Összegzés - Fon Miho

6. Osztag

*

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Fon Miho
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Egyedi titulus:
Féregboly alparancsnok
Titulus:
Hatodik tiszt
Hírnév::
0
Nem:
Nő
Kor:
61

Hozzászólások:
19 (0,009 naponta)
Lakóhely:
Seireitei
Regisztrált:
2014. Júl. 07, 16:59:24
Utoljára aktív:
2017. Febr. 14, 21:45:02
Tárcában:
300 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
5 000 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 19 pont
  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 10 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei Juusantaihoz tartozás miatt
  • 1 pont a nemesi származás okán
Képzettségek:

4 pont zanjutsu
5 pont hakuda
2 pont kidou
3 pont shunpo
5 pont zanpakuto
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Jellemzőim

Megjelenés:
    Miho 156 centiméter magas, súlya 45 kilogramm. Rövid, fekete haja többnyire kócos, amikor éppen foglalkozik vele, a frizurája hasonlít Soifon hajviseletéhez. Rózsaszín szemei vannak, amik energiát árasztanak magukból- ha jókedvű, akkor vidámságot, kíváncsiságot, ha pedig valami komolyabb helyzetbe kerül, akkor ravaszságot. A bőre se nem sötét, se nem világos. A szája feltűnően vékony, de ami igazán feltűnő a megjelenésén, az a jobb szemfoga, ami jóval nagyobb a többinél, takarja az alsó párját is.
    Alacsonyabb és vékonyabb az átlagnál, a mellei pedig meglehetősen kicsit, ugyanakkor kicsit izmosabb a korabéli lányoknál. Az ujjai hosszúak. Sminkelésnél és körömfestésnél is a lila színt használja, de minimális mértékben foglalkozik csak ezzel. Amikor épp nincs szolgálatban, vagy nem áll fent a veszélye, hogy ez zavaró lesz, orgona illatú parfümöt használ, de higiéniai szempontból mindig kifogástalan. Ő maga nem túl elégedett a külsejével, leszámítva a szemeit- ugyanakkor, még azzal együtt sem néz ki rosszul, hogy viszonylag fiús a járása.
    Kedvenc öltözéke egy kivágott hátú, lila bőrruha, amit szinte mindig felvesz, ha elhagyja a házat. Ezt viseli alsóruhaként a shinigami egyenruhája alatt, ami átalakított, az ujjai csak a könyökéig érnek, a két alkarját már a bőrruha ujja fedi csak, leszámítva a tenyereit. A másik hely, ahol ez a lila ruha kilátszik, a nyaka. A ruha felsőrésze cipzárral nyílik, az alsó két, a jobb oldalán elhelyezkedő gomb kipattintása után nyílik szét, és vehető le. Nem szandált hord, hanem egyszerű, fekete cipőt, amit Soifontól vett át, ahogyan azt is, ahogyan a zanpakutoját hordja, jobb kéz felé néző markolattal, vízszintesen a hátára kötve. Szabadidejében a kényelmes ruházatot preferálja. Akárhol van, akármi van, vagy nincs rajta, mindig nála van a bátyjától kapott, háromfelé nyíló tőr elrejtve.

 

Személyiség:
    Miho legkülönösebb tulajdonsága a kettős személyisége: általában mosolygós, jókedvű, vicces, sokat pofozkodó, de azért kedves lány, máskor viszont érzelemmentesnek tűnő, hideg gyilkos. Amikor harcol, háttérbe szorítja minden érzelmét, és csak a hideg koncentráció, céltudatosság marad benne. Amikor ilyen, nem érdekli semmi más, csak a siker, a küldetés, egészen addig, amíg egészen biztos benne, hogy a veszély elhárult. A koncentrációkészsége és a megfigyelőképessége kiemelkedően jó.
    Miho érző, szerető lány, különösen a családjához ragaszkodik nagyon, de ez igaz a barátaira is, bár belőlük nincs túl sok. Álma, hogy olyan jó legyen, mint a nénikéje volt fénykorában, és egyszer kapitánnyá szeretne válni az Omnitsukidou élén. A példaképe minden területen Soifon.
    Miho viszonylag keveset beszél, a gazdag mimikája és gesztusrendszere miatt viszont nem tűnik csendesnek, különösen akkor nem, amikor éppen pofozkodik valakivel. Az, hogy verbálisan kevesebbet beszél, szerinte amúgy is több jelentőséget ad a szavainak, direkt gyártja az egy-két szavas, ellőhető beszólásait, vagy az idézhető mondatait, ezeket fel is jegyezte egy papírra magának.
    Feltűnő tulajdonsága, hogy nagyon fiúsan viselkedik, ránézésre néha akár fiúnak is tűnhetne, gyakran tudat alatt elváltoztatja a hangját. Ennek oka is abban kereshető, hogy nem volt korához illő barátnője, és így az anyja viselkedési szokásai mellett a testvéreiét másolta le. Ez néha rendkívül illetlen helyzeteket eredményez, a családja már tudja, hogy nem szabad beengedni idegen nemesek körébe, ha nem akarnak botrányt, ami annak ellenére is be szokott következni, hogy kiváló színész, és el tudja játszani a jól nevelt úrilányt.
    Szeret verseket írogatni, bár nem csinálja túl jól, de a lelkesedésével pótolja a tehetségbéli hiányát. Másik nagy szerelme az üvegfújás, amit a zanpakutojával tudott tökéletesre fejleszteni, szinte naponta készít magának valami új üvegszobrocskát vagy üvegtárgyat, és ha valami ünnep van, a megajándékozandó rokon vagy barát jobb, ha már készít is helyet a polcán, mert 100%, hogy ez lesz az ajándéka. Ezeken kívül még hobbija az olvasgatás is, különösen a fantasy regényeket kedveli, de néhány klasszikust is olvasott (pl. Mark Twain).
    Az intelligenciája nagyjából átlagos lehet, bár ő ezzel soha nem foglalkozott. Annyi esze mindenesetre bőven van, hogy az őt érdeklő témákban kamatoztassa, illetve megjegyezzen pár őt érdeklő információt, ami pedig nem érdekli, arról többnyire nem tud az égadta világon semmit. Általában nagyon türelmes és szorgalmas, de ha kényszeríteni akarják valaminek a megtanulására, ami nem érdekli, szinte fizikai fájdalmat okoz neki, hogy megtanulja. Ilyenkor hajlamos eltörni a magához közeli dolgokat.
    Ezen az érdeklődésbéli hiányán kívül súlyos gyengepontja, hogy elégedetlen a külsejével, és tapasztalatlan a párkapcsolatok terén, csak könyvekből és mások példáiból, illetve néhány rövid beszélgetésből az anyjával tud csak valamit a témáról. Az orgyilkosok között felnőtt, mindig éber, gyanakvó lány ezen az egy területen naiv és könnyen sebezhető.

Zanpakuto:

Haribatta (Üvegtücsök)
Parancs:
Kudake Gojishin (Törd össze magad!)

Belső világ:
Egy teljesen átlagos, amerikai kertvárosi ház kertje- csak éppen a használó összemegy benne, akkorára, mint egy kisebb egér. A központi hely az üvegvár, egy üvegből összetákolt, átlátszó palota, ahol a zanpakuto lélek lakik.

Kardlélek:
Egy humanoidszöcske, öltönyben, többnyire hegedűvel a kezében. A bőre barna, a szeme pedig sárga. A hanga mély. A találkozásaik alkalmával tanítani szokta Mihot, de nem harcolni, hanem a különböző gyengepontjai megismerésére és legyőzésére, illetve művészetekre, mint zene, szobrászat, festészet, költészet, színészet. Mióta Miho elérte a shikait, üvegfújást is tanít neki. A lánynak a shikai eléréséhez be kellett magolnia az üveg összes fizikai tulajdonságát, a technikákat pedig felismerésekért önmagával kapcsolatban, illetve fejlődésért egy-egy művészetben.


Képességek:
1. Üvegdal (Hariuta) A törött üvegszilánkokból bármit képes összerakni a használó (a zanpakutojából származót gyorsabban), így fegyvereket, pajzsokat, de akár hétköznapi szórakozás céljából is valamit. Minél bonyolultabb az elkészítendő tárgy, annál tovább tart megcsinálni. A zanpakuto pontszámon múlik, hogy mennyire lehet keményre csinálni az üveget, ha alacsonyabb a támadás erejénél, úgy viselkedik, mint a rendes üveg, és összetörik.

2. Üvegszív (Harishinzou) A törött üvegszilánkok közül egy rózsaszínné válik a shinigami kezében, aki feldobja azt, több másik pedig körülötte kezd el örvényleni, olyan sebességgel, hogy könnyedén átvágják a csontot is. Miután elkészült ez a halálos üvegszilánkgolyó, a használó képes akarata szerint mozgatni. Koncentrációt igényel, és ha a rózsaszín üvegszilánk, a szív eltörik, az üvegszilánkok úgy viselkednek, mint a normális fizikai valóságban (ettől még megsebezhetik az ellenfelet vagy a használót, ha az olyan szerencsétlen, hogy a szétrepülő üvegszilánkok útjába kerül). A zanpakuto pontszámán múlik, hogy mennyi időt vesz igénybe egy gömb létrehozása. Közben mozoghat a használó, de ebben az esetben nő az elkészítés ideje.

3. Üvegszobor (Haridouzou) Az üvegszilánkokból egy rózsaszín üvegszív körül tökéletesen élethű üvegmásolat jelenik meg egy, a használó által választott személyről. Ez a másolat képes mozogni, fizikai támadásokat bevinni, és rendkívül nehéz elpusztítani (Zanpakuto+2 pont erejű támadások). Az üvegszív a használó parancsára elkezdhet izzani, és felrobbanhat, üvegszilánkokkal szórva be mindenkit (pár másodpercig tart, az ellenfél is látja, hogy felizzik, veszélyes a használóra is). Komoly hátrány, hogy a másolat törékenyebb azokon a helyeken, amit a használó még nem látott a másolt személyből, ezeken a helyeken repedések vannak, amin keresztül Zanpakuto-2 pont erejű támadás is elég (tehát az általában ruhával takart részek). Ha nem robban fel, az üvegszobor véglegesen a szív eltörésével pusztítható el, a sérülésektől függetlenül mozgásképes marad (persze, egy idő után már nem érdemes mozgásban tartani). (10000 lélekenergia, 7 zanpakutora tett pont)
Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Júl. 03, 16:43:15

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?