erősebb ember ütésének maximum háromszorosa.
4-6
7-9
10-11egy 50km/h-val mozgó személygépkocsival megfelelő lendület.
12-14
15-17
18-20 akár már egy száguldó kamion lendületét is átveheti.
Ezen felüli kritériumok:
Csak a fullbringn képességével egyenlő, vagy kisebb pusztakezes/zanjutsu.... lendületet tud átvenni, illetve annyival csökkenteni ha az nagyobb.
Büntetés átlépésnél:
1 kategóriával: erős fájdalom. Rosszabb esetben (pl. Ha nem először teszi ezt aznap) valamely csontján repedés.
2 kategóriás átlépés: Csont repedhet, második alkalommal már biztos reped. 3. alkalommal már törik egy csont.
3 kategóriás átlépés: csont törés, esetleges belső sérülés.
4 kategóriás átlépés: több csont törik, belső sérüléseket is szenved, harcképtelenné válik.
5 kategóriás átlépés esetén: súlyos sérüléseket szenved, a fájdalomtól elájul, és ha nem kap 5-10 percen belül segítséget belehalhat sérüléseibe.
Ezen túli átlépések azonnali halállal járnak.
Egy napon belül, ha használta az átlépést, onnantól kezdve a következő egyel nagyobb kategóriásnak számít a következő, kivéve az 1.2. kategóriás, itt a leírtak szerint.
Különleges erejének forrása: Szíve.
Látszó jel: Kék szemében fehér csillogás szerű fény jelenik meg, a vörös pedig vágott pupillájú lesz.

~ Technikák/eszközök
Japán név: Engai
Magyar név: Elfedés
Leírás: Egyfajta láthatatlanná tévő technika. Kis koncentrációt igényel, így amíg a használó mozdulatlan, de csakis addig, képes láthatatlanná válni. Ha megmozdul, a technika semmivé foszlik, valamint arra is ügyelnie kell, hogy csendben lopakodjon. Nem igényel nagy képzettséget, azonban könnyen kiszúrható.
Reiatsu képzettség: 1 pont

Japán név: Seishuku dougi
Magyar név: Néma intés
Leírás:A technika használatához csak egy ügyes kézmozdulatra van szükség; a használó az ujjával legyint egyet a célpont torkára célozva, aki siker esetén ideiglenesen elveszti a hangját, ugyanis ezzel a használó szó szerint belé fojtja a szót. Támadásokat lehet vele megelőzni, hiszen így egy shinigami például nem tudja kimondani a megfelelő kidou nevét. Minél képzettebb a használó, annál tovább tart. Egy pont képzettség esetén egy percig tart, kettőnél két percig, satöbbi. Ezzel csak azon technikák megtörténését lehet megakadályozni, amikhez ki kell mondani a megidézendő képesség nevét. A néma idézés továbbra is működik, valamint azok a technikák is, amikhez nincs szükséges verbális idézéshez.
Reiatsu képzettség: 1 pont

Japán név: Ikkotsu
Magyar név: Szimpla Csont
Leírás: Egy erőteljes, lélekenergiával felerősített, pusztító hatású ütés.
Pusztakezes harc: 10 pont

Japán név: Meguma reta hitobito
Magyar név: A Kegyeltek
Leírás:
(click to show/hide)

Használhatja: kasztfüggetlen
Kikötés: Engedély szükséges
Rumi és Kota Ismerkedős
Lélekvándorlás Raizer küldetés

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2019. Szept. 17, 19:20:28

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Shinomiya Rumi
Nem elérhető Nem elérhető

Sakurai K. Steelheart
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?