Összegzés - Maeda Isami

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Maeda Isami
Pozíció:
Felhasználó
Hírnév::
0
Nem:
Férfi Férfi
Kor:
N/A

Hozzászólások:
0 (0 naponta)
Regisztrált:
2019. Febr. 27, 20:54:19
Utoljára aktív:
Ma - 00:04:40
Tárcában:
0 ryou
Technikatár
Ajándék küldése

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Egyéb
Reiatsu szín:
ilyesmi
Egyéb hovatartozás:
Egyéb
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Mottó:
"Szeretem a munkát. Elnézném reggeltől estig."
Post szín:
#0EBFE9

Jellemzőim 

Sötétkék majdhogynem fekete, középhosszú haja van ami mindig arcába lóg ezzel eltakarva szemkötőjét és bal szemét amely arany színben pompázik. Testét számos heg borítja melyeket harcok vagy éppen külső beavatkozások során szerzett. Ezek közül kettő a legszembetűnőbb ugyanis az egyik átlósan szeli át arcát míg a másik vízszintesen öleli körbe nyakát. Körülbelül két méter magas és testsúlya megközelíti a nyolcvan kilogrammot.
Öltözéke mindig az aktuális divattal együtt változik. Öltözékében a fekete és szürke színű ruhadarabok dominálnak, de néha előfordul pár színesebb is.

Alapjaiban véve egy kedves és aranyos férfiú lenne azonban az évek során belső hollowja elferdítette jellemét. Beszédessége mai napig megvan és szeret bárkivel bárhol szóváltásba elegyedni. Nem érdekli ki hova tartozik mert Ő maga nem tartozik senkihez sem. Nemtörődöm alak, aki néha lusta. Szereti a dicsőséget és az elismerést, de ezt szereti a legkevesebb munkával kiérdemelni. Nem kedveli sem lélekölő kardját sem pedig belső hollowját annak ellenére, hogy mindkettőt előszeretettel hajtja igába.Néha bunkó és sértő tud lenni, de sokkal inkább próbál kedves maradni annak ellenére, hogy fejében két megátalkodott gaztevő szócsatázik szinte folyamatosan. Könnyen ismerkedik viszont barátkozni azóta nem hajlandó, hogy egyedül maradt a raktárba és mindenki kihalt körülötte. Általában nehezen motiválható, pénz és egyéb drága tárgyakért cserébe viszont nehezen de felemeli a valagát. Soha nem hozza szóba, hogy annak idején kapitány volt. Ha valaki felismeri akkor letagadja az egészet. Könnyen, rezzenéstelen arccal képes mások életének véget vetni és ennek lidérce, illetve kardjának lelke is lelkesen tud örülni ugyanis ezt nekik "köszönheti".
 
   
   Helyi idő:
2019. Jún. 16, 12:51:41

Elérhetőségek

E-mail
rejtett

Még nincsenek barátaim.

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?