Összegzés - Shinomiya Rumi

Nem elérhető Nem elérhető

Név:
Shinomiya Rumi
Pozíció:
Eltávozott karakterek
Hírnév::
3
Nem:
Nő
Kor:
21

Hozzászólások:
37 (0,017 naponta)
Lakóhely:
Karakura Town
Regisztrált:
2014. Júl. 09, 06:56:12
Utoljára aktív:
2017. Jún. 19, 13:49:14
Tárcában:
1 600 ryou
Technikatár
Ajándék küldése
Szint:
1.
Lélekenergia:
60% Complete
4 300 / 15 000
Előtörténet:
Előtörténet
Wikia:
Wikia

Hovatartozás:
Független
Egyéb hovatartozás:
Nincs
Pontozás:
Összesen: 14 pont
  • 5 pont szabadon elosztható
  • 8 pont az LP után
  • 1 pont, mivel a Karakura High School diákja
Képzettségek:

0 pont fegyveres harc
6 pont pusztakezes harc
0 pont reiatsu kezelés
3 pont helyváltoztató képesség
5 pont különleges képesség
Egyéb hovatartozás:
Karakura High School
Kapcsolat cimke:
Egyedülálló
Post szín:
#99CC33

Jellemzőim


Kinézet


Lapockáig érő vörösesbarna haj, élénkzöld szemek, korabeliekhez képest átlagos magasság. Frizurája többnyire olyan, amivel nem kell túl sokat bajlódni, különösebben nem szeret ezzel foglalkozni. Sokszor a fésülködést is hanyagolja, hacsak nem szólnak rá. Ruhákból a kényelmes, praktikus darabokat kedveli, fontos szempont, hogy bármit is visel, sok zseb legyen rajta. Öltözködésében saját bevallása szerint a praktikusságra törekszik, külső szemlélő számára szokatlannak, olykor kaotikusnak tűnhet az összhatás. Teljesen véletlenszerű, hogy melyik nap sikerül normálisan, avagy kifejezetten nevetséges módon összeválogatnia viseletét, de valami csoda folytán gyakrabban sikerül épp a határeseten belül felöltöznie. Amellett, hogy érzéke sincs hozzá, érdeklődést sem mutat az aktuális vagy bármely kori divat iránt.


Jellem


Kissé nagyszájú, meglehetősen önfejű és makacs, általában nem tűri, ha mások beleszólnak a dolgaiba. Előszeretettel feszegeti a határokat, rúgja fel a szabályokat, de legalábbis igyekszik megkerülni őket, ha csak lehet. Sokszor látványosan és hangosan lázad a felnőtt tekintély ellen és nehezen viseli, ha nem neki van igaza. Tévedésit többnyire el sem ismeri, konokul ragaszkodik az álláspontjához, ennek ellenére könnyen leszerelhető számára érdekes, vagy kedvelt dolgokkal. Olykor túlzottan közvetlen, akár idegenekkel is és nem igazán érzi, mikor elég, vagy épp túl sok belőle. A privát szféra bár nem ismeretlen számára, hiszen sajátjára különösen érzékeny, másokét viszont meglehetősen gyakran sérti meg, sokszor anélkül, hogy észrevenné magát.

Képesség

Neve: Ningyoutsukai (人形使い , Bábmester)
Típusa: Elem (fém) manipulálás
Leírása: Képes fémtárgyak életre keltésére az által, hogy saját reiatsujával tölti meg őket. Ehhez minden esetben fizikai kontaktus szükséges, csak érintés útján képes átvinni lélekenergiáját a tárgyakba. Az életre keltett dolgok nem rendelkeznek önálló tudattal, azokat gondolati úton képes irányítani, hogy mit tesznek, az a használó akaratától függ. A tárgyak ezen állapotukban képesek bizonyos fokú átalakulásra is, ám ez kizárólag alakváltoztatásban mutatkozhat meg és az sem drasztikus mértékben, valamint méretüket sem képes megváltoztatni (például egy cipőkanálból nem képes fésűt formázni, hiszen nincsenek fogai, de meg tudja hajlítani, hogy abból karperec, vagy akár fémgolyó legyen). Az életre kelthető dolgoknak nem szükséges teljes egészében fémből lenniük, de összetételükben legalább a fele az kell legyen (egy műanyag vázas, de nagyrészt fémből alkatrészekből álló tárgy megfelel ennek, egy vasbeton oszlop már nem). Fémek fajtáját tekintve nincs megkötés. Csak élettelen dolgokat képes életre kelteni, amik nem kapcsolódnak közvetlenül más személyhez, vagy vannak töltve annak lélekenergiájával.

Támadások

 Mokeika (模型化 , Makettezés/modellezés):
Saját maga által, házilag, fémből készül maketteket képes méretük sokszorosára megnövelni, ha szükséges, majd eredeti méretükre lekicsinyíteni. Akárcsak a többi fémtárgyat, ezeket is képes életre kelteni.

 Buntai (分体 , Hasadás/törés):
A fémtárgyakba vezetett lélekenergia összesűrítésével, majd hirtelen szabadon engedésével képes azokat felrobbantani, melyek apró, éles repeszekre szakadva, nagy sebességgel szóródnak szét minden irányba. Az így megsemmisült tárgyakat, ha maradtak is belőle ép darabok, már nem képes irányítani, a robbanással a beléjük töltött lélekenergia felemésztődik a robbanásban.


Technikák

(click to show/hide)

(click to show/hide)

Felszerelések

Zsebben megszámlálhatatlan apró limlom és vackok, rugók, csavarok, rágógumi papír, befőttes gumi, amit épp elszórva talál, minden kincset ér. Övtáskákban szinte ugyanezek, dobozaikban a makettjei, valamint egy csúzli és egy miniatűr csavarhúzó készlet, amiket mindenhová magával visz.
Futó játékok

Küldetések
-
Edzések
-
Küzdőterek
-
Egyéb IC
Home, sweet home - Yamane Iwao Shun; Hayashi Aoi
MechanIzmus - Demothy Neyen
Vigyázz Osztály! - Osztály
Mosolyparki látogatás - Yamane Iwao Shun; Hayashi Aoi


Ajándékok, jutalmak

(click to show/hide)


Kiadások

(click to show/hide)

Aláírás:

Nyelv:
Hungarian
Helyi idő:
2020. Júl. 03, 15:08:43

Elérhetőségek

E-mail
rejtett


Yamane Iwao Shun
Nem elérhető Nem elérhető

Hoshi Ryohei
Nem elérhető Nem elérhető

Tsukatani Aoi
Nem elérhető Nem elérhető

Demothy Neyen
Nem elérhető Nem elérhető

Leonardo Ludenberg
Nem elérhető Nem elérhető

Vayuolos
Nem elérhető Nem elérhető

Üzenet hozzáadása

Nincsenek üzenetek. Szeretnél elsőként üzenetet hozzáadni?