Összegzés - Ahmad Al Saliha

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Ahmad Al Saliha
Pozíció:
Fullbringer
Egyedi titulus:
Ghost Ügynök: "Shadow"
Hírnév::
0
Kor:
N/A

Hozzászólások:
84 (0,099 naponta)
Regisztrált:
2017. Febr. 20, 19:48:00
Utoljára aktív:
2019. Máj. 02, 20:48:59
Tárcában:
18 150 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
2.
Lélekenergia:
60% Complete
12 250 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Reiatsu szín:
vörös
Pontozás:
Összesen: 29 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 24 pont az LP után
Képzettségek:

8 pont fegyveres harc
6 pont pusztakezes harc
1 pont lélekmanipulálás
3 pont bringer light
11 pont fullbring


2 pont reiryoku kezelés

Másodlagos diszciplínák:

0 pont erő
2 pont ügyesség
0 pont gyorsaság
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Kapcsolatai:
Papi
Tsuki
Post szín:
#CC0000

Jellemzőim
Fiús, lány kinézete van. Haját rövidebbre vágatta, hogy véletlenül se zavarja, mikor akcióba kell lendülnie. Legtöbbször mikor nem iskolában van, vörös kivágott pólót visel, katona nadrággal és bakancs kíséretével. Pisztolyát és egyéb halálos eszközét a hátizsákjában hordja. Bőre leginkább bronz színű, mint a kínaiaké. Szeme világos barna színű, de amint a képességét használja a szem színe vörössé alakul.  175 centiméter magas.

 Fegyelmezett, céltudatos, de a korához megfelelően azért a lázadó énje is olykor előkerül. Fiús, lány kinézete jellemére is igaz. Ha kell megvédi magát, nem riad meg az ocsmány dolgoktól. Jobban szeret gatyában mászkálni, mint szoknyában. Számára az iskolai egyenruha, teljesen felesleges dolog és csak is a szabályok miatt veszi fel. Szenvedélye a motorok a rockzene és a fegyverek. Legfőképpen a mesterlövész puskák állnak első helyen. Kiképzésének köszönhetően bármilyen karakter jellemét képes átvenni, magáévá tenni anélkül, hogy valódi személyisége elveszne. Könnyen barátkozik az emberekkel, viszont másokat közel engedni nehezebben tud. Egyedül életében csak is Mentora jöhet szóba, mint közel álló személy.
+ Papi! (Mentor)
+ Motorok
+ Mesterlövészpuskák
+ AC/DC és minden más régi rockzene
+ Csokipálcika
+ Gekota Rulz!

- Plázacicák
- Gal lányok
- Aki a motorjához engedély nélkül hozzá nyúl! (Kivétel a Papit ő hozzá nyúlhat!)
- Beképzelt fickók
- Rasszistákat
- Perverzeket


Fullbring

Név: Target Acquired!/Cél Befogva!
Típusa: Eszköz/fegyver

Fókusz tárgy


Dögcéduláját még Mentorától szerezte. A Dögcédulán a „Shadow” név van bele gravíroztatva. A tárgynál látszanak kisebb karcolások, horzsolások de az adatok mint: név, születési év, teljesen kivehetőek rajta. Fókusz tárgyat a pólója alá rejti, hogy senkinek ne tűnjön fel.
A fegyver


A dögcédulája vörös fénnyel kísérve átalakul egy PTRD-41 Tankelhárító mesterlövész puskává. Kezdetlegesen öt golyóval rendelkezik, ami öt pontonként hozzáadva a fullbringjéhez megnövelődig eggyel. A fegyver hossza 2000 milliméter, aminek csőhossza 1350 milliméter. Maximum 1000 méterig lehet vele, távolból lőni. A golyó űrmérete 14,5 milliméter. A fegyver hatalmas pusztítást képes okozni. Amint a célpontot eltalálja a golyó, azonnal fel is robban egy méteres körzetben. Ha Shadow kifogyna a golyókból kénytelen visszazárnia az erejét és egy körig várnia kell még újra tudja használni a fullbringjét.

1-10 pontig: A fegyverrel 1000 méterig lehet távolból lőni. Egy golyó a becsapódáskor, egy méteres körzetben képes pusztítást okozni.
10-20 pontig: A puska távcsövén keresztül lehetőséget ad arra, hogy falon át is lássa a célpontokat, ha csak egy fal van Shadow és a célpont között elválasztva.
20-30 pontig: A fegyverrel képes egy bazooka erejű pusztítást okozni. Ehhez viszont két golyót kell összesűrítenie egybe. A robbanás mértéke megnő négy méterre, viszont a golyó sebessége csökken emiatt.
30-40 pontig: A fegyverrel most már 1500 méterig lehet távolból lőni. 1000 méternél, a golyó a becsapódáskor háromméteres körzetben képes pusztítást okozni. 100 m-ként a golyó robbanásának átmérője 50 centiméterrel nő.


Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2019. Jún. 17, 19:12:43

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Atamagahen Haseru Hidari
Nem elérhető Nem elérhető

Tsukatani Aoi
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?