Szerző Téma: Date Muneji NJK-i  (Megtekintve 566 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Date Muneji

Eltávozott karakterek

11. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
13 450 / 15 000

Hozzászólások: 32

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete

Reiatsu szín:
Viharkék (szél elemi)

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#DC143C (crimson) // #FBD46B


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Date Muneji NJK-i
« Dátum: 2018. Ápr. 05, 22:04:22 »
Személyes adatok

Név: Kurama (蔵真)
Nem: férfi
Születési ideje: 2010. 06. 15.
Kor: 7
Kaszt: módosított lélek

Megjelenése: Egy krémszínű róka, szőrzete rendkívül puha. Lábai, farka vége, feje és mellénye is fehér színű. Nyakában pedig piros szalagon egy csengettyű van kötve.
Jelleme: Gondoskodó és szeretetteljes. Kissé naiv, hamar megbízik másokban, nincsen ösztönös félelemérzete. Szívesen beszélget, barátkozik, fejezi ki rajongását, szeretetét hízelgés képében. Imádja a tofut, gyakorlatilag csak azt is hajlandó megenni, könnyedén lekenyerezhető vele. Ügyes az információszerzésben és a kunyerálásban. Ha jókedve van, akkor szeret dudorászni. Imád mások vállán ücsörögni és cipeltetni magát. Beszédére mindig odafigyel, hogy udvarias legyen.

Különleges Képességek
Ért a különböző gépekhez. Például számítógépen, nagyon ügyesen tud keresgélni adatbázisokban, hamar összegezni tudja a találatokat. Ehhez az erősségéhez jön hozzá a nyakában viselt csengettyű, mely gyakorlatilag egy számítógép. Ha mancsával megérinti, akkor aktiválni tudja a szerkentyűt, amely hologram képében vetíti ki elé a földre az adatokat. Rengeteg információ van rajta, melyben bármikor keresgélhet. Küldetések előtt gyakran hajt végre összetettebb keresést, ami a hasznukra válhat. A csengettyűvel képes internet hozzáférés esetében csatlakoztatni azt más gépekhez is, hogy információkat halásszon le róluk.
Kiemelkedő rejtőzködő képességgel rendelkezik. Képes teljesen láthatatlanná válni és elfedni a lélekenergiáját. De ez a képesség egyedül rá vonatkozik, nem képes kiterjeszteni másokra.
Nagyon kifinomult szaglással rendelkezik. Így gyakran már illat alapján képes nagyobb távolságból beazonosítani a már általa is ismert személyeket. (A távolság Muneji szintjéből számolandó. Minden egyes szint 1 kilométert jelöl.) Érdekessége, hogy a szimattal képes meghatározni a különböző lélekenergiák típusait is.
A lélekcukorka segítségével Muneji az Emberek Világában bármikor rábízhatja Kuramára a póttestét, míg a halálisten teendőit végzi.

Történet
  Finom illatokat éreztem magam körül, amire azonnal felpattantak a szemeim. Leugrottam a puha párnácskámról és előre szaladtam a konyhába, mert így ébren már biztos voltam benne, hogy tofu illatát éreztem. És nem is tévedtem! Tsukito-san éppen főzőcskézett. Lelkesen lépdeltem oda hozzá, majd jártam kisebb táncot lábánál, mire kaptam terítéket, rajta egy nagy adag tofuval! A kedvencemmel!
  Ne, ne menj el! Tudom, hogy nem ezzel kellett volna kezdenem, de mindenképpen szerettem volna elmondani, hogy a friss tofu a kedvenc ételem. Minden féle ízben, formában nagyon szeretem. Viszont Tsukito-sanról sem hiába beszéltem! Ha ő nem lenne, akkor valószínűleg sosem kaptam volna testet. Mármint persze tudom, hogy pici vagyok és puha és leginkább úgy festek, mint egy plüssfigura és Tsukito-sannak is csak közvetve van hozzám köze. Merthogy eredetileg Kiri-san volt az, aki testet adott nekem! De ha Tsukito-san nem fogadta volna be Kiri-sant, akkor én sem lennék most itt. Tehát a képletben Tsukito-san ugyanolyan fontos, mint Kiri-san!
  De itt van egy még fontosabb személy: Muneji-san.
  Eredetileg egy meglepetés voltam Kiri-santól Muneji-sannak, hogy ne érezze magát egyedül. Kiri-san születésnapja volt, amikor a szokásokkal ellentétben ő ajándékozta meg Muneji-sant. Nem láttam a meglepettséget az arcán a dobozból, de a hangján hallottam a csodálkozást. De amikor kiugrottam a csomagból az az igazság, hogy először egyáltalán nem örült nekem Muneji-san. Nagyon kellett igyekeznem legalább hozzám szóljon. Merthogy igencsak keveset beszélt! Persze most már tudom, hogy nehezen oldódik fel idegenek előtt. De akkor még nem tudtam és azt hittem, hogy velem volt a baj.
  Nem is akart magával vinni Muneji-san, arra hivatkozott, hogy ő igazán elfoglalt halálisten és nem lenne ideje rám. Hallottam már ekkor arról, hogy sokat dolgozik a híres Emberek Világában, rengeteg időt fektet keresésbe és kutat kardokat, meg embereket is. Viszont én nem szerettem volna annyiban hagyni a dolgot! Titokban követtem és megleptem vele, hogy én is átjöttem azon a varázslatos kapun. Aminek valamiért megint csak nem örült. De nem tudott hazaküldeni és ezért vele tarthattam.
  Azonban amikor megmutattam neki, hogy mikre vagyok képes, úgy hiszem ő is elfogadott, vagy legalábbis elismert. Muneji-san nem igazán boldogult eleinte a gépekkel, és amikor az Emberek Világában összeakadt a technológiával gyakran vesztesen jött ki velük szemben. Kivéve akkor, mikor én is ott voltam! Olyankor tudtam neki segíteni és nagyon szívesen tettem és teszem most is, ha igényt tart rá. Az ilyen segítségeim meg vannak köszönve még általa is.
  Azt hiszem akkor fogadott el igazán, amikor rájött, hogy vigyázhatok a póttestére is, hogyha elhívja a shinigami féle kötelesség. Az egyik ilyen alkalom után elégelte meg, hogy nem tud nevemen szólítani. Ezért elkeresztelt Kuramának! Ami azt hiszem annak a jele volt, hogy szeret engem.
  – Kurama, küldetésre megyünk! – felkaptam a buksimat a tál tartalmáról. Füleimet hegyezve fordultam az ajtó irányába, ahol Muneji-san állt. – Kellene nekem néhány információ Nagano városról, megkérhetlek, hogy néz utána?
  – Vettem! – bólintottam rá habozás nélkül. A számba vettem a maradék tofut és elindultam, hogy kérése szerint tegyek.
  Mióta nevem is van, azóta szívesen kéri a segítségemet. Azt hiszem, hogy nagyon jó barátok lettünk az idő során. És higgyétek el, ez bizonyítja majd az is, hogy ad majd nekem tofut, ha végeztem az információgyűjtéssel. Márpedig nem mindenkitől kap tofut a magamfajta róka!
« Utoljára szerkesztve: 2018. Ápr. 05, 22:06:53 írta Date Muneji »

Karakterlap

Ukitake Juushirou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 212

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 1 899 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Date Muneji NJK-i
« Válasz #1 Dátum: 2018. Ápr. 06, 18:43:36 »
Üdvölet! :hippy:

Rettentően cuki NJK-t prezentáltál nekünk.*-* A képességei teljesen rendben vannak, a pályázat minden eleme hibátlan, úgyhogy én most nem is húznám feleslegesen az időt, az NJK-t elfogadom!

További jó játékot! ^-^