Szerző Téma: Earl  (Megtekintve 1412 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Earl

Különleges karakter

*

Dragon

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
13 000 / 15 000

Hozzászólások: 27

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 12 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Earl
« Dátum: 2014. Aug. 28, 18:25:57 »
Engedély: Yorutól megvan.

Jelszó: Al

[size=16]~ Adatlap[/size]

Név: Earl S
Nem:Férfi
Kaszt:KK /Sárkány
Szül. ideje: A teremtéskor.
Kor:?

 • Emberként:-
 • Lélekként:-[size=16]~ Előtörténet[/size]

A várost védő falak nagy része már leomlott, a házak legtöbbje már nem volt más, csak egy marék hamu. Beszakadt tetők, eltűnt falak, a pusztítás nyomai kérlelhetetlenül jelen voltak. A Napokat gomolygó fekete felhők akadályozták meg abban, hogy fényükkel elérjék ezt a világot, és az ég alja vérvörös volt. Igen, itt járt. Ha ez nem lett volna elég bizonyíték, ott voltak az élettelen testek, amerre csak a szem ellátott. Nem kegyelmeztek senkinek és semminek Gyermekeiket védő nők, némelynek karjában még ott volt a csecsszopó. Testrészek hevertek egymáson, groteszk dombot képezve, némely kézfej furán állt görcsbe, a mutató ujján kívül mindegyik be volt görbülve. Mintha vádlón mutattak volna Rá.
Rá, az aranyhajú szépségre, aki kecsesen, könnyedén lépkedett a romok közt. Makulátlan fehér ruhában, amin egy porszem se volt. A kosz valahogyan elkerülte, mintha csak taszította volna. Nem látszott az arcán más, csak a mérhetetlen bánat, ahogyan odasétált egy holttesthez. Lassan lehajolt hozzá és kecses, vékony ujjait a fejre helyezte, nem foglalkozva az élettelen szempárral.
A világ kimerevedett körülötte, majd ismét mozdulni látszott minden, de visszafelé. Mintha az időt pörgetnék, csak hátra, és nem előre. A falak újra felépültek, a tornyok ismét álltak, és a szebb napokat megélt emberek is újra jártak. Igaz, nem járás volt ez, inkább menekülés, rohantak az ellenség elől. A harcos elfordította a tekintetét, a várfalakra, amit még most is ostromoltak. Hiába záporoztak esőcseppekként a nyilak, vagy ontották a katapultok az égő sziklákat, amiket megöntöztek lángfolyadékkal. Nem használt semmit. Hatalmas robbanás, és kísérteties üvöltés rázta meg a környezetét, mindenfelé kövek záporoztak, sikerült a falra egy rést ütni. Groteszk kis lények özönlötték el az utcákat, vég nélküli hullámokban. Egyenként nem lehettek volna ellenfelek, de a létszámbeli eltérés végül megtörte az ellenállást. Néhány felé indult meg, előrántotta a kardját, és tudta, hogy itt fog meghalni, de talán párat magával vihet, vagy megmenthet néhány városit. Egymásután kaszabolta a szörnyetegeket, de végül legyűrték… a kép megmerevedett, majd ezer darabra tört.
A szépség érezte a félelmet, és a gyomrába szúródó pengét. Többet kellett tudnia, folytatta a keresést, még több tudásra van szüksége. A falhoz sétált, és egy megégett íjász fejére helyezte a kezét. Ismét megismétlődött az egész, a fal újra állt, és ott volt rajta. Érezte, ahogyan felajzza az íját, és lő. De ez lényegtelen volt, az számított amit látott. Egy hatalmas sereget, ostromgépekkel, faltörő kosokkal, démonokkal, és más förtelmekkel. Ott volt Ő is, egy hatalmas fekete sárkány. Bár mintha jóval kisebb lenne a megszokott méreténél, de ez nem volt akadály abban, hogy a szárnyai egy csapásával szélvihart keltsen. Kitátotta a pofáját, ahogy a falhoz ért, és egy már ismerős üvöltés után tűz tört elő a torkából… itt volt vége az egésznek.
Kipirulva, és rémülten figyelte az előtte fekvő férfit, vagy nőt. Nem lehetett eldönteni már. Annyira meg volt égve, hogy csoda volt az is, hogy képes volt az emlékeit végignézni. Érezte ő is a meleget, a fájdalmat, ahogyan a hús leolvad a csontjairól, a tehetetlenség érzését. Már biztos volt benne, hogy itt járt, más nem lehetett képes erre a borzalomra, csak Ő. Eleget látott, meg találta amit kereset. Megszerezte a „Mag” erejét, és ezzel halálra ítélte ezt a világot, és benne minden életet. Szépség tudta mi a teendő, jelenteni az Elsőknek, hogy a testvérük, egy újabb világot rombolt le, és tovább állt, egy másikat keresve, ami megérezheti a tehetetlenséget, és a rettegést…      

Szépség a jelentés után, ismét a keresésére indult. Mások nem lehettek alkalmasak, csak az Elsők gyermekei, akiknek elsőnek adtak életet. Amikor megérkezett ebbe a világba, már tudta, hogy elkésett. Itt is jelen volt a pusztítás, mint valami ragály, úgy söpört végig mindenen. Gyorsan, kegyetlenül, nem kímélve senkit. Ahogy elhaladt egy égbe meredő torony mellett, pont azt az időpontot választotta a leomlásra. Hangos volt, és felkavarta a mocskot, de ez nem számított, célja volt annak, hogy idejött. Ahogyan végigtekintett a testeken, elsőnek szembeötlő volt az eltérés az előző világ lakóival.
Az itteniek magasak voltak, vékonyak, méz szőke hajjal, csodás arccal, és elefántcsont fehér bőrrel, és hosszú, hegyes fülekkel. Viszont voltak itt mások is, testfelépítésben hasonlóak voltak az előzőkhöz, de a bőrüknek a színe más volt. Sötétebb, és a hajúk is fehér volt. Úgy tűnt, mintha a két nép egymással is harcoltak volna, és akkor csapott le rájuk Ő is. Többet kellett tudnia. A hozzá legközelebbi világos bőrűt választotta erre a célra.
Ott volt az emlékei közt, hallotta, ahogy segítségért kiabált, érezte a csontig hatoló félelmet, és látta azt is, hogyan közelít felé egy sötét bőrű. Védeni akarta magát, felemelte kecses karjait, de hasztalan volt. A penge lecsapott, és vége volt, csak azt látta, ahogy egy kis szörny, aki az előző világban ellenség volt, itt segíteni akart.
Szépség megrázta a fejét, aranyhaja csodás táncot lejtett a levegőben. De nem volt kedve mulatni, és táncolni, bánatot érzet. Nem értette az egészet, tudta, ha többet akar tudni, valami vezetőt kell keresnie, legalábbis ami maradt belőle. Csak nem tudta, hogy merre is élhettek, úgy döntött, a legnagyobb épület lesz az. Ezért arra vette az irányt.
Ahogy végignézett a jobb napokat is megélt épületen, elfogta a bánat. Csodás volt ez a város, és mégis vesznie kellett. Tudni akarta miért. Ahogy elhaladt a levágott tetemek mellett, nem fordított több figyelmet rájuk. Célja volt, megkeresni a legnagyobb termet, és valami trón féleséget. Néhány perc keresgélés után, végre megtalálta amit keresett. Ott volt a király, legalábbis a feje. A teste többi részét nem látta, és onnan gondolta, hogy Ő lehetett a király, hogy korona volt a fején.
Ott járt, az emlékeiben, és ott volt Ő is… fekete páncélban, jobbján ott lógott a fekete pallosa is. Hallotta mit beszélnek, hiszen most Szépség volt a „király”.
- Felséges úr, ideje lenne cselekedni, vigyen le, és Én meg tudom állítani sötét rokonaidat. Tudja mit akarnak, a Magot akarják, de ha megengedi nekem, akkor Mag segítségével elpusztítom az összeset. Nincs oka arra, hogy ne bízzon meg bennem, hiszen a lényeim ebben a pillanatban is magának segítenek, és már a hűségemről is tanúbizonyságot adtam.
~Tehát most így csinálta? Behízelegte magát, szép szavakkal és hamis ígéretekkel, a vesztes fél mellé állt. Egy igazi kígyó. – gondolta Szépség, de a dolgok mentek tovább a saját medrükben. A király csak sóhajtott, és leírt pár fura jelet a kezeivel. Amikor abba hagyta egy vörös portál jelent meg a fekete páncélos mögött. Akinek erre az arcán a ragadózókra jellemző mosoly jelent meg. Gyorsan mozdult a pallosa, és Szépség már csak azt látta, ahogyan forog a világ. Már tudta, így halt meg a király, lefejezték. Még látta, ahogyan Ő áthalad a portálon, majd elsötétült minden.
Ismét a trónteremben volt, de már okosabban. Emlékezetből leírta azokat a jeleket, amit a király is, és megnyílt újra a portál. Ezt kicsit különösnek gondolta, rossz érzése volt, de nem ért rá ezen rágódni. Átlépett rajta, és ott találta magát. A Mag termében. A hatalmas gömb, ami az erők forrása, minden világot egybetartó, és élettel ellátó erő, ami már nem volt más, csak egy kődarab. Tudta a történetet, ha valaki elnyeli a Mag erejét, azzal vége mindennek. Annak a világnak vége, aminek nincs Magja, minden élet eltűnik.
Összefogta a mellei alatt a karjait, és elindult egyenesen előre. Ez volt a legnagyobb hiba, amit az életében elkövetett. Megmerevedtek a tagjai, a levegő kiszaladt a tüdejéből, jeges félelem hatolt a csontjaiba, és megpillantotta Őt. Szólni akart, de nem jöttek a szavak, és csak egyre közelített felé. Érezte, ahogyan az ajkához érnek azok a rémes ujjak, leakarta hunyni a szemeit, de nem volt rá képes.
- Gyereket küldtetek utánam? Ez nem volt bölcs lépés. Így most ez a csodás gyermek halála, a Ti lelketeken fog száradni.  
Félt, igen félt, mint még soha máskor. Itt volt előtte Earl, a gyarló Első, az első fekete, és most meg fogja ölni. Csak gyors halálban reménykedhetett. Amit módjával meg is kapott. Az utolsó, amit még látott, a saját szíve, ahogy Earl markában volt és az utolsókat verte. Nem is érezte a mellkasába hatoló kezet, a fájdalmat, de tudta, Szépség számára itt a vég… a kép megmerevedett, majd ezer apró kis darabra tört…


Ott voltak mindannyian, az összes Első. Kiket azért hívtak életre, hogy vigyázzanak a fiatalabb fajokra. S köztük volt ő is, Brien, hollófekete, derékig érő hajjal, szénfekete szemekkel, aranyos kis pisze orral, és vékony, de szép arccal. Sötétkék ruhában, aminek az alja a talajt súrolta. Előtte egy emelvényen ott volt Szépség kihűlt, élettelen teste is. A mellkasán egy tátongó lyukkal, ott ahol a szívének kellett volna lennie. Brien elfordította a tekintetét testvéréről. Nem tudta elhinni, hogy erre volt képes az apja. Brien volt Earl legutolsónak született gyermeke, és a legkedvesebb is számára. Ezért választották végül Őt, talán maradt még valami az apjában, ami nem fogja engedni, hogy ártson Briennek.
- Gyermekem, most jól figyelj. – szólt az anyja, akinek csak a szeme sarkában rejtőző ráncok árulkodtak a koráról. Brien felé fordult, de nem mert a szemeibe nézni, ezért úgy tett, mintha valami érdekes dolgot látna a padlón. Ezért se láthatta, hogy az anyja mosolyog.
- Te is tudod miért vagy itt, és mi a dolgod. Viszont nem szeretném, hogy úgy járj, mint Szépség. Ismered már a történetet, de csak elmondásból. Nem voltál ott, amikor megtörtént. Ezért úgy döntöttem, hogy megosztom veled az emlékeimet, kérlek, gyere ide.
Brien úgy tett, ahogyan az anyja kérte. Mindkét kezével megfogta az anyja fejét, és nekikezdett az emlékek vizsgálásához.
Kezdetben Isten megteremtette a Földet, majd elszórta rajta az életet. Az első teremtményei voltak a Sárkányok, akik arra születtek, hogy óvják, vigyázzák az utánuk következőket. Kezdetben minden jól ment, szaporodtak mind a sárkányok, és minden más lény is. Békében éltek, fejlesztgették a képességeiket, és ráakadtak a mágiára is. Az elején csak arra használták, hogy ezzel is segítsék a boldogulását a fiataloknak. Sajnos, viszont ahogy az lenni szokott, minden alma lehet férges. Earlnek jutott a sötét tudomány. Mérgezte az elméjét, és a lelkét, de továbbra is folytatta azt, amit eddig. Felügyelte a boldogulást, és élvezte az életet.
Egészen a háború kirobbanásáig. Amikor is Lucifernek elege lett a szolgaságból, abból, hogy az embereknek jutott a megbocsátás, míg nekik a korbács. Megostromolta Isten trónját. Sereget gyűjtött, angyal harcolt angyal ellen. Végül Lucifer állt vesztésre, szüksége volt egy erős szövetségesre, a sárkányokhoz fordult, ahol elsőnek csalódnia kellett. A hatalmas és nemes lények, megfogadták, hogy semlegesek maradnak, és hűek a feladatukhoz. De eddigre Earl elméjét majdnem sikerült teljesen megfertőznie a mágiának, elég volt neki egy kis lökés, hogy a sötétségbe hulljon. Ezt adta meg Lucifer. Addig suttogott Earlnek, míg az elméje megbomlott, és átadta magát a gonosznak. Felszólította a testvéreit, hogy támogassák Lucifert, hiszen előbb-utóbb az emberek elveszik azt, ami jogosan a sárkányokat illeti. Nem talált pártfogókra az Elsők közt, de néhányan, a fiatalok közül mellé álltak. Ennyi is elég volt ahhoz, hogy Lucifer és Isten harcában a mérleg egyforma legyen. Vér áztatta a felhőket, a hegyek vöröslöttek, nem becsületes harc volt, hanem mészárlás. Ebből lett elegük az Elsőknek, összefogtak, és megindultak Earl és a serege ellen. Ezt látva Earl, elsőnek azt gondolta, megjött az eszük a testvéreinek, tévedett. A két fél egymásnak rontott, nem foglalkozva azzal, hogy ki kinek volt a sarja, vagy éppen a nemzője. Végül sikerült legyőzni Earlt, és időközben az angyalok is diadalt arattak. Száműzték Lucifert, aki magával vitte az angyalok harmadát is a Pokolba, belőlük lettek a démonok. S hogy ne fenyegesse a serege tovább a világot, Earl is hasonló sorsra jutott. Angyalok által készített lánccal béklyózták meg, és egy hegy gyomrába száműzték, ahol az idők végéig kell raboskodnia, a végítéletig… és vége volt az emlékeknek.
- Kedvesem, láthattad, hogy mivé lett az apád. Évezredekig, talán már évmilliókig raboskodott, és nem tudjuk, hogyan szökhetett meg. Talán a mágia gyengült, vagy valami más volt az oka. De szabad lett, és tudod, hogy mi történt utána. Apró kis szörnyekkel tért vissza, megostromolta ismét a világot. Újra felvettük a harcot ellene, és sok áldozat utána, ismét vereséget szenvedett, elűztük egy másik helyre, távol a mi dimenziónktól. S hogy megakadályozzuk a visszatértét, az erőnk nagy részét feláldozva, egy falat emeltünk ellene. Nem képes újra behatolni ide, legalábbis míg elég erőt nem szerez. Nem gondoltuk volna, hogy megtalálja a módot az erőhöz. De sikerült neki, a Magok. Minden világot mozgató energia, ami annál erősebb, minél fejlettebb az a világ. Elnyelve a Magokban lévő erőt, és a sajátjához adva, egyre csak fejlődik. Nem tudjuk mennyit sikerült már megszerezni, és milyen új képességekre tett szert, de ez nem folytatódhat. A mi hibánk, hogy rengeteg másik világ elpusztult, kérlek, indulj mihamarabb, és állítsd meg valahogyan. Mielőtt késő lesz, és beváltja az ígéretét, hogy visszatértekor lángokba borít mindent, és elpusztít minket, végül szabadjára engedi Lucifert.
Brien tudomásul vette a feladatát, mélyen meghajolt, majd teli kétségekkel elindult az apja keresésére…      
  

[size=16]~ Kinézet[/size]
[/i]

Ember:
185cm magas, 80kg, izmos testfelépítése van. Sötét, fekete szemek, enyhén hullámos, sötét rövid haja van. Vékony arccal van megáldva, de ez inkább előnye, mintsem hátránya. Az arca mindig frissen borotvált, kivétel ettől a körszakálla, amit mindig gondosan nyír. Ruházkodás terén mindig a sötétebb színek a dominánsabbak, de legalábbis valami fekete ruhadarab mindig van rajta. A testén, több helyen tetoválások vannak.

Sárkány:
Hatalmas, ezt lehet a leginkább rá mondani. Két lábon állva, kiegyenesedve eléri a harminc métert a magassága. Tüskés farkával együtt ötven métert tesz ki a hossza. Bőrlebenyes szárnyának a fesztávja ötven métert tesz ki. Ebben az alakban a szemei vörösen izzanak, és az egész testét fekete pikkelyek borítják. Ujjai végén karmok vannak, amik könnyedén keresztülvágnak bármin.

Kb így néz ki.

[size=16]~ Jellem[/size]

Szeret alkalmazkodni a környezetéhez, ha szükséges egy tökéletes beszélgetőpartner, vagy éppen társ a haragban, bánatban. A világ és mások előtt megjátssza magát. Igyekszik azoknak a kedvébe járni, megkedveltetni magát, akiktől hasznot remélhet. Úgy váltogatja a személyiségét, mint a kígyó a bőrét. Mesterien képes megtéveszteni a másikat. Valójában pedig egy igazi intrikus, ha már valakiből nincs haszna, akkor jó esetben félreállítja, rosszabb helyzetben megöleli, és egy kést döf a hátába. Kegyetlen, és fekete szívet rejt a mellkasa, számára nem jelent semmit mások élete, legyen az egy gyermek, vagy egy vénasszony, a saját vérét is megölné, ha szükséges. De úgy rendezi el a dolgokat, hogy véletlenül se terelődjön rá a gyanú. Ezért is változtatja gyakran a beszédstílusát. Az eredetileg nyugodt a beszéde (a viselkedése is az, nehéz felidegesíteni, vagy lehetetlen), és minden más érzelmet mellőző. Nem veti meg a tudományt se, sőt, kifejezetten kedvét leli benne. Gyakran szokott kísérletezgetni is. Ha pedig harcra kerülne a sor, ritkán használ kardokat Bár harcolni is csak akkor szokott, ha megfelelő ruha van rajta. Nem szereti tönkretenni a kellemes viseletet.      


[size=16]~ Zanpakuto/képesség[/size]

[size=16]~ Képesség(ek)[/size]

Neve: Magic/Mágia
Típusa: Fekete
Eleme: -
Támadások:

Leírása: Két ágát használja a mágiájának. Az átkok/rontás, és a támadó/pusztító mágiákat. Jelenleg tíz mágiát ismert, öt darab átkot tud használni, és öt támadásra alkalmast. Minden második pont, amit a KK-ra rak, két újabb mágiát jelent, egyet-egyet mindkét ágra. Sárkány alakban pedig nem képes használni mágiát.

Átkok/Rontások: A KK-ra költött minden pont után erősebb lesz a hatás, és az időtartamuk is. Tíz pont után pedig, már két átkot egyszerre is képes használni a célszemélyen, tízen öt pont után már hármat, húsz után négyet, és végül pedig már ötöt. Egy átok újra használásához el kell telnie tíz percnek, minden második KK pont után az idő csökken egy perccel. Ez a szabály érvényes sárkány és emberi alakra is. Sárkányként, csak a hatása nő meg az átkoknak.

- Vakság: Egy időre megfosztja az ellenfelet a látásától. Shinigamik esetén, a zanpaktou se tud segíteni az érzékelésben. A vakság időtartama egy perc.

- Fojtogatás: Az áldozat úgy érzi, mintha acélos ujjak markolnák a torkát, nem engedve be a levegőt. A hatás egészen addig tart, míg nem zavarják meg a használót a koncentrálásban.
 
- Tűz illúziója: Akin használják, az úgy érzi, mintha elevenen elégne. Egészen addig tart a hatása, míg Zobek bírja erővel. De ha sokáig használja valakin, akkor abba belehalhat az illető.
 
- Érzelmek manipulálása: Aki az átok hatása alá került, abban felébred valami érzelem Zobekkel szemben, és ez próbálja rávenni arra, hogy ne támadja meg őt. Lehet, hogy megvárja, míg Zobek támad, vagy éppen egy gyengébb támadást használ ellene.

- Lassítás: Az ellenfélnek csökkenti a sebességét. Minden második KK-ra rakott pont után, levon egyet a másik gyorsaságából.

Támadó mágiák: A KK-ra költött minden pont után erősebb lesz a támadás ereje, és nagyobb a sérülés mértéke is. Kivéve a Dárdák nevezetű mágiánál, ahol a Fegyver használat számít.

- Savgömb: Harminc centi átmérőjű savas gömböt hoz létre. Találat esetén maró hatású. Az arrancarok hierroja csökkenti a sav hatását, de előbb, vagy utóbb átégeti magát rajta. Ez csak attól függ, hogy mekkora az a hierro. Négy KK-ra rakott pont után plusz egy gömböt képes létrehozni.

- Dárdák: Öt darab, fekete, két méter hosszú, dárdát hoz létre. Kettő a bal, és kettő a jobb oldalán, egy pedig a feje felett. Képes egyszerre, vagy egyenként is elküldeni a célpontra.

- Fekete tér: Ez használható egyaránt védekezésre, és támadásra is. Suhintania kell a karjával, és egy félkör alakú, egy méteres fekete mező jelenik meg a mozdulat után. A megjelent mező lapjának a helyzete attól függ, hogy merre nézetek Zobek körmei. Harcra csak közvetlenül a test-test elleninél van értelme használni, mivel a szélei elég élesek ahhoz, hogy az acélt, vagy az arrancarok hierroját is átvágja. Védekezésnél pedig, a támadások felfogására alkalmas. Annál erősebb minél több KK pontja van Zobeknek.

- Sötét csík: Az ujjai hegyéből képes elindítani egy energia sugarat. Találat esetén pedig égéséi sérülést okoz.

- Követő: Ujjbegyei végén meg jelen egy-egy fekete gömb. S ha rámutat valakire a gömbök üldözőbe veszik a célpontot. Találat esetén pedig egy kisebb, de azért fájdalmas robbanás következtében bevégzik a feladatukat. Egy percig képesek a követésre, az idő lejárása után pedig, megállnak és azonnal robbannak.

Ezenfelül ismer még néhány „átlagos” mágiát. Ha valakinek megérinti a fejét akkor, képes az elméjébe behatolni, és tapasztalni, átélni az emlékeit, így szerezve új tudást (nem feltétlen szükséges életben lenni a másik félnek). Képes ruhát teremteni magának. A harmadik pedig, „megérzi” azt, hogyan is kell beszélni azokkal, akikkel találkozik. Meg pár másikat, ami csak arra jó, hogy megkönnyítse az életét.

Sárkány képességek:


Tűz okádás: Earl tüze fekete, mint a csillagok nélküli éjszaka. S olyan forró, hogy képes bármit felégetni. Könnyedén, másodpercek alatt leégeti a húst az emberekről, és utána nem marad más, csak a hamu. Vagy folyamatosan okádja, egy sávban, vagy pedig egy gömb formájába küldi útjára. Az ereje attól függ, hogy milyen alakban van, emberként súlyos égési sérüléseket tud okozni. Ha a végső formájában van, és méretében, akkor a maximális a hatás. A már emlegetett hamus dolog, máskor csak feketére pírit. A maximum méretnél a szárnyainak egy csapása is egy kisebb szélviharral ér fel. Fizikai ereje hatalmas, egy ütésre vagy farkának csapásával lerombol egy felhőkarcolót. Bár így lassabb, mint emberként, de kárpótolja az ereje és az ellenállása a támadásokkal szemben.

Sárkány alak: Sárkányként képes repülni, tüzet okádni, esetleg a farkával harcolni, mivel elég hajlékony az a végtagja. Pikkelyei ellenállóvá teszik a támadásokkal szemben, a tűznek szinte semmilyen hatása nincs rá.
A pikkelyes védelmet úgy kell elképzelni, mint az arrancar hierrot. Csak itt az KK képességre rakott pontok növelik a védelmet 1-el, de a védelem csak 12-ig mehet fel, tovább nem képes növelni a védelmét.

Amikor sárkányformában van, hogy elkerülje a lebukást, a fajtájára jellemző képesség működésbe lép, ami elrejti a jelenlétét az átlagos emberek elől.


Emberi alakban: Természetesen a fizikai képességei jóval kisebb, mint az igazi formájában, de még így is meghaladja egy átlagos emberét. Képes háromszáz kilót megemelni és kinyomni, a hallása is kifinomultabb, látása is, és a gyorsasága is. Ilyenkor is képes használni a fekete mágiát.

Részleges átváltozás: Emberi alakban képes a testét változtatni. Például a karja felveszi a sárkány alakjában lévő végtagot. Ez azzal is jár, hogy azokat a tulajdonságokat is előhívja, ami abban a formában van jelen. A karjánál erősebb lesz, a lábainál gyorsabb, szárnyakat is tud növeszteni, aminek köszönhetően repülni is tud, ha a szemeit változtatja, akkor pedig a látása erősödik fel. A belső szerveit is tudja változtatni, így képes lehet arra is, hogy tüzet okádjon. Végül az egész testét pikkelyekkel is be tudja borítani, mintha egy védőruha lenne rajta. Ilyen formában se képes már a mágiára.


Jelenleg a Geneket nem képes meg idézni. Minden új világban el kell telnie némi időnek, ami mindig változó, és Earlnek is erősödnie kell.
Genek-el kapcsolatos képességek:

Kapu/Gate: Elég hozzá egy nyugodt hely és egy perc, ha ezek megvannak, akkor megnyílik az átjáró és már ott is van. Visszafelé pedig a Genek portálját használja.


Portál: (Ez ugyan nem képesség, de gondoltam megemlítem.) Leginkább egy kör alakú medencére hasonlít, amiben kényelmesen elfér egy átlagos magasságú ember. Ha csak villám látogatás a célja Earlnek, akkor ezt a portált használja a visszatérésre. De nem csak az emberi világba képes átmenni. Lehetséges az is, hogy minden olyan dimenzióba elérjen, amit nem védelmez semmi erőtér.


Idézés/Summon: A Gen Yákok megidézését teszi lehetővé a portálukon keresztül. Jelenleg egyszerre ötöt (mivel ebben a világban több, más erő is működik, így Earl se képes még kihasználni ez összes erejét). Két Barnát, a maradék három pedig egy-egy Piros, Kék, Zöld. Minden különleges képességre rakott második pont után nő a megidézhető lények száma egy darabbal. Ez esetben pedig, Earl döntheti el, hogy mi legyen a hatodik.


[size=16]~ Szeret- nem szeret[/size]

Szeret:
- Hatalmat
- Kényelmet
- „Játszani” másokkal
- Repülni
- Klasszikus zenét

Nem szeret:
- Testvéreit
- Isten
- Bezártságot
- Új világokba átlépni
- Az élénk színeket


[size=16]~ Felszerelés(ek)[/size]
Emberként az átlagosak, ami megtalálható minden embernél. Sárkányként ilyenekre nincs szükség.


Gen Yák:


Apró termetű lények, magasságra egyméteresek lehetnek. A halál náluk nem állandó, visszatérnek a világukba és kész, pár év múlva ismét mehetnek oda, ahova csak akarnak. Rendkívül szaporák, a vemhesség csak egy hónapig tart, utána pedig két-három utódot hoznak a világra, és egy nap múlva ismét készek a megtermékenyítésére. Ez igaz mindegyikre, viszont, négy fajtát lehet elkülöníteni.  

Barnák:Ocsmány fejükön két nagy hegyes fül található, sárga szemek vannak, és lapos disznó orruk, előre ugró állkapoccsal. Vékony testalkatuk van, szálkás izomzattal, kéz fejükön négy-négy ujj található, ami pont megfelelő a bonyolultabb tárgyak használatára. Olyanokra mint a: bunkós, csúzli, kardok, korsó és a kártyalapok. Ezt leszámítva semmi különleges képességük sincs. Egyedül igen gyengék, de többségen az erő elvet követik.

Jellemük: Élnek-halnak Earlért, és bármit megtennének érte. Kedvenc szórakozásuk közzé tartozik: kártyázás, piálás, verekedés, és ezt szokták is keverni, és a fénylő tárgyakat lopkodni. A perverz vicceket is nagyon szeretik. Nem kifejezetten harcos alkatok, de ők a gerince a seregnek.Fegyveres harc/közel: 3
Gyorsaság: 2
Pusztakezes: 1  
Reiatsu kezelés: 1
Különleges képesség:0

Kékek:Magasságra megegyeznek a barnákkal, viszont nekik van egy hosszú farok is, és úszóhártya a lábujjai közt. Ez teszi alkalmassá a vízben való életre is, és a gyors úszásra. A fejük felépítése annyiban tér el a barnáktól, hogy a füleik leginkább „hal” fülek, kopoltyúk ha így jobban tetszik.

Jellem

Earlért szintén rajonganak, és a perverz viccek náluk is megvannak, de ennyiben ki is merült a barnákkal való rokonság. Hobbijuk a szemét gyűjtése és abból várakat építenek, és a piros testvéreikkel játszanak: Foglald el a várat. Továbbá imádnak olvasni, vagyis úgy tenni, mintha olvasnának, mert nem tudnak. Ők is szeretika fényes dolgokat, sőt, ereklyéket is gyártanak.

Mágiájuk: Leginkább a gyógyításban jártasak. Egy kék egy kisebb vágást 1 óra alatt gyógyít meg, minél többen vannak annál gyorsabb ez a folyamat. Ez igaz a jégmanipulálásra/teremtésre is. Ezért is elég érzékenyek a tűzre.

Fegyveres harc: 1
Pusztakezes:0
Különleges képesség:3
Gyorsaság:1
Reiatsu kezelés: 2

Piros:Hosszú, vékony tüskés farkuk van, az állukon hegyes kis csontkinövések vannak. A koponyájuk hátsó részéből pedig két kos szarv nő ki. Minden másban hasonlítanak a barna testvéreikre. Ők lennének a távolsági harcosok.

Jellem: Earl imádat, kincs imádat, és ellenszenv a kékek iránt. Amit abban fejeznek ki, hogy megpróbálják lerombolni a kékek szemétváraikat. De ha éppen nem ezt csinálják, akkor verseket írnak, és közben gyúlékony folyadékokat vedelnek.

Képességük: A tűz, ellenállnak a tűz alapú támadásoknak, sőt, erősíti őket. Képesek tűzlabdákkal támadni, ebből adódik a fő gyengeségük. A víz.

Fegyveres harc/távolsági:2
Pusztakezes:0
Gyorsaság:1
Különleges képesség: 3
Reiatsu kezelés:1

Zöldek

Szemeik színe zöld, hosszú arcuk van, és hegyes állúk, két kiálló agyaruk is van. Folyamatosan ördögi kis vigyor játszik az arcukon, hosszú, egyenes hegyes fülük van, és négy hegyes kiálló kis „nyúlván” az arcuk mindkét oldalán 2-2. Hegyes hosszú farkincájukkal egyensúlyoznak. Fegyvernek pedig dupla pengés karmokat használnak. Ők a merénylők.

Jellem: Ők azok, akikkel ha kezet fogsz, meg kell számolni, hogy mindegyik ujjad megvan-e még mindig. Tolvajok, csalók, hamiskártyások, és rossz színészek, ezért tör ki állandóan a verekedés köztük és a barnák közt. Mivel általában velük kártyáznak. Természetesen Earlért bármire képesek.

Képesség: Hangtalanul lopakodás, ha a helyzet megkívánja, akkor láthatatlanság, de csak ha visszatartják a lélegzetüket. A pengéik pedig bénító méreggel vannak bevonva, aminek a hatása 1 perc.

Fegyveres harc: 0
Közelharc: 2
Gyorsaság: 2
Különleges képesség: 2
Reiatsu kezelés:1

Trolland:Ő a legeltérőbb mind közül. Bőrének a színe szürkés, egy rövid kis szakáll van az állán, jobb fülében három fülbevaló. A többiekhez képest elég vastagon van öltözve, (hiszen a barnák csak egy ágyékköttött viselnek, a kékek szintén, a zöldek is, pirosak pedig egy bőrbugyogót).

Jellem: Keverve megtalálható benne a többi négy jellemvonása. Imád kártyázni, és inni, de verekedni már nem, szeret olvasni (és tud is), várakat rombolni is imád, és a perverz vicceket is, meg az ilyen találós kérdéseket. Kedvence: Min játszik a szép szűz? Amivel a kedvese arcáról minden gondot elűz.

Mágiája: Piros, kék, zöld, mindegyiknek képes használni a különleges adottságaikat, és ezen felül ért egy kicsit a mágiához is.

Fegyveres harc: 1
Pusztakezes: 1
Gyorsaság: 2
Különleges képesség: 3
Reiatsu kezelés: 3

* Egy kicsit Trollandról, azért más a színe, mert Earl tudta, hogy szüksége lesz egy helyettesre is a seregben. Ezért kiválasztott egyet a Genek közül, és pár apró változtatást eszközöl rajta. Több észt adott neki, nagyobb erőt, ezektől fakult meg a színe, és így született végül meg Trolland. Viszont Trollandot nem lehet megidézni, csak akkor jelen meg, ha jónak látja, vagy ha valami gond van a városban.


A Genek városáról, társadalmáról


Egy végtelen barlangban helyezkedik el a városuk. Egy külön világban, ahova csak az léphet be, akit meghívtak. Ellenkező esetben, az illető hamar meghal, és a lelke a világot védő mágiát fogja táplálni.
A város felépítését tekintve, a legjellemzőbb az összevisszaság, semmi komolyabb rendszer nem volt a városban. Earl nem szólt bele a dolgokba, hagyta, hogy úgy építkezzenek a Genek, ahogy a kedvük tartja. Magának csak egy kastélyt építetett.
Társadalmukban két rang létezik, az Overlord, aki Earl, és az ő helyettese pedig Trolland, más nincs vezetőbeosztásban. A város közepén van, egy portál, ami átjáróként szolgál Earl számára, hogy a könnyebben járkáljon, a dimenziókba, vagy csak nézze, mi is történik éppen, és várjon a megfelelő alkalomra, amikor támadhat.

A faj eredete

Ismeretlen, legalábbis aki tud a Genekről, ezt állítja. Valójában egy elmebeteg mágia eredményei. Fekete mágiával hívták életre a fajt, egy célból, hogy a mesterüket szolgálják. Aki eltökélte, hogy leigázza azt a világot, ahol élt. Hogy a célját elérje, még több erőre volt szüksége, és e célból kezdett neki keresni olyan lényeket, akikben nagy mennyiségű mágia volt jelen. Így akadt rá Earlre is, vesztére. Kiszabadította a fogságból a sárkányt, aki hogy ezt meghálálja, gyorsan és fájdalommentesen végzett a mágussal, majd átvette az irányítást a Genek felett, megalkotta Trollandot, és nekikezdett a tervei megvalósításához. Ami nem volt annyira nehéz, mert elég szaporák voltak az új kis szolgái. Az Éjfattyak első harcosai lettek, a világokat romlásba döntő sereg tagjai. S hogy biztos helyet találjon a seregének, egy, rejtett dimenzióba szállásolta el őket. Ahol védve vannak a közvetlen támadástól.
[/color](click to show/hide)

Karakterlap

Soifon

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 42

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 0 ryou

Technikatár
Ajándék küldése • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Earl
« Válasz #1 Dátum: 2014. Aug. 28, 18:28:28 »
Üdv!

Jó hosszú szülés volt, de végül csak sikerült formába önteni a staff segítségével ezt a KK-t. Kíváncsian várom, hogy fogod kijátszani a diadalhoz szokott karaktert ebben a világban, ahol nincs akkora ereje.
Így, hogy átlátom a teljes, elkészült karaktert, három feltételem volna csak az elfogadáshoz, mivel rengeteg képességed van (kétféle mágia, sárkányalak, familiáris hadsereg). Minden további varázslat, amit a karakter megtanul, annak megszerzése legyen IC is kijátszva, illetve legfeljebb a KK-pontok számának megfelelő számú varázslatod lehet összesen, ezt a tízet is beleértve. Végül ezeket az átkokat és pusztító mágiákat csak az emberi alakodban használhatod, ha sárkánnyá változol (legyen az részleges vagy teljes átalakulás), elégedj meg a sárkányalak okozta erőkkel és előnyökkel.
Ha ezekbe beleegyezel, akkor ELFOGADOM az előtörténetet.

Szint: 1. szint
Lélekenergia: 7000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou

Összesen 19 pontot képzettségeid között, melyek a következők:
  • Fegyveres harc
  • Pusztakezes harc
  • Reiatsu kezelés
  • Egyéb helyváltoztató képesség
  • Különleges képesség
  Ha elkészítetted az adatlapod és bejelentetted a pontozásod, elkezdheted a játékot. Jó szórakozást és sok sikert a karakter kijátszásához.
  « Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 28, 18:45:03 írta Ayasegawa Yumichika »