Szerző Téma: Frissítések  (Megtekintve 1370 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 175

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 485 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Frissítések
« Dátum: 2014. Dec. 03, 12:48:38 »
Sziasztok! :mami:

Szeretném számotokra bejelenteni, hogy Szabályzatunk kissé módosult. Itt-ott kibővítettem az eddig behozott szabályokkal, valamint ezek módosulataival, és frissítettem a topicokra mutató linkeket is. Ezen felül más újdonság is van a szabályzatban, hiszen az előtörténet jelszavával kapcsolatban módosultak picit a dolgok, így arra kérek mindenkit, hogy figyelmesen olvassa végig az egészet! Természetesen amennyiben valakinek valami nem tiszta, az nyugodtan felkereshet a kérdéseivel.

Mint ahogy láthatjátok a Szabályzatban, megemlítettem az Újoncadoptálást is. Eddig is lehetőség volt ezt kihasználni, azonban a frissítgetés hiányában egyre kevesebben vették ezt igénybe. Szeretném ezt ismét fellendíteni, hiszen sok játékosunknak sikerült ezáltal beilleszkednie és megkezdeni a játékot. Ez egyúttal a már aktív játékosok számára is lehet egy felhívás, hiszen bárki, aki úgy érzi, hogy szívesen segítene az új júzereknek, jelentkezhet a programba, hogy könnyebben rájuk akadhassanak. Lehetőség van ebben a topikban, vagy akár pü formájában is jelentkezni. Fontos, hogy csak aktív játékosok jelentkezzenek!

Technikák terén is történt egy kis frissítés. Nem nagy, csak egy egészen pici. Korábban elfogadott, ám eddig rejtélyes körülmények között be nem vezetett technikák kerültek bevezetésre, melyek között vegyesen van shinigami, hollow, valamint bounto technika is.
Szeretném még ezen a témán belül megjegyezni, hogy egy korábban eltörölt technikát is visszahoztunk, ami a Hadou 67: Rakurai Tama névre hallgat. Ezt a technikát ezentúl ismét megtalálhatjátok a technikák között.

Gondolom már mindannyiótoknak feltűnt a plusz egy board, ami az Egyéb helyszínek közé keveredett. Úgy gondoltuk, hogy talán jó ötlet lenne, ha áthoznánk az oldal Wikiájáról a Pársoros boardot. Ebben a boardban lehetőségetek van 25 sor alatti postokat beküldeni, azonban amennyiben ez nem éri el a megszabott 300 szót, abban az esetben nem számolható bele a havi statba! Ugyan ez érvényes a villámküldetésekre is. :)

Részemről ennyi lett volna. Mint ahogy azt már fentebb említettem, lehet zaklatni a kérdésekkel, valamint az Újoncadoptálásba való mentoros jelentkezéseket is szívesen fogadom. :3

További kellemes játékot mindenkinek! :hippy: